Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 2 maj 2017 13:59

Ett fåtal vinningslystna investerare har fått större delen av mänskligheten dit de velat, förslavat massorna under reklamen och komersialismens andefattiga budskap, "DU MÅSTE KONSUMERA!" Vi luras slänga fullt fungerande produkter för att ersätta dem med det allra senaste, allt för att hålla hjulen igång och nära den ständiga ekonomiska tillväxten. Aldrig förr har fabrikerna spottat ur sig så många meningslösa prylar som idag. Låt mig ta en av de allra dummaste, en spray som man ska spruta ner i toaletten innan man skiter som lägger sig som ett skyddande lager och hindrar skitlukten från att sprida sig i toalettutrymmet. Framtagen främst för kvinnor så dom inte ska skämmas över sin bajslukt när nästa människa ska besöka toaletten. Det är naturligt att skita och skit luktar - bajs, inte så gott har vi fått lära oss redan som barn. Snacka om hur sjuk vår värld har blivit.

I takt med att vi blir fler människor blir vi också fler konsumenter och det finns bara en begränsat volym råvaror på jorden, vad ska vi göra när de börjar tryta? När de sista träden huggits ner för att blivit pappersmassa till reklamblad, när den sista oljan eldats upp eller omvandlats till en plastkasse?

Ingen generation har varit så egoistisk som vår och tänkt så lite på kommande generationer. Vi lämnar efter oss en sophög, en skövlad planet. En planet där vi har grävt ner utbränt uran som avger radioaktiv strålning i 10 000 år.


Av en art så medveten och intelligent som människan borde man förvänta sig att de valde de smartaste och framsyntaste individerna att styra samhället, men istället har man valt de dummaste, girigaste och mest korrumperade att styra världen. Demokrati kallar man det - folkstyre, alla ska vara med och bestämma hur jävla korkad man än är. Med de problem världen brottas med borde vi ha en stab av de smartaste experterna att styra och planera för framtiden. Med val vart fjärde år blir det inga långsiktiga lösningar, bara en massa fjäsk och tomma löften. Själv har jag aldrig trott på demokratin och kommer alldrig att göra det heller, så som världen ser ut är diktaturer den enda hållbara styresformen. I vissa kulturer och samhällssystem är demokrati helt otänkbart, det fungerar bara inte. Idag är det inte ens tillåtet att ifrågasätta demokratin, det är en helig ko i hela den västliga delen av världen. 


Demokrati och liberalism är de två komponenter som mest gynnar rövarkapitalismen, konsumtionen och industrialismen. Med dessa två vid rodret garanteras en ständig ekonomisk tillväxt, eller åtminstone en illusion av ständig tillväxt. De som kan tänka lite mer än näsan räcker vet att det finns ingen ständig tillväxt, allt tar slut vid en given punkt. Detta är något politikerna vägrar eller inte vill inse. Deras uppgift i samhället är att upprätthålla en rad illusioner som medborgarna förväntas tro på. Svensken står i en särklass när det gäller att sätta tilltro till vad auktoriteter och politiker säger. Det är precis som det finns inbakat i hans gener. Sverige har de sista 50 åren haft i särklass urusla politiker och makthavare, de har lyckats rasera det samhällsbygge tidigare generationer byggt upp och ändå slår de sig för bröstet och säger fan vad duktiga vi är. 

Nä nu klara jag inte av att tänka på skiten längre, jag deppar ihop totalt...

Av Karsten - 2 maj 2017 11:35

Den kristna kulturen har alltid talat om demoner som någon yttre kraft, som onda varelser i tjänst hos den onde Lucifer. På medeltiden skrev man hela böcker i hur man identifierade en demon. De kristna tror att en människa kan bli besatt av en eller flera demoner. Den judiskt-kristna läran är en irrlära, det finns inga demoner i deras bemärkelse.


Många människor på vår jord styrs av egenskaper som hyckleri, högfärd, egenkärlek, vredgat sinne, hårdhet, brist på visdom, inte minst våra makthavare är besjälade av dessa egenskaper. Alla dessa egenskaper är av demonisk art och förslavar människan. Njutningen av egna lustar är målet för en oren själ, man eftersträvar hela tiden materiell vinning för att kunna köpa njutning. 


Låt mig citera några ord från Bhagavad-Gita som behandlar detta ämne, lika aktuellt idag som när boken skrevs för 2500 år sedan år 500 f. Kr.

"Se, detta har jag skaffat mig idag, i morgon ska jag vinna allt det andra; se, dessa skatter äro mina nu, men dessa andra ska jag snart förvärva; jag har fördärvat denne ovän nyss, och andra skall jag bringa i fördärvet; jag är en mäktig herre, jag är lycklig, jag njuter - jag är utan brist och vank; jag är förmögen, jag är hög till börden: var finns min like? 

- Jag vill vara säll, jag vill offra, jag vill giva gåvor!"

"Så gäckas de utav en villad håg, förvirras i sitt vett av hela skaror av tankebilder, fångas i ett nät av illusioner, hänge sig åt lustan, och störta ner i dess helvete."

Bhagavad-Gita kap. XVI verserna 12 - 16



Det den judiskt-kristna Bibeln på ett omständigt och svårtytt språk behöver över 1300 sidor på sig att försöka förklara, förklarade de indiska vise på drygt hundra sidor på ett ganska klart lättåskådligt sätt. Tyvärr nyttar det föga då människornas sinnen är så förstockade och de är så uppfyllda av materialismens demoner att de inte förstår vad de läser. Den indiska filosofin går ut på att rädda din egen själ inte missionera och omvända människor såsom islam och kristendom. Att be fem gånger om dagen eller åkalla Gud för att få syndernas förlåtelse hjälper föga, ett rent hjärta får man genom sina handlingar. Var och en står för sina egna handlingar enligt den eviga karma-lagen. Det du sår får du skörda, så enkelt är det.

För övrigt tror varken muslimer eller kristna på återfödelse, på ett evigt kretslopp där själen byter boning som man byter klädedräkt. De tror istället på ett evigt paradis eller ett evigt helvete efter detta enda liv de tror sig leva.

Det är som Krishna säger till Arjuna: "Men dessa onda, vilda (Guds)hatare - de uslaste bland människor här i världen - dem störtar Jag i onda modersliv; där födas de på nytt av lumpna mödrar; de gäckas ständigt, levnad efter levnad."

Av Karsten - 2 maj 2017 00:47

I Mexiko har invånarna tröttnat på kartellerna som driver ett terrorvälde och plundrar vanliga civilas hem. Detta har lett till att beväpnade medborgargarden (autodefencas) bildats som inte visar någon misskund med kartellmedlemmar, en av kartellerna som kallar sig "Tempelriddarna" har medborgargardena gått hårt åt. De federala myndigheterna har försökt avväpna medborgargardena men dessa har stöd av befolkningen då polis och federala myndigheter många gånger är i sold hos kartellerna. Stora områden har återerövrats från de kriminella kartellerna.


Detta är en utveckling vi kommer att ske i framtidens mångkriminella Sverige där polisen inte gör ett skit och lägger ner alla utredningar. Folk kommer till slut att tröttna och organisera sig mot de kriminella gängen och döda dem. Försöker polisen och det officiella Sverige ingripa mot medborgargardena kommer det att utveckla sig till ett rent krig. Misslyckas staten med att ge medborgarna säkerhet och trygghet tar andra krafter vid. Det finns gott om skrupelfria vapenhendlare som skulle sälja till medborgargarden. För staten är det bara att gilla läget, det går inte att komma med krystade krav om att avväpna medborgargardena samtidigt som man inte klarar av de kriminella gängen som sätter skräck i våra förorter. 


Statens yttersta ansvar är att skydda sina medborgare, det är det folket betalar skatt för. När staten inte klarar av det uppdraget så kommer folket att ta lagen i egna händer. Det vore hemskt om Sverige blev lika korrumperat som Mexiko, än finns det en chans att vinna striden mot de kriminella gängen, men då är det åtskilliga lagar man måste tänja på och negligera. Viktigast av allt är att inte låta de kriminella gängen infiltera det officiella Sverige via en massa politiska aktivistgrupper eller att de får jobb inom polisen.

Av Karsten - 1 maj 2017 23:29

I sin retorik talar USA alltid om att skydda det amerikanska sättet att leva, skydda det de kallar friheten och demokratin. När man betraktar USA och det Storebrorssamhälle det förvandlats till i händerna på NSA och Homeland security så klingar retoriken ganska ihåligt. USA är idag ett av världens mest paranoida samhällen där var och vartannat hushåll sitter på en formlig arsenal av vapen. Man har inympat rädsla och skräck i sina medborgare för att få de mandat man behöver för att bygga upp en heltäckande kontrollapparat. Du kan inte skicka ett SMS, ett mejl utan att vara säker på att det inte registerats och analyserats av NSA. 


Tack vare modiga män som Edward Snowden och Julian Assange har den amerikanska allmänheten och resten av världen fått insyn i vad USA sysslar med. USA är snabba på att utnämna andra stater till skurkstater och ondskans hemvist, men självransakan saknar de helt. Vi ska vara evigt tacksamma att Ryssland och att Kina finns som kärnvapenbeväpnade motvikter till USA. De står som en barrikad mot amerikansk global överhöghet, utan dem hade världen varit prisgiven åt USA. Det finns inte längre något fint och eftersträvansvärt i USA och det amerikanska systemet, bara totala idioter som Carl Bildt tror detta. Vissa människor säljer sin själ för en pall vid kungens tron. Ända sedan andra världskrigets slut har USA långsiktigt planerat för att lägga under sig kontrollen över världens råvarutillgångar. Jeltsins avgång och Putins tillträde blev en missräkning då USA och dess allierade trodde att de skulle ha en huggsexa om Rysslands tillgångar. Man kan ha sina synpunkter på Vladimir Putin, men jämfört med hans amerikanska kollegor är han som ett helgon.


USA har idag blivit till det största hotet mot världsfreden, finns det någon nation som överväger att använda taktiska kärnvapen så är det USA. Pentagon är ett getingbo av krigsgalna generaler som inte önskar något annat än att få göra bruk av de arsenaler som finns lagrade i USA och på andra ställen. Kanske är det bara ett gudomligt ingripande i form av ett vulkanutbrott i Yellowstone som kan lamslå USA och få dem att tänka på något annat. Det är ett hemskt land med en vidrig befolkning totalt hjärntvättade av sina makthavare och media.

Av Karsten - 1 maj 2017 20:44

Den svenska makt och kultureliten har tagit det fria ordet som gisslan och etablerat en konstruktion kallad åsiktskorridoren, i den får de vistas som har de rätta åsikterna. På så sätt har man kvävt den öppna och fria diskusionen och debatten inom en rad områden där man gett sig själva tolkningsföreträde, för att använda deras egna termer. Att man sedan har mage att kalla Sverige en demokrati är lite väl svulstigt, då man med demokrati förknippar åsikts och yttrandefrihet. Frågan är vad att göra? För att åter ge det "fria ordet" dess frihet och ge det åter till folket? 


Som det nu är har Wolodarski et al. på DN en makt som han och hans lakejer ej förtjänar, men få är de som genomskådat detta bedrägeri och denna charad. Möjligtvis de fåtal som följt debatten om Nya Tiders vara eller icke vara på Bokmässan och som själva läst NT och bildat sig en egen uppfattning. De flesta bygger tyvärr sin uppfattning på vad Expo och andra kolportörer sagt i ämnet. Sverige har inte förändrats ett dugg sedan boken "Det blinda Sverige " kom ut 1971, en bok som för övrigt kring gicks med tystnad av kultur och maktetablissemanget. 


Vi har bibliotek befolkade med maoistiska batikhäxor som bestämmer vad folket och skattebetalarna ska få läsa för böcker, som inte drar sig för att censurera bort Tintin och Pippi Långstrump eller kräva att nya censurerade utgåvor kommer i de gamlas ställe. Att det blivit på detta sätt beror på fega politiker som inte vågat ta upp striden med sådana som Bengt Westerberg och Mona Sahlin, de har varit livrädda för att hängas ut i DN och systemmedia och bli kallade allehanda epitet. Varför finns det ingen Trump i Sverige som säger sig vilja röja upp i det politiska träsket i Stockholm? Inte ens SD vågar längre sticka ut hakan, de har blivit ett lika fegt och rövslickande parti som de andra. Fy fan för makteliten i detta landet, de kommer att köra Sverige i botten.

Av Karsten - 1 maj 2017 19:39

Retoriken och polariseringen ökar om man ska tro sossarnas första maj tal. LO basen buntar ihop borgarna med SD och kallar det hela en blåbrun röra. Detta att associera SD med bruna skjortor har jag lite svårt att smälta då dagens SD är så långt från bruna skjortor och SA man kan komma.

Svetsare Löfven försöker vinna billiga politiska poäng på att orera om fler poliser och hårdare straff, tyvärr stannar det nog vid bara tomt snack. Jag talade i telefon med en god vän som bor i de rikare villakvarteren i Limhamn, de hade haft sju inbrott på senaste veckan i kvarteret. Jag frågade om det varit så tidigare också vilket det inte varit. Jag sätter det i samband med alla dessa unga muslimska män som gömmer sig i Sverige och som har svartarbete eller kriminalitet att välja mellan för att få mat för dagen. Extremvänstern bistår säkert med råd om vilka områden "flyktingarna" ska begå inbrott i.


Hela utvecklingen är för jävlig. Gamla människor vågar inte lämna sina hus av räddsla att bli av med allt de äger. Det var du Löfven och dina regeringskollegor i MP som lät alla dessa banditer få tillträde till Sverige. 163 000 släppte du och MP in 2015. Kommer nu alla de som får sin asyl beviljad att kräva att få hit sina familjer så talar vi om hundratusentals människor som kommer hit inom de närmaste åren. Jag röstar på vem som helst som lovar att sätta stopp för detta vansinne, till och med Nordiska motståndsrörelsen. SD hyser jag inte mycket hopp till då de liberaliserat sin syn på invandringspolitiken och helt frångått det tidigare partiprogrammet. Det där med att kasta ut skiten har de helt slopat.

Av Karsten - 1 maj 2017 18:33

Sveriges största shiamuslimska moské har brunnit ner i en anlagd brand. Jag kan slå vad om att det är galna sunnimuslimer som står bakom branden. IS och al Qaida är alla sunnimuslimska extremister medan shiamuslimernas starkaste fäste är i Iran där shialagstiftning gäller. Wahhabismen räknas också till de mer extrema riktningarna av sunniislam, de förkastar helgondyrkan och all form av världslig njutning. Wahhabismens starkaste fäste är Saudiarabien där man konsekvent praktiserar medeltida lagar och hugger händer och huvud av folk.

 

Mellan shiamuslimer och sunnimuslimer råder en fientlighet då de båda betraktar den andre som otrogen. Bäst för den kristna världen hade varit om shia och sunni utrotade varandra i sitt religiösa krig. Sett ur svenska ögon är det för jävligt att de tar med sig sina religiösa konflikter hit och bränner varandras moskéer. Det är väl försäkringsbolagen och skattebetalarna som får stå för kostnaderna att återuppbygga moskén. Bäst vore om man förbjöd all form av moskébyggen i Sverige och såg till att så många muslimer som möjligt lämnade Sverige.

Av Karsten - 1 maj 2017 16:23

När jag läser om Huxleys "Du nya sköna värld" slås jag av hur otäckt exakta vissa av hans förutsägelser är. Han förutsäger konsumtionssamhället med en industri och ekonomi i ständig tillväxt, han prickar in köp och släng mentaliteten med kläder tillverkade i konsthartser som terylen, viskos och andra kolväte baserade syntettyger. Likaså förutsäger han globalismen med ambitionen att skapa en världsdiktatur där all form av politisk ideologi och religion är avskaffade och där det råder en historielöshet där man rivit alla historiska byggnader och monument. 

Genetikens gåta var inte löst 1932 när boken skrevs men han har ändå rätt på sätt och vis då romanens människobarn odlas fram i kläckningsanstalter, något som snart är möjligt. Likaså att man påverkar fostrets utveckling med olika kemiska preparat och syrebrist.

Huxley själv säger att han tänkte sig att romanen  som kom 1932 utspelade sig om sexhundra år in i framtiden, men tillägger i ett förord 15 år senare: "Det förefaller som om Utopia befann sig mycket närmare oss än någon för bara femton år sedan hade kunnat föreställa sig. Då förutsatte jag, att det skulle ligga sexhundra år framåt i tiden. I dag förefaller det helt tänkbart, att skräcktiden kommer att ha brutit in inom ett enda århundrade. Det vill säga om vi avstått från att spränga oss själva i småbitar under tiden".

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards