Alla inlägg under april 2018

Av Karsten - 19 april 2018 18:18

Bränn den där djävla häxan Sara Danius på bål och lägg ner Svenska Akademien. Eller uteslut alla kvinnor från akademien fortsättningsvis. Detta är enda chansen att få denna institution att fungera, så fort de utan kuk får in en fot så går det åt helvete. Kvinnas läggning är falsk och saknar allt vad logik heter hon intrigerar och sår split och splittring. Det fanns en anledning till att antikens folk uteslöt kvinnorna ur demokratin och att Bibelns apostel säger: "Kvinnan tiger i församlingen". 

Vad som är politiskt korrekt och vad som ingår i "värdegrunden" skiter jag blankt i. Jag har alltid gått mina egna vägar och alltid visat respekt gentemot kvinnor. Men det finns en gräns för denna galenskap de kallar feminism och den är nådd med råge för länge sedan. Sverige är ett strålande exempel på hur det går med en välfungerade nation när man låter galna fruntimmer få för stor makt. Se bara på MP och V som samlat en massa galna invandrarkvinnor i sina led och nu förespråkar den mest svenskfientliga politik riksdagen sett prov på. 

Av Karsten - 19 april 2018 18:02

Ännu en gång blir svenska folket bedraget av sin regering, socialdemokraterna viker ner sig för MP och ger de ensamkommande (främst afghanska hazarer) en ny chans att få stanna i Sverige. Dessa afghaner saknar helt flyktingskäl enligt FN:s tolkning av flykting- och skyddsskäl. De förbannade miljömupparna tvingar socialdemokraterna att bara fem månader innan valet gå på deras linje och låta dessa ekonomiska lycksökare stanna i Sverige. Följden blir att de sedan kommer att ta hit sina familjer vilket kommer att spä på invandringen av outbildade analfabeter med ytterligare några hundra tusen som vi svenskar kommer att få försörja med våra surt förvärvade skattekronor.


I september har svenska folket chansen att visa sitt missnöje med detta beslut och rösta ut MP ur riksdagen för gott. Det finns andra partier som bryr sig om miljön minst lika mycket som MP. Miljöpartiet är ett extremistiskt vänsterparti som skiter blankt i Sveriges ursprungsbefolkning, de som byggt upp landet med sitt svett och blod. De fiskar bara röster bland de nyanlända och andra ekonomiska lycksökare som kommit hit. De är ett svenskfientligt parti precis som V och Fi. Låt inte dessa förrädare få chansen att fortsätta med sin svenskfientliga politik. Lägg er röst på Alternativ för Sverige som vill att de som kommit hit ska lämna landet och återvända till sina hemländer.

Av Karsten - 19 april 2018 13:45

Sverige lider av en rad inbyggda systemfel som gör att sjukvård, polis, skola och en rad andra institutioner inte fungerar som de ska. Folk dör i väntan på vård eller drabbas av feldiagnos som sedan kan ta på tok för lång tid att omvärdera och rätta till. Det handlar mycket om prestige, den ene läkaren vågar inte ifrågasätta den andres diagnos och därmed hans  kompetens. Sverige har en rad kontrollmyndigheter som ska skydda medborgarna men som i själva verket har blivit till käppar i hjulet. Mycket bottnar i politisk klåfingrighet, i sin iver att bygga upp ett perfekt samhällssystem har man skapat en gigantisk byråkratisk apparat som stjäl mycket av den tid läkare, lärare och andra skulle lägga ner på patienter, elever och liknade. deras tid går åt till att fylla i rapporter och annat meningslöst administrativt pappersarbete.


Sverige är som ett datorprogram full med buggar och meningslösa algoritmer som går runt i eviga loopar. Då ingen makthavare vill medge att de har fel är det sällan felen rättas till. Istället har vi fått maktfullkomliga ministrar som blivit specialister på att slingra sig ur besvärliga situationer. Att ha ryggen fri har blivit viktigare än att uppnå resultat. Samtidigt har klyftan mellan makthavare och folket bara växt, vilket skapat misstro och politikerförakt. Resultatet är att den svenska demokratin är hotad även om politikerna inte vill kännas vid detta. De väljer istället att berömma sig själva och påstå att den svenska demokratin vilar på säker grund, istället för att rannsaka sig själva och gå till botten med de systemfel de varit med att bygga upp.  

Av Karsten - 18 april 2018 23:27

Undras vad muslimerna kommer att kalla Sverige efter det de tagit över? Norra Kalifatet kanske? Vi svenskar borde kanske hugga ner våra skogar redan nu och sälja virket så det bara är en stenöken kvar den dag de tar över så de känner sig mer som hemma. Det borde ju vem som helst räkna ut att mesiga eftergivna och konflikträdda svenskar skulle kapitulera inför påstridiga galna muslimer som om man ger dem ett lillfinger tuggar i sig hela armen. När till och med den svenska kyrkan hjälper muslimerna i sitt maktövertagande är loppet kört. De enda som kan glädja sig är alla svenska nynazister då alla judar lär flytta så Sverige blir "judefritt". Nazistdjävlarna flörtade ju med muslimerna redan på 1930-talet, Hitler bjöd in stormuftin i Jerusalem till Berlin.


Angela Merkel är ju i full färd med att islamisera Tyskland, redan på 1980-talet var landet fullt av turkar. Minns när jag var i Berlin 1985, varenda park var ockuperad av turkiska familjer som satt i gräset och käkade kebab. Det var en ren fröjd att åka över till Östberlin för där slapp man turkdjävlarna. Massinvandringen av muslimer är den värsta olycka som drabbat Europa, jag förstår polacker och ungrare som säger nej och stänger sina gränser. Många framsynta politiker har spått att Europas storstäder kommer att bada i blod i framtiden tack vare massinvandringen. Det finns inget som heter ett fredligt harmoniskt mångkulturellt samhälle, den starkaste kulturen tar alltid över det om inget annat har historien lärt oss. 

Av Karsten - 18 april 2018 20:15

Jag brukar sätta på SVT2 på förmiddagarna och titta på "Forum" som ofta visar riksdagsdebatter och andra politiska utfrågningar. Idag hade man en debatt om tjänstemannaansvar där Jeff Ahl (AfS) sa några sanningens ord som inte föll i god jord. Han blev direkt beskylld för polarisering och vulgarisering av språket i den politiska debatten av en moderat. De etablerade partierna tål inte höra sanningen om vänskapskorruption, inkompetens och bristande ansvar. Jeff Ahl tog flera gånger upp Dan Eliasson som ett skrämmande exempel på politisk tillsättning av en totalt inkompetens chef.


Som jag ser det behövs ett parti som Alternativ för Sverige i riksdagen, ett parti som vågar säga ifrån och inte går som katten kring het gröt. AfS har lovar röja upp i det korruptionsträsk Sverige förvandlats till. Samtidigt behövs ett parti som är riktigt kritiskt till massinvandring och mångkultur, nu när SD tappat stinget och flörtar med M. Väljer inte svenskarna bort massinvandringsförespråkarna i höst är Sverige ett förlorat land. De dödsskjutningar och den gängkriminalitet vi sett prov på de senaste åren är bara början på det kaos och helvete som kommer att följa. 


Det behövs handling inte tomt snack. Att bara snacka om de med avvisningsbeslut ska lämna landet hjälper inte om inte ord följs av handling. Som det är i dagens Sverige så bollas ärendet mellan Migrationsverket och Polisen, i praktiken gör ingen någonting, samtidigt som Löfven står och orerar att de som fått avslag måste lämna Sverige. En rödgrön regering i fyra år till är en katastrof för det svenska folket. Ta ditt ansvar och rösta rätt i september.

Av Karsten - 18 april 2018 18:24

Det var de "Vita hjälmarna" en hjälpgrupp associerad med den saudisktstödda terrorgruppen Jaysh al-Islam och Nussrafronten som på order av brittiska MI6 iscensatte den påstådda klorgasattacken i Douma. Man spred sedan fejkat bildmaterial på sociala medier vilket dåren i Vita Huset såg och genast gick i taket och Twittrade sitt meddelande med adress till Putin :"Ni borde inte vara partner till ett gasmördande djur som mördar sitt folk och njuter av det".


Terrorgrupper har hållit kristna och alawiter som gisslan i Douma som de sedan dödat med gas i de källare de hållits fångna och lagt ut kropparna i arrangerade scener som filmats och lagts ut på sociala medier på Nätet. Det finns många militäranalytiker i väst som ifrågasatt meningen med att Assad skulle ligga bakom gasattacken då han var på väga att säkra de sista rebell fästena i Douma och vinna kriget i Syrien. Regeringsstyrkor och ryssarna behärskar idag 90 procent av territoriet i Syrien. Regeringen här i Sverige väljer att ensidigt tro på USA och deras allierades förklaringar att det var Assad och Ryssland som låg bakom gasattacken. Tänka själv tyck inte vara en egenskap som utmärker de svenska statsråden.

Av Karsten - 18 april 2018 18:12

Såg precis ett inslag på Rapport om krav på en lagändring som gör att paket med droger ej lämnas ut. Min fråga är hur kan personalen på utlämningsställena se om det är droger i ett paket? De påstod nämligen i inslaget att personalen lämnar idag ut försändelser som de vet innehåller droger. Har personalen på utlämningsställena röngenblick som Stålmannen? 

Inflödet av droger via posten och andra transportfirmor är en följd av det globala samhället som vi skapat. Efterfrågan på droger har skapat en miljardindustri världen över, en marknad ingen kan stoppa. För att minska skadeverkningarna kan staten legalisera drogerna och under kontrollerade former tillhandahålla dessa. Då tar man även brödfödan ur munnen på de kriminella nätverken som idag tjänar stora pengar på droghandeln.

Av Karsten - 17 april 2018 21:23

Avslöjandet att folk betalat för rätt svar på högskoleprovet och kommit in på läkarutbildningen är skrämmande. Det betyder att man inte längre kan lita på de läkare man konfronteras med inom sjukvården. Har de fuskat på högskoleprovet så fortsätter de säkert fuska på tentorna, kollen på universiteten är rätt slapp har man väl passerat nålsögat och kommit in på en utbildning ska det rätt mycket till för att bli avstängd. Det räcker med att hanka sig fram och få precis godkänt på tentorna för att du sedan ska kunna få ut ditt examensbevis. Sedan är det bara att göra sin AT-tjänst på något sjukhus eller vårdcentral.


Bara detta att folk blir läkare för att det är ett högstatusyrke är skrämmande. Man är för slapp i Sverige folk som är olämpliga för ett yrke ska kunna bli avstängda från utbildningen. Jag har kusiner som har varit läkare de säger att dagens svenska läkare oftast inte kan ett djävla skit. Sverige är oduglingarnas förlovade land. 

Kollade upp de tre som häktats i Norrköping för att ha sålt svaren, en far och hans två söner - de är alla etniska svenskar. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards