Alla inlägg den 4 april 2019

Av Karsten - 4 april 2019 11:40

De sökmotorer och de algoritmer som styr näthandelsföretagen är rena bedrägerierna. De lurar och triggar dig att köpa. De höjer priset på de varor du titta ofta på samt börjar signalera att det bara finns ett fåtal kvar, allt för att få dig att köpa. Många människor är helt omedvetna om detta och tror att; "oj nu finns bara en kvar i lager det är bäst att köpa". Även auktionssidor som svenska Tradera är mer eller mindre bedrägeri. Rapporterade oegentligheter bryr sig Tradera inte om de är bara intresserade av att tjäna pengar på alla dessa dårar som trissar upp priset på slitna begagnade varor. Det är rätt roligt att se "blåbär" med bara ett fåtal omdömen som bjuder mot varandra och trissar upp en begagnad klocka till ett pris som vida överstiger vad du får ge för en ny på den europeiska nätmarknaden.


Egentligen är hela Nätet idag en tummelplats för bedragare och manipulatörer. Så fort jag får höra att en uppgift kommer från nätet så drar jag öronen åt mig, då jag av erfarenhet vet att ofta är det "fakta" tagna ur tomma luften. Idag kan man inte lita på något, dagstidningar och kvällspress är mest fejknyheter och försök att manipulera läsarens åsikter. Bonnier äger idag merparten av den svenska pressen vilket säger en del om "oberoendet" och objektiviteten. 1930-talets nazister som hetsade mot "judepressen" fick till slut rätt, den judiska familjen Bonnier äger i stort sett pressen i Sverige liksom en stor del av bokutgivningen. Detta är bara fakta sedan kan de yla antisemitism bäst de vill.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards