Alla inlägg under mars 2017

Av Karsten - 20 mars 2017 18:55

Fallet med Kaj Linna är bara ett i raden av rättsfall där folk blivit frihetsberövade på grund av undermåliga förundersökningar genomförda av obegåvade poliser och prestationshungriga åklagare. Bristerna i det svenska rättssystemet är så uppenbara men av rädsla för att medborgarnas tilltro till hela statsapparaten ska falla försöker man in i det längsta sopa problemen under mattan. Det svenska samhället är uppbyggd på en autoritetstro till statsmakternas ofelbarhet, detta har gått så långt så att staten är villig att offra enskilda medborgare på tilltrons altare. Staten och dess tjänare kan inte göra fel, även när det är uppenbart att fel begåtts hävdar de ansvariga in i det längsta att fel ej begåtts och att ingen kan hållas ansvarig.


Få länder har en befolkning med lika hög tilltro till staten och dess tjänare som Sverige. Detta är något man inpräntar i svensken redan i hans barndom, i skolan får alla barn lära sig hur bra, jämnlikt och rättvist allt är i Sverige. Man kan alltid lita på statsmakterna och i Sverige finns ingen korruption och rättsröta. Svensken kan lita på sin polis och sina domstolar, vilket de flesta svenskar gör ända tills de själva drabbas av det svenska rättssystemet och inser hur ruttet det är. Tingsrätter med politiskt tillsatta nämndemän som i stort sett slaviskt lyder rådmannen och som tror på åklagarens och polisens ofelbarhet. Samma trötta halvsovande nämndemän från partiernas slaskspannar sitter och berövar medborgarna deras frihet för något problem politikerna fått för sig att de kan lagstifta bort.


Se bara på fallet Thomas Quick där en galen åklagare fått för sig att han slagit klorna i Europas värste seriemördare, som sedan visar sig vara en av rättssystemet drogad mytoman. Ju fler mord Quick erkände dessto fler piller fick han av någon charlatan till rättspsykolog. Jag ser ingen större skillnad på fysisk tortyr eller att framtvinga erännanden av en drogberoende människa med löfte om att han ska få drogsubstitut. Ofta är det samma slödder och människotyp som blir polis som blir förbrytare, det är ofta slumpen som avgör. När Sverige satte upp den första regulgära polisen i städerna rekryterade man folket bland stadens förbrytare. Man tänkte väl vem kan förbrytare bättre än andra förbrytare. De som har någon som helst tilltro till polisen och rättsväsendet idag är antingen förståndshandikappad eller helidiot.

Av Karsten - 20 mars 2017 17:08

Att vara medborgare i Sverige är nog det mest deprimerande en människa kan drabbas av. Att födas in i ett omänskligt system styrt av välmenande men fyrkantiga byråkrater som från vaggan till graven planerar medborgarns liv in i minsta detalj. Via media får vi veta vad vi ska tycka och tänka och gud nåde den medborgare som försöker tänka självständiga tankar. Man har skapat en form av åsiktsdiktatur där avvikande åsikter utsätts för omgivningens mobbning och klander. Detta gör att de flesta medborgare inte vågar röra sig utanför åsiktskorridorens trånga gång. Alla de politiska partierna delar samma "värdegrund" vilket i klartext innebär att de tycker likadant. Det oppositionella parti som kom in i riksdagen i början på detta århundrade var från början ett parti som vågade ha avvikande åsikter, men som med tiden uteslutit och rensat sina led så nu är det bara ännu ett "alternativ" i enpartistaten Sverige. 


Sett i ljuset av dessa konstateranden är det fullt begripligt att de som "flytt" hit av ekonomiska eller andra skäl valt att bygga upp parallellsamhällen i förorterna. För dem måste Sverige och svenskarna framstå som högst egendomliga och onormala individer som finner sig i att leva i detta tankefängelse. Den som en gång hamnat framför en välmenande självgod svensk samhällstjänare glömmer det aldrig, de är så övertygade om sin egen och systemets förträfflighet   att inget i världen kan rubba dem. Detta märks inte minst när de ansätts av någon progressiv journalist som ifrågasätter deras handlande och de likt en repig grammofonskiva upprepar samma svar om och om igen. Vem som helst med förnuftet i behåll inser att det måste vara något sjukt med Sverige och svenskarna. Det är bara Tyskland och Norge som kan tävla med Sverige i likriktning och åsiksdiktatur.


Vad Sverige behöver är ett parti eller politisk rörelse som kan välta allt det gamla överända och riva upp skiten med rötterna. Något som vågar ifrågasätta allt det gamla, som dissar allt från V och MP till SD. Något som vågar avskaffa monarkin och skriva en ny författning eller regeringsform, skilja det juridiska systemet från det politiska och skapa självständiga domstolar och domare som står helt fria från det politiska systemet. Alla lagar parlamemtet stiftar ska granskas av ett opolitiskt lagråd som kan avvisa en lag om den har alltför uppenbara politiska kopplingar. All den skit socialdemokraterna genomdrev under sitt mångåriga maktinnehav ska rivas upp och mycket av det ska förpassas till historiens sophög där det hör hemma.


Tyvärr är det svenska folket av en sådan karraktär att de inte klarar av att genomdriva så drastiska förändringar, de har fastat i en hopplös beroendeställning till sin statsmakt. De har blivit så passiviserade av en stat som under allt för lång tid tänkt åt dem att de inte längre klarar av att tänka utanför de ramar som samhället dragit upp åt dem. De är som zombier i händerna på illasinnade byråkrater. De vågar inte inse att deras nation och samhällssystem är i grunden dåligt och genomruttet. Den genomsnittlige svensken är en i sanning sorglig spillra av en riktig människa.

Av Karsten - 19 mars 2017 19:11

Det var ju tråkigt att höra att rocklegenden Chuck Berry lagt gittaren på hyllan och checkat ut. Karln blev 90 bast och hade en lång karrär som en av de ledande låtskrivarna och Rock and Rollarna. Minns att den allra första skivan jag köpte var Rolling Stones EP "Around and Around" skriven av Chuck Berry. Få artister har väl satt sitt avtryck i musikbranchen som Chuck Berry eller Chucken som den där fjanten Jerry Williams envisas med att kalla honom. Alla stora artister har gjort cover på Chuck Berrys låtar, The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Swinging Blue Jeans, m.fl I filmen Pulp Fiction förekommer låten "You Never Can Tell" eller som den ibland kallas "Teenage Wedding" som John Travolta och Uma Turman dansar till. Det känns lite konstigt att en sådan legend gått ur tiden, men vi ska alla den vägen vandra. Dock kommer Chuck Berrys musikarv att leva vidare för lång tid framöver, hans musik är en milstolpe i Rockens historia.


I'm gonna write a little letter,
Gonna mail it to my local DJ
It's a rockin' rhythm record 
I want my jockey to play

Roll Over Beethoven and tell Tchaikovsky the news



I got the rockin' pneumonia, 
I need a shot of rhythm and blues
I think I'm rollin' arthritis 
Sittin' down by the rhythm review
Roll Over Beethoven rockin' in two by two

Well, if you feel you like it
Go get your lover, then reel and rock it
Roll it over and move on up just
A trifle further and reel and rock it,
Roll it over,
Roll Over Beethoven rockin' in two by two

Well, early in the mornin' I'm a-givin' you a warnin' 

Don't you step on my blue suede shoes
Hey diddle diddle, I am playin' my fiddle,
Ain't got nothin' to lose
Roll Over Beethoven and tell Tschaikowsky the news

You know she wiggles like a glow worm,
Dance like a spinnin' top

She got a crazy partner, 
Oughta see 'em reel and rock
Long as she got a dime the music will never stop

 

Roll Over Beethoven,
Roll Over Beethoven,
Roll Over Beethoven,
Roll Over Beethoven,
Roll Over Beethoven and dig these rhythm and blues

 
 
 
Av Karsten - 19 mars 2017 12:05

Egentligen borde man gratulera de svenska makthavarna och media till att så totalt ha lyckats med att föra ett helt folk bakom ljuset och få dem till att tro att de lever i det bästa och rättssäkraste samhälle världen någonsin har skådat. Socialdemokratin lyckades under en lång rad av år då deras maktinnehav var totalitärt omstöpa Sverige till en enpartistat och få medborgarna att ha en närmast sjuklig tilltro till samhällsorganen. Svenskarna gick omkring och trodde att inga andra hade det så bra och tyggt som de, hela folket drabbades av narcisism och navelskåderi. Var det någon som sade emot och kom med invändningar så blev denne närmast betraktad som en samhällsfiende. Detta spektakel lyckades socialdemokratin med Olof Palme i spetsen hålla liv i ända fram till 1976 då de förlorade valet. Tyvärr för Sverige var skadan redan skedd, den självbild svenskarna hade byggt upp satt innetsad så djupt att den fortfarande gör sig gällande.


Sverige är ett samhälle där individen är helt utlämnad åt statsmakternas godrtycke, någon rättssäkerhet existerar inte. På samma sätt som man bockade och neg för Hitler på 1940-talet så krälar man ödmjukt i stoffet för USA idag. Man till och med utlämnar människor i klorna på CIA och tror på deras försäkringar att de utlämnade inte ska utsättas för tortyr. De flesta svenskar är så dumma så de väljer att fortsätta tro på statens godhet och domstolarnas opartiskhet. Hur i helvete kan man vara så urbota dum att man tror att ett gäng politiskt tillsatta nämdemän hämtade ur de politiska partiernas slaskspannar och i händerna på en dominant juridiskt auktoritär rådman ska kunna utdöma rättvisa domar? De svenska domstolarna är så politiserade de kan bli, hela rättssystemet är genomruttet. Detta som allt annat en följd av den genompräktiga självbild man har och den godtrogenhet som genomsyrar folket.


När politikerna talar om integration av invandrare så menar de i själva verket omprogramering till att bli en snäll godtrogen svensk som alla andra. Det enda positiva med invandrare är att de flesta av dem hyser en misstro till statsmakten och allt vad politik heter, då de ofta har dåliga erfarenheter från sina hemländer. Här i Sverige försöker vi inbilla dem att de kommit till ett land som är en moralisk stormakt där alla politiker och statstjänstemän är goda och vill alla medborgare gott. Har man en gång råkat på en svensk byråkrat och paragrafryttare så vet man hur fel den bilden är. Är det något svenskarna borde lära sig så är det civil olydnad, att våga sätta sig upp mot makten och trotsa den. Att sluta vara så förtvivlat konflikträdda och närmast sjukligt anpassningsbara.


Vi har ett sjukt samhälle dår ett fåtal med stort ekonomiskt inflytande sätter agendan, skyddade av en polismakt som aldrig varit så långt från medborgarna som idag. Det hela är inslaget i en snygg förpackning av skendemokrati och parlamentarisk teater. Se bara på SD så snabbt de lärde sig att spela sina roller i denna politiska buskis. De är nästan sjukt följsamma idag och av det oppositionsparti de en gång var finns inget kvar, ändå inbillar sig en fjärdedel av väljarna att en röst på dem ska innebära förändingar. Stackars, stackars svenskar så lättlurade ni är, när fan ska ni lära er?

Av Karsten - 18 mars 2017 23:23

Nu har jag tack vare de objektiva historieprogrammen i Kanal 10 fått lära mig att det var nazisterna som stod bakom 9/11 attentatet i New York. Det var SS-översten Otto Skorzeny som lärdre upp palesinierna och araberna och fick dem bilda Hamas och al Qaida enligt samma principer som Werwolf, den ökända gerillaorganisationen som skulle fortsätta slåss efter Hitlöers död. Överste Nasser byggde upp Egypten enligt nazistisk modell på 1950-talet och tog vid där nazisterna slutade. Även Kaddafi och Saddam Husein lärde av nazisterna. Allt detta får vi lära oss av diverse pseudohistoriker ingen människa har hört talas om.


Sedan fortsätter eländet med Thulesällskapet och nazismens ockulta rötter, litterärt stoff hämtat ur Trevor Ropencroft och J.Bergier och L.Pauwels böcker, litteratur som ingen historiker av rang vill ta i med tång. Att presentera sådan smörja som historiska fakta är verkligen att syssla med fejkad historia. Man påstår till exempel att både Himmler och Göring var medlemmar i det antisemitiska Thulesällskapet, den ende nazist som med säkerhet var med i detta illustra ockulta sällskap var Rudolf Hess. Det verkar som det är fritt fram att ljuga, hitta på och skarva hur man vill när det gäller den historiska period som kommit att kallas det Tredje Riket. Själv har jag studerat detta ämne sedan barnsben och läst alla de stora historikerna i ämnet, Allan Bullock, William L. Shirer, John Toland, David Irving m. fl. Idag verkar det fritt fram för vilken "crackpot" som helst att presentera sina "historiska teorier" om Hitler och Tredje Riket.


Seriösa författare som Heather Pringle som skrivit "Härskarplanen"  utnyttjas att tillskriva organisationen "Ahnenerbe" en massa skit som den aldrig stod för. Det räcker alldeles utmärkt med det den verkligen sysslade med. Koppla samman Hitler med farao Echnaton och Nefertiti och påstå att Hitler såg sig som en ny Echnaton, det finns ingen hejd på historieförfalskningen. Sedan förfasar man sig över historierevisionisterna som har mage att ifrågasätta omfattingen av förintelsen?! Fy fan för att leva i en så rutten och genomfalsk värld. Jag tror snart inte på ett enda skrivet ord längre (knappt på mina egna).

Av Karsten - 18 mars 2017 21:29

Är nu inne på sista romanen av Sjöwall Wahlöö "Terroristerna" som är betydligt mer politisk än de övriga böckerna. Paret skriver rätt ut att Sverige är en skendemokrati som styrs av en liten klick kapitalister och en hop fega politiker. Tyvärr har de rätt och saker och ting har inte blivit bättre med tiden tvärtom sämre. Något rättssamhälle har Sverige aldrig varit med sitt politiserade system med nämdemän utsedda av de politiska partierna. Om jag ska vara helt opartisk så hade jag inte heller som invandrare velat bli dömd av en tingsrätt där det satt en massa Sverigedemokrater. Inte för att jag gillar invandrare, men jag gillar ett rättssamhälle där alla är lika inför lagen.


Den svenska rättvisan är ett skämt med halvsovande advokater som bara är en sorts statister i en vidrig form av teater. Vi har ett politiskt etablissemang som försvarar ett domstolssystem som är allt annat än rättssäkert. På vissa punkter är politikerna rörande ense från V till SD. Detta är så vidrigt så jag välkommnar den systemkollaps som förr eller senare kommer att drabba det svenska samhället. Varför ska jag ställa mig bakom ett ruttet samhällssystem även om jag älskar mitt fosterland. Det kanske är just för att jag älskar mitt land som jag är så hatisk mot poliser och det politiska systemet. Polisens enda uppgift är att skydda ett ruttet system och dess företrädare. Ingen politiker vågar ställa sig upp och ta strid mot rövarkapitalismen och banksystemets ränteslaveri. De bara jamsar med från V till SD.


Vi behöver ett politiskt allternativ som står på folkets sida som inte är en del i det genomruttna politiska systemet. Är det vekligen demokrati att låta folket välja mellan pest och kolera en gång vart fjärde år och sedan accepterta att dessa dönickar står i riksdagen och prata en massa strunt timme ut och timme in? Den nuvarande ledningen i SD är inget annat än fosterlandsförrädare precis som de andra partierna. Över 20 procent dumskallar tror att saker och ting blir bättre om de röstar på SD, de blir istället grundlurade av en samling smarta skurkar som lurar till sig en lön på 63 000 kronor i månaden som finansieras av skattemedel. Stackrst dumma svenskar det finns inget hopp för er. 

Av Karsten - 18 mars 2017 04:03

Egentligen är det polisens och politikernas eget fel att invandrarungdomarna i förorterna hatar samhället och snuten och kastar sten på dem. Snuten uppträder ofta stöddigt och provocerande beroende på att den personal man lyckats rekrýtera håller så dålig standard och har noll innanför skallbenet. Vi har själva varit korkade nog att rösta fram bottenskrapet i samhället att representera oss i riksdagen. Bara i ett efterblivet land som Sverige kan en sådan som Mona Sahlin göra politisk karriär. Redan på 1960- och 70-talet började det svenska samhället falla samman, de lösningar politikerna kom med bara påskyndade förfallet. Egentligen ska man bara glädja sig åt att det går åt helvete för Sverige, ett folk som är så korkat får skylla sig själv. Det är inte konstigt att folk super och drogar sig med annat i ett land som Sverige, man har ju lyckats skapa ett helvete.


Det kommer definitivt inte att bli bättre i framtiden, vi kommer att få ännu sämre snutar som kommer att skita blankt i alla vardagsbrott. Samtidigt är det bara en tidsfråga innan de kriminella börjar skjuta tillbaka på polisen och då får vi en verkligt farlig situation där rädda snutar drar vapen vid minsta lilla ingrepp och kommer mycket snart att skjuta oskyldiga. Detta kommer man sedan att sopa under mattan med riggade rapporter och utplacerade vapen i bästa amerikanska still. Nä, snuten har sig själv att skylla. Dåligt utbildade och olämpliga personer som blir poliser och får bära vapen är ingen bra kombination. Det är bara en tidsfråga innan det inte bara är i de invandrartäta förorterna som snuten är hatad, snart kommer hela svenska folket att hata dem utom en och annan korkad SD-medlem.


Trump gör alldeles rätt när han tar upp Sverige som ett dåligt exempel på hur det kan gå när man tar in för många utomeuropéer och muslimer. Nu vill politikerna fylla poliskåren med dessa också, polisen ska avspega befolkningen heter det. Jag kan redan se vilket kaos det kommer att bli, redan nu anses kvinnor inte vara riktiga poliser, vänta bara tills somalier, albaner, afghaner och liknade fyller kåren då kommer de etniska motsättningarna inom polisen att totalt bryta sönder organisationen. Det är lika bra att redan nu planera för framtida medborgargarden och milisgrupper, när det går riktigt åt helvete får väl även dessa börja köpa in vapen från Balkan. Jag bara säger lika gott åt er, som man bäddar får man ligga. Hoppas sängen känns riktigt knölig för dig Stefan Röfven!  

Av Karsten - 17 mars 2017 23:01

Kollar på en helt sinnessjuk spel film om upptakten till det som skulle bli Woodstockfestivalen. Upphosmannen är en ung judisk yngling var föräldrar äger ett lite motell i staden Bethel i närheten av fältet där festivalen gick av stapeln som slår sig samman med ett gäng hippies. Att det skulle bli så stort som det blev hade ingen någon aning om. De bofasta i trakten blev allt annat än glada vilket resulterade i en del antisemitism.

Det är ett rökande, knarkande och tagande av syra så det stod härliga till. Efter Woodstock blev sig inget likt. President Lyndon B. Johnson kunde ta sitt "Great Society" och stoppa upp det. Det som från början var menat som ett mindre musikevenemang exploderade till en gigantisk fest med minst enhalv miljon ungdomar. 

Hippierörelsen är den största och allvarligaste ungdomsrevolten mot ett fyrkantigt och stelt vuxensamhälle, det mest positiva var att det var fredligt och predikade ett kärleksbudskap. Synd bara att det skulle urarta till dagens snikna droghandel med skjutande och annat elände.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards