Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 15 maj 2017 12:19

Hur dumma tror media att vi är? På dagens Text-TV sida kan man läsa följande angående viruset WannaCrypt (även kallat WannaCry):

"Säkerhetsluckan var känd av USA:s säkerhetstjänst. Microsoft kräver nu ett avtal som ålägger regeringar att berätta om brister som upptäcks."

Detta nonsens vill alltså Microsoft att vi ska tro på, det är ju ingen hemlighet för dem med lite insikt att MS sedan länge samarbetar med NSA. Bill Gates är en del i det maktetablissemang som avlyssnar, kontrollerar, manipulerar och styr världen bakom ridåerna av "demokrati."

NSA har tecknat hemliga avtal med Microsoft, Facebook, Twitter m. fl. att de ska ha access till källkoderna i programvaran. Det kan till och med vara så att NSA begärt att man ska bygga in bakdörrar i programvaran som ger NSA full tillgång till alla användares konton. Att NSA skulle ha upptäck en säkerhetslucka i MS operativsystem Windows som MS själva inte kände till är löjligt. Nä, det man gör är att lägga ut dimridåer för man skäms över att någon lyckats stjäla NSA:s programvara ETERNALBLUE — Remote Exploit via SMB & NBT (Windows XP to Windows 2012) och kapat tusentals datorer världen över och idkat utpressning.

Det bästa världens data-användare kan göra är att skippa Microsofts Windows operativsystem för gott och gå över till Unix eller Linux eller köpa sig en Mac. Till skillnad från MS Windows har Linux öppen källkod så vem som helst kan ändra och förbättra systemet. Den snikne Bill Gates som själv stal operativsystemet m.m från början håller hårt i källkoden.

Nästa gång en attack sker är det kanske inte för att pressa pengar ur enskilda och företag utan för att angripa nationers infrastruktur som el- och vattendistribution. En sådan attack skedde i Ukraina där en hel region blev av med elen sedan någon lyckats hacka sig in i elleverantörens datasystem, som tur var hade man kvar ett gammalt analogt system så man kunde åka ut till transformatorstationen och manuellt slå på strömmen.

Av Karsten - 15 maj 2017 02:06

Missade "Kalla fakta" om Akilov, men såg precis reprisen. Man blir ju mörkrädd när man förstår vilka idioter som sköter rulljansen i det här landet. Hade jag fått fria händer att bygga upp en hemlig polisorganisation med målet att spåra upp alla dessa 12 000 ilegala asylanter som gömmer sig i Sverige så skulle jag klarat av att förpassa hälften ur riket inom ett år. Detta under förutsättning att inga frågor om metoder ställs och att inga jävla murvlar tillåts snoka och skriva en massa skit.

Får man tag i fem ilegala så kan man med de rätta metoderna få dem att ange tio andra per man som gömmer sig, detta blir femtio och så vidare. Alla gängse lagar och regler måste sättas ur spel om organisationen och dess mål ska uppnås. Sedan får man bygga upp en logistik så man kan transportera ut dem ur Sverige och dumpa dem utanför EU. Givetvis måste man inom organisationen ha en viss jargong som avhumaniserar dem man jagar, det går inte att ha folk som tycker synd om och känner empati. Våld används bara när det behövs, lägg korten på bordet tala om att spelet är över och att det är bäst att du frivilligt anger de du känner som gömmer sig i Sverige. 

Skulle man dra igång en sådan operation skulle ryktet snabbt sprida sig bland alla ilegala asylanter och många skulle frivilligt lämna Sverige. Men detta fattar inte den världsfrånvända makteliten i Sverige som tror på godhet, i alla fall för alla främlingar. Fortsätter man att ha sådana chefer som Anders Tornberg på SÄPO så är det bara en tidsfråga innan nästa terrordåd sker. Hålla på med sådant trams som att brottsmisstanke kan ej styrkas, när det gäller att få saker och ting gjorda så kan man använda lagboken att torka sig i röven med men det fattar inte sådana mähän som dagens SÄPO personal.

Samma gäller för de kriminella invandrargängen, de måste bekämas med sina egna metoder. Skjut först och fråga sedan. Det billigaste för samhället är att de bara försvinner på något mystiskt sätt. Syrabad och osläckt kalk är mycket effektivt för att få humana kvarlevor att försvinna för gott. Glöm rättssamhället det har gått för långt, det behövs radikalare metoder nu.  Ont ska med ont förgås. 

Av Karsten - 14 maj 2017 23:35

Hela tiden bombaderas vi med manipulerade "nyheter" för att styra våra åsikter och sinnen. Många människor avfärdar detta som trams, de vägrar tro att makthavarna har onda avsikter. Bakom våra ryggar håller globala krafter på att manipulera med väder och klimat genom något de kallar Geo Engineering. Varför finns det då inga visselblåsare som talar om vad som sker bakom vår rygg? Jo för att alla som känner till dessa hemliga program får skriva under en försäkran att de aldrig ska avslöja något. Den som ändå gör det råkar väldigt illa ut, de drabbas av "självmord". Givetvis är det som alltid USA som går i spetsen för denna utveckling och andra väst nationer följer lydigt efter. 


Manipuleringen börjar redan i skolan där eleverna lärs att tänka i de banor makthavarna vill att de ska tänka. Det är inte som förr att skolan uppfostrar fria tänkande själar, nej man skolar blivande mentala zoombier. De som passerat skolan och börjat arbeta bombaderas med pressens och TV-mediets lögner.  Varför tror ni man är så mån om att demonisera det som kallas alternativa media? Jo för de är ett hot mot globalisternas propaganda och manipulering av verkligheten. De flesta människor har redan köpt lögnerna och tror på den manipulerade verkligheten, de vill inte höra talas om någon annan. De tror på vartenda ord som står i tidningen och som sägs på TV. De allra dummaste bryr sig inte ens, de lever som själlösa köttklumpar på jakt efter njutning och billiga nöjen. 

 

Bara de som har förmågan att tänka själv och ifrågasätta den värld vi lever i och det som händer i den genomskådar lögnerna. De slutar prenumerera på DN, de köper inte Aftonbladet och Expressen, de slutar titta på Aktuellt och Rapport de tänker själv, de behöver inte någon som tänker åt dem. Fortsätter denna utveckling utan att någon reagerar och gör något för att stoppa den kommer vi om några årtionden att ha en form av diktatur över hela världen. Men ingen kommer att fatta att det är en totalitär värlld de lever i för propagandan och manipuleringen har gjort dem blinda och döva för vad som verkligen sker. Själv hoppas jag att få slippa uppleva denna framtid, men jag tycker synd om de generationer som tvingas leva i den. 

 

Kolla denna föreläsning på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=euqn-j2iUYI

Av Karsten - 14 maj 2017 21:35

Den där dumma rödhåriga subban till Center ledare blir kanska ordentligt tillplattad av Jimmie Åkesson. Hur fan ska hon Annie Lööf och hennes allianspolare kunna bilda regering om SD får typ 25 procent av väljarnas röster? Går det riktigt bra i valet 2018 så åker både MP och KD ut ur riksdagen samtidigt som SD får fler röster än i opinionsundersökningarna. Det räcker med ett terrordåd till och ännu fler skjutningar av dessa kriminella invandrargäng för att väljarna ska välja det alternativ som erbjuder bäst lösningar för att bli av med problemet. 

Den där stendumme svetsare Löfven tar ju priset när han säger att narkotikan ska bort från Sverige, tror han verkligen själv på detta eller bottnar det bara i total okunnighet. Inget land i världen har lyckats få bort narkotikan trots dödsstraff för narkotikabrott, tror då Löfven att han ska lyckas med det ingen annan lyckats med? Så länge narkotikamarknaden omsätter lika mycket som de största multinationella oljebolagen så lär det bli svårt att bli av med den. 

Det är dock rätt roande att höra på dessa Sveriges makthavare när de debatterar eller vad man nu ska kalla pajkastningen för? Ett land på dekis styrt av dekistyper.

Av Karsten - 14 maj 2017 21:03

När jag hittade det här gamla klippet från 2006 i DN så åtrfick jag tron på svenskarna, var fjärde svensk vill inte se någon jude som statsminister. Folk är nog mer medvetna än man tror om familjerna Bonnier och Hjörnes makt över media i Sverige. 

Av Karsten - 14 maj 2017 19:42

När man lyssnar på dessa idioter så förstår jag varför de dagligen får mottaga hot via mejl. Dessa jävla pratkvarnar bara står och rabblar upp samma svada debatt efter debatt. När man sedan hör Jonas Sjöstedt (V) och Isabella Lövin (MP) dra sina jävla snyftvalser om att återförena familjer utan med ett ord nämna att det kan röra sig om hundratusentals människor. När man hör de jävlarna kan man bara vara säker på en sak och det är att denna vansinniga asyl- och flyktingpolitik kommer att kosta de svenska skattebetalarna miljarder och åter miljarder.


Att sjukvården försämras på grund av att fler och sjukare människor ska slåss om samma resurser säger man inte med ett ord. Här kom 163 000 migranter hösten 2015 där många hade TBC, dysenteri och gud vet vad för smittsamma sjukdomar. Dessa ska nu vår sjukvård ta hand om utan att man byggt ut den och anpassat den för okända tropiska sjukdomar.

Samma sak med skolan, här kommer drösar med folk med ett eller två års skola i bästa fall och i sämsta fall rena analfabeter som ska in i det svenska skolsystemet vilket kommer att innebära en kraftig försämring i kunskaps kvaliteten då det saknas lärare.


Jag kan inte hjälpa det men jag skulle vilja se någon störta in med en kpist i TV-studion och meja ner de jävla odugliga råttorna i direktsändning. Jag skiter i deras satans skendemokrati, åt helvet med både den och de. 

Av Karsten - 14 maj 2017 15:07

Nu är 150 länder drabbade av viruset WannaCrypt och Elake Karsten bara gottar sig. Nu kanske våra idioter till makthavare får upp ögonen för hur sårbart samhället är och börjar prioritera datasäkerhet. Datorer behöver inte vara anslutna till Internet för att fungera och utföra vissa rutiner, det har bara blivit en form av självklarhet för alla som har datorer som arbetsplats att maskinen ska vara ansluten till Internet. Har man en arbetsplats med tio datorer som är sammankopplade i ett Intranet så kan man ha en elfte separat dator som är ansluten till Internet, då drabbas inte alla datorer av viruset som nästan alltid kommer in i systemet via ett mejl. 


Förr i världen spridde man virus via disketter, man fick en disket med något häftigt spel eller ekivoka bilder som innehöll skadlig kod som ställde till med något jävelskap i datorn värst var virus som gav sig på BIOS då kunde det bli så illa att datorn överhuvudtaget inte gick att få igång. Idag handlar det om utpressning, man kapar datorns hårddisk och krypterar innehållet och begär några tusen kronor för att låsa upp krypteringen. Det innebär i princip att den som hackar sig in får administratörs status och kan göra precis vad han vill i din dator, som att kryptera alla dina filer.

Av Karsten - 14 maj 2017 14:53

"Riskfyllt att surfa vid ratten" skriver Text-TV. Det är inte bara riskfyllt det är rent vansinne och lika ansvarslöst som att sätta sig bakom ratten efter att ha dragit i sig ett halvrör vodka. Vad jag inte fattat är varför våra lagstiftarer inte bötesbelagt all form av mobil- SMS:ande, talande, surfande och all annan verksamhet som tar uppmärksamheten från bilkörningen med 100 000 kronor i böter minimum! Förmodligen är det för våra politiker själva sysslar med samma sak när de kör bil. Jag vet inte hur ofta jag ser bilförare sitta med mobilen i samma hand som vilar på ratten och SMS:a med den andra eller som så fort de stannat vid ett övergångställe titta ner i knäet där de har mobilen. Dessa förbannade mobiler borde förbjudas i bilar eller det borde vara lag på att de är avstängda och ligger inlåsta i handskfacket.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards