Alla inlägg under april 2018

Av Karsten - 21 april 2018 16:52

Kan vilken idiot som helst med lite kapital i ryggen öppna bank idag? TV-reklamen bara öser över tittarna erbjudande om banklån i banker man inte hört talas om för bara något år sedan. Bynk startade så sent som 2017 sedan har vi Resursbank, Lendo, AMFA bank, ICA bank, idag verkar det som vem eller vilka som helst med lite kapital kan starta bank och låneverksamhet. Alla med lite insikt vet ju att dessa lån skapas med kapital taget ur tomma intet, banken behöver bara garantera tio procent av det den lånar ut. Dagens bankväsende är det största bedrägeri vi medborgare utsatts för. Man lånar ut pengar som egentligen inte finns och tar sedan ränta för dessa, vissa s.k SMS-lån har rena ockerräntorna.


Det verkar som staten är helt ointresserad i att medborgarna hamnar i en räntefälla som de aldrig tar sig ur. Tvärtom staten tycks uppmuntra denna typ av verksamhet. Man vill att medborgarna ska sitta fast från vaggan till graven i ett ekonomiskt system som i grunden är ett rent bedrägeri. Alla banker borde nationaliseras och förstatligas så bara staten kan skapa nytt kapital och låna ut detta räntefritt till medborgarna. Detta skulle stimulera den nationella ekonomin men vara ett dråpslag mot det internationella kapitalet.


Det system vi har idag som kräver en ständig ekonomisk tillväxt kräver en årlig värdeminskning i form av inflation. Inflationen är något som det nuvarande ekonomiska systemet skapat vilket gör att det inte är lönt att spara då pengarna krymper och minskar i värde, istället uppmanar man till en sanslös konsumtion av totalt onödiga prylar. Vi uppmanas låna till denna konsumtion, vilket många gör. De lever över sina tillgångar men äger i realiteten varken sitt bostad eller sin bil, det är banken som äger dessa. Få verkar protestera mot detta system då de flesta är för dumma för att genomskåda det. Det finns folk som är så in i helvete dumma så de tror att de pengar banken lånar ut är pengar som andra satt in på sina sparkonton.


Världsekonomin är som ett gigantisk pyramidspel där de längst ner får betala. Det är arbetarna och tjänstemännen i industrivärlden, de är de fattiga bönderna i tredje världen. Internationella valutafonden IMF är den största banditen av dem alla då de försätter hela nationer i konkurs och tar deras råvarutillgångar som säkerhet. När det hela gått för långt skapar man bara en ekonomisk depression som den på 1930-talet, denna drabbar bara småsparare och de fattigaste. De stora finanshusen som Rothschild, Rockefeller, Warburg och de andra kosmopoliterna klara sig alltid, de har sitt kapital placerat i värdebeständiga tillgångar som fastigheter, guld, mark, råvaror, mineraltillgångar och liknade. Det behövs ett globalt uppvaknade där ländernas tillgångar nationaliseras och tas ur händerna på spekulaterna.

Av Karsten - 21 april 2018 11:45

FN:s säkerhetsråd består av 15 länder varav fem är permanenta medlemmar med vetorätt. Dessa fem var de första kärnvapenmakterna i världen, USA, Ryssland, Storbritannien, Frankrike och Kina. USA var först ut med atombomben i Alamogordo öknen 1945, Ryssland dåvarande Sovjetunionen sprängde sin första bomb 1949 därefter följde England som samarbetade med USA men hade ett självständigt kärnvapenprogram, de detonerade sin första bomb i en atoll utanför Australien 1952. Frankrike som har ett självständigt kärnvapenprogram och är den tredje största kärnvapenmakten efter USA och Ryssland, de sprängde sin första bomb i Algeriet 1960, Frankrikes kärnvapen är ej underställda NATO. Kina spränger sin första atombomb i Gobiöknen 1964.


Därefter har världen fått ytterligare fyra kärnvapenmakter, Indien, Pakistan, Israel och nu senast Nordkorea. Inget av dessa länder har ratificerat ickespridningsavtalet. Farligast är nog Indien och Pakistan som ständigt legat i konflikt med varandra ända sedan de blev självständiga från brittisk överhöghet 1947. Indien sprängde sin första "fredliga" kärnladdning 1974 vilket fick Pakistan att påbörja ett kärnvapenprogram som resulterade i en provsprängning 1998. Indien och Pakistan är de länder som på kort tid skaffat sig mellan 120 - 140 kärnstridsspetsar. Israel har aldrig officiellt erkänt att de har kärnvapen men 1986 avslöjades att de hade kärnvapen av en avhoppad israelisk kärntekniker Mordechai Vanunu. Vad man vet har landet aldrig genomfört en provsprängning man vet inte heller hur avancerad deras vapenteknik är, men med tanke på att Israel spionerat på andra kärnvapenmakter och att många ledande kärnforskare är judar så lär deras arsenal nog hålla rätt hög standard. Nordkorea som är den senaste medlemmen i kärnvapenklubben till USA:s förtret har inte hemlighållit att de numera är en kärnvapenmakt. Nordkorea kommer knappast att nedrusta sin lilla kärnvapenarsenal oavsett vad USA lovar i gengäld. Kärnvapen är det enda som avskräcker stormakter från att invadera.


Sammantaget är detta mycket illavarslande för mänskligheten då det inte finns några vinnare i ett kärnvapenkrig. Skulle det utbryta ett krig mellan Indien och Pakistan som eskalerar till en kärnvapenkonflikt skulle detta få globala följder då så mycket damm och sot skulle sugas upp i atmosfären att en global atomvinter skulle bli resultatet. Solen skulle skymmas av dammet och missväxt skulle drabba hela jorden med global svält som följd. Så även begränsade kärnvapenkonflikter kan ge globala effekter då laddningarna idag är så mycket större än de som användes över Hiroshima och Nagasaki. Dessa var bara på 10 kiloton TNT de flesta av dagens kärnvapen är vätebomber på minst ett megaton. Ett kärnvapenkrig mellan Indien och Pakistan skulle snabbt urarta till ett rent vedergällningskrig där man siktade in sig på att radera respektive länders storstäder med vätebomber. 


FN:s säkerhetsråd är på det hela taget en tandlös drake då de största aktörerna har vetorätt och kan stoppa alla resolutioner som inte gynnar dem. Att fyra kärnvapenmakter inte är ständiga medlemmar är också illavarslande. Risken är också mycket stor att vi i framtiden får nya kärnvapenmakter, Iran gör allt de kan för att utveckla kärnvapen till USA:s och Israels förtret. NSA i samarbete med Mossad skapade dataviruset Stuxnet som var avsett att slå till mot Simens PLC enheter som styrde centrifugerna i de iranska anrikningsanläggningen. Man räknar med att tusen centrifuger slogs ut och fördärvades. Detta försenade det iranska kärnvapenprogrammet men stoppade inte det. De är nog bara en tidsfråga innan Iran tillkännager sin första provsprängning.

Av Karsten - 20 april 2018 20:00

Va fan menar DN med detta om Avicii: Född den 8 september 1989 i Stockholm som Tim Bergling. Dotter till skådespelerskan Anki Lidén och halvbror till programledaren och skådespelaren Anton Körberg. Hur fan kan han vara dotter till Anki Lidén och halvbror till Anton Körberg, var han kvinna från början och könsopererad?? DN är fan inte riktigt kloka, djävla Bonnierblaska.

Av Karsten - 20 april 2018 19:44

Är det inte slöseri med gift och kemikalier att avrätta en 83-årig brevbombare? Gubben gjorde ju världen en tjänst genom att skicka en brevbomb till en domare. De där amerikanarna är inte riktig kloka att avrätta en 83-åring visar bara vilket sjukt rättssystem de har. Gubben tilldömdes 1991 till sju livstidsstraff plus 400 år i fängelse, bara en sådan sak. Låter de liket ligga kvar 400 år i cellen innan straffet anses avtjänat? I USA räcker det inte med att livstid verkligen är livstid, man gångar det med sju och adderar 400 år till för säkerhetsskull. Detta sjuka land har Sverige vänskapliga, ja för att inte säga fjäskade förbindelser med. 

Av Karsten - 20 april 2018 18:25

Elake Karsten finns nu på Twitter. Tyvärr verkar man inte kunna dela sina inlägg på Twitter bara på Facebook. Anledningen att Elake Karsten skapat ett konto är att han vill kunna följa vad galningen i Vita Huset Twittrar om. Skulle förresten inte förvåna mig om Elake Karstens Twitter-konto stängs av MSB som varande ett ryskt trollkonto nu i valtider, men det skiter jag i. Sådana petitesser kan Elake Karsten leva med, låt den svenska makten avslöja sitt rätta totalitära ansikte. Jag kommer att ösa min galla över sjuklövern + SD de tillhör det systempolitiska etablissemanget som vill krossa den svenska kulturen och det svenska folket. Rösta på Alternativ för Sverige, för ett återvändande av alla de utomeuropéer som kommit hit.

Av Karsten - 20 april 2018 18:13

Moderaterna vill ha ett tiggeriförbud där den som bryter mot det ska bestraffas med böter. De flesta som tigger är rumänska eller bulgariska zigenare som på pappret är fattiga som kyrkråttor, hur ska man kunna bötfälla dessa?

Ett sätt att komma åt dem är att beslagta alla kontanta medel och eventuellt guld de har samt att gripa den som tar hand om de tiggandes pengar. Polisen får lägga ner lite spaning på tiggarna för att kunna gripa de som tar hand om pengarna. Jag har själv sett hur feta välmående zigenare har kommit fram till dem som sitter framför varuhus entréerna och kasserar in kassan.

Av Karsten - 20 april 2018 13:25

Nu har jag fått den där djävla barnsången "Sudda, sudda" på huvudet. Det är i ett reklaminslag, jag vet inte ens för vad då sjunger den där löjliga sången som Gullan Bornemark sjöng med ungarna i barndomens TV. "Sudda, sudda bort din sura min, munnen den ska skratta och va glad..." Det är inte klokt att sådan skit kan fastna i minnet och sedan väckas till liv med TV-reklam. Det var mycket bättre när Sverige inte hade någon reklam i TV, när det bara var två kanaler som kunde ösa sin skit över folk.

Av Karsten - 20 april 2018 12:14

Låt oss sluta hyckla och erkänna en gång för alla att det mångkulturella Sverige är en politisk dröm som slutade i ett misslyckande som skapat ett otryggt och splittrat samhälle. Mångfalden är till sin natur splittrande medan homogenitet är sammanhållande och ger stabilitet. Innan massinvandringens tidevarv var de nordiska länderna med sin homogena befolkning trygga välfärdsländer där riktigt grova brott sällan förekom. Man kan nästan tala om en naturlig folkgemenskap där alla individer delade samma värderingar och normer. 

En liten invandring kan man alltid tillåta i ett homogent land då de individer som kommer snabbt inser att den bästa taktiken är att anpassa sig efter flertalet, de kommer därför att integreras ganska snabbt. Massinvandringen ger däremot befolkningsgrupper chansen att bosätta sig i enklaver där de kan upprätthålla sin egen kultur och religion, de skapar parallellsamhällen som ofta kommer i konflikt med urbefolkningens normer. 


Politikerna är nog pinsamt medvetna om att massinvandringen skapat gigantiska problem, både sociala, kulturella och ekonomiska, problemet är bara att de med sin retorik om att invandring är positiv målat in sig i ett hörn. De har inga lösningar på problemet. Vissa partier som V och MP men även C förordar ytterligare massinvandring som om det skulle hjälpa att helt byta ut befolkningen. Det är som om man helt tappat fokus på att föra en politik som är det bästa för Sverige och svenskarna. Bara en sådan sak som att i politikernas värld är alla som bor i Sverige svenskar, så är det inte. Bara de som helt delar de grundläggande normerna som identifierar en svensk är svensk. Man kan inte vara muslim och svensk samtidigt, eftersom religion och politik ses som ett och samma för en muslim. Det är för mycket som skiljer en muslim och en svensk eller för den delen alla nordeuropéer.


Facit på mångkulturens destruktiva inverkan på samhället fanns på nära håll, i England hade massinvandringen tagit fart efter att Pakistan och Indien blivit självständiga. I avtalet ingick att det var fritt fram för medborgare i de gamla kolonierna att bosätta sig i England, vilket fick till följd att stora mängder indier och pakistanare valde att flytta till England där det snabbt uppstod enklaver bebodda av nästan enbart indier eller pakistanare. Varnande röster höjdes, en av de mest kända var Enoch Powell som var parlamentsledamot 1950 –1974 och hälsominister 1960 - 1963 som höll sitt berömda tal "Floder av blod" år 1968 där han varnade för följderna av massinvandringen till England. Powell fick ett enormt gensvar från den brittiska allmänheten som skickade 120 000 brev varav de flesta var positiva. Ändå valde de engelska politikerna att fortsätta med massinvandringen vilket slutade i Brexit.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards