Direktlänk till inlägg 2 november 2017

Sanningen är uppenbar

Av Karsten - 2 november 2017 18:18

Vad hjälper det att press och media försöker dölja massinvandringens negativa konsekvenser samtidigt som man försöker förhindra och blockera alla Facebook och Twitterkonton som ägnar sig åt invandringskritik när utvecklingen ändå gått så långt så det är uppenbart före alla och envar att Sverige är en nation i förfall. Gängkriminaliteten och skjutningarna har nått sådana proportioner att de inte längre går att dölja bakom friserad statistik presenterad av BRÅ. Polisens enda kommentar på skjutningarna brukar vara att vi har inga spår och ingen misstänkt för dådet. 


Folk läser på sociala forum på nätet, folk pratar i fikarummen på jobbet. När sedan folk ser uppgivna och handfallna politiker som på journalisternas frågor vad de ska göra åt problemen kommer med några krystade uttalanden om social utslagning och att det ska satsas mer på de utsatta områdena. Både polisen, rättsväsendet och försvaret är i förfall. Under den största försvarsövningen på de senaste 20 åren "Aurora 17" kom endast hälften av de tusentals inkallade värnpliktiga till övningen. Man kan fråga sig hur många som kommer om det vore skarp läge och Sverige var hotat av krig?


Det går inte att dölja eländet längre hur mycket makten och media än anstränger sig. Massinvandringen var ingen bra affär för Sverige, varken ekonomiskt eller kulturellt. Vi har en maktelit som uppvisar feghet, inkompetens och en total handlingsförlamning. De gömmer sig bakom en massa floskler om humanitet, demokrati och globalt ansvar. Man skärper vapenlagarna, något som ofta drabbar de lagliga skyttarna, i tron att detta skulle minska antalet AK 47:or bland invandrargängen. Vårt land styrs av det största skock idioter man lyckats samla på en plats. 


Jag bara väntar på när det stora skrällen ska komma då de fega marxist-leninisterna på våra tidningsredaktioner gör helt om under trycket av en befolkning som inte längre låter sig luras. När man blir tvungen att erkänna att de senaste halvseklets invandringspolitik har varit ett totalt misslyckande som ruinerat skattebetalarna. När partier så radikala och hänsynslösa att de får SD att framstå som liberala vänsterpolitiker vinner gehör hos väljarna, när socialdemokraterna reduceras till ett tio procents parti. När folk är beredda att överge demokratin och parlamentarismen för att få lag och ordning i landet och få till stånd en repatriering av en majoritet av muslimerna i landet.

 
 
Ingen bild

pllay

3 november 2017 04:31

Det är detta som verkligen skrämmer mig.
Den dagen pendeln svänger och vi tvingas ge upp alla de värden som definierar vår civilisation i ett förtvivlat försvar av oss själva och vår kultur.
Pendeln har en egenskap, den svänger från ytterlighet till ytterlighet, mer så i Sverige än i andra länder.
Denna gång blir reaktionen på den totalitära vänsterns framgångar förmodligen vår undergång som demokrati.

Karsten

3 november 2017 12:18

Tyvärr har du nog rätt. Här i Sverige har allt en tendens att gå till ytterligheter, trots att vi har begreppet "lagom". Jag ser utvecklingen som en medveten strävan från makten att avskaffa demokratin eller den skendemokrati vi har. Massinvandringen och de negativa konsekvenser den fört med sig i form av gängkriminalitet och ökat våld och hot kommer att ge mandat att införa en form av polisstat.

 
Ingen bild

pllay

3 november 2017 04:42

Rättelse. Inte slutet på vår demokrati utan slutet på det som vi nu har, något som kallas demokrati men är en politisk totalitarism, närmast att likna vid diktatur.
Reaktionen kommer även den att ledas av totalitära krafter, denna gång starkt nationalistiska och protektionära.
Svårt att se några genuint svenska kvaliteter överleva denna holmgång.

Karsten

3 november 2017 12:25

Du har rätt, rekommenderar läsning av den brittiske journalisten och historikern Roland Huntford´s "Det blinda Sverige" från 1972 som är en översättning av "The New Totalitarians" som utgavs 1971. Boken är en översikt över Sveriges sociala och historiska utveckling, där Huntford kritiskt jämför den snabba sociala omvandlingen i Sverige under 1950- och 1960-talen med Aldous Huxleys dystopi Du sköna nya värld (1932). Huntford betecknade Sverige redan då som en enpartistat och skendemokrati där staten likriktade sina medborgare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards