Alla inlägg under april 2017

Av Karsten - 23 april 2017 20:44

Varför har Sverige inget namn på sin flagga, sin nationalsymbol? Danmarks flagga heter Dannebrogen, Englands flagga heter Union Jack, USA:s heter Stars and Stripes, Frankrikes heter Trikoloren men Sveriges heter ingenting. Är det ännu ett uttryck för det nationalförakt som svenskarna tycks känna? Våra politiker tala med förakt om vår historia och vår kultur medan andra folks politiker är stolta över sin. 

Invandrare som kommer hit måste ju tycka att svensken är en ömkansvärd individ som känner förakt för sitt eget land och för sin kultur. 

Hur länge ska svenskarna hålla sig med politikersvin som Fredrik Reinfeldt som talade om våra förfäder som barbarer och Mona Sahlin som stod och håna landet och vår kultur och med förakt dissade vårt midsommarfirande. Den som inte gillar vårt land, vår kultur och vårt sätt att vara ska heller inte kunna kandidera till riksdagen. Det måste bli ett slut med att svensken finner sig i dessa jävla politikers nationalförakt.

Av Karsten - 23 april 2017 19:42

Skapa ett angiverisystem för alla dessa tiotusentals som fått avslag på sin asylansökan och som ska avvisas men som gått under jorden och gömmer sig. Ge en belöning på tio - tjugotusen till medborgare som hjälper polisen att infånga dessa illegala asylanter. Allmänheten är gränspolisens bästa ögon då de ser var folk som inte ska vara här håller till. Det kan vara på arbetsplatser inom bygg- och städsektorn som folk jobbar svart, för alla som gömmer sig måste skaffa tak över huvudet och mat för dagen. Det kan vara grannar som upptäcker att 10 araber bor i en etta med kök och liknade skumma företeelser. Finns det en morot i form av pengar så kommer folk att börja ange de som hjälper till att gömma avvisade flyktingar. 

Själv kan jag tänka mig att sätta upp en eftersökningsbyrå och jaga dem precis som man jagar folk i USA som smitit från borgen och rättegång, en form av svenska huvudjägare. Får man tiotusen per skalle så kan det bli en lösam affär om man spårar upp tio i veckan. Belöningen ska givetvis vara skattefri!

Av Karsten - 23 april 2017 19:20

Det är nog slut med Zlatan och skönt är det. Jag har inget emot Zlatan som person, men jag är så in i helvete trött på att höra detta evinerliga tjat om Zlatan som en symbol för en framgångsrik svensk invandrare. Grabben från förortsslummen i Rosengård som lyckades och blev en av världens mest framgångsrika fotbollsspelare, trots att han motarbetades här hemma i ankdammen. Kom inte här och tro att du är något jävla jugge, här råder Jantelagen det ska du veta.

Karln är väl över 30 och det är väl tid att lägga fotbollsdojorna på hyllan och dra sig tillbaka. Man får hoppas att han investerat sina miljoner väl och inte gjort som Björn Borg och lyssnat på en massa dåliga rådgivare som mest varit intresserade av en bit av tårtan själv. Dåliga rådgivare och parasiter dras till framgångsrika idrottare som flugor kring en sockerbit. Nu kan ju Zlatan koppla av med lite flugfiske och köra runt i sin Ferrari som omväxling till att sparka på arton hopsydda läderbitar eller joxa med trasan som man sa förr.

Av Karsten - 23 april 2017 17:46

Är människan en evolutionens anomali? När vi idag betraktar de ingrepp och förändringar människan orsakat naturen och klimatet på jorden så frågar man sig vad det var för mening att skapa arten människa? Ingen annan varelse har orsakat så mycket elände i sin omgivning som människan, vi har asfalterat bördiga marker och uppfört anskrämliga byggnader i stål och betong. Vi har grävt upp kol ur marken och eldat upp den och därigenom spridit sot och koldioxid i atmosfären, men värst av allt var när vi började utvinna uran ur pechblände och anrikade denna till stavar att värma vatten i kärnkraftverk. De avfallsprodukter som då bildas har en halveringstid på tiotusentals år och denna smörja gräver vi ner som en gåva till kommande generationer av arten människa och däggdjur på vår jord, ja det utbrända kärnbränsle som inte upparbetas till vapenplutonium till världens kärnvapenstridsspetsar. 


Var i naturens kretslopp passar en så destruktiv art som människan in? Under 45 000 år levde arten människa underkastad naturens stränga lagar och livnärde sig som jägare och samlare, blott ett snäpp mer avancerade än sin närmaste släkting schimpansen. Men så för 10 000 år sedan hände något, vi började odla jorden och tämja vilda oxar till tamboskap. Vi blev bofasta och snart började vi bygga städer. För 5000 år sedan uppstod de första civilisationerna och vi skaffade oss ett skriftspråk så vi kunde överföra kunskap mer exakt till kommande generationer. Men det som hänt de sista hundra åren av människans tillvaro här på jorden saknar motstycke. År 1900 var vi cirka 1,6 miljarder människor vilket tack vare läkarvetenskap och mediciner har ökat till 7 miljarder idag.


1904 fick bröderna Wright för första gången upp en styrbar flygande farkost i luften och 1969 landsatte vi den första människan på en annan himlakropp. Denna prestation hade inte varit möjlig utan den industriella revolutionen, som för naturen och jordens klimat kom att bli ett dråpslag. Vi skapade kemiska industrier som förgiftade jorden och atmosfären. Denna utveckling strider mot naturens inneboende lagar om balans då den utgör ett hot mot andra djurarter och växter. Vi människor hugger och bränner ner den syregivande regnskogen för att erövra ännu några kvadratmeter åkermark att odla på för att föda den ständigt växande befolkningen. Hur kan naturen evolutionärt gynna en art som innebär undergången för andra arter och som på ett dramatiskt sätt orsakar förändringar i sin omgivning?


Jag kan inte annat än se människan som ett evolutionärt misstag såvida vi inte är ett genetiskt experiment sjösatt av en besökande civilisation från en annan galax. Det finns en del som talar för det sistnämnda, då det vi kallar civilisation uppstår plötsligt och på flera olika ställen på jorden samtidigt. Var forntidens gudar i själva verket besökare från stjärnorna? Detta är något man varken kan bevisa eller motbevisa, i vår hybris slår vi ifrån oss tanken då vi gärna själva vill vara upphovet till den värld vi skapat ät oss idag. Själv betraktar jag människan som en katastrof för planeten jorden, det värsta som hänt. Vi kan ju inte vara speciellt smarta då vi innerst inne begriper att vår situation håller på att bli helt ohållbar. Vi ägnar enorma resurser och krafter på att skapa destruktiva apparater att användas i de krig som vi regelbundet startar mot varandra, istället för att ägna kraft och resurser åt att ordna upp allt det elände som de sista 100 åren orsakat jorden som planet.


Vi är så galna så vi har redan börjat se oss om i universum efter andra planeter vi kan erövra och förstöra och vi är nog rätt medvetna om vår inneboende destruktivitet om man nu ska tro filmer som "Avatar" och liknade Science Fiction alster. Jag har väldigt svårt att förlika mig vid tanken på att dessa små kringströvande grupper av primitiva jägare och samlare av egen kraft helt plötsligt skulle för sig att, för så där 6 - 7 000 år sedan, börja bygga städer med flervåningshus, kloaksystem och gatunät. Det är som om hela mänskligheten samtidigt fått en kollektiv "Lidnersk knäpp" och börjat skapa civilisationer från Indusdalen till Eufrat och Tigris samt Egypten och vidare till Sydamerikas tidiga civilisationer. Hur det än gick till så är det en katastrof både för oss själva och för den planet vi bebor.

Av Karsten - 23 april 2017 14:59

Ända sedan mitten av 1970-talet har vi hört tjatet om antisemitism. Efter kriget då vidden av tyskarnas folkmord började stå klart för folk var det ganska tyst från judarna själva, det var som om de skämdes över att så motståndslöst har förts till slaktbänken. Jag minns att på 1960-talet talade man om cirka 4,5 miljoner som fallit offer för nazisternas utrotning. På 1960-talet var det fortfarande okej med judeskämt och till och med att skämta om förintelsen. 1974 kom TV-serien "Förintelsen" som ändrade på allt, då spred sig en våg av prosemitisk propaganda över världen och siffran på offer hade ökat till sex miljoner. 


Samtidigt hade läget i konflikten Israel - Palestina skärpts och antisemitismen användes av judarna som ett alibi, att kritisera staten Israel var liktydigt med antisemitism. En rad judiska organisationer hade uppstått vars huvudsyfte var att tillvarata judiska intressen världen över. Mycket av denna verksamhet finasierades med de skadestånd judarna börjat kräva av de inblande i förintelsen, främst Västtyskland. Idag har antisemitismen blivit till en teflonbeläggning på alla judar, de står helt fria från all kritik. Ingen politiker mer än de arabiska vågar kritisera de övergrepp staten Israel ägnar sig åt. De enda som har rätt att kritisera är judar själva, men dessa kallas ofta för självhatande judar av sionisterna. Det hela har utvecklat sig till en industri, en mycket sjuk industri.


Vilket annat folk än judarna kan göra anspråk på ett territorium med motiveringen att Gud gett dem detta landområde? De mest hårdföra sionisterna gör anspråk på ett stor Israel som innefattar hela Jordanien och delar av Sinai samt alla de områden som idag bebos av palestinier. Väst är väldigt tyst i sin kritik av denna sionistiska retorik då man vet att en sådan skulle omedelbart stämplas som ett utslag av antisemitism. När man ser hur Israel har utvecklats till en kärnvapenmakt inser man att judarna är mycket farliga när de kommer i maktposition. Att judarna i förhållande till sin folkstorlek har ett mycket stort ekonomiskt inflytande i världen kan man inte med bästa vilja i världen förneka. En av de största aktörerna inom finanssektorn är bankirfamiljen Rothschild som började sin verksamhet i Frankfurts judegetto på 1700-talet. Att Napoleon förlorade kriget och engelsmännen vann var familjen Rothschilds förtjänst som var den stora finasiären till detta krig. 


Vi i väst bör därför lägga förintelsen bakom oss och börja granska judarna i sömmarna, de ska inte längre kunna gömma sig bakom antisemitismens ridåer. I arabvärlden finns en öppen antisemitism som har sin grund i bildandet av staten Israel 1948, som alltid har betraktats som ett svek från västvärlden mot araberna. Under kalla kriget stödde Sovjet arabvärlden medan USA och väst stödde Israel. Ska vi låta finansjudendomen styra en stor del av världsekonomin utan möjlighet att granska dem och kritisera dem? Givetvis ska inte alla judar dras över en kam och lida spe för vad en liten men inflytelserik grupp företar sig. Men sådana som George Sorros som är Rothschilds förlängda arm måste granskas och stoppas då han öppet spekulerar sönder enskilda nationers ekonomi. Det var Sorros som fick det engelska pundet att falla och sedan tvingade den svenska kronan på fall. För att försvara kronan var riksbanken tvungen att höja styrräntan till 500 procent. Denna typ av judegeschäft måste världen sätta stopp för. Vad som hände i Tyskland mellan åren 1933 till 1945 ska inte vara något alibi för all framtid för en liten men inflytelserik grupp judar. Det måste bli möjligt med berättigad kritik mot de judiska profitörer som skodde sig på Sovjetunionens fall och när de hotades med fängelse i Ryssland flydde till Israel varifrån de aldrig utlämnas. Större delen av oligarkerna i Ryssland har dubbelt medborgarskap, ett ryskt och ett israeliskt.

Av Karsten - 23 april 2017 12:57

Jag har funderat mycket på hur och när vår civilisation så som vi känner den ska upphöra att existera. Vem som helst med lite innanför skallbenet begriper att ständig tillväxt är en omöjlighet, till slut tar naturresurserna slut och sätter stopp för det vi kallar tillväxt. Vår civilisation bygger på en massa omöjliga parameterar som i slutänden betyder slutet för civilisationen och i värsta fall slutet för mänskligheten. Den ständiga befolkningstillväxten är en omöjlig parameter, redan nu börjar rent vatten och föda tryta på många håll i världen. Hela den afrikanska kontinenten är inne i en nedåtgående spiral där befolkningen växer explosionsartat samtidigt som ökenområdena ökar och det börjar råda brist på vatten och spannmål. Detta är en av anledningarna till migrationen norrut mot Europa.


Det ekonomiska system vi byggt upp med lån och räntor kommer att kollapsa som ett korthus då det är lika bedrägligt och tomt som ett pyramidspel. Både enskilda människor och hela nationer är skuldsatta för resten av sin existens. Man talar från liberalt håll om frihet, men ingen som är skuldsatt kan vara fri, vi är alla mer eller mindre tjudrade i ett ränteslaveri. Vår ekonomi bygger på ett luftslott där vi manipuleras att tro på värdet i en papperslapp eller siffror på en dataskärm. Det vi kallar pengar skapas av bankväsendet ur tomma intet och sedan tvingas vi betala ränta på pengar som egentligen aldrig funnits. Detta system håller bara så länge världens folk är dumma nog att tro på det, men den dag de slutar tro på det faller det som ett korthus.


Förr i världen var de flesta nationers valuta bundet till en guldmyntfot, man kunde gå in på en bank och få sin papperspeng utbytt till guld för samma värde. Skapade nationen mer papperspengar än de hade täckning i guld för föll deras valuta i relation till andra nationers valuta. Guldmyntfoten var en värdemätare på en nations ekonomiska stabilitet. Idag värderas nationer uteifrån deras råvarutillgångar, vilka många gånger ägs av utländska intressen. Många afrikanska länder borde vara ganska välmående om det inte varit för korruption och maktmissbruk samt att IMF genom lån och räntor tagit deras tillgångar som gisslan och sålt dem till multinationella koncerner.


Att denna världsordning skulle hålla i all evighet är en dagdröm och illusion som bara de dummaste tror på. Vår värld är som en tryckkokare, i takt med att världens befolkning ökar och vatten och föda inte räcker till stiger trycket tills den dag locket flyger av och det tar hus i helvbete. Förmodligen kommer ett större krig utbryta där kärnvapen kommer att användas. Den bakomliggande kraften för alla krig är girighet och en önskan att kontrollera världens råvarutillgångar. Bristen på olja fick japanerna att anfalla USA 1941 och Hitler gick in i Ryssland 1942 för att komma åt mer livsrum åt tyskarna samt de oljefält som låg i Kaukasus. Den som har kontrollen över världens råvaror har också kontrollen över världen. När vi människor gick över från ett jordbrukssamhälle till ett industrisamhälle ökade risken för konflikter med 100 procent. Bakom kollonialismen låg girigheten och önskan att stjäla svagare kulturers naturtillgångar främst guld och andra ädla metaller.


Nu har vi nått till en punkt där den gamla världsordningen inte håller längre, sprickorna blir djupare och längre för var dag som går. Det finns en desperation hos den styrande eliten som gör allt för att manipulera massorna till apati och lugn. Man tala om "The New World Order" en ny världsordning som av systemmedia avfärdas som konspirationsteorier. Vad än denna nya världsordning går ut på så kommer den inte att fugera då den bygger på de gamla parametrarna om ständig ekonomisk tillväxt, något som är en omöjlighet så länge vi bara har ett jordklot. Brytningspunkten är när befolkningstillväxten och bristen på mat och rent vatten nått den kritiska punkt där ingen återvändo finns. Massorna kommer att resa sig mot sina makthavare, har man inget att förlora har man allt att vinna. De revolter vi hitttills sett prov på har varit anstiftade av USA:s och andra länders underrättelsetjänster i syfte att gynna deras intressen. Men en dag kommer de spontana okontrollerade revolterna som också kommer att drabba USA:s och Europas storstäder. Vår civilisation kommer att gå under då den bygger på orättvisa och utsugning på samma sätt som Rom gick under då denna byggde på slaveriet.


Vill man behålla en någorlunda ordning så måste man minska på befolkningstrycket, få ner jordens totala befolkning till en tredjedel av dagens och helst under en miljard människor. Detta bör inte vara något problem för den styrande eliten då de inte skyr några medel, släpp loss en dödlig farsot i Afrika och Asien där det största befolkningtrycket finns. Nästa steg bör bli att neutralisera den muslimska världen då deras religon innehåller omstörtande element som inte är förenliga med vår moderna värld. På sikt bör all religion sådan vi känner den avskaffas då den bygger på vidskepelse och rena fantasier. Med en hanterlig folkmängd på jorden bör det inte vara så svårt att bygga upp ett jämnställt och rättvist samhällssystem där man avskaffat de privata banksystemet och ränteslaveriet och ersatt det med ett rättvisare system. Felet är bara att det nog är för sent, tryckkokaren är redan på väg att explodera.

Av Karsten - 22 april 2017 23:43

Det är hög tid att svenskarna vänder vänsterfeminismens batikhäxor ryggen och gör ett bokslut med liberalismens normupplösande frihetsideal. Det måste bli ett slut på blockpolitikens förlamande inverkan och dessa meningslösa debatter i riksdagen. Vi måste rösta fram en svensk nationalistisk regering som kan återföra landet till ordning och moral. Vad folk gör hemma i sitt sovrum ska staten inte lägga sig i, men när man går ut på gator och torg och försöker skriva den sexuella upplösningen på näsan på medborgarna är måttet rågat. Det måste bli ett slut på dessa jävla Pride parader. Vi ser samma upplösningstendenser i västerlandet idag som man såg i romariket innan det gick sin undergång till mötes. Demokratin och parlamentarismen har visat sin svaghet och sin brist på långsiktiga politiska lösningar. Det måste bli ett slut på landet öppna gränser för alla dessa ekonomiska lycksökare, vi varken vill ha dem här eller behöver dem på arbetsmarknaden vad än vissa politiker försöker slå i oss.


Sverige behöver en nationell samlingsregering som kan styra upp politiken och skapa ordning och reda. Hittills har vi bara hört prat om det men sett mycket lite handling. Försöker MP och V att stoppa utvisningar av avvisningsärenden med juridiska spetsfundigheter och snyftande empati så får vi täppa till käften på dem, Sveriges säkerhet går före tjatet om mänskliga rättigheter. Vi måste röja upp i flyktingträsket och bli av med de västa islamisterna. Inte en enda moske till ska byggas i Sverige, muslimerna ska få klart för sig att Sverige inte är och aldrig kommer att bli ett muslimskt land. Det är dags att sätta ner foten och tala om var skåpet ska stå. De politiker som inte förstår detta bör omedelbart lämna sitt uppdrag. Ut med alla feminister och batikhäxor ur riksdag och regering, de har länge nog fått göra sin röst hörd nu är måttet rågat. Vi vet alla vad det är för krafter som bryter ner samhället och skapar osämja, det är vänstersocialism och liberalism. Dessa krafter ska rensas ut ur maktens boningar.

Av Karsten - 22 april 2017 21:34

Svensken har alltid varit en idiot när det gällt samhällsbyggande och kultur. Han har alltid hållit sig med auktoritära och bestraffande kungar och makthavare. Det har alltid funnits en övertro på att man lagvägen har kunnat bestraffa bort oönskat beteende. Det är inte lag utan moral som ska styra ett samhälle och folk. Ett gott samhälle ska vara genomsyrat med moral och en vilja hos folket att alltid handla med det goda för ögonen. Därför är ett homogent samhälle alltid att föredra framför ett multietniskt, då gemensamma värderingar binder samman medan mångkultur splittrar.


Sverige är idag ett samhälle i förfall där omoral och normlöshet är de härskande elementen. Man låter underklassen, de normlösa sätta agendan och sedan påstår man att detta är ett uttryck för liberalism och individuell frihet. Ett gott samhälle kan bara byggas på solidaritet och en folkgemenskap, inte ett samhälle där invandrade parsiter kan roffa åt sig av tidigare generationers arbete och slit. När folket ser detta mister de all lust att bidra till samhället, varför ska jag nära dessa parasiter som inte bidragit med ett enda strå till stacken?


Ett folk har de makthavare det förtjänar, jagar man ut de gamla kulturbärarna och ersätter dem med ett trasproletariat ur rännstenen så får man också ett samhälle i upplösning där laglöshet, omoral och sexuell pervertion styr. Tystar man sanningen och låter media sprida lögner och moraliskt upplösande åsikter så förfaller folket snabbt till en skränande apskock. När man upphöjer feminismen och de sexuella avarterna till normer så står civilisationskollapsen för dörren. Det är bara att läsa sin historia för att förstå dessa enkla sanningar.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards