Alla inlägg under september 2017

Av Karsten - 5 september 2017 16:57

Valet 2018 närmar sig och den poilitiska tonen blir allmer uppskruvad, den stora frågan är om man kommer att fortsätta hålla SD utanför maktinflytandet. Vem vet kanske Stefan Löfven är så sugen att sitta kvar som statsminister att han kohandlar med SD. Han kanske ingår en ohelig allians likt den Hitler ingick med Stalin i Molotov-Ribbentrop pakten. Att fortsätta försöka regera med MP verkar ganska färglös, man vet för övrigt inte om Mp åker ut ur riksdagen i det kommande valet.

Vad som än händer måste man lösa problemet med massinvandringen, den kan inte fortsätta om man vill behålla välfärden. Kostnaderna för att försörja alla dessa asylinvandrare som kommit de sista årtiondena börjar närma sig smärtgränsen för vårt samhälle. Den svenska kultureliten måste inse Sverige är för litet för att leka moralisk stormakt. Att bedriva en huvudlös asylpolitik som kompensation för att man under andra världskriget kohandlade med Tredje Riket gynnar ingen idag. Tyskland och Österrike har samma problem, man försöker gottgöra för den politik man bedrev under 1930- och 40-talet genom att ha Europas generösaste asylpolitik. 


För Sveriges del är detta ohållbart då många av de gamla basindustrierna försvunnit istället satsar man på informations teknologin som kräver välutbildade människor, inga somaliska eller arabiska analfabeter. Att utbilda helt outbildade människor kostar pengar och frågan är om de kommer att generera vad de kostat i utbildning? Jag tror det inte. Hela iden att hjälpa folk som är på flykt här i Sverige är ekonomiskt vansinne, för de pengar en afghansk ensamkommande kostar i utgifter under ett år skulle man kunna hjälpa hundra i Afghanistan. Istället för att ösa hundratusentals kronor på dessa hazarer i Sverige hade man kunnat bygga skolor och sjukhus i Afghanistan, men då ser politikerna inte resultatet av sin godhet och altruism  på samma sätt som de gör när de ser alla dessa tusentals hazarer som dräller runt i våra städer.


För välutbildade ekonomer och sociologer är det hela vansinne men få vågar protestera då det inte är politiskt korrekt att ha synpunkter på svensk asylpolitik, den är en helig ko som inte får ifrågasättas. De enda som kan debattera svensk asylpolitik utan att bli beskyllda för rasism är invandrare som Tino Sanandaij och Thomas Gür som båda är starkt kritiska till hur asyl och integrationen skötts av de svenska regeringarna. Det hela är absurt, att svenskar som är de som närmast berörs av denna huvudlösa asylpolitik själva inte får ha synpunkter eller får komma till tals i media. En viss lättnad i den offentliga debatten märktes efter hösten 2015 då det gick upp för de flesta att situationen var ohållbar, det var bara vänstern och miljöpartiet som stretade emot. Faran är nu att man sakta och omärkligt återgår till den gamla asyl- och flyktingpolitiken, Migrationsverket planerar för närmare en halv miljon asylsökande de närmaste åren. Detta vansinne kan inte få fortgå det måste stoppas med alla till buds stående medel.

Av Karsten - 4 september 2017 23:35

Vad fan bryr jag mig om att Nordkorea spränger vätebomber och USA hotar med krig när en ännu större katastroif står för dörren i mitt eget land? Massinvandringen och utanförskapet har nu fått sådana proportioner att de inte längre går att lösa. Man har från politiskt håll visat en vankemodighet och handlingsförlamning som satt landet i en ekonomiskt utförsbacke som vi inte skådat sedan depressionen 1929. Med motiveringen att vi har en åldrande befolkning så byter politikerna ut svenskarna mot araber som ynglar av sig som kackerlackor. Varje arabiskt par ger upphov till 20 nya familjer på två generationer, det behöver man inte vara något mattesnille för att förstå att vita svenskar kommer att vara i minoritet i sitt eget land om några generationer. Antingen börjar vi med en etnisk rensning nu eller så kommer Sverige att kastas in i ett rasistiskt färgat inbördeskrig om några generationer.

Dessa "nya svenskar" utnyttjar det välfärdssystem som en gång var avsett för etniska svenskar till fullo. De suger ut varenda krona de kan i försörjningsstöd och barnbidrag utan en tanke på att de dränerar landet ekonomisk. Dessa människor saknar helt solidaritetskänslan för samhället. De ser oss som några dumskallar som arbetar och betalar skatt så de kan slippa och istället sitta och dricka kaffe och snacka skit hela dagarna. Det är dags att vakna Svensson!

Av Karsten - 4 september 2017 22:52

Den svenska migrationspolitiken driver landet mot en avgrund, önskan att vara en moralisk stormakt har fått våra politiker att ta sig vatten över huvudet. Statsvetare och ekonomer beräknar att år 2020 kommer en miljon att vuxna att stå utanför den svenska arbetsmarknaden, det betyder att 100 arbetande svenskar måste försörja 80 med försörjningsstöd. Vi vet alla att den största delen av de vuxna utan arbete utgörs idag av asylmigranter. På varje asylsökande som får uppehållstillstånd så går det 2 - 3 anhöriginvandrare, rent juridiskt heter det att den asylsökande måste garantera sina anhörigas uppehälle, denna regel följs bara i en procent av fallen de andra 99 procenten blir det till slut skattebetalarna som får stå för försörjningen. 


Slutsatsen blir att Sverige går mot en katastrof och ekonomisk kollaps, man kommer in i det längsta att undvika detta genom stora utlandslån för att klara av försörjningsbördan av dessa en miljon vuxna icke européer som står utanför arbetsmarknaden. Pådrivande i denna destruktiva process är miljöpartiet och vänstern som blundar för de ekonomiska realiteterna och vill att Sverige fortsättningsvis ska driva en extremt generös asylpolitik. Genom att den grupp som utgör den tärande faktorn i den svenska ekonomin är lätt identifierad så kommer främlingsfientligheten och rasismen att öka dramatiskt när staten blir tvungna att höja inkomstskatterna och dra in på välfärden. Folk kommer att ta ut sin frustration på de senast anlända "flyktingarna" av vilka många är afghanska hazarer, det är de som sitter och sittstrejkar för att få asyl i Sverige. MP och V jobbar hårt för att dessa hazarer ska få stanna vilket kan få katastrofala följder för vårt land.


Jag är övertygad om att rent fascistiska grupperingar och högerpopulister kommer att vinna terräng bland väljarna om man inte drastiskt stoppar all vidare invandring av asylsökande till Sverige och ser till att sätta dessa migrater i arbete på ett eller annat sätt. Det börjar växa fram en folklig vrede bland de arbetande svenskarna, man har tröttnat på att dra försörjningslasset för den moraliska stormakten Sverige. Varje dag kan vanligt folk se dessa unga arabiska och somaliska män sitta på kaféer och hänga medan de själva bara har en halvtimmes middag. Detta håller inte, även en kamels rygg kan brista till slut och jag är rädd för att makteliten i Stockholm inte har insett detta. Vill det sig riktigt illa kan det sluta i ett blodbad som Sverige inte upplevt sedan kriget med danskarna på 1600- och 1700-talet. Stefan Löfvens överord om att det här ska vi klara av, ekar tomt. Vi kommer inte att klara det med mindre än att vi med våld börjar avhysa alla som inte har synnerliga asylskäl och sätter resten i tvångsarbete. Låt dem röja skog och bygga vägar och framför allt sluta upp med att utrusta dem med märkeskläder och skor.


Den svenska asylpolitiken och etablissemangets önskan att Sverige ska vara en moralisk stormakt bäddar för att ren och skär nazism kommer att växa fram bland vanigt folk. Det gick överstyr hösten 2015 då MP stoppade stängandet av gränserna och införandet av ID-kontroller allt för länge, detta kan visa sig bli en dyrbar läxa för de etablerade partierna. Svenskarna finner sig inte i vad som helst, man har redan gjort försörjningsbördan allt för stor för att folket ska bära den och tiga still. Svensken knyter nävarna i byxfickorna in i det längsta, men när han sedan slår näven i bordet och säger nu får det vara nog vill inte jag vara rikspolitiker i Stockholm. Då hjälper inga ord längre bäste Löfven då är det bara att packa och dra för sådana som dig om du vill komma undan med livet i behåll.

Av Karsten - 4 september 2017 20:46

Kollar just på "Vetenskapens värld" där man rapporterar att man kommit så långt inom DNA forskningen att polisen med hjälp av gärningsmannens DNA kan tala om hudfärg, ögonfärg och hårfärg samt ansiktsform. Jaha, vad hjälper det när polisen ändå inte får gå ut och tala om för allmänheten och säga att man söker efter en neger eller kines? Hela den här problematiken som den vänsterextrema kultureliten skapat med att inte tala om gärningsmännens etniska ursprung är en akilleshäl för polisens utredare. I Danmark har man inte alls dessa problem där skriver man öppet i tidningarna om gärningsmännens etniska ursprung, är det en somalier så skriver man det. Sverige är på alla områden ytterligheternas land, vi tar emot flest asylsökande per capita i hela Europa. Man skapar lagar och gummiparagrafer som förhindrar att media skriver om kriminalitet knutet till en viss folkgrupp. Lagen om hets mot folkgrupp har kommit att bli en lag som kringskär yttrandefriheten.


I dagens Sverige styr feminister, miljötalibaner, homosexuella, bisexuella, vänsterextremister, ultraliberaler, islamister ja alla former av ytterligheter. Att det blivit en polarisering rent politiskt är ej att undra på, då statsmakterna länge nog sett mellan fingrarna med extremvänsterns våld och slagit ner på högerextremisterna och de patriotiska krafterna. Anledningen är att vänstern bejakar massinvandring och mångkultur medan högern värnar om ett svenskt Sverige vilket inte ligger i varken vänsterns eller liberalernas intresse. Medias ensidighet spelar också in, ska de skriva om högerpopulism så frågar de vänsterextrema Expo om råd. Sverige är en nation som håller på att rämna inifrån. Invandringsfrågan och den sönderfallande välfärden är två huvudfrågor för de flesta svenska väljare. Den viktigaste frågan för politikerna är hur de ska kunna klamra sig kvar vid makten utan att tappa ansiktet.


I invandringsfrågan har alla partier utom SD målat in sig i ett hörn, man har i årtionden hävdat att invandringen ekonomiskt gynnar Sverige samt att mångfalden berikar. Gängkriminaliteten och alla dödsskjutningar samt problemområdena var något politikerna inte räknade med och som idag nått sådana proportioner att de ej går att dölja. Några konkreta lösningar har politikerna inte presenterat, det är det vanliga fler poliser, samtal och utredningar. De flesta problem döljer maktetablissemanget idag bakom utredningar som kan dra ut årsvis innan några lösningar presenteras om de överhuvudtaget kommer fram till några lösningar. Allt medan makten utreder faller samhället sönder, polisen tappar terräng, de kriminella invandrargängen  stärker sina positioner, folks bilar sätts i brand. Laglydiga invandrare utsätts för utpressning i form beskydd, med hot om våld har en tystnadskultur brett ut sig i samhället. Vad fan ska vi med en stat till när den inte ens klarar av att skydda enskilda medborgare och deras egendom? 

Av Karsten - 4 september 2017 00:16

Jag tycker den där Jimmie Åkesson byter åsikter som en normal människa byter underkläder. 2014 gick SD till val med att det INTE skulle vara några vinster i välfärden, nu har han byt åsikt och tycker att det visst kan vara vinster i välfärden om man kan garantera kvalitet på det man levererar. Ändå drömmer Åkesson om det gamla folkhemmet där det definitivt inte var några vinster i välfärden då all sådan sköttes av stat och kommun. Dagens SD är nog ett parti man inte kan lita på i någon fråga. SD var från början ett parti som ville stoppa all invandring till Sverige och skicka tillbaka de som kommit, idag verkar man vara för invandring bara den sker i ordnade former. Jag tror det är viktigare för den lilla skara SD medlemmar som sitter i riksdagen att bli statsråd och få ännu högre lön än att hålla det man lovat sina väljare. SD har blivit som vilket riksdagsparti som helst, man lovar guld och gröna skogar vart fjärde år sedan skiter man i väljarna fram till nästa val.


Fan vet om inte SD hade varit bättre som ett nationellt parti med rötter i nazismen som ville kasta ut alla invandrare än som ett djävla vindflöjelparti? Samma med sossarna, inte fan är det ett arbetarparti längre, de slickar kapitalisterna i röven och flörtar med USA. Vi har fått en nomenklatura i Sverige precis som i gamla Sovjet, ett nytt frälse med egna regler och sedvanor. När folk kommer upp i en årsinkomst på en miljon eller mer tappar de kontakten med verkligheten. Se bara på den där djävla sopan Mona Sahlin, hon kunde låna ut tre miljoner till sin livvakt och älskare så han kunde köpa en lyxvilla i Saltsjöbaden. Eller Jimmie Åkesson som spelade bort över en miljon på online spel. Det låter mer som en dokusåpa än som verklighet. Dessa korrupta kräk som kallar sig folkvalda är bara en handfull människor jämfört med landets befolkning. Går vi samman kan vi kasta ut dem ur maktens boning och ersätta dem med bättre och kompetentare folk och ett nytt politiskt system som tog större hänsyn till folkviljan än till ett gäng byråkrater i Bryssel.

Av Karsten - 3 september 2017 20:31

Kan någon förklara för mig varför så många svenska yngre karlar går och skaffar sig talibanskägg? Har de konverterat och blivit islamister eller är det bara ett sjukt mode? Kortklippt hår och ett stort ovårdat talibanskägg, kan inte säga att jag gillar det, tycker att det räcker med alla islamister som springer runt i särk och långt svart skägg på våra gator och torg. Snart blir det väl inne med skjorta utan krage och ingen slips. Ser fler och fler av dessa betäckta kvinnor som man bara ser ögonen på, ibland undrar man om man är i Bagdad det är bara bilbomberna som fattas men de kommer väl de också. Dödsskjutningar hör till vardagsmaten i dagens Sverige, hade någon talat om för mig hur dagens Malmö skulle te sig på 1970-talet hade jag skrattat och sagt: "Du kan inte vara riktigt klok, sånt händer inte i Sverige." 


De som skapat detta helvete kan i sanning inte vara riktigt kloka, det är vänstern och miljötalibanerna som gått i bräschen för mångkulturen. Det är de där vänstergalningarna som demonstrerade mot Vietnamkriget och sörplade rödtjut till långt in på natten och diskuterade den dialektiska materialismen som nu växt upp till dagens makthavare som ställt till det helvete vi har. Alla trodde på 70-talet att de skulle växa ifrån de där dumheterna och bli normala medborgare, men i helvete de tog skiten med sig när de blev byrådirektörer och makthavare i det socialdemokratiska Sverige. Se bara på rödstrumporna som var embryot till dagens feminister och genustokar, idag vågar ingen politiker säga att de är antifeminister. Vi har fått ett samhälle styrt av de värsta dårar man kan tänka sig. Själv såg jag med nedlåtande förakt på 70-tals vänstern då jag i själ och hjärta alltid varit fascist. Detta var en åsikt man öppet kunde torgföra på 70-talet då ingen trodde man var riktigt klok, alla trodde kommunismen skulle vinna. Idag vinner mina åsikter mer och mer terräng för var dag då folk har tröttnat på det där vänsterfladdret, man har ju insett vad det ledde till.   

Av Karsten - 3 september 2017 18:45

Kollar South Park på Commedy Central, avsnittet där Barbara Streisand förvandlades till en jätterobot tack vare någon mystisk ockult triangel.  Hon terroriserar sedan South Park och dess invånare. Före detta avsnitt visades det där Jesus och Satan boxas och Satan lägger sig så Jesus vinner. Alla i South Park hade satsat pengar på Satan som vinnare utom Satan själv, som den onda falska själ han är har han satsat på Jesus och vinner hela potten. Jag tycker världen påminner mycket om South Park, själv påminner jag väl mest om Eric Cartman. Caretman är den karaktär som jag gillar mest, han är elak och cynisk. "You fucking Peaceloving Treehugging hippies".


Av Karsten - 3 september 2017 18:04

Är Elake Karsten överraskad att Nordkorea genomfört ett framgångsrikt test av en vätebomb? Knappast det var vad man kunde förvänta sig, givetvis har Nordkorea fått hjälp på traven för att kunna utveckla ett kärnvapenprogram så snabbt. I början av 1990-talet stod arbetslösa ryska kärntekniker och ingenjörer på rad för att få ett jobb, då lockade Nordkorea med en fet lön i dollar eller guld så då var det nog inga problem att få tag i kompetent folk. Nu får USA betala priset för att de "vann" det kalla kriget och fick sovjetstaten att kollapsa fullständigt och okontrollerat. Frågan är vilka fler som tog chansen att anställa ryska kärnvapenspecialister, kanske Iran, vem vet? 


Under utvecklandet av den amerikanska atombomben fick Sovjet fortlöpande information av två hängivna kommunister som var anställda i "Manhattan projektet" vilket gjorde att Sovjet kunde genomföra sin första provsprängning 1949 fyra år efter USA:s Trinity test. En av dessa var fysikern Klaus Fuchs vars arbetsfält var implosion av en plutonium kärna en av de viktigaste landvinningarna i utvecklandet av en fungerande fissionsbomb, Fuchs jobbade även med utvecklandet av vätebomben efter kriget. Detta är något politikerna aldrig förstått och lärt sig, tar man hjälp av vetenskapsmän så förblir hemligheter aldrig en hemlighet. Vetenskapsmän delar alltid med sig av sin kunskap och triggar man dem att skapa något så djävulskt som en atombomb så lär fienden få del av kunskapen. 


Nu har Nordkorea tillgång till både fissions- och fusionsvapen samt interkontinentala missiler som vapenbärare, ännu en nation har sällat sig till kärnvapenmakterna. Vi kan i grund och botten tacka USA för detta som genom sin aggressiva och imperialistiska utrikespolitik visat världen att det enda som kan skrämma dem är hotet från kärnvapen. Hade Saddam och Gaddafi haft kärnvapen så hade de förmodligen suttit kvar vid makten och arabvärlden hade varit en lugnare plats utan en massa flyktingar.  

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards