Alla inlägg under april 2018

Av Karsten - 15 april 2018 00:19

Den kulturella smältdegeln USA som alltid framhållits som ett föredöme när det gällt ett mångkulturellt samhälle av svenska debattörer har visat sig vara ett av de mest polariserade och kluvna samhällen i världen. Klyftan går främst mellan vita och färgade trots medborgarlagarna på 1960-talet som en gång för alla skulle ge alla samma rättigheter, men under ytan gror samma rasism som alltid präglat USA. 

Sverige är nu på väg att skapa samma sorts samhälle oavsett vad politikerna drömmer om. Vi hade precis lärt oss acceptera de europeiska invandrarna om än med besvär då politikerna tvingar på oss de utomeuropeiska invandrarna, de flesta muslimer. Detta fick det att koka över hos många svenskar som inte ville ha en gatubild präglad av kvinnor i burka och män i traditionell muslimsk klädsel. Idag har Sverige blivit lika kluvet och polariserat som USA med den skillnaden att den amerikanska konstitutionen ger dig rätten att tala fritt om problemen något man inte tillåter i Sverige. 


Mångkulturen har gett oss ett lika våldsamt och otryggt samhälle som USA, våra storstäder har blivit som de amerikanska. Var det verkligen värt det? Skulle vi svenskar inte ha haft det bättre om vi stoppat de riktigt stora invandringsvågorna på 1990-talet så som man gjorde i Danmark? Ett homogent samhälle där medborgarna delar samma kulturella värderingar och har samma religion är stabilare och tryggare. Vi vet alla vad det kommer att leda till, de högerpopulistiska partierna kommer sakta men säkert att vinna terräng och tränga undan de övriga partierna som kommer att sluta som små sektliknade grupper. Det politiska tonläget kommer att bli allt hätskare och försöker man strypa folks rätt att visa sitt missnöje så ligger våldet nära till hands. Sverige har idag inga polisiära resurser att stoppa större folkliga missnöjesyttringar.


Media tappar sakta sitt grepp om läsarna när dessa inser att det är de stora drakarna som står för de verkliga fejknyheterna. Samtidigt får de alternativa medierna allt större inflytande på åsiktsbildningen då de skriver om sådant de andra tiger om, folk är inte riktigt så dumma som våra politiker tycks tro. Idag kan man träffa gamla vänstermänniskor som bara häver av sig sitt hat gentemot muslimer och rumänska zigenare. Det har bara blivit för mycket, men de märker väl inte ni politiker där ni sitter i er lilla åsiktsbubbla uppe i Stockholm. Vi som tvingas leva med skiten och snubblar över de rumänska tiggarna när vi ska in på Lidl eller Netto och handla har fått nog. 2018 års val kommer att bli en rysare för många.

Av Karsten - 14 april 2018 22:07

För en gångs skull en film jag inte sett tidigare på TV6 "Heist" med Robert de Niro i en synnerligen osympatisk roll som sniken kasinoägare. I sin tjänst har de Niro en svarting som helt saknar känslor, han dödar allt i sin väg. Sällan det går en film man inte sett tidigare. Det mesta på TV är gammal skåpmat. Nu ska ju Sverige införa TV-skatt istället för TV-licens, lite orättvist mot dem som ingen TV har. Jag känner ett par stycken som helt dissat TV.


PS. Det var ju en riktigt bra film med rätt slut.

Av Karsten - 14 april 2018 20:28

Har Sverige överhuvudtaget någon framförhållning när det gäller cyberattacker? Vad skulle ske om någon gav sig till att skicka in skadlig kod som slog ut den svenska elförsörjningen? Vi såg hur lättvindigt man outsourcade Transportstyrelsens IT-drift till länder som Serbien och Tjeckien. Tänk om någon främmande makt skickade in en trojan med syfte att ta kontrollen över kärnkraftsverkens nödkylningssystem eller varvtalet på generatorerna. Genom att omväxlande öka och minska varvtalet kan man slå ut generatorerna vilket tar mer än ett halvt år att åtgärda. 


Den svenska policyn verkar vara "hoppas inget händer" för det är för dyrt att öka it-säkerheten. Vid en framtida storkonflikt kommer allt att börja med massiva it-attacker för att slå ut infrastrukturer som vatten- och elförsörjning. Detta kommer att skapa totalt kaos i samhället när frysdiskarna och kassorna på Lidl, Netto, ICA och Coop slutar fungera. Det går inte längre att få ut några kontanter i automaterna. Stat och kommun kommer snabbt att tappa kontrollen över utvecklingen vilket kommer att gynna de stater med fientliga planer för Sverige. Det bästa man kan göra i ett sådant läge är att packa en ryggsäck med det nödvändigaste beväpna sig med yxa eller kniv (då vi förvägras bära skjutvapen av staten) och bege sig så långt norrut man kan. Leta upp något ödetorp eller avlägset belägen sommarstuga och ta den i besittning. 


Storstäderna kommer snabbt att förvandlas till "Dantes inferno" med invandrargäng som drar runt och plundrar. Den sammanhållning som en gång fanns svenskar emellan har man lyckats slå sönder till förmån för det mångkulturella kaoset. Bara de som varit förutseende och skaffat sig ett förråd av dricksvatten och mat i form av konserver, knäckebröd och andra hållbara varor kommer att ha en chans att överleva samtidigt som de kommer att bli måltavla för de som ingenting har. I ett sådant läge får man inte tveka om det gäller ditt eget liv eller att ta någon annans, endast den viljestarke och hänsynslöse kommer att överleva. Slå ihjäl en snut och ta hans eller hennes skjutvapen det kan vara din biljett till överlevnad.

Av Karsten - 14 april 2018 17:07

Man brukar säga att sanningen alltid är det första offret i alla krig, så också i Syrienkriget. Varför skulle USA som samarbetat med med olika terrorist konstellationer i Syrien alltid tala sanning och varför skulle Ryssland alltid ljuga? Något som är sant är dock att USA och dess allierade har misslyckats med att störta Assad och destabilisera Syrien och få kontrollen över dess oljetillgångar, detta har lett till en desperation som gjort att man tar till alla medel för att vända utvecklingen till sin egen fördel. Detta kan Assad tacka Putin för som på några månader med hjälp av det ryska flygvapnet rensade stad efter stad på IS-terrorister. Idag är 90 procent av Syrien befriat från terrorister och islamister som ville grunda ett kalifat.


I detta läge är USA och deras allierade Storbritannien och Frankrike beredda att ta till vilka knep och metoder som helst för att åter få en fot in i Syrien. Storbritannien som har MI6 agenter och SAS personal inne i Syrien som opererar tillsammans med olika terroristgrupper och rebeller, bland annat "de vita hjälmarna" som påstår sig vara en humanitär grupp, men som i själva verket är en IS-grupp har i samarbete med dessa iscensatt klorgasattacken i Douma och sedan spridit bilderna på sociala medier. Ingen oberoende undersökning har gjorts om attacken verkligen ägde rum eller vem som stod bakom den. En hänsynslös maktmänniska som Theresa May skulle mycket väl kunna beordra en gasattack mot civila i samförstånd med Trump för att sedan få mandat att attackera mål i Syrien.


Vad vi har att göra med är tre imperialistiska kolonialmakter som misslyckats med sin politik i Mellanöstern tack vare Rysslands inblandning, man gör nu allt för att misskreditera regimen i Damaskus och hoppas att Ryssland ska dra sig ur Syrien så dessa tre kan dela på bytet. I kulisserna står Israel och gapar och skriker, det är nog ingen tillfällighet att palestinierna på Gaza nu reser sig mot Israel och demonstrerar. Arabvärldenn har sett med fasa hur det ena landet efter det andra har störtats i kaos och anarki. Fört ut var Tunisien sedan Egypten och Libyen, Irak och Afghanistan var redan ni totalt kaos efter de amerikanska attackerna av länderna under Bushs styre. När man så bestämde sig för att ge sig på Syrien så tyckte Moskva att nu får det vara nog och skickade sitt flygvapen till stöd för Assad och hans regim. En dag lär sanningen komma fram när man öppnar de hemliga akterna (de som man inte har hunnit bränna) hos britter och amerikanare.

Av Karsten - 14 april 2018 16:29

Som väntat lade sig den alltid like mediakåte och pratglade Björn Ranelid i debatten om Svenska Akademien, han tycker att alla ska avgå, men ändå beklagar han att Sara Danius tvingades avgå. Han tycker vidare att alla akademiledamöterna ska sätta sig i  skolbänken och lära sig vad ordet jäv betyder. Han får så följdfrågan av den intervjuade SVT-journalisten:

Om du själv skulle få frågan att sitta i akademien?

- Svaret är absolut nej, jag är alldeles för känd. För mycket känd, berömd och älskad.

Ja kan man säga det tydligare när man lider av grandiost självförhärligande? Jag själv är sannerligen ingen älskare av den ordbajsande Ranelid, jag finner honom pinsamt uppfostrande i sin stil. Vad ger honom rätten att komma med pekpinnar och ösa skit över sina kulturkollegor?

Av Karsten - 14 april 2018 12:40

Klockan tre i natt gick ondskans triad USA, Storbritannien och Frankrike till angrepp mot mål i Syrien utan att ha FN:s mandat. 110 missiler avfyrades mot mål i Damaskus och Homs, fyra brittiska attackplan, Tornado GR-4 avfyrade Storm Shadow kryssningsmissiler mot ett lager för kemiska stridsmedel utanför Homs samtidigt som amerikanska krigsfartyg avfyrade Tomahawk kryssningsmissiler mot en forskningsanläggning i Damaskus. NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg ger sitt stöd till attacken.


Den ryske försvarschefen Vladimir Shamanov varnar för att sådana olagliga attacker kan komma att besvaras från rysk sida. Som skäl för attacken anger man den påstådda attacken med klorgas i enklaven Dhouma i östra Ghouta en av brittiska MI6 iscensatt fejkattack. Vem som helst kan samla ihop några ungar som man betalar för att de ska stå och se olyckliga ut samtidigt som man sköljer av dem med vatten medan man filmer dem, sedan är det bara att lägga ut videon på YouTube och påstå att Bashar al-Assad har klorgasbombat dem. Folk sväljer okritiskt vad som helst idag.

 

Bara någon dag efter den påstådda attacken hade regeringsstyrkor och rysk militärpolis full kontroll över hela Dhouma, varför i herrans namn skulle de då använda klorgas och dra på sig världssamfundets vrede? Man ska alltid ställa sig frågan vem gynnar det mest? I detta fall var det USA och Storbritannien som hade mest nytta av en sådan attack då man nu hade en förevändning för att gå till attack mot Syrien och visa Ryssland sin styrka och vilja.

 

Västalliansens rebeller och terrorister håller på att förlora sin makt i Syrien och Assad håller på att sakta men säkert återvinna kontrollen över sitt land. Detta är något som USA, Storbritannien och Frankrike och framför allt Israel motsätter sig, de vill ha ett Syrien i kaos och anarki. För dem var det ett streck i räkningen att Ryssland kom till Syriens hjälp. Alla uppror i  Nordafrikas och Mellanösterns arabstater har varit iscensatta av västliga underrättelsetjänster i samarbete med israeliska Mossad. Att man sedan kallade detta för "den arabiska våren" var bara en dimridå för att lura den stora massan i väst.

 

Om det är några som driver utvecklingen mot en global storkonflikt så är det USA, Storbritannien och Frankrike med Israel gömd i kulisserna. Ryssland har aldrig gjort annat än säkrat sina egna gränser och skyddat sina intressen. Man annekterade Krim inför hotet att Ukraina skulle gå med i NATO och den västliga militäralliansen skulle lägga beslag på den ryska Svarta havsflottans bas i Sevastopol. Det är USA och väst som brutit alla sina löften till Ryssland om att inte utvidga NATO mot öst, idag är Ryssland omringat av NATO-länder. 

 

Det ligger i "den djupa statens" intresse att ständigt ha konflikter på gång för att hålla det militärindustriella komplexet sysselsatt med produktion och utveckling av nya vapen. Man har nu utvecklat den nya generationens kärnvapen med mindre sprängverkan och bättre precision vilket gör att tröskeln att använda dem har sänkts. USA planerar att använda 348 miljarder dollar till att förnya sina kärnvapen från 2015 till 2024. Parallellt med detta utvecklar man nya vapenplattformar i form av flyg, ytfartyg och ubåtar. En stor del av vapenproduktionen är avsedd för export något som finansierar utvecklingen av nya vapen. 

Av Karsten - 13 april 2018 21:46

Svenska Akademin har förvandlats till ett skämt i händerna på feminister och den politiskt korrekta kultureliten. Idag består akademin av en samling självbeundrande kulturpersonligheter med som det tycks kopplingar till sexuellt perverterade kulturprofiler, som mest är intresserade av att sätta på unga tjejer. Jag tror det som hänt för alltid kommer att besudla Svenska Akademin och få den att framstå som en sandlåda och skyddad verkstad för dysfunktionella poeter och författare. Den kommer aldrig att återfå det rykte den en gång hade och frågan är om Nobelpriset i litteratur i fortsättningen kommer att ha samma dignitet som det en gång hade. 

Jag minns trots jag bara var ett litet barn när man gav priset till Boris Pasternak och han förvägrades av den sovjetiska staten att komma till Stockholm och hämta priset. Detta var en stark markering av akademin mot sovjetstaten och deras censur av det fria ordet. På den tiden var Svenska Akademin en ärevördig institution som folk vördade och såg upp till. Många i akademin var säkert innehavare av både Vasaorden och Nordstjärneorden, det var på den tiden man hade respekt för titlar och bildning. Dagens akademi är bara en blek skugga av vad den en gång var.

Av Karsten - 13 april 2018 19:12

Hot och hat är per svensk definition detsamma som kritik av invandringspolitiken, mångkulturen och "värdegrunden". Det är detta Peter Eriksson (MP) vill att Facebook, YouTube och Google ska censurera. Att Sverige är en skendemokrati torde vara uppenbart för alla och envar som inte har huvudet under armen. Redan 1971 påpekade den brittiske historikern och journalisten Roland Huntford i sin bok "Det blinda Sverige" att landet var en enpartistat. Denna bok skrevs under socialdemokratins storhetstid då de var det statsbärande partiet som styrde Sverige allenarådande. På originalspråket heter boken "The New Totalitarians" och finns att läsa på Nätet. 


Sedan 1971 vet vi alla att det blivit mycket värre i det här landet, då massinvandring var ett okänt begrepp på den tiden. Det var tio år senare 1981 som invandringen av muslimer tog fart, i början var det palestinier från krigets Libanon som kom hit men mycket snart kom också stora mängder irakier och iranier från kriget mellan dessa båda länder. Sverige blev snabbt känt för sin generösa asylpolitik som försvarades av inte minst Bengt Westerberg (Fp) som sa då kostnaderna kom på tal: "Humanismen har inget pris". Idag vet vi vad denna generösa och naiva politik lett till.


Vad regeringen vill tysta på Facebook och YouTube är folk som avslöjar vad massinvandringen lett till i form av gruppvåldtäkter, gängkriminalitet, gettoisering av miljonprogrammets förorter, dödsskjutningar och allt annat elände som massinvandringen fört med sig. Det är detta de kallar hat och hot och vill tysta. Redan boken "Det blinda Sverige" förbigicks med tystnad då den kom ut 1971. Någon självkritik har svenskarna aldrig varit kända för, snarare en uppblåst självgodhet. Det sistnämnda är det svenska maktetablissemanget experter på, makthavarna har alltid präglats av maktfullkomlighet och folkförakt. 


Trots att införandet av "det mångkulturella samhället" var det största samhällsexperiment som genomförts så frågades aldrig det svenska folket till råds om det var detta samhälle de ville ha. Det infördes över huvudet på folket av politiker och media. Det är först idag när allt spårat ur som man börjar bli lite självkritisk, men då är det för sent. Man räknar med att 90 000 idag vistas illegalt i Sverige, folk som egentligen skulle ha utvisats om systemen fungerat som de skulle. Parallellsamhällen har växt upp som svampar ur jorden med folk som inte kan ett ord svenska, företrädesvis muslimska kvinnor som av sina män hålls fångna i hemmet. 


Det är om sådant vi inte ska skriva och debattera om på Nätet. Vådan av den svenska massinvandringen är idag en statshemlighet som man kan straffas för att röja. Våra politiker har skapat det mest vedervärdiga samhälle man kan tänka sig, där man är på god väg att byta ut befolkningen. Om det är för att kapitalet vill ha fler "svenska" konsumenter eller för att vissa partier vill garantera sig om en framtida trogen väljarkår vill jag låta vara osagt.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards