Alla inlägg under juni 2017

Av Karsten - 11 juni 2017 13:56

Så har då sommarens musikfestivaler börjat och med dem de sexuelle ofredandena och våldtäkterna. Trots ökad säkerhet och kameror så skedde en våldtäkt och tre ofredanden under Stockholms Summerburst i helgen. Kollade lite på Flashback och klppte denna kommentar därifrån: "Märkligt att det inte var fler brott som skedde men bra det. Kanske kostade det att gå på summerburst och att det helt enkelt var relativt invandrarfritt?"

Det får vara som det vill med det, det är i alla fall för djävligt att vi fått detta problem. Visst förekom våldtäkter förr också och utförda av svenskar, men dessa gruppvåldtäkter är ett nytt fenomen som har sina kulturella rötter i Mellanöstern. Man kommer till en nytt land med en ny kultur och påstår sig vara på flykt undan krig och elände och tackar sitt värdfolk genom att begå övergrepp och andra former av brott. Det är inte konstigt att fler och fler ifrågasätter om de som kommer hit verkligen har skydds- och asylskäl eller om det bara är vanliga kriminella som vill ha miljöombyte?

 

Av Karsten - 10 juni 2017 23:23

Fan snart är det söndag, ledsen att det inte blivit fler blogginlägg idag. Har knappt hunnit kolla nyheterna idag. Såg att Post Nord får ännu mer skit, de har post liggande i månader för de inte hittar adressaten. Annat var det när kungliga postverket skötte rulljansen då delades posten ut prick klockan 09:00 och 15:00 och man sökte med ljus och lyckta efter adressaten. Allt är på dekis i Sverige. Synd att den generation som upplevde det sanna välfärds Sverige är på utdöende. När de är borta kommer politikerna att förneka att något sådant Sverige ens existerat. Man kommer att påstå att vi allid haft sjukvårdsköer och att det alltid fattats lärare i skolan. Politiken är ett lögnens yrke.


Inget är det på TV heller, kollar någon sjuk film som heter "Seven Psychopaths", precis som om vi inte hade haft nog med psykopater i verkligheten. Hollywood har flippat ut totalt, dessa judiska producenter står mig upp i halsen. De prackar på de dumma gojim sin smörja så de ska bli riktigt dumma och mentalt förlamade. Jag hyser inget hopp för framtiden och är djävligt glad att jag inte har några barn jag känner till. Den som är ung idag har inget att se fram emot, arbetslöshet, etniska konflikter, kriminalitet - det enda de kan göra är att droga sig och försöka glömma allt. Stackars ungar. 


 

Av Karsten - 10 juni 2017 22:05

Idag har jag bara tagit det lugnt, promenerat i parken och fiskat lite. Två små ynkliga abborrar det var allt, men det viktigaste är själva upplevelsen att ha träd och gräs runt omkring sig. Det jag saknar mest när jag är ute och promenerar är min älskade hund. Mycket folk ute idag, det var någon galen maraton med en massa galningar som sprang runt. 

Det är konstigt, en del människor man stöter på börjar truten gå på så fort de ser en, de bara pratar och pratar en massa smörja och slutar aldrig prata hur ointresserad man än verkar. Det är som om de älskade höra sin egen röst, det där att njuta av tystnaden, fåglarna och naturens ljud finns inte i deras värld. Enda sättet att få dem att sluta är att be dem hålla käften, mer sofistikerade små vinkar att man inte är intresserad av att höra deras svada går inte hem, de är enligt min mening socialt hadikappade. De är som Björn Ranelid, de älskar bara sig själva. 


Följden blir att man i görligaste mån försöker undvika folk. Värst är det när de bara pratar om negativa saker, hänger upp sig på negativa detaljer och vibbar. Precis som om tillvaron inte är jobbig nog utan att man ska behöva älta all skit verbalt också. Folk som har konstruktiva saker att komma med har jag inget emot, kan jag lära mig något nytt är jag idel öron, men bara höra skitsnack om andra som inte är närvarande står mig upp i halsen. 

Man får ta vara på de små glädjestuder livet bjuder på och inte hänga upp sig på strunsaker. En heltäckande dräkt i teflon så all skit rinner av är inte dumt att ha. Jag är trött på att få min tillvaro förpestad med andras skit och hang ups.

Av Karsten - 10 juni 2017 00:00

Så var det helg igen och ännu en vecka har gått. Snart är det midsommar och det vänder och dagarna blir kortare. Tiden är som ett flöde som vi alla är slavar under. Idag mäter vi tiden ner till nanosekunder, vi är fullstädigt fixerade vi tiden. Ibland önskar jag att jag levde under antiken då solens gång över himlavalvet var den enda tidsmätaren, då man tog dagens som den kom. Då man ägnade sig åt filosoferande och reflektion, det vill säga om man inte var född till slav. Men då önskan är fri skulle jag vilja vara en lärjunge till Pytagoras eller Euklides och ägna dagen åt livets stora frågor. 


Vår helg är inget annat än ett arv från judarnas sabat, vilodagen. Den sjunde dagen då Gud vilade sig från skapelsen. Veckans sju dagar är en del av forntidens talmystik. Man mätte tiden i månvarv som är cirka 28 dagar vilket är 4 x 7. Idag bryr man sig inte om sådant, ytlig underhållning som Mellodifestivalen och Justin Biber är viktigare. Stackars mänsklighet. God natt på er.

Av Karsten - 9 juni 2017 19:35

SVT gör sitt bästa för att tråckla ihop rättegången mot tre män med kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen med den Ryska Federationen. Man framlägger bildbevis för att männen fått militär träning av en extremnationalistisk grupp i Sankt Petersburg. Att nationalistiska grupperingar får arbeta förhållandevis ostörda i Ryssland är ingen hemlighet, där är man stolt över sitt fosterland till skillnad mot Sverige. SVT Rapport poängterade att nationalistiska grupper strider i östra Ukraina. Så fort man får en chans att demonisera Ryssland och komma med dunkla kopplingar till nynazism i Sverige så gör man det. 

Det är samma taktik som media för mot president Trump som anklagas för dolda kontakter med Ryssland. Det är ingen hejd på den skit man öser över Putin och hans regering som lyckats få Ryssland på fötter igen efter den plundring som skedde under fyllot Boris Jeltsins vanstyre. Omvärlden är avundsjuk på att ryska björnen lyckades resa sig och slicka sina sår och nu åter vässat sina klor. Borta är den tid då man visade bilder på den sönderrostande ubåtsflottan i Murmansk. USA:s ambitioner på att ensam agera världspolis grusades av Vladimir Putin som klart och tydligt visade hit men inte längre när NATO trodde de skulle bemäktiga sig flottbasen i Sevastopol och därmed skapa sig herravälde över Svarta Havet.

Av Karsten - 9 juni 2017 17:01

Nu börjar man äntligen skönja slutet på dessa förbannade lastbilar med skrikande och tutande studenter som förpestat Malmös centrum den senaste veckan. Det är ta mig fan inte många svenska ansikten man skymtar på dessa lastbilsflak, det är mest araber, albaner, somalier, makedonier samt en del flaggor man ännu inte hunnit lära sig. Det hela är så patetiskt så man vet inte om man ska skratta eller gråta, oavsett betyg så kan de idag ta på sig en vit mössa och säga att de tagit studenten. Den sista årskullen riktiga studenter gick ut våren 1968, resten är bara EPA-studenter. 


Även inom utbildningsdsektorn är Sverige på dekis. De som gått ut gymnasiet med ettor och tvåor eller vad fan de nu har för betygssystem idag fuskar sedan på högskoleprovet så de kan komma in på attraktiva utbildningar som läkarlinjen, arkitektlinjen eller läsa till civilingenjörer. Framtiden för Sverige ser allt annat än ljus ut, vi kommer att få ett ryckte i omvärlden som landet som drog till sig all världens löskefolk och parasiter. Ett land man absolut inte ska lita på. Att vara svensk idag är en black om foten, ingen kommer att vilja ha med en att göra.

Av Karsten - 9 juni 2017 12:03

Trots att åklagaren kallar bomdåden mot syndikalisterna och några flyktingföräggningar som allmänfarlig ödeläggelse så väljer media och SVT att kalla det "ett terrorbrott med anknytning till Nordiska motståndsrörelsen". Om en galen ung man som är medlem i SSU begår ett liknade brott skulle man då gå ut i media och kalla det ett terrordåd med anknytning till socialdemokraterna? Hela tiden försöker media att demonisera all form av nationalism, nyhetstidningen Nya Tider påstås har anknytning till nynazism, man försöker skrämma människor att inte läsa denna tidning. Man ljuger och sätter etiketter på folk och fenomen utan att överhuvudtaget ha välunderbyggda bevis för sina påståenden. 


I ljuset av detta är det inte så konstigt att folk i gemen har slutat lita på media, alla som bläddrat i Nya Tider vet att journalisterna ljuger när de påstpår att tidningen när nazistisk och rasistisk. Hur kan media i Sverige urskiljningslöst lita på allt som Expo säger? De vet att Expo och de som står bakom är extremt långt till vänster, för att säga det rent ut de är kommunister. Ändå hänvisas gång på gång till Expo som om denna obskyra publikation skulle vara jämnställt med TT. Gammelmedia gräver sin egen grav, deras upplagesiffror är ständigt sjunkande folk har tröttnat på fejknyheter.

Av Karsten - 9 juni 2017 09:24

Upptäckte via Statistik/Traffikkällor att Försvarsmakten via Nobicon varit intresserade av något av dagens inlägg. Nobicon är en tjänst som håller koll på nyhetsflödet. Kan det vara inlägget om Lars Orly som kan ha intresserat försvarsmakten? Kanske är det så att så fort man skriver ordet kommunist så reagerar Nobicon och vidarebefordrar till försvarsmakten. Med tanke på alla inlägg jag gjort om Ryssland, Putin och det svenska försvaret så borde jag vara högvilt för MUST...he,he,hee


Nåja jag har ju propagerat för att Sverige ska satsa på att återuppbygga försvaret istället för att slösa bort skattemedlen på afghaner, irakier och andra muslimska grupper som kommit hit som välfärdsmigranter. Har för mig att jag sett Försvarsmakten tidigare när jag kollat Traffikkällor, så de kanske har ett visst intresse i det jag skriver. Idag kan man ju ifrågasätta Försvarsmakten, om de överhuvudtaget har någon makt alls? Förr hade vi ju ett ganska väl utbyggt invasionsförsvar, något man helt plötsligt tyckte var onödigt från politiskt håll trots protester från just Försvarsmakten.


Nu tror den där stollen till försvarsminister Hultqvist att det räcker med trehundra man och några stridsfordon och tanks på Gotland för att avskräcka Putin från att "låna" ön. Det hade nog behövts minst tretusen man och en hel pansardivision för att ryssen skulle avskräckas. Längs hela Gotlands östra kust borde man bygga en försvarsvall med långskjutande kustartilleri och sjömålsrobotar. Men som vanligt ärdet väl viktigare att bygga bostäder till de nyanlända. När de 163 000 som kom hösten 2015 har fått hit sina anhöriga så har väl siffran växt till minst en halv miljon. Det är nog inte ryssen vi ska oroa oss för det är våra egna politiker och alla muslimer.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards