Alla inlägg under oktober 2016

Av Karsten - 16 oktober 2016 12:16

Tillåt doping inom alla idrotter och låt läkemedelsbolagen sponsra idrottsmännen. De bolag som tar fram de bästa dopingpreparaten kommer att vinna. Idag handlar det om att dopa sig utan att det märks, att ta fram metoder som inte syns i dopingtesterna. Därför är det ärligare om alla idrottsmän (och kvinnor) tillåts dopa sig, så de kan tävla på lika villkor.

Av Karsten - 16 oktober 2016 01:26

Det finns ingenting jag stör mig lika mycket på som politisk korrekthet, PK. Det är som en religion för vissa, de ser som sin livsuppgift att dela ut pekpinnar åt folk som använder "olämpliga" ord eller begrepp eller ger uttryck för åsikter som inte anses PK. Som detta att Pippi Långstrump inte längre tillåts ha en pappa som är negerkung, fast Astrid Lindgren skev det i sina böcker. Är det någon som tror att Astrid Lindgren var rasist för att hon skrev detta? PK-religionen är något som skär i Sverige, något som delar familjer. Jag har själv en syster som är PK, vi har i stort sett slutat prata med varandra.


PK är en produkt av likriktning och intollerans, ett sätt för obildade sluskar som Stefan Löfven att sätta sig på andra. Det finns en kader av PK-aktivister som inte gör något annat än att letar efter företeelser i samhället som är politiskt inkorrekta. Det kan vara glassen "Nogger", bakverket "negerbollar" eller godiset "Kina puffar" som inte passar in i deras agenda. Så fort de hittar en produkt som strider mot PK-lagen så slås det upp med krigsrubriker i den ack så likriktade svenska pressen. Då jag växte upp i en tid när en neger var en neger och en zigenare en zigenare så finner jag ingen anledning att ändra på detta. I min biologibok från Grundskolan stod det att när en neger fick barn med en vit så blev det en bastard. Jag har inga planer på att anpassa mig till detta diktatoriska PK-samhälle. För mig är PK-människor viljelösa kreatur.

Av Karsten - 16 oktober 2016 01:16

Det fanns en tid då svenskarna tilläts skratta och le åt denna typ av bilder. Hittade denna bok i ett antikvariat med bilder av skämttecknaren Robert Högfeldt och tyckte den var så rolig att jag inte kunde låta bli att köpa den för några tior. Hade någon tidning publicerat denna typ av teckningar idag hade Afro-Svenska Förbundet gått i taket och levt rövare en vecka i olika media. Det som var roligt igår är rasism idag.


 

Av Karsten - 16 oktober 2016 01:05

Denna sten är minst 3,5 miljarder år gammal och inköptes av mig i Indien för många, många år sedan. Det är en meteorit och är den äldsta typ av material vi känner här på jorden. 

 

Av Karsten - 15 oktober 2016 22:22

Jag hoppas denna blogg med tiden blir lika välbesökt som "Viskningar och rop" var på gamla Metrobloggen. Det var hemskt när bloggen bara försvann från den ena dagen till den andra, jag drabbades av bloggabstinens den första tiden. Jag vet inte varför jag vet inte varför jag inte fortsatte på "bloggplatsen" med en gång utan slutade blogga några månader. Visst var det skönt att slippa skriva nya inlägg varje dag, men jag märkte att jag behövde ett forum där jag kunde skriva av mig. Så Ni som hittar hit svik mig inte utan läs mina inlägg varje dag. Jag lovar Ni kommer inte att bli besvikna, denna bloggen liknar få andra.

Av Karsten - 15 oktober 2016 20:16

Det var någon svensk officer som sa att Sverige kunde befinna sig i krig inom de närmsta åren, även en pensionerad amerikansk general trodde att ett kärnvapenkrig inom den närmsta framtiden inte är något otänkbart. Fan vet om det inte var bättre med det kalla krigets terrorbalans? Dagens situation med ett USA som tro de äger världen och ett Ryssland som inte finner sig i att bli hunsade är en farlig mix.


Objektivt sett så är det USA som trappat upp läget genom att konsekvent testa Rysslands tålamod. USA gav Sovjet/Ryssland en massa löften som de sedan bröt. NATO har idag nästan omringat Ryssland och placerar amerikansk trupp i Rysslands grannländer. Tacka fan för att Ryssland placerade ut kärnvapenbestyckade Iskander-robotar i Kaliningrad. Om USA tror att de kan vinna ett kärnvapenkrig mot Ryssland så är de dåraktiga. Den politik som USA bedriver kan mycket väl tvinga fram en försvarspakt mellan Kina och Ryssland. Det skulle heller inte förvåna mig om Ryssland exporterar kärnvapen till Iran som de har goda förbindelser med.


Den som är dum nog att ensidigt betrakta Ryssland som den aggresiva parten och inbillar sig att USA är den part som står för de goda krafterna är en dåre. Här i Sverige har vi matats med en ensidig blid av den uppseglande konflikten, man är så dum från politiskt håll att man pratar om NATO-medlemskap, som om det skulle kyla av ryssarna. Ryssland är idag en Stormakt med obegränsad kärnvapenkapacitet, glöm inte det. Från att ha varit en nation i kaos efter Sovjetunionens kollaps är man idag en välorganiserad nation, förmodligen ett mycket bättre samhälle än Sverige. I Ryssland kontrollerar Putin medierna här i Sverige kontrolleras de av PK-maffian.

Av Karsten - 15 oktober 2016 19:50

Jag visste att jag skulle få rätt, jag har länge känt det på mig. Hjärnan krymper av för mycket Internet och mobilanvändande. Tack vare alla dessa elektroniska hjälpmedel vi omger oss med så blir vi till sist dummare och ointelligentare. Våra hjärnor krymper ihop till en valnöts storlek. Precis som vi behöver träna våra kroppar så behöver vi träna våra hjärnor. Vi springer på gym för att ersätta det kroppsarbete som våra jordbrukande förfäder dagligen utsatte sina kroppar för. Kasta mobilhelvetet och laptopen i soporna och tag fram en bra bok och läs den. Själv löser jag korsord det är bra hjärngymnastik, ibland löser jag samma korsord två tre gånger för att se hur mycket jag kommer ihåg. Jag lärde mig det kyrilliska alfabetet på tre dar och skriver ner det några gånger i veckan för att inte glömma det. För er som undrar innehåller det 33 tecken. Har för mig det tog en hel termin när man lärde sig vårt alfabetes 28 tecken.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards