Alla inlägg under juli 2017

Av Karsten - 21 juli 2017 09:15

Tack vare globalisering och det mångkulturella samhället har Sverige drabbats av en rad oönskade fenomen, det senaste är att fridlysta växter och fåglar hotas. I Skåne har någon grävt upp ett tiotal sällsynta orkidéer för att sälja på dem internationella marknaden. Detta påverkar hela den ekologiska balansen i området, insekter och fåglar påverkas av att vissa växter försvinner på grund av mänsklig girighet. 

Sverige med sina generösa lagar om allemansrätt och låga straff på denna typ av brott inbjuder inkräktare att begå den här typen av brott. Sverige måste vakna och inse att vi lever i en värld där girighet och en gränslös snikenhet råder. Höj straffen till minimum ett års ovilkorligt fängelse för att plundra fågelbon på ägg eller gräva upp fridlysta växter. Gissningsvis rör det sig om folk från något av de forna öststaterna som ägnar sig åt den här typen av brottslighet. 

Vi borde ha det som i USA att markägaren kan skjuta skarpt på inkräktare utan att drabbas av statliga reprisalier. Sverige är befolkat av veklingar som tävlar i vem som kan vara snällast och mest politiskt korrekt.

Av Karsten - 20 juli 2017 23:14

Från att nordmännen en gång var ett stolt folk som befolkade den skandinaviska halvön har vi tack vare främmande religioner och främmande politiska ideologier förvandlats till ett ryggradslöst pack som föraktas av de främlingar som idag ockuperar vårt landområde. För tusen år sedan drabbades vårt folk av kristendomens gift och blev det förslavade folk det är idag. Vi tror idag på en nomadiserande semitisk stams gud istället för de gudar vi en gång tillbad och hyllade. De germaner som en gång hotade romariket har idag förslavats till en bräkande fårskock. Dess herde är en kvinna vid namn Merkel.


Kristendomen och dess moral och etik var ett gift som lurades på Europas folk redan på 200-talet, de första som föll var det romerska imperiet och med dem snart resten av Europa. Idag hotas vår kontinent av en invasion av mörkhyade främlingar från Afrika som vi i bästa kristna anda förväntas välkomna som våra bröder och systrar. Jag säger som filosofen Nietzsche nej till kristendomen och nej dess slavmentalitet. Låt oss stå upp och försvara vår kontinent mot denna invasion, låt oss återgå till våra gamla gudar och vårt gamla sätt att se på omvärlden och invaderande främlingar. Låt oss ta till svärd och båge som våra förfäder en gång lärde oss. 


En gång åkte Europas män till Jerusalem för att slakta de främlingar vi idag bjuder in till våra länder. Islam kommer att bli Europas undergång och våra folks utplånande. De politiska ledare som bjuder in denna fiende till vårt land borde vi göra processen kort med. Låt dem inte lura er med sitt svekfulla tal och sin dubbla tunga, de leder er i fördärvet. 

Av Karsten - 20 juli 2017 20:44

Nu kommer det fram att den där lilla råttan Ygeman redan 2016 kände till att Transportstyrelsens generaldirektör hade brutit mot gällande lagar och regler utan att inrikesminister Ygeman informerade riksdagen om detta. Regeringen har in i det längsta försökt att mörka lagbrott och att deras tjänstemän försatt rikets säkerhet i fara. Nu försöker man förringa det som skett och påstår att det inte varit så känsliga uppgifter som avslöjats för främmande makt. Sanningen är att ingen vet vad som egentligen skett mer än att man gett IT-tekniker från öststaterna full access till Transportstyrelsens register. SÄPO och försvaret tycks se allvarligare på det inträffade än regeringen.


I vanlig svensk ordning kommer väl hela affären rinna ut i sanden utan att de ansvariga ställs till svars. Vi börjar bli vana vid den maktkorruption som råder i detta landet. Regeringen kohandlar med oppositionen och svenska folket förs bakom ljuset. Bara vi det svenska folket kan sätta stopp för det vanstyre som drabbat vårt land de sista årtiondena, vi kan rösta bort de korrupta systempartierna och tvinga SD till en mer radikal politik. De flesta svenskar vet nog vad som behöver göras för att rädda Sverige undan ekonomiskt och socialt kaos, kasta ut alla djävla välfärdsparasiter som sökt asyl i landet.

Av Karsten - 20 juli 2017 15:19

Hittade en sida som spekulerade i 20 olika möjligheter om vad som hände efter döden. Den version som tilltalade mig mest var "solipsism" vilket innebär att jag är den enda som existerar i hela världsaltet och allt är frukten av min fantasi, när jag dör försvinner universum och allt.

Den mest logiska och tilltalande teorin är "biocentrism" som bygger på kvantfysik och enligt den är det livet som skapat universum och inte tvärtom. Kroppen dör men medvetandet fortsätter att existera. Det är medvetandet som skapat universum, man kan tänka sig Gud som ett kollektivt medvetande som alla själar eller individuella medvetanden kommer ifrån. Det är detta medvetande som manifesterat sig i det materiella universum som sedan gett upphov till människan som därigenom kan uppleva de materiella njutningarna genom sitt medvetna medvetande.

Sedan fanns ju hinduismens själavandring och fornegypternas tro att genom att bevara den döda kroppen så säkerställde man en fortsatt existens i ett dödsrike inte olikt den värld egypterna levde i.

Av Karsten - 20 juli 2017 14:47

Snubblade över den här gamla historien med Veronika Larsson en av dessa miljoner fejkade identiterer på Nätet. Jack Werner på Metro skrev om fenomenet 2013 "Vem är Veronika Larsson". Sägas skall att Veronika Larsson är bara en av alla allias denna människa (eller robot) använder, ett annat är Stacey Anne Malley. Vad jag förstått av de artiklar jag läst så är personen bakom aliaset  påläst och behärskar språk bra. 

Hon/han har varit inne och härjat på "Second Life" (var annars?) ett sådant där forum där man uppträder som avatar. Sådan skit la jag av med redan på mitten av 1990-talet, då jag fattade att man aldrig visste vem någon egentligen var på den typen av forum. Då på den tiden var det inte så avancerat att man kunde skapa sin egen avatar man fick bara ett gäng att välja på.

Nätet är en tummelplats för bedragare och sociopater och det blir bara värre och värre. Därför dissar jag både Twitter och Facebook. Brukar vara på Flashback och fiska om det inträffat något uppseendeväckande brott där man kan misstänka att systemmedia mörkar omständigheterna krig det. 

Av Karsten - 20 juli 2017 13:55

Nu är jag trött på denna förbannade uppkoppling från ComHem som bara lägger av och säger att sidan svarar inte och allt man skrivit försvinner. Eller också är det fel på bloggplatsen.se, fan vet jag men nu lägger jag av och går och tar mig ett bad.

Av Karsten - 19 juli 2017 22:46

Som vanligt har Nya Tider i sitt senaste nummer en mycket intressant artikel om Kinas nya robotjagare Typ 055 som ju blir ännu mer aktuell med tanke på att på fredag börjar den stora flottmanövern där Kina samövar med Ryssland i Östersjön. Kinas nya robotjagare påminner lite om det svenska steathfartyg som man utvecklade någon gång i slutet av 1980-talet, fartyget har en låg radarprofil med ett deplacement på 12 000 ton dvs. 50 gånger större än de första fartyg som klassades som jagare. Kina har seglat upp som en marin stormakt med planer på tre hangarfartygsgrupper. Det första egenproducerade hangarfartyget sjösattes i april i år. Samtidigt har man minst tre stycken robotjagare Typ 055 under uppbyggnad. Typ 055 har 128 vertikala avfyrningstuber för olika kryssnings, luftvärn och sjömålsrobotar. Den har en 130 mm automatkanon olika antiubåtsvapen och avancerat närluftvärn.


Att Kina satsar på en marin upprustning är inte så konstigt då man ställer territoriella krav i Sydkinesiska havet. En rad småöar har anekterats av Kina med tanke på eventuella olje och gasfyndigheter i havet kring dessa. Kina har på ganska kort tid förvandlats från revolutionärt jordbruks och industriland till en högteknologisk nation med omfattande export. Det gamla grollet med Ryssland (dåvarande Sovjet) verkar vara som bortblåst och länderna odlar nu goda förbindelser. Kina är en stormakt under uppsegling, frågan är om de inte kommer att segla om USA?

Av Karsten - 19 juli 2017 21:27

Efter alla turer med Trasportstyrelsen och deras otroliga klanteri med inhyrda icke säkerhetscertifierade IT-tekniker från Öststaterna och ansvariga ministrars vetskap så tycker jag regeringen ska avgå och Sverige hålla ett extraval. Denna regering har visat väljarna att de inte är kapabla att styra Sverige på ett för medborgarna säkert sätt. Man har exponerat hela körkortsregistret med porträttbilder och personuppgifter för främmande makt. Detta är helt oacceptabelt. Som ytterst ansvarige bör Stefan Löfven avgå och utlysa ett extraval, eller så borde oppositionen resa ett misstroendevotum mot regeringen och kräva att den avgår. 


Eller är det kanske så att vi inte har någon riktig demokrati i Sverige utan ett system där politikereliten skyddar varandra och bara spelar upp en skådeprocess i KU för att ge sken av demokrati och rättskipning? Vad jag inte förstår är hur försvarsledningen kan acceptera en regering som handlar på ett så uppenbart klantigt sätt. Landets egna politiker och tjänstemän utgör ett större hot mot Sverige än en utländsk angripare. Man har jämfört Transportstyrelsens inkompetens som lika allvarlig som spionerna Stig Bergling och Stig Wennerström för vår säkerhet. Jag undrar om de svenska väljarna är medvetna om vidden av det som hänt och den undlåtenhet som ansvariga tjänstemän gjort sig skyldiga till?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards