Alla inlägg under november 2016

Av Karsten - 12 november 2016 19:42

Rapport hade ett inslag om den psykiska hälsan hos "ensmkommande barn" och intervjuade ett antal "barn". Dessa visade sig alla vara unga afghanska män i typ 20-års åldern som alla satt och gnällde om att "de dromde om att komma Sverige". Hur länge ska licensbetalarna behöva stå ut med dessa propagandistiska "nyhetsreportage"? Det handlar om agendasättande reportage avsedda att få folkopinionen att ta ställning för dessa slynglar som av ekonomiska skäl sökt sig till Sverige. Sverige har tecknat ett avtal med Afghanistan om att kunna skicka tillbaka alla bedragare som saknar riktiga asylskäl och som enbart sökt sig till Sverige för att få fri utbildning och uppehälle. Ska vårt välfärdssystem havereras av en massa unga män som tycker de inte har någon framtid i Afgahnistan och därför sökt sig till Sverige? Hur långt ska vi låta denna självutplånande altruism gå? 

Av Karsten - 12 november 2016 19:07

Miljöpartiet är inget annat än en form av Leninist-Marxism förklätt i en falsk omsorg om vår miljö. De är de gröna kommunisterna, ett politiskt parti som ska utrotas från den svenska politiska kartan. Allt från deras uppkomst i början av 1980-talet har de haft en dold agenda som bland annat innefattat en okontrollerad invandring av utomeuropéer. Inget parti har som MP dragit till sig extrema utomeuropéeiska invandrare. Tillsammans med Vänsterpartiet är det det parti som mest infilterats av svenskfientliga individer. MP och V ska betraktas som rena fosterlandsförrädarna och ska därför bekämpas med alla till buds stående medel. Deras omsorg om vår miljö är bara sorgfälligt dold kommunism bakom deras falska miljö budskap döljer sig antidemokratiska krafter, precis som hos Vänsterpartiet. V och MP är de som ivrigast bedrivit en oansvarig invandringspolitik, de har vurmat för en generös okontrollerad massinvandring. Detta märks inte minst på att i dessa två partier finns de flesta svenskfientliga politiker, riksdagens femtekolon.

Av Karsten - 12 november 2016 18:19

Vad är det för agenda våra politiker har, vad gör de för att Sverige ska bli ett bättre land att leva i? Blir Sverige bättre av att importera en massa dysfunktionella människor från tredje världen eller en massa fattiga zigenare från Rumänien och Bulgarien? Svaret torde vara enkelt för vaje sunt tänkande människa. Men det finns en kulturelit som har en massa märkliga åsikter om att vi svenskar ska ösa av vårt "överflöd och välfärd" till all världens fattiga minoriteter. Det våra föräldrar och deras föräldrar genom  hårt arbete uppnått ska dagens politiker ge bort till främlingar för att tillfredställa sina altruistiska egon. 


Med vad rätt skapar de en generositetens agenda som genom Europas generösaste asyllagstiftning öppnat våra gränser för all världens ekonomiska lycksökare? De använder media att omvända eventuella tvivlare att reservationslöst öppna sin famn för ensamkommande kriminella slynglar från Afghanistan och Irak som sitter i TV-nyheterna och gnäller om hur hemskt det är att inte få veta om de ska få stanna i Sverige och hur synd det är om dem. Har verkligen media och politiker hela svenska folket bakom sig i sin altuistiska propaganda? Jag tror inte det, opinionsundersökningarna pekar i en annan riktning. Alla som säger sig rösta på Sverigedemokraterna gör det för de inte delar på dessa altruistiska mångkulturella drömmar. 


De som röstade på Donald Trump gjorde det för att de inte ville skänka bort USA till parasiter från Mexiko och Sydamerika. De röstade på Trump för att de ville att USA fortsättningsvis skulle vara ett kristet vitt land. Jag erkänner villigt att jag inte vill se den vita rasen gå under i en invandringsvåg av araber och svarta från Afrika. Det är inte folk från Afrika som drivit utvecklingen framåt, det är vita européer och även judar som har en framträdande plats inom vetenskapen. Politisk  korrekthet är det största hotet mot vår kultur, vill vi gå under i en lavin av massinvandrinbg från Afrika så ska vi fortsätta rösta på vänstern, socialdemokratin och miljöpartiet, men även liberalerna och centern står för Sverigefientliga åsikter. 


Vill vi rädda vårt land så gäller det att stå upp nu och kasta ut alla dessa globalister och anhängare av mångkultur. De invandrare som inte visar solidaritet med vår svenska kultur och som vill låta sig integreras i vår kultur ska kastats ut ur Sverige utan misskund. Sverige ska under inga omständigheter underkasta sig islams medeltida värderingar, de främlingar som predikar islams budskap ska betraktas som våra fiender.  Låt oss ställa allt på sin spets och låta våra utomeuropeiska invandrare deklarera var deras solidaritet ligger. Vill de inte låta sig integreras och anta våra värderingar så ska de med våld om så behövs avvisas och kastas ut ur Sverige. Låt politiker som Trump, Putin, Viktor Orban och Le Penn visa vägen.

Av Karsten - 11 november 2016 20:26

Det är nu över en vecka sedan min älskade livskamrat lämnade mig och saknaden är fortfarande enorm. Trots att jag vet att han var gammal och sjuk och det enda rätta var att avliva honom känns det ändå som ett förräderi. Det enda jag kan trösta mig med är att jag gav honom 13 bra år. Han var drygt ett år när han började hänga med mig, psykiskt sargad av tidigare ägares vanvård. Det tog mig drygt ett år innan han fullt ut började lita på mig. Jag minns att han skyggade så fort man böjde sig ner för att klappa honom på huvudet, han trodde han skulle få stryk. Han var världens snällaste hund utan ett uns av lömskhet, han var snäll mot små hundar och utmanade bara hanar större än han själv. Han älskade våra långturer i Malmös parker eller turerna till hundrastplatsen vid havet. Så fort man tog av honom kopplet så såg man bara en rumpa och en svans som stod rakt upp. Oftast hittade man honom ett par meter ut i havet där han stod med vattnet upp till magen. Han älskade att simma och apportera pinnar och plastflaskor man kastade ut i vattnet. Han var med mig överallt, jag lät honom aldrig ligga ensam hemma. Det känns fruktansvärt tomt utan honom, en trognare kamrat än en hund får man leta efter. Jag tror inte jag kommer att skaffa någon ny hund då jag vet att ingen hund i världen kan ersätta honom. Han var speciell och han var min hund och min livskamrat.

 

Av Karsten - 11 november 2016 18:53

Slaskblaskan Aftonpladdret gör stor affär av obekräftade rykten om att Trumps administration haft kontakter med Putin. Jag säger bara varför inte? Trump visste att om han blev vald till president så skulle han bli tvungen att förhålla sig till Ryssland, så varför inte ta kontakt med Kreml och sondera terrängen. Jag förstår varför Trump sagt att Putin är en stor ledare, det tycker jag också. Jag avskyr liberala pratkvarnar som snackar skit och aldrig kan ge klara besked. Putin är en politiker som ger klara besked och som ser om sitt hus. Jag hade också annekterat Krim om jag hade varit i Putins kläder. När CIA blandade sig i Ukrainas inrikespolitik och startade oroligheterna på Majdantorget i avsikt att störta den sittande EU-fientlige presidenten hade jag också gjort allt för att rädda flottbasen i Sevastopol på Krim. 


Alla de där svenska nollorna till politiker som kommer med sitt tjafs om folkrätten kan krypa upp i mitt rövhål, här handlar det om strategisk storpolitik och kontrollen över Svarta havet. Putin hade varit en idiot om han lät Krim hamna i NATO:s händer, han utnyttjade det förhållande att större delen av befolkningen på Krim var ryssar och det faktum att de ville tillhöra Ryssland och inte Ukraina. Jag skiter fullständig i vad som anses politiskt korrekt att tycka i Sverige, jag ser det ur rent pragmatiskt perspektiv. USA och väst har bedragit och lurat Kreml med falska löften som de sedan inte hållit, man gav Kreml garantier om att NATO inte skulle expandera österut om Ryssland gick med på att de tyska staterna fick återförenas. Detta löfte bröt Bill Clinton när han blev president.


Jag förstår att Putin vill ha en sådan som Trump som motpart, en affärsman som är van att stå för de åtaganden han ger. Ingen falsk yrkespolitiker som Hillary Clinton som ljuger och bedrar som sin man Bill ( ni vet han som vänstrade med miss Lewinsky). Jag tror världen kommer att bli en säkrare och tryggare plats med Trump och Putin som kompisar. Visst kommer Putin att utnyttja detta genom att sätta agendan i Östersjön, men svenskarna får skylla sig själva som bara rustat ned och satt sin tilltro till diffusa löften från Kennedy-administartionen om att skydda Sverige vid ett Sovjetiskt angrepp. Sverige gör bäst i att sluta med sina krav på handelssanktioner mot Ryssland och börja inleda vänskapliga förbindelser med Putin. Bjud in Putin på ett statsbesök och normalisera förbindelserna. Inse Sverige plats i storpolitiken - eller för att uttrycka det på ett annat sätt - det är hemskt att höra löss hosta.

Av Karsten - 11 november 2016 18:24

Över hela USA har folk, främst svarta, latios och ultraliberala vita demonsterar mot valet av Donald trump som president. Delar av det amerikanska folket accepterar inte utgången av valet, de tycker att någon annan ska bli president. I vissa storstäder urartade demonstrationerna till rena upplopp med plundring och bilbränder, polisen fick använda tårgas. Detta visar bara på hur nära USA är att urarta i ett inrikespolitiskt kaos. kanske blir det så i framtiden att USA måste delas upp i en vit del och en färgad. 


Själv säger jag det jag sagt länge, det största misstag de vita kolonisatörerna gjorde var att importera färgade slavar till USA. Den demografiska sammansättningen på USA:s befolkning och den utvecklig som skett i landet är det bästa och starkaste argumentet mot tanken på mångkultur. Allt snack om USA som en kulturell smältdegel är bara kvalifiserat skitsnack från vänsterliberaler. Jag spår att USA vad tiden lider kommer att slitas sönder av olika etniska särintressen, man kommer att bli tvungen att låta vissa stater med övervägande svart och latinamerikansk befolkning att bryta sig ur den federala unionen. 


Samtidigt kommer vita kristna ultranationalistiska milisgrupper att kräva ett vitt självständigt USA. Det andra tillägget i konstitutionen ger varje amerikan rätten att bära vapen så verktygen för ett nytt inbördeskrig finns i varje amerikanskt hem. I stater som Florida är den spansktalande befolkningen redan i majoritet. Valet av Donald Trump var det vita amerikas sista protest mot det alltmer färgade Amerika. Vi kan vänta oss samma typ av utveckling här i Sverige, den vita europeiska befolkningen kommer att vända sig mot den arabisk muslimska folkgruppen och ju mer det politiska etablissemanget skyddar och gynnar de sistnämnda desto större kommer föraktet för politiker och demokrati bli.

Av Karsten - 11 november 2016 14:47

Hela den svenska narkotikapolitiken vilar på ett rasistiskt perspektiv. När narkotikan eller "knarket" som man kom att kalla det med ett samlingssbegrepp började bli ett problem på 1960-talet fastslog man i riksdagen att detta var någonting osvenskt som inte passade in i vår kultur. De som använde knark skulle exkluderas ur samhället, de skulle betraktas som paria. Tongivande i denna fråga blev socialläkaren Nils Bejerot 1921 -1988, som vad den som uppfostrade åtskilliga årskullar blivande poliser i denna rigida syn på narkotika och narkomaner. Denna kulturrasistiska syn på problemet kom att få förödande konsekvenser för Sverige och för många unga människor. Sverige kom att bli det enda landet i världen där man kriminaliserade själva bruket av droger, det blev olagligt att ha droger i blodomloppet!


Grundtanken bakom allt detta var att man trodde att man skulle kunna skapa ett narkotikafritt samhälle med en nolltolerans till alla former av droger. Med facit i hand inser vem som helst att detta var rent vansinne, speciellt sedan vi fått en globaliserad värld och ett Europa med öppna gränser. Drogerna rör sig över världen precis som människorna. Ett av kardinalfelen man gjorde i Sverige var att slå ihop alla droger under beteckningen knark, i detta ingick allt från cannabis till kokain och heroin. I skolorna fick eleverna lära sig att allt knark var farligt och beroendeframkallande. Mycket snabbt insåg ju unga människor att det där var ju inte sant, rökte man lite cannabis blev man inte beroende. Trots sådana paradoxer och anomalier höll politikerna oavsett partifärg fast vid sin rigida syn på droger, vilket skulle få förödande konsekvenser.


Bland annat Moderaterna fastslår att narkotikan, till skillnad från alkoholen, är en allvarlig kräftsvulst i vårt svenska samhälle och att narkotikabruk ingår i vårt land inte i vårt normativa beteeende. Detta är ju inget annat än kvalificerat skitprat grundat på ren kulturrasism. Bejerot själv hade några grumliga idéer om att cannabisen hörde hemma i den islamiska kultursfären och opium i den buddistiska. Med den sortens resonenmang kan man hävda att amfetaminet hör hemma i den svenska kulturen då Sverige är ganska ensamt om att få en generation av injektionsmissbrukare av just amfetamin.


Hela denna hysteriska syn på droger tar sitt avstamp i 1960-talets explosionsartade utveckling av amfetaminmissbruk i Sverige. Hela denna snedvridna syn på ett samhällsproblem ledde till en stigmatisering av offren för drogerna och man trodde sig kunna straffa bort det genom orimligt höga straffsatser på narkotikabrott. De svenska fängelserna fylldes med människor vars enda brott var att de använde fel sorts stimulantia, man kriminaliserade en hel ungdomsgeneration som föredrog cannabis framför alkohol. Jag spår att Sverige kommer att vara bland de sista länderna att legalisera cannabis. Länder i vår omvärld skakar oförstående på huvudet åt vår syn på droger och anser tanken på ett narkotikafritt samhälle som rent vansinne.

Av Karsten - 10 november 2016 21:50

Att läsa dagens Metro var bara för mycket, det var sida upp och sida ner med skit om Trump. Han var en sexistisk rasist och så vidare. Vad är det för krafter som ligger bakom Metro? Är det familjen Bonnier? Jag förstår att den pissliberala Metro är besviken att inte Hillary vann. Hur länge ska man ösa skit över Trump nu? Låt oss se vad för folk han tar in i sin administration, vem som blir försvarsminister och vem som blir utrikesminister. När det väl kommer till kritan och blir realpolitik så kanske Trump inser att det är ganska meningslöst att bygga en mur där det redan finns ett stängsel. När han kastat ut alla illegala invandrare i USA är han välkommen till Sverige och kasta ut alla som gömmer sig här. Tror mycket av det Trump sa under valkampanjen bara var teater och spekulativa utspel. När han väl sitter i Ovala Rummet så inser han nog allvaret i situationen och skärper sig. Han vill nog inte gå till historien som pajasen i Vita Huset.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards