Alla inlägg under november 2016

Av Karsten - 9 november 2016 16:28

Jag inbillade mig att de som var anställda vid Utrikespolitiska Institutet var objektiva personer som gjorde opartiska bedömningar av olika utrikespolitiska scenarior. Men när jag hör Mats Karlsson så inser jag att så inte är fallet, denne så kallade utrikespolitiske expert har suttit i timmar och svamlat en massa skit om Trump i SVT2:s Valstudio. Detta är att jämföra med att bjuda in Expo att prata om Sverigedemokraterna. Det verkar som om man totalt tappat greppet om verkligheten här i Sverige, med tanke på all den partiska smörja man vräkt ur sig om Trump så kan förbindelserna med USA de närmaste fyra åren bli ganska frostiga. 


Med sådana nissar som Mats Karlsson på UI så måste ju de svenska tjänstemännen på UD få en fullständigt snedvriden bild av omvärlden. Det verkar som de svenska statstjänstemännen inbillar sig att deras uppgift är att vara agendasättande precis som vissa chefredaktörer.  Tjänstemän på UI ska göra en opartisk bedömning av vår omvärld utan att lägga in personliga åsikter om främmande nationers ledare och politiker. Både kineser och ryssar uttrycker sig betydligt försiktigare och mer diplomatiskt än de korkade svenskarna. Det verkar som om Sverige redan från början vill komma på kollisionskurs med den tillträdande Trumpadministrationen.

Av Karsten - 9 november 2016 13:00

Usch jag känner mig trött efter all valvaka trots att jag slumrade till en stund framåt morgonen. När jag vaknade och förstod att Trump hade vunnit trodde jag knappt det var sant. Det är fantastiskt att en mångmiljardär på egen hand kan bli president i USA och slå ut alla de etablerade politrukerna. Att ha Hillary Clinton som president hade varit en mardröm om ni frågar mig. 


Har precis suttit och lyssnat på Mats Karlsson från Utrikespolitiska Institutet, ännu en av dessa pessimistiska idioter som dömer ut Donald Trump och målar upp en närmast apokalyptisk framtid. Jag förstår inte denna pessimism, Trump är en slipad affärsman van att förhandla. Han är nog inte dummare än att han ser till att omge sig med duktiga rådgivare och experter. Det värsta som kan hända är om någon dåre mördar Trump i tron att han ska rädda USA undan en katastrof, detta skulle kunna utlösa ett veritabelt inbördeskrig. 


Valet av Trump är en folklig demonstration mot det ruttna politiska etablissemanget, det var de missnöjda gräsrötterna, de fattiga vita som missnöjesröstade. Många fattiga vita är trötta på den federala statens daltande med svarta och andra minoriteter. Allt för länge har inkompetenta svarta fått statliga jobb enligt ett kvoteringssystem, samma typ som man försöker införa i Sverige. Trump kan i viss mån liknas vid Hitler, han säger precis det folk vill höra även om det är rasistiskt eller sexistiskt.


Folket i USA har sett hur deras fängelser fyllts med kriminella invandrare, de har tröttnat på de kriminella gängens uppgörelser med automatvapen. Trump talade klarspråk i känsliga frågor vilket ingen av de etablerade politikerna vågade göra, därför vann han valet.  Hillary Clinton dissade Trumps anhängare som "white trash" vilket hon fick betala dyrt för. Det vita amerika hade tröttnat på politiker som Barack Obama och Hillary Clinton som inte höll vad de lovade. Jag hoppas verkligen Trump kan leva upp till sina väljares förväntningar.

Av Karsten - 9 november 2016 10:28

TV4:a far runt som skållade råttor och intervjuar chockade svenskar som förfasas över att en sådan som Donald Trump kunnat väljas som president. TV4:a har hela tiden drivit en smutskasningskampanj mot Trump trots att valet gällde USA och inte Sverige. TV4:a hyllade Hillary och dissade Trump och tjatade om hans kvinnosyn och syn på aborter och liknade liberala hjärtefrågor. Jag hoppas att Trumpadministrationen får klart för sig vad svenska TV4:a går för och därför håller dem på armlängds avstånd. Inga hemma hos reportage i Vita Huset för TV4:a. Förstår inte varför TV4:a hela tiden refererar till Trump som dokusåpa deltagare. Mig veterligt har han bara varit med i en dokusåpa och därmed blivit offentlig.


Nu är den där pajasen Marcus Oscarsson igång och orerar om Trumps mur mot Mexiko och frihandeln. Det gläder mig att TV4:as Nyhetsredaktion är i chock över att Hillary inte vann. Hela PK-Sverige är i chock över valresultatet i USA. Min förhoppning är att Donald Trump verkligen är "the real deal" och står fri från alla skumma lobbygrupper, speciellt den judiska. Dock har Trump lovat att fortsätta med det militära stödet till Israel, som ligger i storleksordningen 89 miljarder dollar om året. Att Trump skulle fälla några kärnvapen över någon nation finner jag helt uteslutet, då var risken större med Hillary Clinton.


Man får vidare hoppas att den sjuttioårige Trump håller i minst fyra år och kanske fyra till. Min gissning är att Mike Pence tar över efter Trumps fyra första år, men man vet inte kanske karln håller till 78 år. Den där Hillary har vi nog sett för sista gången, hon får väl skriva på sina memoarer. Själv tycker jag Trump känns som en frisk fläkt i en annars rätt unken politisk värld. Jag hoppas Trump tar CIA i örat och ser till att de slutar med sina operationer att avsätta regeringar i arabländer. Trump har aviserat att han kan tänka sig i att sammarbeta med Ryssland och Assadregeringen i Syrien.

Av Karsten - 9 november 2016 09:28

Nu sitter den ene PK-representaten efter den andre i TV:s nyhetsstudio och beklagar sig över att Donald Trump blir USA:s 45:e president. Man ojar sig och målar fan på väggen. Låt för helvete karln visa vad han går för först, han verkade uppriktigt resonlig i sitt segertal. Nu kommer väl demokraterna att börja gapa om valfusk och liknande. Hörde att många amerikaner ska emigera till Kanada eller Sverige. Precis som vi inte redan har nog med skit här i Sverige. 


Valet av outsidern Trump var en folkets protest mot det korrupta politiska etablissemnget, mot politikereliten. Folket har tröttnat på politiker som Obama och Hillary som går i storkapitalet och kosmopoliternas ledband. Vi får därför hoppas att Donald Trump is the real deal. Om Trump gör slag i saken och driver en mer isolationistisk politik där USA slutar i rollen som världspolis är det bara bra. 


Att börserna går ner är bara ett tecken på att finanseliten känner oro då Donald Trump inte går i deras ledband. Själv känner jag ingen oro då Trump trots allt är en äldre livserfaren man som säkert kommer att omge sig med en stab av duktiga experter. Hans kvinnosyn har jag inga problem med då jag är hjärtligt trött på feministmaffian. Bäst av allt är att det kanske blir ett stopp på globaliseringen. Åter till de konservativa nationalistiska värdena.

Av Karsten - 9 november 2016 08:41

Congratulation Mr Trump, or should I say Mr President. I´m one of the Européean that are glad and feel joy over the fact that US now got a president that not go in the leash of Wall Street. I hope You can make America great again. I´m against globalisation and freetrade and hope You can create friendly relationship with Russia and President Putin.

Av Karsten - 9 november 2016 03:03

Det ser ut att bli ett väldigt jämnt val där slutresultatet kan låta vänta på sig. Redan har det kommit rapporter om valfusk. I en intervju berättade en kvinnlig väljare att när man tryckte på Trump så blev det Clinton. De verkar ha skumma system för att rösta i USA. Inte bara lägga en valsedel med namnet på kandidaten i ett kuvert och klistra igen och lägga i en låda. Hur som helst väger det väldigt jämnt i Florida som är en nyckelstat, alla minns hur jämnt det var mellan Al Gore och George W Bush. Det blev Högsta Domstolen som avgjorde till Bushs fördeltrots att Gore fick flest röster. Hur som helst kommer inte Trump att godkänna resultatet om han förlorar så detta valet blir under alla omständigheter en långdragen historia.

Av Karsten - 8 november 2016 21:47

Situationen i Malmö börjar bli ohållbar, kriminella invandrargäng skjuter på varandra på öppna platser. Det är bara en tidsfråga innan någon oskyldig faller offer för denna skottlossning. Vad ska politikerna säga och försvara sin okontrollerade invandring med den dag spädbarn i sina barnvagnar faller offer för dessa primitiva individers uppgörelser med eldhandvapen? Vi med lite insikt vet att det rör sig om afrikaner som håller till kring Seved samt araber blandade med andra primitiva folkgrupper som slåss om marknadsandelarna i Malmös narkotikamaknad. 


Går man förbi rondellen vid Parkgatan/Kristianstadgatan kan man se den öppna droghandeln som sker helt okontrollerat, då polisen tycks sakna resurser och verktyg att beivra den. Den svenska "generösa asylpolitiken" har skapat ett samhälle som få av oss vill ha. Att sätta upp en gallergrind vid porten till dagiset vid rondellen visar bara på bristen på lösningar som samhället har. Min lösning hade varit massarresteringar och internering av de inblandade knarkhandlarna, samt utvisning på livstid.


Hur kan det komma sig att de kriminella invandrargängen kan beväpna sig med automatvapen men vanliga svenskar hindras av lagar och bestämmelser att skaffa sig vapen för sitt personliga skydd? På vems sida står våra politiker? Kanske behövs det ett andra tillägg i den svenska regeringsformen som tillåter svenskar att inneha och använda vapen för sitt personliga skydd nu när vi fått in folkgrupper med en annan syn på lag och ordning i landet.

Av Karsten - 8 november 2016 21:06

Hur fan kan SVT Aktuellt dra in Jonas Sjöstedt en gammal kommunist och i grunden antidemokrat i studion och disskutera det amerikanska valet. Naturligtvis var Sjöstedt mot Trump med motiveringen att han var rasist. För mig kommer vänstern oasett vad de kallar sig att alltid vara kommunister och antidemokrater. Att vänstern blivit rumsrena i svensk politik beror på att socialdemokraterna alltid varit beroende av vänstern för att få igenom sin budget. 


Hyckleri är det enda man kan säga. Vänstern har alltid hatat USA och varit kritisk till deras politik. För de dumma oinitierade svenskarna framstår Trump som något fullständigt oacceptabelt, han vill inte att mexikaner och andra latinos ska välla in över USA:s södra gräns, alltså är han en rasist, punkt slut. USA liksom så många andra degenerarade västdemokratier behöver en Hitler för att röja upp i det träsk som korruption och svågerpolitik åstadkommit. Dagens USA är att likna vid 1930-talets Weimarrepublik, ett degenererat samhälle där kriminalitet och droger tagit över och driver samhället mot dess undergång.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards