Alla inlägg under juli 2017

Av Karsten - 5 juli 2017 15:01

Sverige måste börja tala i klartext om problemet med asylsökande som fått avslag och gömmer sig i Sverige samt de tusentals asylanter som SÄPO stämplar som säkerhetsrisker. Vi måste se till att dessa lämnar Sverige, vad som händer med dem i deras hemläder är ointressant och inte Sveriges sak att bekymra sig om. De är för mycket tjafs om mänskliga rättigheter och annan dynga så fort återsändande kommer på tal.

De som inte har rätt att stanna i Sverige ska antingen interneras eller snarast möjligt utvisas. Sätt dem i uppsamlingsläger och fyll sedan en av flygvapnets C-130 och flyg ner dem till Afghanistan. 23 000 av de så kallade "ensamkommande flyktingbarnen" var afghaner av hazariskt ursprung. Alla dessa borde utvisas och återbördas till norra Afghanistan. 


I värsta fall får man väl täppa till truten på Thomas Mattson på Expressen och liknade tidningar och införa censur när det gäller asyl- och flyktingärenden, för tidningarna går stenhårt in för att så många som möjligt ska få stanna. Fan vet vad de har för agenda med detta, förstöra Sverige för gott?? Räcker inte polisen till för att spåra upp gömda migranter så sätt in militären som Österrike gör. Alla resuurser ska läggas ner på att rensa Sverige på dem som inte har här att göra. Vidare ska man sluta upp med en massa orealistiska projekt som att utbilda halvidioter från Somalia och Afghanistan i tron att de skulle komma ut på arbetsmaknaden. Framtidens arbetsgivare kan se fram emot lagstiftining som tvingar dem att anställa migranter som helt saknar kompetens. politikerna gör allt för att rädda sina egna ryggar. Det är de som är skyldiga till det flyktingkaos vi har idag. De är de skyldiga till kriminella gäng som skjuter på varandra. Hade vi satt stopp för all invandring på 1980-talet så hade vi unte haft dessa problem idag.

Av Karsten - 5 juli 2017 13:28

Man förstår hur allvarlig situationen är när Österrike skickar pansarvagnar och trupper för att bevaka gränsen mot Italien så inga ilegala välfärdsmigranter ska kunna ta sig in i landet. Med hungersnöd och oroligheter i Afrika och ett Libyen i kaos kan vi förvänta oss en armade av flytetyg som försöker korsa Medelhavet för att ta sig till Europa. EU måste bevaka sina gränser, det måste bli ett stopp för all form av humanitet gentemot dessa horder av "flyktingar" om vi inte vill att Europa som kulturkontinent ska gå under. 


Afrika får klara sig bäst fan de vill, de är inte vårt problem. Vill de ägna sig åt klan- och stamstrider istället för att skapa hållbara samhällsformer så är de dömda att gå under, detta är naturens hårda lagar. Afrika är redan en överbefolkad kontinent och Europa kan inte ta hand om deras befolkningsöverskott. Själv ser jag det så krasst att om miljonert dör av hungersnöd och sjukdomer så är det bra sett ur ett större perspektiv. Vi måste sluta se detaljerna i form av en bilder på ett svältande barn och se till helhetsbilden av ett klot med allt för många individer av arten människa.


Detta djävla mediala fokuserande på att väcka empati med snyftbilder på barn står mig upp i halsen. Folk svälter ihjäl varje dag på jorden och detta tack vare det ekonomiska system som de globala finansfurstarna på Wall Sreet skapat med sina ockerräntor. Det är inte du och jag som ska öppna plånboken det är Rothschild, Warburg, Morgan, Wallenberg och de andra ggiriga kosmopoliterna. 

Sverige bör också skärpa sin gränsbevakning och inskränka i den fria asylrätten, det ska inte vara en självklarhet att komma till den svenska gränsen och gapa om asyl. Har man tagit sig genom hela Europa för att söka asyl i Sverige så har man inga flykting- eller skyddsbehov.

Av Karsten - 4 juli 2017 23:39

Det är ta mig fan bara skit på TV, den propagandistiska krigsfilmen "Pearl Habour" som är så dålig och orealistisk att bara Hollywood kabn tota ihop sådan smörja. Allternativet är "Teenage Mutant Ninja Turtles" från 1993 som när den kom till Sverige så plockade man bort ordet ninja då detta ansågs för våldsamt för små svenska barnhjärnor. Snacka om att staten har överbeskyddat svensken. Jag minns när man på 1970-talet slutade sälja krigsleksaker i tron att då skulle alla krig försvinna. Kultureliten i Sverige slår knut på sig själva i iskränkt dumhet. 

Det är inte konstigt att man alltid har hatat den svenska överheten och föraktat dem och deras åsikter. Det är inte konstigt att svensken blivitr som han är, ett ryggradslöst kräk offer för radikalfeminister och genustokar. Hur fan ska vi kunna krossa denna smörja och återuppbygga svensken till det han en gång var? Bort med kärringdjävlarna ur den offentliga debatten är ett första steg. Visst det finns en liten klick vettiga kvinnor i Sverige men de flesta har fallit offer för feminismen.

När Palme mördades trodde jag det fanns hopp för Sverige men det blev bara värre. Det skjuts för få politiker i Europa, någon borde åka till Bryssel och rensa upp med en eldkastare där.

Av Karsten - 4 juli 2017 22:13

Jippot i Almedalen fortsätter idag var det Bilderbergaren Annie Lööf som drog upp riktlinjerna för svensk politik. Det var som förväntat en massa neoliberalt tjafs om friskolor och privatvård. Alla inom alliansen verkar gå det globala kapitalets ärenden. Trots att en majoritet av svenska folket inte vill ha mer privatisering och anser att man inte ska kunna göra vård och skola till vinstföretag så går Annie Lööf mot folkviljan och säger väl det hon blev drillad att tycka och säga av Illuminaterna i Bilderbergruppen.


Skräckscenariot är ju en alliansregering med Annie Lööf som statsminister, då går vi säkert med i både NATO och inför euron. En sak som slagit mig är att man tigit ihjäl Nordiska motståndsrörelsen, inte ett ord om dem. Detta med att vissa vänsterpolitiker känner sig hotade av deras närvaro är ju bara skrattretande, jag tror knappast NMR skulle vara så in i helvete korkade så de hotade en feminist eller kommunist i Almedalen. De gör sig nog vinn om att uppträda så korrekt som möjligt.


Det är egentligen synd att de inte har en chans inom svensk politik för de hade verkligen behövts så som invandringspolitiken spårat ur. Sverigedemokraterna har ju blivit urvattnade i sin iver att tilltala alla, jag bara väntar på att de ska bli HBTQ-certifierade. Usch jag orkar inte ens tänka på politik, det finns inget att rösta på i Sverige längre, man får väl bli soffliggare.

Av Karsten - 3 juli 2017 23:39

Jag ser med spänning fram mot att höra vad Jimmie Åkesson kommer att ta upp för tema i år. Sjukvården har ju kommunisten Jonas Sjöstedt redan lagt beslag på och integrationen och utanförskapet har Jan Björklund tragglat igenom. Hoppas Åkesson tar upp det alla vill höra, nämligen att skicka tillbaka alla välfärdsmigranet som kommit de senaste 20 åren. Jag tror det har gått så långt med sexuella övergrepp och dödsskjutningar att folk har kommit till den punkten natt ett återsändande är politiskt gångbart.

Ska bli intressan att läsa vad Nya Tider skriver om Almedalsveckan de brukar alltid bevaka detta politiska jippo. Hörtde en intervju med Expressens Thomas Mattsson man fick kalla kårar över att hör den syn systemmedia har på sig själv. De tycker på fullt allvar att de ger en sann objektiv bild av världshändelserna och att det de skiver är neutralt och ofärgat. Jag har för länge sedan gett upp hoppet för Sverige, detta landet kommer snart att vara ett minne blott.

Av Karsten - 3 juli 2017 23:23

Den där före detta alkoholisten Grudrun Schyman har en egendomlig syn på demokrati och åsiktsfrihet. Enligt henne ska ingen som ifrågasätter demokratin få lov att yttra sig, hon anser vidare att NMR inte ska få lov att framföra sina åsiker på Almedalsmötet. 

Upplysningsvis så omfattar demokratin alla åsikter även dem som ifrågasätter själva demokratin, förbjuder man vissa åsikter så är det ingen demokrati längre utan en diktatur då en liten självutnämnd kulturelit bestämmer vilka åsikter som folket ska ha.

Det svenska politiska ledarskiktet har en mycket egendomlig och selektiv syn på begreppet demokrati. Man talar redan om att förbjuda vissa politiska rörelser vilket skulle sätta demokratin ur spel. Detta med att förbjuda vissa politiska åsikter är en mycket farlig väg att gå då de som hyser dessa åsikter kommer att gå under jorden och radikaliseras. Historien har visat att man aldrig kan förbjuda bort åsikter. I en demokrati får även kommunister som predikar proletariatets diktatur komma till tals. 

Sverige har blivit ett mycket sjukt land med mycket egendomliga åsikter, den politiska korrektheten har blivit till en folksjukdom som tystat den offenliga debatten. Gör vi oss inte av med personer som Schyman och Röfven så kommer det att gå mycket illa för Sverige och åsikts och yttrandefriheten.

Av Karsten - 3 juli 2017 00:43

Om ni tittar på filmen "Panik" så förstår ni vilka det var som låg bakom Kreugerkraschen, det var de kroknästa kosmopoliterna, samma folk som ligger bakom myckt av dagens elände. Så länge man bortser från detta faktum kommer det som händer i världen att vara obegripligt för medborgarna. Vem var det som spekulerade mot den svenska kronan och det engelska pundet i början av 1990-talet och tvingade riksbanken att höja styrräntan till 500 procent, jo George Sorros en av familjen Rothschilds bulvaner. För att tala klartext det är finansjudarna som är orsaken till världens elände och så länge de har USA:s kärnvapenarsenal bakom sig så kommer de att fortsätta att bedra världen.


Visst kalla det antisemitism bakom den beteckningen har judarna länge nog dolt sina ränker mot jordens folk. En dag kommer de att få betala ett högt pris för sina ränker. Tyskland är det den enda nation som vågat utmana det judiska kapitalet och de fick betala ett högt pris. De lögner och den demonisering som drabbade Tyskland var en konspiration av världsjudendomen ränker och lögner. Och världens folk trodde på dem, speciellt våra socialistiska och liberala politiker. Man instiftade organisationer som Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen som båda styrdees av judarna. Jag växte upp i ett hem med en far som var antisemit och jag kommer själv att vara antisemit till min död.

Av Karsten - 2 juli 2017 19:15

Sitter och kollar ett program på Kunskapskanalen där man diskuterar kunskap och bildning något som historieprofessorn Dick Harrysson tycker fattas i dagens Sverige. Han menar att kunskapsnivån hos studenterna vid landet högskolor är bedrövlig beroende på att genomströmningen är viktigare än att studeterna lär sig något. Detta innebär att lektorer och professorer inte får lov att underkänna dumskallarna på tentorna för att utbildningspolitikerna vill ha en bra statistik. Mot Harrysson sitter två djävla feministfittor och ojar sig över den patriarkala dominansen inom historieundervisningen.


Jag kan bara hålla med Harrysson, okunskap och brist på bildning sprider sig i samhället. Själv anser jag att jag har ett ganska brett register av allmänbildning vilket mina lärare på gymnasiet också påpekade. Själv blev jag skrämd över hur obildade vissa av mina studiekamrater vid universitetet var. Jag lärde känna en kvinnlig teologistuderande som hade noll koll på hur det svenska samhället fungerade, hon visste ingenting om försäkringskassa, det ekonomiska systemet med börs och banker var henne helt främmande. Hennes mål var att bli kvinnlig präst.


Det grundläggande felet är att våra politiker själva är obildade och saknar kunskap och därför fruktar medborgare som är dem överlägsna i bildning. De som sitter i Sveriges riksdag idag är till största delen totalt obildade tölpar och redikalfeminister som tycker deras kön är viktigare än kompetensen. Den högre utbildningen i Sverige är idag ett skämt, de föräldrar som vill att deras barn ska få en ordentlig utbildning gör bäst i att skicka dem till universitet i England eller Frankrike.


Se bara på dagens journalister som knappt kan skriva en avancerad text och som saknar den grundkunskap som är en förutsättning för att förstå de större sammanhangen och göra en djupare analys. Texterna är fulla av sakfel och ofta skriven på en bedrövlig svenska. Ytlighet och fördumning är något som breder ut sig i Sverige och inte blir det bättre genom den import av primitiva analfabeter som regeringen bedriver. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards