Alla inlägg under oktober 2016

Av Karsten - 10 oktober 2016 19:18

Som ni alla har kunnat konstatera så stängde Metro ner Metrobloggen för gott och Elake Karsten blev hemlös. Efter att ha vilat upp sig från allt bloggande så är Elake Karsten nu tillbaka i cyberrymden. Jag kommer dock att försöka hålla mig i skinnet så jag inte blir bannad. Det kommer som vanligt att bli mycket politik och samhällskritik.


Med elaka hälsningar

Karsten

Av Karsten - 10 oktober 2016 19:08

Varför ljuger och mörkar de västliga medierna den sanna bilden om inbördeskriget i Syrien? Här i väst matas vi med bilden av Assads ryskstödda regering som förtrycker i stort sett alla syrier. USA utmålas som de goda som genom att stödja den moderata syriska befrielsearmen. USA säger sig vilja bekämpa och krossa IS och al-Qaida i Syrien. Nu avslöjar en av Tyskands större dagstidningar, Kölner Stadt-Aziger, att USA i hemlighet stött al-Qaida och IS genom att förse Nusrafronten med pansarvärnsroboten TOW och genom att ge dem underrättelseinformation som erhållits via spionsateliter. Rysk underättelsetjänst har avlyssnat ordergivning till al-Qaida på brittisk engelska vilket tyder på att brittiska underrättelsetjänsten MI6 är inblandade på terroristernas sida.


Vem som helst begriper att kriget i Syrien inte kommer att sluta om USA i hemlighet stöder islamisterna, galningar som vill upprätta ett islamiskt kalifat. Uppgifterna har givits till journalisten doktor Jürgen Todenhoffer som har ett förflutet som diplomat av ett av Nusrafrontens högre befäl Abu al-Ezz, som öppet erkänner att USA står på vår sida. Det är västerländska officerare och agenter som styr al-Qaida och kriget i Syrien. Om man ska se situationen i dagens Mellanöstern med objektiva ögon så är det USA som genom sin aggresiva krigspolitik tvingat fram det kaos som idag råder i Irak, Afghanistan, Libyen och Syrien. Från att under 1960 - 70-talet ha varit mycket kritiska till USA:s imperialistiska utrikespolitik har Sverige sväng 180 grader och stöder idag helhjärtat USA. Det är beklämmande att höra sådana Bilderberglakejersom Carl Bildt uttala sitt oreserverade stöd till USA.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards