Alla inlägg under oktober 2017

Av Karsten - 19 oktober 2017 20:50

Jag undrar om de någonsin får tag i de gärningsmän som låg bakom sprängningen av polishusets entré i Helsingborg? Är det blattegängen som ligger bakom är det ingen som vågar vittna, för än har vi inte någon lag om anonyma vittnen och polisen är väldigt dålig på att skydda dem som hjälper rättsväsendet. Även om polisen kan ha sina aningar om vem som ligger bakom så ska det också bevisas utom allt rimligt tvivel i en domstol och det är inte det lättaste i Sverige. Hade man fått lov att plocka in de mest misstänkta och utsätta dem för vattentortyr hade man kanske fått fram sanningen, eller pumpat dem fulla med skopolamin. Men sådant får man ju inte göra i mesiga Sverige.


Allt för länge har samhället låtit dessa unga kriminella invandrarkillar härja fritt, ytterst få av dem har gripits för de dödsskjutningar de ligger bakom. De flesta av dem kommer från dysfunktionella kulturer där våldsanvändning är en del av hur man löser konflikter. Det behövs inte mycket för att dessa impulsiva killar ska ta till dödligt våld, det kan räcka med ett förfluget ord om deras systers eller moders dygd för att kränka deras heder och respekt. Dessa kriminella invandrargäng är också mycket influerade av de mer namnkunniga gängen i USA som med våld och hot lyckats lägga under sig hela stadsdelar. Som jag ser det är det bara en tidsfråga innan de dödar någon eller några poliser, detta skulle ge dem hög status i deras egna kretsar.   

Av Karsten - 19 oktober 2017 11:04

Va fan hjälper det att stänga skolor för att eleverna får dåliga studieresultat? Det är inte skolan det är fel på det är eleverna eller lärarna det är fel på. Det räcker med ett par stökiga elever för att en hel klass ska drabbas av sämre studieresultat. Börja tillämpa regeln att kasta ut stökiga elever och elever som ej vill anpassa sig efter svenska normer, som att lyda tillsägelser från kvinnliga lärare till exempel. Elever som ej respekterar lärare och andra elever bör skiljas från undervisningen och hänvisas till enklare jobb som att sopa gator och torg. Varför ska samhället dalta med detta slödder som uppvisar en sådan total brist på respekt och som helt saknar samhällssolidaritet? 


Det ärt hög tid att lägga ner allt vänsterflum när det gäller stökiga elever och invandrare som ej vill anpassa sig och leva efter våra regler och normer. Sverige har tagit emot så stora volymer av utomeuropeiska asylsökande att samhället inte klarat av sina uppgifter. Myndigheterna har tillämpat en låt gå mentalitet som skadat hela samhället, inte minst skola och sjukvård. Det är denna låt gå mentalitet och kravlöshet som lockat hit så många ekonomiska lycksökare som saknat riktiga asylskäl. De flesta av dem har på lögnaktiga och falska grunder fått asyl och uppehållstillstånd, mycket tack vare den svenska godtrogenheten. 


Det är glädjande att delar av borgerligheten nu vakna upp och börjat ställa hårdare krav. Moderaternas förslag om att helt avskaffa rätten att söka asyl vid svenska gränsen är utmärkt men borde ha skett redan för 20 - 30 år sedan. Detta att folk kunnat åka genom hela Europa för att sedan söka asyl på Malmö Central är ren vansinnighet. Varför har Sverige inte tillämpat Dublinförordningen om asyl i första EU-land och avvisat alla vid gränsen? Som det nu har varit så har folk kunnat bo i Tyskland i årsvis för att sedan åka till Sverige och söka asyl som papperslösa. Hur dum får ledningen för ett land bli?

Av Karsten - 18 oktober 2017 21:53

Är det någon som tror att sprängdådet mot Helsingborgspolisen var ett dåd begånget av etniska svenskar? Jag tror knappast de lokala kriminella MC-klubbarna är så korkade så de försöker spränga polisens entré i tron att polisen ska backa och sluta markera dem. Men de kriminella invandrargängen har en annan syn på saken, de tror att samma regler gäller här som i deras hemkulturer. Nämligen att man kan skrämma polisen med våld.

Det är hög tid att man börjar tala klarspråk om dessa gäng av unga invandrarkillar som terroriserar förorterna och förgiftar samhället med narkotika. Gör som media gjorde med nazisterna lägg ut deras bilder så alla kan se vilka de är, eller är samhället för fegt för att kränka dessa missbrukare av den svenska gästfriheten?

Av Karsten - 18 oktober 2017 21:43

Sanningen att säga blir jag lika förvånad var dag när jag finner att min blogg finns kvar. I det klimat som råder i dagens Sverige kan man när som helst förvänta sig att ens avtryck i cyberspace är utplånat efter påtryckningar av åsiktspolisen. Vi som sedan länge varit kritiska till den förda asyl- och invandringspolitiken vet hur känsligt det är att ha åsikter i denna fråga. Här i Sverige ska jag tvingas leva sida vid sida med människor jag definitivt inte gillar på grund av deras kultur och religion. Men jag får inte lufta dessa åsikter öppet för då kallas det hat, vad fan är det för demokrati där jag inte får hata vem jag vill. Ingen kan tvingas tycka om människor, inte ens med hot om straff. Själv har jag kommit att hata hela mänskligheten för dess dårskap och hybris och det är ingenting någon djävla självutnämnd åsiktspolis kan ta ifrån mig.

Av Karsten - 18 oktober 2017 16:56

Geom att missbruka och vantolka begrepp som "hat och hot" har man skapat en åsiktscensur på de sociala medierna som Facebook, Twitter och YouTube. Man uppmanar från officiellt håll medborgarna i EU att ange innehåll på sociala medier som kan tolkas som hatiskt eller hotfullt. Vem som har tolkningsföreträde i denna fråga råder det väl rent juridiskt en viss oklarhet över. Här i Sverige har grupper som Expo och SVT-anknutna #jagärhär tagit på sig rollen som självutnämnd åsiktspolis och bestämmer vad som är hatiskt och hotfullt. Själva agendan verkar vara att förhindra att all kritik och alla oönskade konsekvenser av massinvandringen kommer allmänheten till kännedom. Sedan årtionden tillbaka har systemmedia i Sverige belagt sig själv med censur i allt som rör invandrarfrågor och brott begångna av invandrare. Media försöker att ge en så positiv bild av invandringen man bara kan och sopar alla obehagligheter som gruppvåldtäkter och stenkastning mot blåljuspersonal och liknade under mattan.


För att cementera denna agenda har man skapat åsiktskorridoren, PK och värdegrunden de tre grundpelarna i det svenska åsiktsförtrycket. Man talar om hat och hot i väldigt diffusa termer för att kunna applicera detta på alla misshagliga åsikter. Man känner verkligen att det vilar en Orwells anda över det svenska debattklimatet, där man väder ut och in på begrepp och ord. Likaså är begreppet värdegrund väldigt diffust, vem som helst begriper att värdegrund är något som kan förändras över tid och inte är något statiskt. Den svenska värdegrunden bestäms av en kulturelit med marxist-leniniska rötter, många tillhörde 68-vänstern. Det är journalister, författare, konstnärer och artister som ingår i denna åsiktsmaffia som dikterar vad svenska folket ska tycka och tänka. Det är en likriktning som inte står de gamla diktaturerna långt efter och som genomsyrar hela samhället, inte minst utbildningsväsendet.   

Av Karsten - 17 oktober 2017 17:32

Om alla skolelever med utländsk bakgrund som TV intervjuar om vad de vill utbilda sig till, klarar av att bli läkare kommer vi att ha ett överskott av läkare i framtiden, för att inte tala om alla proffsfotbollsspelare vi kommer att ha. Det är beklämmande att höra dessa imbecilla frågor TV-journalisterna ställer, när någon blatteunge säger att de vill bli fotbollsspelare så är ofta följdfrågan: "Varför det?" Och svaret blir nästan alltid: "För att det verkar roligt." Ja vem fan vill inte ha ett arbete som är roligt, det vill väl alla men det är få förunnat. 


Den dystra sanningen är att många av de med utländsk bakgrund kommer att bli kriminella eller kommer att vara hänvisade till enklare sysselsättningar alternativt leva på bidrag. Rent rasmässigt verkar asiater vara de som klara sig bäst, förmodligen på grund av de kulturella betingelserna. Asiatiska föräldrar ställer höga krav på sina barn, så ofta sköter sig asiater bra i skolan. Även iranier eller perser utmärker sig utbildningsmässigt, de klara ofta av att ta sig vidare till högre utbildningar. Sämst är somalier som ofta fastnar i arbetslöshet som sina föräldrar, bland alla invandrargrupper så är arbetslösheten högst bland somalier och andra färgade.


Finland förde en smart och realistisk flyktingpolitik som redan på 1970-talet prioriterade asiatiska flyktingar då de visste att dessa sällan låg samhället till last då det av kulturella skäl anses nedvärderande att ligga andra till last. Finland tog emot många av de kinesiska båtflyktingar som flydde Vietnam efter kriget. De sämsta flyktinginvandrare man som nation kan ta emot är folk från de arabiska områdena, då dessa är myglare och ovilliga till hårt kroppsarbete. De vill ofta försörja sig på merkantil verksamhet, något som tycks ligga i den semitiska karaktären. De öppnar ofta servicebutiker, kebabrestauranger eller sysslar med begagnade bilar verksamheter där man kan skattefuska och mygla.


Allt sådant låssas man från officiellt håll inte om i Sverige, här lever man i föreställningen att alla är som svenskar. Man stiftar till och med lagar mot att säga sanningen, så att grupper som ligger samhället till last skyddas. Att säga som det är i Sverige kan kosta en friheten. En mer korkad och ekonomiskt vansinnig invandringspolitik än den svenska får man leta efter. Alla dessa ensamkommande afghanerna kommer att bli ett gigantiskt framtida problem för Sverige, men det låssas man inte om. Man hoppas att så många som möjligt ska hinna fylla 18 år så man kan avvisa dem och hoppas att de åker hem till Afghanistan. Sedan har vi problemet med de marockanska gatubarnen som man fortfarande inte hittat någon lösning på då Marocko gör allt för att slippa få hem dem. Sverige har blivit en uppsamlingsplats för all världens oönskade individer.

Av Karsten - 17 oktober 2017 11:59

På Text-TV skriver man idag: "Bättre samarbete ger grövre brott", de kriminella har blivit bättre på att samarbeta med varandra vilket lett till att brotten blivit grövre. Detta är en utveckling jag finner ganska naturlig och som jag förutspådde för årtionden sedan, då polisen blivit bättre på att kartlägga och bekämpa brott så har de kriminella helt naturligt också blivit bättre på att planera och begå brott. Narkotika är sedan länge den ekonomiskt mest lönsamma verksamheten i kriminella kretsar, där har de kriminella blivit bättre i så motto att man genom hot och våld fått stopp på tjallare och angivare.


Tidigare var polisen i de flesta narkotikabrott helt beroende av att någon i kedjan, oftast någon missbrukare eller gatulangare avslöjade de högre upp i kedjan. Idag sker detta mycket sällan då våldet i dessa kretsar blivit grövre, angivare riskerar idag att bli dödade. Narkotikahanteringen är idag en global jätteindustri som genererar enorma vinster, i många länder är regeringarna inblandade i verksamheten. Att idag tro på ett narkotikafritt samhälle är över måttan naivt, det är en omöjlighet. Det bästa ur samhällsekonomiskt perspektiv vore att till viss del legaliserad drogerna, då de ändå inte kommer att försvinna.


Detta skulle innebära ett enormt ekonomiskt slag mot de flesta kriminella organisationer, samtidigt som det skulle frigöra polisiära resurser. Narkotikahandel är ofta navet i de flesta kriminella gäng och genererar de vinster som sedan kan investeras i andra kriminella projekt som trafficking, illegal spelverksamhet, människosmuggling, bedrägerier osv. Det som är allvarligast är att samhället alltid legat ett steg efter de kriminella speciellt här i Sverige har man varit otroligt naiv och godtrogen. Man lät med öppna ögon internationella MC-klubbar kända för sin brottslighet etablera sig i Sverige vilket blev startskottet till att en rad kriminella gäng etablerade sig efter samma mönster och organisation som MC-klubbarna. 


Med hot om våld och ond bråd död skapade man en tystnadskultur likt den i den sicilianska maffian, så polisen är idag helt utlämnad till kameraövervakning, buggning och mobilavlyssning. Man här i Sverige diskuterar möjligheterna till infiltrering och har i en del fall framgångsrikt utövat denna form av brottsbekämpning men schabblat bort det genom juridiska klantskallar som inte fattat att man måste skydda sina infiltratörer. Medan politikerna utreder och snackar så flyttar de kriminella fram sina positioner och startar legala verksamheter med hjälp av svarta pengar, vinster från narkotikahanteringen. Politikerna tror på fullt allvar att en straffhöjning från ett år till två år för olaga vapeninnehav skulle avskräcka de kriminella från att beväpna sig, det är hög tid för det politiska etablissemanget att vakna och inse att den kriminella världen är minst lika välorganiserad som det legala samhället.  

Av Karsten - 16 oktober 2017 18:09

Det var ju en evig tur att JK tog sitt förnuft till fånga och lade ner förundersökningen mot NMR för "hets mot folkgrupp". NMR hade blivit anmäld för brottet "hets mot folkgrupp" i samband med den icke tillståndsgivna demonstrationen den 17 september, anmälaren menade att tyr runan utgör hets mot folkgrupp. JK gör dock bedömningen att tyr runan i sig inte utgör hets mot folkgrupp vilket är en riktig bedömning. De folkgrupper som kan känna sig kränkta eller hetsade vet troligen inte vad en tyr runa är för något än mindre vad den står för i nationalsocialistiska kretsar.


Det hade varit bättre om JK granskat medias partiska rapportering kring den tillståndsgiva demonstrationen, media kallade AFA:s och andra vänsterextremisters motdemonstration mot NMR en kärleksmanifestation. De skrev inte ett ord om när vanliga göteborgare som protesterade mot AFA:s stenkastning mot polisen själva utsattes för stenkastning. Media har försökt förringa det våld som AFA använde och påstod att det inte var stora stenar de kastade?! Polisen gjorde inga ingripanden mot vänsterextremisterna trots att de angrepp vanliga göteborgare. Man kan i stort sett säga att polisen lurade NMR i en fälla där AFA ostört kunde gå till angrepp.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards