Alla inlägg under april 2018

Av Karsten - 11 april 2018 21:38

Utbryter det ett globalt kärnvapenkrig bör man nog se till att ha preparat så man kan avsluta sitt liv, för dö i strålningssjuka är ingen hit. Först börjar man må illa, sedan ramlar håret av och tänderna ramlar ut, man drabbas av inre blödningar och blir allt orkeslösare. Kroppen klara inte längre av att ta upp näring hela metabolismen sätts ur spel.  Gammastrålningen från det radioaktiva dammet slår ut cellernas DNA vilket gör att varje cell muterar och blir till cancerceller. Det räcker med att andas in en enda plutoniumatom för att drabbas av lungcancer. Glöm skyddsrum och gasmasker med en jord helt nersmutsad med radioaktivt damm finns ingen hjälp. Visst är du miljardär som Trump så kan du låsa in dig i en underjordisk bunker några år och sitta där och vänta ut tiden tills strålningsnivån sjunkit, men vad fan är det för jord du kommer tillbaka till. De som det är mest synd om är de som överlever.

Av Karsten - 11 april 2018 20:57

Uppdrag Gransknings program om den eritreanske människosmugglaren som utlämnats till italienska rättssystemet visar bara på att åklagare och rättssystem skiter blankt i om det är rätt man de gripit eller inte. Man vill av prestigeskäl inte medge att man gjort ett misstag och gripit fel person. Att svensk polis och åklagarväsende var inblandade förvånar mig inte ett dugg, här i Sverige sitter många oskyldigt dömda på grund av klantigt skötta förundersökningar och resultatkåta snutar. 

Något som inte skulle förvåna mig är om den sudanesiska polisen medvetet utlämnat fel person efter att ha blivit mutade av den riktige människosmugglaren "Generalen". Åklagarens säkraste bevis är en mobil som den nu fängslade hade i sin ägo och ett mobilnummer de fått av den svenska åklagaren. Mobiler kan lätt byta ägare eller placeras hos "fel" person. När DNA, röstanalys och ögonvittnen pekar på att den fängslade inte är "Generalen" men åklagaren ändå framhärdar att driva fallet vidare så undrar man hur det står till med den europeiska rättssäkerheten. Ett är säkert det italienska rättssystemet förnekar sig aldrig, korkade spaggar finns det alldeles för många av.

Blir fel man dömd är det det riktigt stora fiaskot för det betyder att den riktige människosmugglaren fortfarande är på fri fot och hela den stora polisoperationen och dess kostnader var pengar kastade i sjön.



Av Karsten - 11 april 2018 18:23

President Trump verkar bädda för ett anfall mot Syrien som mycket snabbt kan eskalera till en storkonflikt som drar in alltfler nationer i konflikten. Hans allierad just nu verkar vara Frankrike som är den nation som sysslat med de intriger som lett till inbördeskriget i Syrien. Den franska underrättelsetjänsten DGSE verkar ha ett finger med i spelet i allt som händer i arabvärlden i all synnerhet i Frankrikes gamla kolonier i Nordafrika. Även brittiska MI6 är inblandat. De västliga underrättelsetjänsterna har osunda band med "den djupa staten" precis som Mossad har knytningar till de judiska storkapitalisterna som familjen Rothschild, som för övrigt finansierade bildandet av Mossad. 


Ryssland har redan klargjort att ett anfall kommer att mötas med motmedel och man kommer att slå till mot USA:s vapenplattformar. Ett sänkt amerikanskt hangarfartyg kommer nog att få Trump att gå i taket och fatta beslut som han senare kan komma att ångra. I ett eventuellt kärnvapenkrig finns inga vinnare. Det värsta efter ett flertal kärnvapenexplosioner är det  moln av rök, aska och radioaktiva partiklar som lägger sig som ett skal kring jorden och hindrar solens strålar att tränga igenom, det är det som kallas atomvinter, vi nordbor kallade det Finbulvintern.

Allmänt · Krig · NATO · Ryssland · USA
Av Karsten - 11 april 2018 15:53

Muslimer är långt mer vidskepliga än vad vanliga svenskar förstår. Muslimer delar upp världen i svart och vitt, i umma, den muslimska världen och så krigets värld där alla otroende, kuffar lever. Muslimer har en rigid syn på vad som är rent och orent, exempelvis är alla kroppsvätskor orena så råkar en muslim få sperma eller urin på sig så måste han rena sig genom att tvätta sig enligt ett särskilt rituellt mönster. Man kan närmast likna det vid OCD tvångssyndrom. 


Alla muslimer tror att de av Allah utrustats med två personliga änglar där den ene skriver upp alla goda handlingar och den andre alla dåliga, ungefär som i gamla Kalle Anka filmer där det sitter en liten djävul på ena axeln och en ängel på den andra. Muslimer pratar inte gärna när de är på toaletten för då måste änglarna följa med in på en oren plats och lyssna. De håller alltid sin penis med vänster hand och torkar sig i ändan med vänster hand för den högra äter man med och den får inte besudlas av orena kropps vätskor. Hundar och grisar är orena djur, en hund får aldrig komma in i en muslims bostad för då jagar den bort skyddsänglarna.


Anledningen till att muslimerna trycker på så hårt med att de ska få bygga minareter med böneutropare är att de tror att böneutropet fördriver djinnerna de onda demonerna. En troende muslim ber fem gånger om dagen med huvudet riktat mot Mecka, själva bönen är intimt förknippad med ett tvångsmässigt rörelsemönster som måste upprepas varje gång. Målet för alla muslimer är att omvända hela världen till islam. Så de flesta muslimer som kommit till Sverige har som mål att vi svenskar ska konvertera till islam. Ordet islam betyder underkastelse. Så tro inte på politikernas svammel om att muslimer är precis som oss, de bara tror på en annan Gud. De är det farligaste som drabbat Europa.


Koranen anser de vara Allahs ord som givits till profeten Muhammed av ärkeängeln Gabriel och det som står där måste slaviskt följas. Vetenskap och västerländskt tänkande går inte i takt med islam, man tror till exempel inte på evolutionsteorin utan man tror att Allah skapade människan av en klump lera precis som i den ena skapelseberättelsen i Bibelns Genesis (det finns två skapelseberättelser i GT). Kulturellt kan man väl säga att majoriteten muslimer står där vi stod i början av medeltiden, då vi trodde på änglar, demoner, häxor, troll, magiska ritualer som skulle skydda oss från det onda.


Dessa föreställningar delas av de flesta muslimer och är inget som kommer att försvinna, de väljer att skapa sina islamska parallellsamhällen i våra förorter. De religiösa vidskepelserna förs vidare från far till son från mor till dotter och är inget den svenska skolan kan råda bot på med sin sekulariserade undervisning. Det är därför muslimerna vill ha islamska skolor där de kan undervisa eleverna om rent och orent, om Koranen och profetens vilja. För en muslim är det inget brott att ljuga för en otrogen, så en muslim kan mycket väl säga till våra politiker att de respekterar vår religionsfrihet och våra lagar och ändå inom sig tycka tvärt om. Att vara ateist är något obegripligt för en muslim, det begreppet finns inte i hans tankevärld. Tron på Allah som den som skapat allt och hans profet Muhammed samt en dommens dag då alla själar ska dömmas är grundfundamenetet för alla muslimer. De tror på ett högst materiellt Paradis med 72 oskulder som väntar på alla rättfärdiga män, de tror att Paradisets floder flyter av vin som man inte blir bakfull av. Deras paradis påminner mycket om de forntida egyptiernas paradis eller hinsidesvärld Duat, där allt är mycket bättre än på jorden, korna är fetare, kornets ax större osv.


Det farligaste av allt är den kulturrelativism som genomsyrar den svenska värdegrunden där man lägger sig platt inför muslimernas krav på att vårt samhälle ska anpassas efter dem inte tvärtom. Få vet att i Koranen finns det texter som handlar om att muslimer inte behöver följa alla lagar och seder slaviskt om man bor hos främlingar. Tyvärr är det de högljudda radikala islamistiska krafterna som gör sig mest hörda här i väst. De är de som vill bygga moskéer med minareter och böneutropare. Jag anser att människor med dessa medeltida uppfattningar om världen inte har i den svenska administrationen att göra. Muslimer bör därför förbjudas inneha nämndemans uppdrag och politiska uppdrag. Muslimer har väldigt svårt att skilja på politik och religion, för dem är religion politik.

Av Karsten - 10 april 2018 17:43

Hittade precis en liten radio, stor som två tändsticksaskar och stoppade i hörlurarna och vred på stationsväljaren, den station som jag fick in med bäst ljud var Skånepartiets kanal med Carl P. Herslow Skånes egen islamofob. Det är en ren fröjd att höra honom gå loss på dessa muslimer, han säger det de flesta av oss tänker. Folk får lov att ringa in i direktsändning och vräka av sig om den svenska invandringspolitiken och islamiseringen av vårt samhälle. Herslow avslöjar maktetablissemanget i sin radiokanal som jag vet många skåningar lyssnar på. Hade Sverige haft fler sådana radiokanaler från Kiruna i norr till Ystad i söder hade kanske kräken i Stockholm inte kunnat genomföra sin bedrägliga politik. Då hade de kanske inte kunnat sälja ut vårt land till muslimerna. Herslow säger att Koranen är en förfalskning och islam en vidskepelse.

Av Karsten - 10 april 2018 16:51

Bara det att Sergej Skripal är på bättringsvägen och hans dotter Julia har redan fått lämna sjukhuset talar för att attacken inte är av ryskt ursprung. Hade ryssarna legat bakom hade ingen av dem levt, ryssarna misslyckas inte med att avliva förrädare. Det hela är en falskflaggad attack iscensatt av brittiska regeringen i maskopi med sin underrättelsetjänst MI5 och MI6. För MI6 torde det inte vara något större problem att anskaffa en mindre mängd av den ryska nervgiftet Novichok, såvida inte de engelska militära laboratorierna själva kan framställa denna substans. 

 

För övrig så förtjänade Sergej Skripal att straffas för den oerhörda skada han tillfogat sin arbetsgivare, den ryska militära underrättelsetjänsten GRU. Skripal var stationerad i Spanien där han värvades av brittiska MI6 som dubbelagent. Skripal avslöjade hela GRU:s telefonregister, samt gav MI6 information om uppbyggnaden och strukturen inom GRU. Källor inom MI6 beskriver Sergej Skripal som en av de mest produktiva spionerna som varit aktiva efter Kalla kriget, skriver Times. Hade CIA eller MI6 drabbats av en liknade mullvad inom sin organisation hade de nog också försökt mörda honom. Inte fan var det någon riktig svensk som sörjde när storspionen Stig Wennerström dog, det var nog många svenskar som tyckte han borde ha avrättats på 1960-talet då han avslöjades.

Av Karsten - 9 april 2018 23:18

Trump hotar Putin efter den påstådda attacken i östra Ghouta med ett mycket tufft genmäle, efter gasattacken med klorgas och sarin. Är Trump så dum så han tror att Putin tar vilken skit som helst av dessa lögnaktiga amerikanare? Förmodligen är det rebeller eller IS-terrorister som iscensatt attacken och sedan i sociala medier sprider bilden av att det var Assads regeringstrupper eller ryssar som släppte ner tunnor med klor från helikoptrar. Vi har inte sett några bilder av dessa helikoptrar, det enda vi sett bilder på är döda civila. USA och deras allierade bland rebellerna i Syrien är nog beredda att offra några döda barn och vuxna om det gynnar deras grummliga politiska syften. 


Alla militäranalytiker säger att det vore vansinne av Assad att i ett läge då han är på väg att vinna Ghouta skulle dra på sig omvärldens vrede genom att använda kemiska vapen. Trump är den mest oberäknelige galning som suttit i Vita Huset och gud vet vilka komplotter han och CIA kan koka ihop. Den där brittiska subban Theresa May och hennes MI6 är nog också med på ett hörn med tanke på det höga tonläge hon ligger inne med. Använder Trump en falskflaggad attack med kemiska vapen som förevändning för att skicka stridsflyg mot Assad och ryssarna så kan det sluta på ett mycket ödesdigert sätt för USA och övriga världen.


Vill denne 70-årige gubbe gå till eftervärlden som mannen som startade tredje världskriget och gjorde jorden obeboelig? Tänker han inte på sina barn och barnbarn? Bara en idiot tror att man kan vinna ett kärnvapenkrig och Trump verkar vara just den idioten. Han lär ha frågat vad ska man med kärnvapen till om man inte ska använda dem? Putin är nog så klok att han väntar med att sätta in kärnvapen, men tvingas han till det så tvekar han nog inte. Skulle Kina och Ryssland sätta in sina ICBM mot USA så lär det inte bli mycket kvar. Men det lär bli svårt att ta kål på alla miljarderna kineser, några lär nog överleva.

Av Karsten - 9 april 2018 22:05

Åt helvete med alla dessa fifflande muslimer som ljuger och bedrar. Muslimer ska inte ha tillstånd att ha några offentliga uppdrag eller arbeta i den svenska administrationen, då de inte tycks kunna hålla isär religion och politiska uppdrag som exempelvis nämndeman. De bara utnyttjar svenskarnas blåögdhet, dumhet och konflikträdsla nu får det vara ett stopp på detta. Vi svenska skattebetalare har länge nog försörjt hundratusentals av dessa barnalstrande antidemokrater med bidrag i deras parallellsamhällen i våra förorter. Den dag de kommer i majoritet tack vare sin höga nativitet kommer vår demokrati bara vara ett minne blott. De kommer att utnyttja demokratins svaghet och avskaffa den. Det är bara en tidsfråga innan ett muslimskt parti bildas och de kommer in i riksdagen. Systempartierna kommer att kräla i stoffet för dem, de är livrädda att förnärma muslimerna. 


Ska dessa islamistiska femtekolonnare vara tvungna att genomföra ännu ett terrordåd innan de dumma svenskarna vaknar ur sin dvala? Stäng Europas gränser för all vidare muslimsk invandring och kasta ut de som kommit. För inte så länge sedan stoppade vi dem utanför Wiens stadsportar då det Ottomanska väldet var på väg att erövra Europa. Gång på gång har de kristna slagits med muslimerna, sist i det forna Jugoslavien då väst valde att ställa sig på muslimernas sida mot de ortodoxt kristna serberna. Inom en inte allt för avlägsen framtid kommer världen att brinna i ett krig mellan den västerländska kristna kulturen och islam. Det kommer att bli ett blodigt krig då en fiende som är beredd att offra sitt eget liv i kampen är svår att slå, något USA fick erfara i kampen mot japanerna i Stillahavskriget. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards