Alla inlägg den 2 april 2017

Av Karsten - 2 april 2017 22:40

Jag finner vår värld vara en ganska otäck plats bortom vår kontroll. Vanliga människor är helt i händerna på en liten klick otroligt rika finansmoguler och hänsynslösa politiker. Vi är som bönderna i ett schackspel. Vi manipuleras med falska nyheter och propaganda, man skrämmer oss med hot som inte finns. Vi manipuleras av underrättelsetjänser som står i finansfurstarnas tjänst. 

Vem var det som grundade och finasierade världens mest effektiva underrättelsetjänst - Mossad i Israel? Jo finansfamiljen Rothschild och Mossad har alltid och kommer alltid att tjäna Rothschild i första hand. 

Vi låter oss snällt påverkas av familjen Bonniers flaggskepp DN och dess lille chefs manipulatör Peter Wolodarski, som öppet deklarerar att DN har en agendasättande journalistik.

Alla i maktelitens Stockholm prenumererar på DN och skriver på DN Debatt för att manipulera och likrikta läsarna, dagens journalistik är inte upplysande, den är fördummande.


Man pratar om demokratiena som fria stater där folk får tänka och tycka vad de vill utan represalier, vi som varit utanför samhället som dissidenter i många år vet vad den friheten är värd. Som tur är börjar fler och fler genomskåda detta falska lögnaktiga samhällssystem och inser att vi varit förda bakom ljuset av våra folkvalda. Det bästa vore om alla svenskar bojkottade valet 2018 i en politikerföraktande manifestation. Men de jävla svinen hade bildat en ny regering med de få procents röster de fått av sina egna medlemar, även om valdeltagandet vore 5 procent så hade de kallat det ett rättvist och demokratiskt val. 


Bara en folklig resning hade fått makteliten att ta sitt förnuft till fånga och avgå. Frågan är bara vilka vi skulle sätta i deras ställe att organisera vårt samhälle. Alla goda krafter har lämnat Sverige då de insett att här finns ingen framtid. Vårt land har blivit en uppsamlingsplats för småskurkar, fifflare och bedragare. Ett de obildade medelmåttornas paradis. Vad som händer i Sverige är egentligen ganska ointressant då vårt land bara är en bricka i det storpolitiska spelet, det finns alltid de som ställer sig i tjänst hos "främmande makt" som det så vackert heter nuförtiden. Globalt sett är loppet kört med en ständigt ökande överbefolkning och en miljö som är på väg att kollapsa. Vänta bara tills polarisarna smält och havsytan höjts någon eller några meter. Vi människaor vet inte vad vi sysslar med och ställer till med. Vi är den mest dåraktiga art denna jord frambringat.

Av Karsten - 2 april 2017 20:37

Turkiets egen lille Hitler i ny förbättrad karikatyr av Elake Karsten.

 

Av Karsten - 2 april 2017 18:32

Det finns i USA krafter inom främst den liberala vänster som vill avsätta president Donald Trump genom att undeminera hans makt eller genom att försöka få honom ställd inför riksrätt. Man har även misskrediterat honom genom att påstå att han lider av olika psykiska åkommor. Det senaste var att man påstår att han genom att ha mani på att flytta saker runt om sig vid presskonferenser, som glas, pappersbuntar och liknade lider av ett sjukligt kontrollbehov. Ingen president har kontrollerats och synats som Donald Trump det är som om han inte hade lov att vara mänsklig med alla fel och brister det innebär. Bakom många av de anti-Trump kampanjer som sjösatts står krafter nära den förre presidenten Barack Obama, vad denne hoppas vinna genom att få Trump avsatt är svårt att förstå.


Skulle man mot all förmodan lyckas få Trump dragen inför riksrätt och fälld, måste han avgå och Mike Pence, vicepresidenten tar över. Resten av Trumps administration sitter kvar och den politik han inlett lär fortsätta. Skulle även Mike Pence bli petad så övertar talmannen i USA:s representanthus Paul Ryan makten allt enligt USA:s successionsordning. Därefter står den tillförordnade talmannen i USA:s senat Orrin Hatch på tur. Så om demokraterna inbillar sig att de ska få in sina gubbar i Vita Huset så misstar de sig. Skulle Trump bli avsatt så kastar nog detta in USA i inrikespolitiska oroligheter då stora delar av folket står bakom Trump och hans politik. Motståndet mot Trump bottnar nog i en dessperation hos de vänsterliberala krafterna runt om i världen som nu ser sin makt och popularitet dala allt medan de högerpopulistiska krafterna vinner terräng.


Här hemma i den svenska ankdammen blir vänstern desperatare och desperatare i takt med att SD:s opinionssiffror ökar. Man tar till våld mot de man uppfattar som oliktänkare, man försöker hota folk till tysnad och terroriserar kommunpolitiker tills de avsäger sig sina uppdrag. Den svenska extremvänstern är allt annat än demokratisk, ändå kunde ett praktaschle som Reinfeldt stå och försvara den med orden: "SD anhängare får skylla sig själva."

Ja Sverige har i sanning politiker som har en egendomlig syn på demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Det är glädjande att så många medborgare har börjat genomskåda dessa demokratins dödgrävare och missnöjesröstar på SD. Tyvärr behöver Sverige något betydligt radikalare än SD för att rädda det som finns kvar av folkhemmet och välfärden.

Av Karsten - 2 april 2017 15:22

Ska man summera läget så håller oljan på att ta slut därav utvecklingen av elbilar runt om i världen. Det råder brist på råvaror speciellt åtråvärda metaller därav oroligheterna i Afrika, speciellt Kongo-Kinshasa som är mycket mineralrikt. Både Kina, Ryssland och USA rustar för fullt och moderniserar alla sina vapensystem. Kina satsar på hangarfartyg för att kunna försvara sina intressen i haven runt Kina, man har ockuperat en mängd småöar och gör anspråk på territorialvattnen runt dessa. Förmodligen kommer man inom kort att börja borra efter olja i haven runt dessa. När det gäller Kina och USA så är Kina den största exportören till USA och det råder ett enormt handelsunderskott mellan dessa nationer. Kina har fått betalt i amerikanska statsobligationer och skulle de kräva att dessa löses in skulle USA stå på ruinens brant och dess enda utväg vore att förklara Kina krig. Kina för för övrigt en ganska smart ekonomisk politik, de köper upp allt guld de kan komma över och planerar att binda yuanen till en guldmyntfot. Detta skulle innebära att yuanen blir Asiens reservvaluta och att dollarn mister sitt värde.

Donald Trump vill föra en isolationistisk politik som minskar USA:s importbehov, man vill börja tillverka produkterna i USA istället för Mexiko och Kina. Samtidigt har USA sedan länge krävt att Kina skriver ner värdet på yuanen.


Sammantaget ser det ganska mörkt ut, man rustar för krig runt om i världen samtidigt som världens befolkning ständigt ökar. Redan nu råder det brist på rent vatten och spannmål på flera håll i världen. Orättvisorna ökar också, ett litet fåtal blir ohyggligt rika medan de fattiga ökar i antal. Det räcker med en ekonomisk depression för att rita om den politiska kartan, vi skulle få se samma fenomen som på 1930-talet de populistiska nationalistiska partierna skulle få vind i seglen och detta skulle förmodligen leda till nya politiska allianser olika nationer emellan och ett nytt stort krig i slutändan. Jag tror att detta scenario står helt klart för många politiska ledare som börjar se om sina hus. Se bara på Turkiet, de har skaffat sin egen Hitler i form av Erdogan som börjar tala om Storturkiet. Det skulle inte alls förvåna mig om han är så galen att han anfaller Grekland och de Baltiska staterna i sina ambitioner att skaffa "livsrum" åt turkarna. Det är också mycket tänbart att han lierar sig med muslimska krafter i Asien och Mellanöstern vilket skulle oroa Israel. Detta kan bli den tändande gnistan för ett nytt krig i Europa, det börjar i den östra regionen men kommer snabbt att sprida sig. NATO och EU kommer att falla samman som de korthus de varit efter kalla kriget. Att England lämnade EU var nog ganska smart i ett längre perspektiv.

Av Karsten - 2 april 2017 15:03

Tydligen så byggs det skyddsbunkrar för glatta livet i både Ryssland och USA. Ryssland säger att de har skyddsbunkrar för i stort sett hela sin befolkning. Varför man bygger bunkrar om man inte planerar för krig kan man fråga sig!? Även här i Sverige har intresset för bunkrar ökat, gamla cilvilförsvarsbunkrar som man bommat igen har öppnats och dammats av. Bunkrar som används i annat syfte har återgått till civilförsvaret. Jag ställer mig frågan vad vet statsmakterna som de inte vill tala om för medborgarna?


Uppenbart håller det storpolitiska läget på att trappas upp, man hetsar till höger och vänster. Här i Sverige oroar man sig för att Ryssland ska lägga sig i valrörelsen 2018 med hänvisning till vaga uppgifter från CIA om att Ryssland skulle haft ett finger med i presidentvalet som lett till att Trump vann. Vem skulle Ryssland satsa på här i Sverige, Vänsterpartiet, Feministisk Initiativ eller Sverigedemokraterna? De som är mest hätska i tonen mot Kreml är Röfven och hans socialdemokrater. 

Ja, fan vet vad som är på gång tur man bor i ett gammalt hus som är byggt under kalla kriget och försett med skyddsrum.

Av Karsten - 2 april 2017 14:52

Idag vill 52 procent av svenskarna avveckla kärnkraften, efter olyckan i Japan så har fler svenskar blivit medvetna om riskerna med kärnkraft. Minst medvetna är L, M och SD väljare, bland dessa finner man flest kärnkraftsanhängare. Jag tror den genomsnittlige svenske kärnkraftsanhängaren är en 30 - 40-årig manlig tekniknörd som röstar borgerligt och de som är minst positiva är kvinnliga V och MP väljare. 

Visst är känkraften bra när allt fungerar som det ska och man har en hållbar lösning för avfallet, men verkligheten är inte sådan har historien visat oss. De svenska kärnkraftverken börjar nu bli gamla och kostar massor att underhålla. Den bästa lösningen vore därför att avveckla dem och sikta in medborgarna på ett energisnålare samhälle. Vår samhälle har blivit som en narkoman, det kräver ständigt högre doser energi för att fungera. Samtidigt hänger detta ihop med befolkningsfrågan, ju fler vi blir desto mer energi krävs det. Överbefolkningen driver på energibehovet.

Av Karsten - 2 april 2017 14:30

Läser på Text-TV att polisen vill kunna kalla in militären som hjälp vid större terrordåd, vilket är förståeligt. Men aatt polisen vill ha till en lagändring för att kunna ta mer hjälpav militären finner jag högst oroande. Efter Ådalen 1931 där militären sköt ihjäl ett antal demonstrerande arbetare gjordes en lagändring som förbjöd militären att ingripa mot medborgarna, nu vill man tydligen riva upp denna lagändring. 

Visst vi kanske behöver sätta in militär om landets muslimska befolkning reser sig och kräver att Sverige blir ett muslimskt kalifat. Det otäcka med det är att man från politiskt håll skapat ett problem genom att släppa in främmande kulturelement i landet som kan skada ursprungsbefolkningen, sedan vill politikerna inte ta ansvar för den utveckling man satt igång genom detta. 

Ändar man lagen så kan militären sättas in mot vem som helst som av statsmakterna uppfattas som farlig. Det kan betyda att militären sätts in mot etniska svenskar som fått nog och tycker att nu får landet gränser stängas och vi får kasta ut de värsta rötäggen av dem som kommit. När maktapparaten inte tycker att det räcker med poliser för att skydda den utan vill ta hjälp av militären är det något som är jävligt fel i ett land som kallar sig demokratiskt.

Av Karsten - 2 april 2017 14:14

Dagens stora nyhet här i landet är att en buss kört och vält utanför lilla Sveg och tre har omkommit. Detta föranleder SVT att sätta in extra nyhetsinslag och statsminister Röfven går ut och proklamerar att olyckan: "Lämnar hela landet i sorg", vad blir Röfvens nästa drag, att proklamera tre dagars landssorg? Jag kan inte tänka mig att varken Palme eller Erlander skulle ha kommenterat en bussolycka med tre döda, det hade varit Expressen och Aftonbladet som hade frossat i olyckan med helsidesuppslag med bilder på ddöda och skadade. Det verkar som politiker och media helt tappat proportionerna i Sverige. Hade alla 50 i bussen dött hade jag förstått att man hade betraktat det som en katastrof, men att påstå att hela landet sörjer tre människor verkar huvudlöst. 


Det första jag tänkte när jag såg de extrainsatta SVT nyheterna var, det måste ha varit nyanlända "ensamkommande flyktingbarn" i bussen för att olyckan skulle få så stor uppmärksamhet, för vem fan hade brytt sig om tre döda svenskar förutom familjen och de närmast sörjande? På Text-TV kan man under olyckan i Sveg läsa att över 250 dödats i ett jordskred i Colombia och att 200 saknas, det kallar jag en riktig olycka och katastrof.

Visst är det sorgligt att tre männniskor omkommit i en bussolycka, men jag tycker media och Röfven gör en höna av en fjäder.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards