Alla inlägg under juli 2017

Av Karsten - 13 juli 2017 13:47

Den svensk som vid det här laget inte blivit fullblodsrasist utan fortsätter att tycka att vi ska ta hand om alla som kommer hit måste vara förståndshandikappad eller urbota dum. I en stad som Malmö tror man tidvis att man inte befinner sig i Sverige längre, det är bara arkitekturen som påminner om det skandinaviska. Gatubilden kunde lika gärna vara från någon Nordafrikansk stad. Det är inte längre tal om att anpassa sig till de normer som råder i Sverige, istället tycker många av de som kommit de sista åren att det är vi som ska ändra på oss och helst konvertera till islam.

Mest synd är det om den svenska ungdomen som redan på dagis indoktrineras i det mångkulturella samhället. Grundskolan är inget annat än en politisk omskolningsanstalt, gud nåde den elev som visar prov på svenskhet och säger nej till mångkulturen. Då dras det in elevassistenter och skolpsykologer och man börjar utreda hemförhållandena, kanske är föräldrarna smygnazister?


Det har gått för långt och nu är det dags att sätta ner foten och säga stopp, nu får det vara nog. Inte en djävla arab till, Sverige ska fortsätta vara svenskt och de som kommit hit får anpassa sig eller dra här ifrån. Felet är att man aldrig ställt några krav på dem som kommit, man har från myndighetshåll daltat med dem och gett dem offerstatus. Det är synd om dem, de har flytt undan krig och tortyr. Bara en bråkdel av dem som kommer är riktiga flyktingar, resten är lögnare och bedragare som uppger fel hemland och kommer med någon rövarhistoria att de blir skjutna på fläcken om de skickas tillbaka. En del går så långt så de påstår att de är homosexuella eller om de är muslimer spå påstår de att de konverterat till kristendomen och blir mördade om de skickas till ett muslimskt land.


Det måste bli ett slut på den svenska godtrogenheten och snällheten. Vi måste bli brutala och elaka, bara tänka på oss själva. Åt helvete med all globalisering och ansvar för all världens fattiga och svältande. Låt de förbannade amerikanarna ta hand om skiten de är de som ställt till det i världen. Väck med sådana som Löfven (S), Fridolin (MP), Sjöstedt (V) och Annie Lööf (C), det är de djävlarna som fört den här generösa asyl- och flyktingpolitiken.

Av Karsten - 13 juli 2017 13:11

Nu har de första av de 3 000 asylsökande som ska flyttas från läger i Italien och Grekland anlänt till Sverige. Detta enligt ett EU-beslut där övriga EU-länder ska avlasta de länder dit de asylsökande först anländer. Hur fan vore det om Italien och Grekland skötte sin gränsbevakning lite bättre? Ta efter Österrikes exempel och sätt in militär och marina enheter och stoppa dem från att landstiga. Börja betrakta dessa horder från Afrika som en invasionsarmé. Av de 3 000 som ska till Sverige är de flesta från Eritrea och Syrien, med andra ord araber och negrer.


3 000 kan låta som en droppe i hgavet men man ska ha i åtanke att det ständigt kommer spontanflyktingar som på egen hand tagit sig genom Europa för att kunna söka asyl i Sverige. Sverige bör säga upp alla avtal med EU och stänga sina gränser. Om Ungern kan göra det så kan Sverige. Låt EU:s flyktingpolitik bli den sista spiken i dess kista, om alla medlemsländer obstruerar mot Bryssels kvotering av flyktingar så faller det bräckliga EU samarbetet samman.


Sverige saknar både bostäder och de ekonomiska möjligheterna att ta emot fler asylsökande. Jag tror inte så många svenskar vill att skatterna höjs så fler välfärdsparasiter kan försörjas. Svensken börjar få nog av invandringen av välfärdsmigranter nu. Hela Afrika står på kö för att komma till Europa och det föds ständigt nya munnar att mätta där. Bäst hade varit att bespruta hela Afrika med någon kemikalie som steriliserade alla dess mänskliga invånare. Det är det dummaste och sämst rustade som ynglar av sig mest. Det hela är ett vansinne utan proportioner.

Av Karsten - 12 juli 2017 23:12

Snacka om svenskt hyckleri, gör man reklam på TV för Falcon öl alkoholfri så behöver man inte ha någon löjlig remsa i nederkanten som säger att alkohol är farligt och vanebildande. Ändå vet alla att det är öl med alkohol som avses i reklamen. Hyckleriet kring alkoholen i Sverige tar sig löjeväckande former.Bara detta att vi fortfarande har kvar Systembolaget, vi svenskar är inte betrodda att handla sprit efter klockan nitton på vardagar och klockan femton på lördagar. I alla andra civiliserade länder utom Finland så kan man i princip handla sprit på dygnets alla timmar.

Av Karsten - 12 juli 2017 21:54

Snacka om att Malmö är en stad i kris. Jag cyklade till Värnhemstorget och köpscentret Entre som jag inte besökt på många år. Det var helt folktomt där och de flesta affärer hade slått igen, det såg ut som i varuhusen i Östtyskland eller Tjeckoslovakien under kommunismen på 1980-talet. Jag minns att jag tänkte när de öppnade detta köpcentrer, hur dum kan man vara som bygger ett affärscenter i denna avkrok av Malmö. Jag visste redan från början att det skulle bli ett gigantiskt misslyckande, men så är det i en stad som styrts av socialdemokrater allt för länge. Det enda det finns gott om i Malmö är araber, somalier och en helvetes massa invandrargangsters som skjuter på varandra. Malmö är som ett levande exempel på hur det mångkulturella experimentet misslyckats. Det är en kommun som dras med ett enormt budgetunderskott tack vare den stora inflyttningen av välfärdsparasiter. De är de rika kommunerna som får betala Malmös underskott.

Av Karsten - 11 juli 2017 23:44

Kommer detta bräckliga korthus som världsekonomin utgör hålla eller brista? Vi har sett bostadsmarknaden i USA kollapsa, här i Sverige talar man om en bostadsbubbla som kommer att brista. Vad kommer att hända om världsekonomin går mot en ny krasch och en ny depression likt den i oktober 1929? De populistiska partierna i Europa kommer att vässa sina argument och radikaliseras. Massarbetslösheten kommer att garantera deras tillväxt och seger. Den stora muslimska minoriteten i Europa kommer att bli de nya syndabockarna för de populistiska partierna, redan nu kan man skymta dessa tendenser. 


Den stora risken vid en ny depression är att man startar ett storkrig för att hålla igång industrialismens hjul, detta är ett gammalt beprövat recept. Problemet är att ett storkrig lätt kan urarta i ett förintande kärnvapenkrig där inga vinnare finns. Idag är risken större än 1929 att en ekonomisk nedgång med en depression får än globalare konsekvenser, industrierna i Kina skulle över en natt sakna avsättning för sina produkter. Miljarder människor skulle stå utan ekonomisk hjälp och massvält med därpå följande epidemier hade blivit följden. Inget land står utanför den globala marknaden idag och ekonomin är ett luftslott som bara existerar så länge folk tror på det.

Av Karsten - 11 juli 2017 21:53

Kryss i taket, en person gripen för skottlossningen på Bergsgatan i Malmö. Mannen greps i Rosengård (var annars?) och är misstänkt för att vara inblandad i den skjutning som inträffade kring klockan fyra i dag. Norra Skåne har ett reportage.

Av Karsten - 11 juli 2017 17:31

Snacka om att man lever i en belägrad stad, när jag skulle till ICA och handla rågbröd (som de givetvis inte hade) så hade polisen spärrat av Norra Parkgatan, hela Möllevångstorget och en del av Bergsgatan. Då jag frågade en polis hur jag skulle ta mig till ICA sa han att jag fick cykla runt hela Folketspark, på min fråga har de skjutit nu igen fick jag inget svar. När jag kom hem kollade jag på Text-TV och mycket riktigt hade någon skjutit på Bergsgatan och en tomhylsa hade upphittats. Det var fullt pådrag med helikopter i luften och snutar överallt. Det börjar bli en del av vardagen att det skjuts i Malmö. Det är lättare att få tag i ett skjutvapen än ett rågbröd i Malmö.


Denna utveckling har vi massinvandringen att tacka för, jag kan inte tänka mig att de svenska grovt kriminella är lika skjutglada som snarstuckna araber eller albaner. Ofta handlar skjutandet om att bevara sin heder, någon har sagt något nedsättande om någons mamma eller syster och detta måste genast hämnas för att upprätthålla familjens heder. Detta är en sjuk kultur som inte hör hemma i de Nordiska länderna, en kultur som de aningslösa politikerna skaffat hit genom sin generösa okontrollerade asylpolitik. Knappt någon har gripits för alla dessa skjutningar trots att det säkert finns många som känner till vilka förövarna är. Det råder en tystnadskultur inom dessa invandrargrupper, man talar inte med polis eller myndigheter.  Hur länge vi ska finna oss i detta är upp till väljarna, rösta bort alla utom SD så löser sig problemen. Med ensam majoritet så kommer SD inte att dra sig för att kasta ut folk och sätta folk i interneringsläger.

Av Karsten - 11 juli 2017 16:14

Jag undrar hur snacket gick i maktens korridorer när man beslöt att Sverige skulle bli mångkulturellt och föra en generös asyl- och flyktingpolitik? Tänkte man någonsin på svensken och vad han tyckte, eller hade man bara en allmän föreställning om att svensken var snäll och generös och skulle acceptera detta faktum utan att gnälla och debattera? Det var väl den enväldige despoten Olof Palme som började snickra på idén med det multietniska samhället, hans regering hade sett hur bra det gått med 50 och 60-talets arbetskraftsinvandring och trodde det skulle gå lika bra med chilenare, palestinier, irakier och iranier. Det var i början av 1980-talet som asylinvandringen tog fart mycket tack vare konfliken Israel/Palestina och kriget mellan Iran och Irak. Sedan kom nästa våg under Balkankonflikten i början av 1990-talet då vällde det in 45 000 Kosovoalbaner samt en massa bosniska muslimer.


Det är i denna veva motståndet börjar växa och Sverigedemokraterna bildas, Ny Demokrati tar plats i riksdagen och systempolitikerna börjar inse att det inte var så lätt att pracka på svensken det mångkulturella samhället. Åren därpå har vi en ständig ström av asylsökande varav de flesta är välfärdsmigranter eller ekonomiska flyktingar som hört hur bra och kravlöst det är i Sverige. 2015 tar det hus i helvete och även politikerna inser att man tagit sig vatten över huvudet, problemen med utanförskapsområden kommer i dagen och de kriminella gängen blir allt fräckare. Svensken börjar vakna upp och inser vad man skapat för helvete bakom hans rygg. SD:s opinionssiffror bara stiger och folk börjar uttrycka sitt missnöje öppet. Det som var otänkbart att säga offentligt bara får ett halvår sedan sades plötsligt i TV-sofforna. Massinvandringen till Sverige har blivit en ödesfråga, en fråga om en nations kulturella överlevnad.


Kräv därför raka svar av era politiker i invandringsfrågan inför valet 2018. Låt dem inte slippa undan så som de gjort vid tidigare val. Kräv att Sverige stänger sin gränser för all vidare asyl- och flyktinginvandring. Kräv att politikerna tar strid mot Bryssel och vägrar ta emot några kvoter, hävda att Sverige gjort sitt och nu vill att vi istället kan skicka vårt överskott på flyktingar till de andra EU-länderna.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards