Alla inlägg under september 2017

Av Karsten - 8 september 2017 17:34

Någon sa en gång att den riktiga ondskan är okunskap. Då kan man fråga sig vad som är kunskap, är politisk korrekthet det samma som kunskap? Knappast, då PK har urartat till ren och skär dumhet och verklig okunskap. Vi får ofta höra att rasism och intolerans har sin grund i okunskap, ett påstående som jag avfärdar som floskler. Rasism eller främlingsfientlighet och intolerans har sin grund i revirtänkande, man vill skydda det som är ens eget mot allt främmande och okänt. Begrepp som rasism och intolerans är idag så urvattnade att de mist sin ursprungliga mening, idag beskylls folk som är emot massinvandring och mångkultur för att vara rasister. Det är så dumt att man inte ens gitter bemöta det. Vad det egentligen handlar om är att politiker med en viss agenda lägger beslag på begrepp som rasism och fascism och sedan använder begreppen som negativa epitet och slagträn i den politiska debatten.


De flesta som slänger ur sig beskyllningar att en person är fascist vet oftast inte ens vad denna politiska ideologi i grunden innebär. Fascism är en ideologi som bygger på det kooperativa samhället med en stark stat som står över individen. Medborgarna är underordnade staten och statens intresse väger alltid tyngre än den enskildes medborgarens. Lite grand i stil med den svenska socialdemokratins idéer om medborgarna som ett kollektiv solidariskt med samhället och staten. Idag har alla sådana idéer upphört att existera beroende på grund av att det homogena samhället inte finns längre, det har ersatts av ett splittrat samhälle med parallellsamhällen i våra förorter befolkade med människor som inte alls känner någon samhörighet eller solidaritet med det svenska samhället.


Denna utvecklig om någon bottnar i okunskap och en ovilja från det politiska etablissemanget att se sina egna tillkortakommanden. När media uppmärksammar denna för samhället negativa utveckling är den enda åtgärd från politikernas sida att tillsätta utredningar. Alla problem i det svenska samhället grävs ner i utredningar som kan pågå årsvis. Givetvis växer problemen under tiden och blir allt värre för att till slut bli permanenta delar i det söndervittrande svenska samhället. Om detta inte är prov på okunskap och ren dumhet så vet i fan vad som är det. 

Av Karsten - 7 september 2017 23:40

I en intervju sa Stefan Löfven att det svenska bredbandsnätet skulle byggas ut, vad han inte sa var att det svenska IT-nätet ska byggas om för att underlätta övervakning. Internetleverantören Bahnhof har fått tag i en utredning som kommer att få den svenska internetcensuren att påminna om den kinesiska. Idag är internetleverantörerna skyldiga att lagra kundernas surfande i sex månader detta ska nu förlängas till tio månader. Man ska vidare försvåra att surfa anonymt och att flera användare delar på samma IP-adress, staten kräver att detaljerade loggfiler lagras. Att en viss del av den svenska lagstiftningen kring Internet strider mot EU-lagarna struntar Sverige i. 

De där maktfullkomliga djävla svinen i Sveriges riksdag kan säga vad de vill om sin demokrati, de som inte har huvudet under armen vet att vi inte har någon demokrati och frihet i Sverige och har aldrig haft, man kan knappt ens tala om skendemokrati.

Av Karsten - 7 september 2017 11:32

En fråga våra svenska politiker borde ställa sig är: Vad spelar välfärd, social rättvisa, rikedom och moderniteter för roll om de som omfattas av dem inte är lyckliga? Sverige har ovanligt hög självmordsfrekvens i förhållande till sin befolkningsmängd och mest skrämmande är att många unga människor begår självmord. Det svenska politiska etablissemanget har helt fokuserat på att tillfredsställa medborgarnas materialistiska behov, man byggde miljonprogrammet för att ersätta den ganska nergångna arbetarbebyggelsen i städernas centrum. Det man skapade var tröstlösa anonyma betonggetton utanför storstädernas kärnor. Idag är dessa bebodda av företrädesvis asylinvandrare och utgör ett stort socialt och ekonomiskt problem för Sverige. 


Det var de socialdemokratiska socialingenjörerna som inledde detta välfärds- och folkhemsprojekt, men i sin iver glömde man bort den mänskliga aspekteten. Man såg medborgarna som ett kollektiv, inte som enskilda individer med olika behov. Det gick någon form av hybris i den svenska makteliten, man blev maktfullkomlig och tappade perspektivet. Många av de människor som flyttade in till städerna och industrijobben kom från landet och en tillvaro som jordbrukare, man var van vid byns folkgemenskap och den trygghet som denna skapade. Städerna och hyreskasernernas anonymitet skapade olyckliga otrygga individer. 


Som om inte detta räckte så började man föra en totalt ansvarslös flyktingpolitik där oräkneliga asylsökande fick uppehållstillstånd i Sverige. I samband med detta lanserade kultureliten och media en självföraktets politik, plötsligt var allt svenskt oönskat, folket fick höra att det inte fanns någon specifik svensk kultur mer än midsommarfirande som sågades som löjligt. Samtidigt pratade politikerna om integration av alla migranter som kommit hit, men vem fan vill integreras till en kultur som urbefolkningen uppmanas förakta? Vi fick i samband med massinvandringen en kraftigt ökad grov våldsbrottslighet som innefattade dödskjutningar på öppen gata. Allt detta ökade på otryggheten i samhället.



Av Karsten - 6 september 2017 21:22

När man hörde de tre politikerna svara på Janne Josefssons frågor i slutet på "Uppdrag granskning" så fattade man att det är kört för Sverige, ingen av dem talade om att stoppa all vidare asylinvandring och börja kasta ut de mest kriminella. Politikerna tyckte själva de var radikala som höjde straffet för olaga vapeninnehav till två års fängelse och skaffa fler poliser.

En gång i tiden hade SD i sitt partiprogram att återinföra dödstraffet i Sverige, kanske det är något man borde ta under övervägande, för en död somalier varken skjuter eller bär runt på en väskan full med vapen. Jag tror inte dödstraff avskräcker men döda gängkriminella är borta ur leken för gott. Dödsstraff är ett bra sätt att rensa de svenska gettona på de värsta lössen.


Moderaten Thomas Tobé hade i alla fall modet att säga att det kanske är dags att tala klarspråk om dessa problem, problem som hans chef Fredrik Reinfeldt var med att bidra till med sitt dravel om att öppna era hjärtan. Själv tror jag våra politiker är för fega för att tala klarspråk om invandringens negativa konsekvenser, alla dessa kärringar i riksdagen förhindrar det med sitt empatiska dravel om medmänsklighet. Vi svenskar måste lägga medmänskligheten på hyllan och glömma empatin samt sluta vara så in i helvete konflikträdda. Det är inte vårt problem vad som händer med asylflyktingarna när de är utanför vårt territorium. 


Den svenska riksdagen borde avskaffa rätten till fri asyl i Sverige, vi borde sända signaler till omvärlden att det inte är lönt att komma till Sverige för vi vill inte ha dem här, det vore att tala klarspråk. Sverige har aldrig haft så fega ynkryggar till politiker som idag, de sitter alla i knäet på de vänsterextrema journalisterna och kultureliten. Så fort media börjar yla och skriva snyftreportage om blatteungar så faller politikerna till föga, de vågar aldrig ta strid mot media. Gör som Putin sätt media på plats en gång för alla. Vem fan är gynnad av en press som bara ljuger och skriver en massa skit?

Av Karsten - 6 september 2017 17:31

Peter Madsens förklaring till hur journalisten Kim Wall dog är något krystad och går ej att bevisa så länge man ej har funnit hennes huvud. Han säger att hon fått den 70 kilo tunga luckan upp till tornet i huvudet. Som jag förstår det rör det sig om luckan till själva tryckskrovet, som rätteligen borde vara försedd med dämpande hydraulik så den inte kan ramla ner i huvudet på folk. Vidare borde luckan vara försedd med en spärr som håller den i öppet läge då själva tornluckan uppe i tornet förhindrar vatten att komma in även vid hårt väder. Den där Raket-Madsen och hans polare är riktigt dåliga konstruktörer som bygger en så usel ubåt, jag för min del tror bara det är skitsnack från Madsens sida. Wall fick ingen lucka i huvudet, möjligtvis en stor skiftnyckel när hon nobbade Madsen ett knull nere i ubåten. Hans förklaring till att Walls underkläder åkte av när han drog upp hennes kropp i tornet verkar också krystade samt att han förnekar att han styckat kroppen. Hur fan skulle armar, ben och huvud skiljas från bålen om inte med en kniv, det finns ingen fartygspropeller i världen som styckar en kropp så perfekt. Ju mer den där Raket-Madsen snackar desto djupare i skiten sitter han, han borde lära sig att man snackar inte med polis och åklagare, man tiger fram till rättegången då har man störst chans att klara sig.

Av Karsten - 6 september 2017 15:42

Den 12 november stoppar EU Sveriges undantag från Schengenavtalet och förbjuder gränskontrollerna, med andra ord är det åter fritt fram för alla ekonomiska lycksökare att söka sig till bidragens förlovade land Sverige. Tyskland, Danmark, Österrike, Norge och Sverige beviljades undantag från EU:s regler om den fria rörligheten för att stoppa en liknade våg av flyktingar som den hösten 2015. Att EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos nu stoppar undantaget kan innebära en katastrof för Sverige. Sverige borde överväga att göra som Ungern och Polen trotsa EU och behålla gränskontrollerna och de inre ID-kontrollerna, men som vanligt lägger sig den svenska regeringen platt för byråkraterna i Bryssel. Frågan är om Sverige klarar en liknade invasion som den hösten 2015 en gång till? Den senaste invasionen kostade skattebetalarna en hel del, frågan är om de är villiga att fortsätta betala försörjningsstödet för ännu fler ekonomiska migranter och "ensamkommande barn"? I Libyen står afrikaner på kö för att med olika flytetyg ta sig till Italien och i Turkiet väntar hundratusentals flyktingar på att ta sig till Grekland och EU. 

Av Karsten - 6 september 2017 10:49

Folk tittar på TV-nyheter och läser dagstidningar och tror de har koll på verkligheten och vad som händer i världen, men har de verkligen det? Såg precis ett program om kalla kriget konspirationer på Viasat History, där man tog upp en rad exempel på förmodade försök att dölja sanningen. Ett av dem var Estonia katastrofen 28 september 1994 där man misstänker det som många gör, nämligen att det var den ryska säkerhetstjänsten som låg bakom förlisningen. Att man transporterade rysk militärteknologi på Estonia var vida känt i underrättelsekretsar. Den svenska militära underrättelsetjänsten MUST samarbetade med engelska MI6 och amerikanska CIA med att köpa information av korrupta ryska militärer. 


De 28 september 1994 skulle man smuggla över chips innehållande information om styrsystemen på ryska missiler, detta ville ryssarna stoppa till varje pris, man hade tröttnat på västs operationer i Ryssland. Avsikten var att skada bogvisiret så att Estonia var tvunget att återvända till Estland, men man hade inte räknat med det hårda vädret. Ur rysk synvinkel betraktade man Estonia rutten som att västmakterna använde färjan och dess passagerare som mänskliga sköldar då de smugglade ut rysk militär information. Det var på den tiden tämligen lätt att köpa information och militär teknologi i Ryssland men svårare att smuggla ut den. Den lättaste vägen gick genom det nyligen självständiga Estland över Östersjön till Sverige. 


Sverige har länge varit involverad i NATO och västmakternas spioneri mot Sovjet och Ryssland trots alla försäkringar om neutralitet. Spioneriet började redan efter andra världskriget då man skickade över estiska flyktingar till Estland för att spionera. Felet var bara att spionerna redan innan de for iväg var avslöjade av mullvadar som överste Stig Wennerström. Ett annat exempel på Sveriges deltagande i NATO:s verksamhet var signalspaningarna med DC-3:or i samarbete med brittiska GCHQ längst den sovjetiska kusten. Den dag 1953 då DC-3:an blev nedskjuten skulle man provocera sovjetiskt jaktflyg att låsa sin nya stridsradar på planet för att kunna detektera arbetsvåglängden på radarn. Utrustningen i DC-3:an var inlånad från GCHQ som i sin tur fått den av amerikanarna.


Ingenting av detta fick den svenska allmänheten kännedom om, man gick bakom ryggen på folket, utåt hette det att Sverige var alliansfria i fred och neutrala i krig. Den oskyldiga DC-3:an blev nedskjuten av de elaka ryssarna och Estonia sjönk av en olyckshändelse, ändå gjorde man allt för att dölja sanningen som att försöka gjuta in hela vraket i betong och skapa ett dokument där staterna kring Östersjön förband sig att inte dyka på vraket. Egendomligt i detta sammanhang var att även England skrev på detta dokument!? Så vad är det för nyheter allmänheten matas med? Ja inte är det sanningen som står i tidningarna och visas i TV utan snarare maktens version av sanningen.  

Av Karsten - 5 september 2017 18:10

Västmakterna har en för optimistisk syn på Nordkoreas kärnvapenprogram när de säger att Nordkorea först om 2 - 4 år har lyckats få ner storleken på sina kärnvapenstridsspetsar så att de passar i de missiler de utvecklat. Jag för min del tror att de fått hjälp av ryska kärnvapentekniker så att de för länge sedan har samma typ av kärnvapen som USA, Kina och Ryssland. Kunskapen och tekniken finns det handlar bara om pengar att köpa den för. Kunde Nordkorea spränga en vätebomb så behärskar de fusionstekniken och då har de rimligtvis också tillverkat små fissionsbomber då dessa används för att starta fusionsprocessen.


Det verkar som om USA och väst lever i illusionen att kärnvapenteknik fortfarande är en väl bevarad hemlighet bara få förunnat. Så är det inte, kunde länder som Indien och Pakistan på egen hand utveckla ett kärnvapenprogram så skulle väl Nordkorea kunna det med rysk hjälp. Då Nordkorea är en sluten diktatur kan man satsa alla statens medel på ett kärnvapenprogram och strunta i om folket svälter. Hade Hitler ställt om Tysklands ekonomi till krigs ekonomi redan 1939 och satsat allt på att utveckla en atombomb så hade de haft den före USA, men nu gjorde man inte det då man ansåg det viktigare att folk levde i illusionen av att kriget inte påverkade vardagslivet i Tyskland.


Den stora frågan är om Nordkorea vågar använda sina kärnvapen då de vet vad svaret kommer att bli från väst. Faran är att Trump fortsätter med sin vettlösa krigshetsarretorik och tvingar in Nordkoreas ledare i ett hörn där han måste visa sina kort. Ett kärnvapenkrig på den Koreanska halvön skulle få förödande konsekvenser för hela Asien då Kina på inga villkor skulle tillåta en amerikansk ockupation av Nordkorea. Vi här i Sverige ska vara glada att ett eventuellt kärnvapenkrig utspelar sig på andra sidan jordklotet så vi lär inte bli så berörda. Världsekonomin skulle dock drabbas och en ekonomisk depression kan mycket väl följa i spåren på ett krig. Trump är en fara för världsfreden, så är det bara.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards