Direktlänk till inlägg 24 februari 2017

Ut med packet

Av Karsten - 24 februari 2017 19:23

Trump fortsätter att använda Sverige som ett varnade exempel på hur det kan går med en okontrollerad invandring. Något som tydligen fastnat hos regeringen, då Stefan Löfven gått ut i media och aviserat att Sverige fortsatt ska ha en restriktiv asylpolitik i paritet med övriga Europeiska stater, något som upprört SSU. Vad regeringskollegorna MP tycker kan man ju bara spekulera i. 

Detta räcker inte, regeringen borde kasta ut alla icke önskvärda. Gör ett IQ test på alla som kommit de senaste 20 åren och kasta ut alla med ett IQ under 100, då blir vi av med större delen av somalierna och många av araberna. De smartaste som kommit hit är de med asiatiskt ursprung, de har också en kultur som går ut på att inte ligga någon till last, så de lever inte på socialbidrag. 


Nationalekonomisk och rent demografisk är det vansinne att öppna upp ett lands gränser för primitiva outbildade individer från patriarkala stamsamhällen. Indraget medborgarskap och uppehållstillstånd samt utvisning är enda lösningen på problemet. Man kan inte utbilda dumskallar, en människas IQ ökar inte hur mycket naiva liberaler än önskar det. Det måste bli ett slut på detta daltade och "tycka synd om attidyd" mot alla asylsökande "flyktingar", varav de flesta är ekonomiska lycksökare. Regeringen, dvs. socialdemokraterna måste göra sig av med alla dessa snyftande feminister och andra vilseledda idioter i sina led. 


Invandringen till Sverige har inneburit en ökning av grova brott som dödsskjutningar och sexuallbrott, samt en ökning av våld och mobbning av etniska svenskar i skolan. Varför i helvete ska vi ta hand om detta slödder från tredje världen? Själv är jag totalt likgiltig för vad som händer dem om de skickas tillbaka till sina hemländer, enligt mig får de den behandling de förtjänar när de återvänder hem. Valet 2018 kommer att vara ett ödesval som kommer att uteslutande att handla om asyl- och flyktingpolitik. Den som vågar köra den hårdaste linjen kommer att vinna valet, svenskarna har tröttnat på att försörja en massa parasiter och vill ha tillbaka det trygga folkhemmet.

 
 
Ingen bild

Martin

24 februari 2017 21:42

Idiotiskt förslag som missar bollen. Det är värre att få konkurrens från smartare människor än från korkade människor. Bloggen missar det faktum att vi människor grupperar oss etniskt. Bloggen tycks tro att när stora grupper utlänningar kommer hit så är vi alla tjo och tjim med varandra. Bloggen förstår inte människans natur.

Karsten

24 februari 2017 23:41

Bäste Martin med mitt förslag kommer bara några promille att bli kvar och dessa kommer att bidra till den svenska utvecklingen. De flesta som kommit hit har ett IQ på mellan 65 och 85. Vi vet alla att vi INTE är tjo och tjim med varandra, då de flesta kommer från för oss främmande kulturkretsar med diametralt motsatta normer och värderingar.

 
Ingen bild

Maggan

25 februari 2017 11:08

Håller med dig Karsten på varenda punkt. Ut med packet NU om vi ska kunna rädda det lilla som finns kvar av vårt land. De flesta som kommer hit skiter i Sveriges lagar och kultur, har heller inga planer på att anpassa sig. De vet de får generösa bidrag och allt annat de begär. Detta var vi många som sa redan för över 30 år sedan då Palme började ösa in all världens avarter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards