Alla inlägg under september 2017

Av Karsten - 23 september 2017 00:37

Såg precis en krigsfilm som verkligen höll en på halster, "Eye in the Sky" med Helene Mirren som iskall engelsk överste vid GCHQ. Handlar om en drönarattack i Somalia mot ett hus med kända terrorister och de oskyldiga som stryker med när en Hellfire missil träffar huset. Man får följa det cyniska resonemang politikerna för innan de ger klartecken till attacken. Detta att mörda på avstånd med drönare är nog något vi kommer att få se mer av och inte bara i tredje världen utan även här i Europa kommer man att använda metoden. Folk sitter i en liten hytt långt borta i USA och styr drönaren via satellitlänk med en joystick precis som ett dataspel. Snacka om att krig har blivit en cynisk och avhumaniserad syssla, man sitter och ser sina offer via olika tekniska små underverk med videokameror. Man kan idag inte lita på någonting, flyger det in en insekt eller fågel i din lägenhet så slå den i bitar för det kan vara en drönare modell mindre. Idag finns ingen hejd på vad dessa förbannade krigshetsare lägger ner på att utveckla sofistikerad övervakningsutrustning. Vi lever alla i en globaliserad polisstat.

Av Karsten - 22 september 2017 20:33

Att 21 personer drunknat då en fiskebåt full med ekonomiska migranter sjönk utanför Turkiets kust innebär i praktiken 21 mindre som kan ta sig vidare till EU. Beklagar bara att de 40 som räddades inte också drunknade, mina känslor för så kallade flyktingar är frostiga för att inte säga iskalla, i mina ögon är de ickemänniskor. De kommer nu i sådana volymer att det saknar beskrivning och inte fan blir det bättre av att höra medias beskrivning av "dessa stackars, stackars flyktingar som söker skydd i det trygga Sverige". Ja vi ser hur tryggt Sverige har blivit sedan vi öppnade dörren för araber och somalier, det går knappt en vecka utan dödsskjutningar. 


Men enligt den så kallade värdegrunden och den politiska korrektheten ska jag välkomna dessa främlingar som nya medborgare i Sverige. Jag ska med glädje försörja dem med skattepengar, jag ska som Reinfeldt sa öppna mitt hjärta. Hur länge tror kultureliten och den politiska eliten att de kan pracka på oss svenskar dessa åsikter och värderingar? Fattar de inte att gränsen är nådd, folk har tröttnat på dessa främmande varelser som glider runt på stan. Nu ska muslimerna till råga på måttet bilda ett politiskt parti som ska ställa i riksdagsvalet 2018. Vänta bara tills de får tillräckligt stort politiskt inflytande, då kommer kraven på att lagstiftningen ska anpassas till Koranen. Fattar dessa idioter till politiker inte att de släppt in en dödsfiende i riket?


Nä, själv jublar jag över varenda "flykting" som blir fiskföda på Medelhavet, jag skiter blankt i humanism och solidaritet. Den enda solidaritet jag känner är den för mitt eget folk, alla andra betraktar jag som främlingar och fiender, ett hot mot min existens. Åt helvete med alla araber, somalier, nigerianer och andra som tar sig över halva världen för att komma till lilla Sverige. Det var en polack som frågade mig häromdagen om jag visste varför det inte kom några flyktingar till Polen. Jo för där finns inga bidrag inget försörjningsstöd. Dra in alla bidrag till flyktingarna och låt de djävlarna klara sig själva. Begår de brott så avrätta dem, först då kommer Sverige att bli mindre populärt som flyktingmål.

Av Karsten - 21 september 2017 22:44

Det går inte att ta det svenska samhället på allvar längre, det hela har urartat till ett dåligt skämt. Våra politiker har en retorik som hör hemma bland smålkillar i sandlådan. De som tar Sverige på allvar idag kan inte vara mentalt friska, de måste vara utvecklingsstörda. När man hör SVT eller TV4:a intervjua folk på gatan i olika samhällsfrågor så tar man sig för pannan och undrar vad för inavlade idioter som befolkar det här landet? En del svar är så in i helvete korkade, speciellt de som försäkrar att de har fullt förtroende för regeringen. Vad fan vet de om politik? De flesta svenskar vet så lite om politik och politiska ideologier att de inte borde ha rösträtt. De läser DN eller Aftonbladet och Expressen och tycker sedan som ledarskribenterna, för några egna åsikter klara de inte av att tänka ut och producera.


De flesta svenskar lever i illusionen att Sverige är en demokrati, de tror att det räcker med fria val vart fjärde år för att säkerställa demokratin. Att man egentligen inte har annat än pest eller kolera att rösta på har förbigått de flesta. Likaså att partierna kan utse vilka obildade idioter som helst att representera folket i riksdagen, man behöver ingen högre utbildning för att bli riksdagsledamot. Tyvärr tror många svenskar att de som sitter i riksdagen är sju resor smartare än vad de själva är, de tror att för att bli invald i riksdagen måste man ha huvudet på skaft. Vad de inte fattar är att de flesta som sitter där har huvudet under armen. 


Det bästa är att ta det svenska samhället med sin sinnessjuka asyl- och invandringspolitik som ett stort djävla skämt. Alla som fattar något inser att detta är slutet för det Sverige som funnits i århundraden, den svenska folkstammen kommer att med tiden upphöra att existera. Uppblandade med allsköns skit och slödder som sökt sig hit för att leva på bidrag. Det finns säkert många som intalar sig själva att Sverige behöver invandringen för att klara av välfärden och pensionerna i framtiden. De tror blint på politikernas lögner, de fattar inte att man importerat en ny underklass som nu utför de arbeten som etniska svenskar anser sig för fina för att utföra. I min barndom var det svenska gubbar ur socialgrupp tre som sopade gatorna, idag är det araber och somalier. Vad fan som ska bli av Sverige i framtiden kan man fråga sig, då TV frågar dessa små arab- och negeryngel vad de vill bli när de blir stora så svarar 80 procent att de vill bli fotbollsspelare eller TV-kändis för det verkar kul. Jag bli skrämd när jag hör detta dravel, samtidigt som jag är glad att jag inte har några barn eller barnbarn att oroa mig för, för det finns ingen framtid för Sverige och svenskarna.

Av Karsten - 21 september 2017 22:15

Diskussionen om Nordiska Motståndsrörelsens demonstrationstillstånd och dess vara eller inte vara har nu fått ett löjets skimmer över sig. Antingen har man demokrati och då är alla åsikter och ideologier är tillåtna eller så inför man en form av diktatur och då måste man i konsekvensens namn förbjuda kommunisterna också. Frågan då blir vad som ska vara tillåtet att tycka och tänka samt hur vi ska kontrollera folks åsikter. De som ivrar för ett förbud mot NMR är ofta folk som själva hyser ganska extrema åsikter och har en ganska skruvad syn på demokratibegreppet. Man använder inte sunt förnuft då man argumenterar mot NMR utan börjar svamla om ondska, människofientlighet och odemokratiska åsikter.


Regeringens syn är inte mycket bättre den som nu kallar in samtliga partier utom SD till en diskussion om ett förbud mot NMR. Motiveringen till att utestänga SD är att det är ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, som svetsare Löfven uttrycker det. Men socialdemokraterna själva har ju sina rötter i bolsjevismen som mördade hela tsarfamiljen och cirka 20 miljoner andra ryssar. Dessa djävla stollar till politiker vet ta mig fan inte vad de pratar om, man kan inte förbjuda åsikter som nazism, kommunism och fascism. Sverige har alltid varit specialister på att ropa på förbud så fort något oönskat fenomen dyker upp och det har alltid visat sig att det varit ett slag i luften, knarket finns kvar, nazistiska åsikter finns kvar, främlingsfientlighet finns. 


En av anledningarna till att NMR finns och drar till sig medlemmar är inte ett brinnande intresse för den nationalsocialistiska ideologin hos unga män utan den okontrollerade massinvandringen. Den enda politiska ideologi som idag förespråkar ett etniskt homogent samhälle är nazismen. Visst kan S, V, MP, L, MP, C och M förbjuda NMR som politisk sammanslutning, resultatet blir bara att NMR går under jorden och blir hemlig och mycket svårare att hålla koll på. Politiker blir bara dummare och dummare, de tänker inte längre än vad näsan räcker. Åkessons svar på att de inte får vara med i diskussionen var att gå ut med ett eget förslag att förbjuda NMR, snacka om rövslickare och kappvändare. Hade SD haft någon integritet hade de förespråkat att alla rörelser ska få lov att finnas i en demokrati. Dagens SD är inget annat än "nyttiga idioter" som de andra partierna utnyttjar när det passar dem.

Av Karsten - 21 september 2017 00:55

Loppet är kört, allt kommer att gå åt helvete. Synd bara att så få inser det och fortsätter tro på samhället och staten, läser DN och går och röstar i kyrkovalet. Stackars människor de fattar ingenting. Det är bättre att se det hela som en tragikomisk teater, som ett skådespel med en massa pajasar och clowner i huvudrollen. Ta Trump och Kim Jong Un vad är de två annat än ett komiker par som vräker ur sig en massa dynga. Ungefär som "Helan och Halvan" eller "Hasse och Tage". Kim Jong Un underhåller världen med sina fyrverkerier, de där djävla Japanerna ska vara tacksamma att han skickar sina raketer över deras land så de kan njuta av dem. Det är ju inga fjuttiga nyårssmällare precis.


Varför ska man bry sig? Försök att se det komiska i att jag Elake Karsten pumpar badkaret fullt med friskt dricksvatten varje dag och njuter av ett bad samtidigt som negerungarna i Afrika dör av smutsigt vatten fullt med kolibakterier. Det är ju hejdlöst roligt. Man måste se det komiska i livet, en blir ren medan den andre dör. Va fan spelar några döda negrer för roll det finns ju gott om dem, allt för gott om dem. För varje ungen som dör av svält och smutsigt vatten så är det en mindre som paddlar till Europa. Man måste se det positiva i saker och ting. Jag hatar de här allvarsamma långhåriga djävlarna som tror de ska rädda hela världen. De springer runt med sina plakat och banderoller om internationell solidaritet och annan dynga. För helvete tänk på dig själv i stället och skit i alla andra, det gör jag.


Va fan bryr jag mig om ifall det blir världskrig, det vore ju kul att få uppleva ett kärnvapenkrig och se det gudomliga ljuset av en vätebomb som exploderar. Det fräser till och så är man bara lite vattenånga. Fan vad trångt det måste bli i Helvetet efter nästa krig, för det är ju bara några promille som kommer till det andra stället. De flesta är ju gudlösa syndare, kättare som tror på Påven eller Allah (eller är det Allan han heter, jag blir aldrig riktigt klok på det). Själv tror jag på Robert Lind i Kramfors. När man dör kommer man till Kramfors där alla kramar varandra. De flesta människor hamnar nog ingenstans för de saknar själ, de är som själlösa köttportaler, som zombier. Och så alla dessa idioter som tror på Jesus som ska frälsa dem från alla synder, de tror de ska stå upp på Domens dag och leva ett evigt liv. Vilka djävla synder? Vad fan är synd för något? Vad är gott och vad är ont? Mänskliga påfund som skiftar från tid till annan. 


Människan när en efterbliven idiot, offer för sina egna påfund och det vi kallar utveckling. I över 40 tusen år levde vi lugnt sida vid sida med djuren och allt var bra, sedan for Fan själv i människan och hon kom på något som kallades civilisation. Man började bygga städer och tempel till gudarna och hittade på att små runda metallstycken som kallades pengar var värda något. Därefter har allt gått käpprakt åt helvete. Idag lever vi våra liv via små skärmar som vi bär med oss och ständigt stirrar in i, hur många likes har jag fått på mitt inlägg på Facebook eller Twitter, hur många har kollat mitt senaste Instagram? Känner jag mig kymig och mår skit så in med några Zoloft eller några Stesolid, kemikalieindustrin har lösningar på allt. Är det inte dags att vakna upp ur den där civilisationsdrömen och inse att allt var skit, demokratin, parlamentarismen, diktaturen, fascismen, kommunismen, nyliberalismen och alla andra ismer. Ni kan ta hela er moderna värld och köra upp den i aschlet så högt upp det bara går och knip sedan ihop anus för allt vad ni är värda.

Av Karsten - 19 september 2017 23:38

Hur kan folk i västvärlden tro på myten om USA som friheten och lyckans land? USA är den verkliga fienden till friheten med sin paranoida globala avlyssning och övervakning. Hur kan en nation som säger sig vara för frihet och mot diktatur ändå ägna sig åt att övervaka och avlyssna statscheferna i de nationer som de kallar för sina allierade? USA övervakar sin egen befolkning mer än de övervakar Rysslands befolkning, så det måste vara något sjukt med den amerikanska administrationen. Eller också är det så att den högra handen inte vet vad den vänstra gör. Den övervakning och kontroll USA ägnar sig åt får både Stasi och Gestapo att framstå som bleka amatörer på området. När sedan den amerikanske medborgaren Edward Snowden avslöjade NSA:s och den amerikanska regeringens avlyssning och dataövervakning så får han asyl och skydd i Putins Ryssland. Vem fan är det som står upp för frihet och rättvisa egentligen?


Folk i väst borde vakna och inse vem det är som hotar världsfreden och människans frihet, vem det är som vill övervaka varje rörelse folk gör, registrera varje ord folk skriver på sin dator. Vem som skickar sina drönare runt i världen för att utföra lönnmord. Hade det inte funnits folk med samvete som genomskådat lögnerna som den amerikanska regeringen sprider så hade ingen vetat om magnituden på den övervakning USA ägnar sig åt. Det är med detta land vissa partier i Sverige vill att vi ska bedriva "försvarssamarbete" med. Vad är det för frihets- och demokratibegrepp dessa partier har? Hyckleri är vad det är, man för folket bakom ljuset. Den som tycker att mig spelar det ingen roll om de spionerar på för jag har ingenting att dölja, han lurar sig själv. Bygger man upp ett globalt övervakningssystem avsett att kontrollera det mesta som sker i världen så har man inte rent mjöl i påsen, då har man en dold agenda som ofta går ut på det motsatta mot det man säger sig vilja göra och stå för. Fred är krig och frihet är kontroll och övervakning. Risken är att folk runt om i vår värld vaknar upp för sent och inser att man byggt upp en global polisstat och kontrollsamhälle. När murarna och gallren är på plats är det för sent.

Av Karsten - 19 september 2017 11:09

Metro har ju sedan en tid tillbaka ägnat sig åt att granska och vederlägga en massa påståenden på sociala forum på Internet, detta har de kallat "Viralgranskaren". Den 16 september publicerade Sverigedemokraterna i Nacka följande: "Nacka kommun har köpt 3 bostäder för 13 950 000 kr till en man med tre fruar" Detta låter ju helt huvudlöst och man önskar ju att det inte var sant. Tyvärr för Metros viralgranska var det sant och därför såg sig Metro föranlåten att publicera ett helt uppslag om saken. Nacka kommun har använt nästan 14 miljoner av skattebetalarnas pengar till att köpa tre lägenheter åt en muslim (?) med tre fruar. Metro ägnar sig sedan åt att försöka övertyga läsarna om att saken är mer komplicerad än vad Sverigedemokraterna i Nacka försöker få det att framstå som. Man skriver bland annat: "Inget nytt att kommunen tar fram bostäder för sociala ändamål."


För mig är det väldigt enkelt, en man med tre fruar har inte i Sverige att göra och han ska definitivt inte ha tre insatslägenheter som Nacka kommuns skattebetalare står för. En man med tre fruar och en massa unga är en belastning för Sverige och kommer förmodligen att ligga samhället till last resten av sitt liv. Ingen kan försörja tre fruar och en massa barn i Sverige om man inte är mångmiljonär från början. Den svenska asyl- och flyktingpolitiken kommer att innebära en kollaps för välfärden och den svenska ekonomin. Företag kommer att flytta till länder med lägre företagsbeskattning och de svenska löntagarna kommer att revoltera om skatterna höjs enbart för att finansiera den generösa flyktingpolitiken. Att den svenske arbetaren är en idiot bevisas av att han fortsätter att rösta på socialdemokraterna val efter val, trots att partiet förrått alla de ideal de en gång stod för. Socialdemokraterna har privatiserat och sålt ut den gemensamma egendomen som vilket borgarparti som helst. Det är idag ingen skillnad på nyliberaler och sossar.


Fortsätt rösta på systempartierna för att försäkra er om att fler muslimska bigamister flyttar hit och blir försörjda av skattebetalarna, rösta på dessa idioter så att massinvandringen kan fortsätta och så att dessa skäggiga "ensamkommande barn" kan få  specialbehandling och nya märkeskläder på skattebetalarnas bekostnad. Ser folk inte vart Sverige är på väg? Hur länge ska folk köpa detta svammel om humanism och skyldighet att ta emot en massa "flyktingar" som i själva verket inte är något annat än ekonomiska lycksökare? Har media lyckats hjärntvätta en majoritet av svenskarna att tro på detta altruistiska dravel om "stackars flyktingar som flyr krig och förföljelse" ofta ackompanjerat med bilder av smutsiga gråtande barn. En mördande propaganda värdig Josef Goebbels värsta nazipropaganda. När fan ska folk genomskåda dessa uppenbara lögner vars mål och syfte är att sänka Sverige för gott. De som ska företräda folket håller på att byta ut befolkningen i Sverige, allt för att gå det globala kapitalet till mötes. Organisationer som Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen har ett intresse av att upplösa nationalstaterna och skapa en enda gigantisk marknad på hela jorden. Välkommen till den "Nya sköna världen".

Av Karsten - 18 september 2017 12:39

USA är en nation befolkad med engelska kolonialister, nyrika uppkomlingar, patrask från Europas slum, äventyrare, svarta slavar från Afrika - kort sagt obildade och okultiverade individer med ett suspekt förflutet. Denna befolkningssammansättning genomsyrar hela det amerikanska samhället som till sin karaktär är ytligt och okultiverat.

Detta har tagit sig uttryck i de krig USA deltagit i eller startat, då man ockuperat ett land har man systematiskt plundrat det. Inga utom Röda Armens soldater ägnade sig åt plundring och stöld såsom de amerikanska under andra världskriget. Denna plundring fick mycket tragiska konsekvenser i Japan då man krävde att alla vapen skulle lämnas in, Japan skulle avrustas. I denna begäran ingick även de svärd som alla officerare och underofficerare var utrustade med, då svärden hade en symbolisk och militaristisk betydelse i Japan. Att det bland dessa svärd ingick dyrbara samurajsvärd som gått i arv i generationer brydde sig den obildade amerikanska ockupations administrationen inte om, de kunde inte skilja det ena svärdet från det andra.


De insamlade svärden smältes ner eller sänktes till havs, en del av dem delades ut som troféer till soldaterna i ockupationsstyrkan. De som hade tur kunde få ett dyrbart månghundraårigt handsmitt samurajsvärd andra fick bara fabrikstillverkade svärd av ringa värde. I denna ohämmade plundring av Japan försvann en av Japans nationalskatter, det berömda Honjo Masamune svärdet som innehades av en av Japans aristokrater. Än idag vet ingen var detta svärd tog vägen, det lämnades in av sin ägare tillsammans med andra dyrbara svärd på en polisstation och hämtades där av en amerikansk sergeant i ockupationsarmén. Detta är det sista spåret av det mest berömda svärdet i Japans historia, borta tack vare den okunskap och brist på bildning som kännetecknar större delen av det amerikanska folket och speciellt de som tjänstgjorde i US Army.


Samma typ av tragisk kulturförstöring drabbade Irak då USA attackerade och ockuperade landet i början av 2000-talet. Muséer plundrades av irakiska gangsters och kulturskatter skingrades för vinden. Soldaterna brydde sig inte om att förhindra stöld och plundring det enda de brydde sig om var om irakier var beväpnade eller ej. Kom det en irakier bärande på en mångtusenårig stenstaty så brydde sig ockupationssoldaterna inte om det, de tittade bara efter AK-47:or. Det förekom även handel med irakiska kulturskatter som ockupationssoldaterna köpte och fraktade hem till USA. Runt om i USA finns säkert hundratusentals om inte miljontals objekt som stulits under de krig USA deltagit i. Kanske ligger Honjo Masamune svärdet i en kartong i ett garage någonstans i USA utan att innehavaren har en aning om att farfars fars eller morfars fars gamla svärd är en saknad kulturskatt i Japan.   

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards