Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 16 maj 2017 19:46

Manipulerar världens makthavare i hemlighet med väder och klimat genom Geoengineering? Redan på 1950-talet experimenterade amerikanarna med att komma fram till en metod där man skulle kunna påverka vädret. Tanken var att man genom torka eller regn skulle ha förmågan att förstöra Sovjet Unionens spannmålsskördar. Denna forskning har givetvis liksom all annan forskning fortsatt i det fördolda. Man talar ibland om Chemtrails  raka rökmoln som bildas bakom vissa högflygande jetplan som inte försvinner som de vanliga kondensstrimmorna som bildas bakom alla högflygande jetplan. Håller man i hemlighet på att experimentera med världens befokning genom att bespruta dem med olika kemikalier?  Är alla dessa allergier och andra konstiga sjukdomar med olika boksstavsförkortningar följden av förgiftning? 


Själv har jag aldrig litat på våra makthavare och auktoriteter, den misstron föddes redan i barndomen. Jag ifrågasatte allt lärarna sa, speciellt på samhällskunskapen. Själv var jag väldigt skeptisk till chemtrails första gången jag fick höra talas om dem, men jag började titta upp och iakta himmelen och mycket snart kunde jag konstatera att det ibalnd förekom rutnät som knappast kunde vara naturliga moln. Sedan såg jag att vissa flygplan släppte ut molnsstrimmor som inte försvann som vanliga kondensstrimmor, då började jag förstå att det nog var något lurt i görningen. Skulle inte förvånna mig om torkan i Afrika är framkallad genom geoengineering, de som sysslar med denna form av vädermanipulationer har inga skrupler alls. Svenskarna är ju i särklass godtrogna när det gäller alla sådana här fenomen, säger någon nisse på SMHI att det bara är naturliga molnformationer så tror 95 procent på det.


Tänk efter själva, kan man kontrollera vädret över ett land så är denna nation prisgivet åt manipulatörens godtycke. Världens politiska och ekonomiska makthavare är totalt skrupulösa individer som skiter blankt i allt annat än makt och pengar. Kontrollen över naturtillgångarna har alltid varit målet för alla maktmänniskor. Idag handlar det kanske inte så mycket om enskilda individer utan mer om konglomerat av makthavare, finansiella truster. Dessa är inte alls främmande för att använda väder och klimat i sin kamp om världsherravälde. För ytterst handar det om att antingen på frivillig väg kontrollera nationer eller med våld tvinga dem till underkastelse. 


Ingen trodde att NSA avlyssnade mobiler och snokade i folks datorer världen över innan Edward Snowden avslöjade omfattningen och gav svart på vitt vad NSA sysslade med, samma sak är det med chemtrails och geoengineering den dag någon med insyn avslöjar omfattningen kommer folk att börja fatta och tro på det. Problemet är att alla i USA som är inblandade i skumma och ljusskygga projekt tvingas skriva på en tystnadsförbindelse som straffar dem med fängelse och i stort sett ruinerar deras liv om de skulle avslöja något. Inga senatsförhör kan tvinga dessa människor att öppna munnen, tystnadsförbindelsen är utformad på det sättet att den övertrumfar konstitutionen.

Av Karsten - 16 maj 2017 18:37

Kan man verkligen gasa människor i industriell skala? Ja, men det är förenat med enorma tekniska svårigheter. Säg att man har ett hermetiskt slutet rum med en volym på 40 kubikmeter, skulle man släppa ner den form av cyanväte som påstås ha används av tyskarna, Zyklon B - en form av cyanväte bundet i kristallform som reagerar med luft och omvandlas till cyanvätegas, ämnet var framtaget för att sanera lägenheter och byggnader kontaminerade med skadedjur som vägglöss och kackerlackor.

Efter att ha släppt ner ämnet skulle man få vänta tills alla kristaller reagerat med luften och omvandlats till cyanvätegas och alla i rummet är döda, därefter kan man neutralisera en del av cyaniden genom att övergjuta kropparna med vätesuperoxid. Sedan måste man med hjälp av enorma fläktar och  evakueringsrör minst tjugo meter höga fläkta ut all kvarvarande gas innan man kan öppna den gummitätade dörren och gå in i rummet.

Den personal som går in i rummet för att avlägsna kropparna måste vara försedda med skyddskläder och gasmask, gummihandskar på händerna är obligatoriskt då man annars skulle dö om man tar i en kropp som utsatts för cyanväte. Cyaniden lägger sig som en tunn hinna på allt som utsatts för gasen. Att skicka in personal utan skyddsutrustning skulle vara meningslöst då de skulle bli sjuka och falla ner döda inom några minuter. Hela denna process skulle ta flera timmar och ändå vara farlig för omgivningen om nedåtgående vindar skulle pressa ner den utströmmande gasen från evakueringsrören till markhöjd.

Som parentes kan nämnas att hus och lägenheter som cyanväterökts för skadedjur inte får bebos förrän efter flera dagar upp till en vecka så att all gas säkert är utvädrad.

Jag har själv använt cyankalium i mitt arbete så jag är väl bekant med detta gift och vet hur farligt och toxiskt det är. Likaså är jag bekant med de procedurer som omgärdar en avrättning i gaskammare i USA, personalen brukar vänta i ett par timmar innan man avlägsnar kroppen och då har man med mätinstrument konstaterat att all gas är neutraliserad och evakurerad ur gaskammaren, ändå bär personalen gasmask och skyddshandskar då de hanterar den döda kroppen.

Rent kemiskt fungerar vätecyanidgas så att ämnet inaktiverar cellandningen genom att binda till järnet i cytokrom C som är ett protein som finns på utsidan av mitokondriernas innermembran. Med andra ord kvävs man, döden inträffar inom 3 minuter. 

Detta är bara fakta, resten överlåter jag åt läsaren att spekulera över.

Av Karsten - 16 maj 2017 01:05

Jag hade inte en aning om att Sverige var ockuperat av tyskarna under andra världskriget, inte heller hade jag en susning om att man utrotade judar i Sverige, men ska man tro den amerikanska dokumentär som TV10 just visade så var det fallet. Man visade en karta över Europa där en eldgul färg utgick från Berlin och bredde ut sig över Österike, halva Frankrike, Östeuropa, Danmark, Norge och Sverige samt långt in i Sovjet men inte i Finnland och Schweiz. Antingen är det så att de korkade amerikanarna inte vet skillnaden på Finnland som var allierat med Tyskland och Sverige.

Samma karta användes när man skulle illustera omfattningen av judeutrotningen. Är det konstig att man slutat tro på det som visas och sägs på TV?

Av Karsten - 15 maj 2017 23:40

Hur kan medborgarna i världen vara så dumma att de tror på myten om växthusgaser i form av koldioxid som enda orsaken till den globala upp värmingen och klimatförändringarna? Förstår inte folk att skövlingen av världens regnskogar bidrar till att ändra balansen i klimatet? Regnskogen binder en massa vatten som sedan avdunstar och blir till regn, hugger man ner stora arealer och planerar oljepalmer så stör man denna balans.

Enda orsaken att man lanserat koldioxid myten är att man kan beskatta utsläppen av dessa så kallade "växhusgaser", det handlar som alltid om pengar. För att förstå vad som händer med jordens klimat måste man ha en helhetsyn där man tar med alla parameterar som spelar in. 


Det räcker med ett fåtal korrupta politiker i ett land för att enorma skador på jorden ska åsamkas i form av skövlig av regnskogar. Dessa korrupta politiker och finansmän i tredje världen har ofta backning från banker i Europa och USA. Vad det egentligen handlar om är globala gangster och bedragare som utnyttjar och korrumperar vår värld. Och tro inte att de svenska politikerna har rena händer, Stefan Löfven och hans regering står upp till halsen i skiten. Den som tror att MP är några godhjärtade idealister är bortkollrade dårar. Därför är det rätt att hata och förakta politikerna. När de ser att någon börjar komma allt för nära sanningen kan de anklagas för att syssla med aktiviteter som hotar demokratin. Detta är en mycket vanlig retorik, något som hotar demokratin. De enda som hotar demokratin är dagens politiker.


En dag kommer framtida generationer att fråga, varför var det ingen som gjorde något? Varför försökte ingen stoppa dessa galningar? Vad svarar man, för att de byggt upp en totalitär polisstat avsedd att gå storfinansens ärenden. De gjorde allt för att krossa den lilla människan som vågade protestera. Här i Sverige hade falskheten och hyckleriet nått sådana nivåer att folk var totalt bortkollrade, de visste inte vad de skulle tro. Som en form av missriktad solidaritet trodde de på vad politiker och media sa, utan att fatta att allt var lögn och bedrägeri.

Av Karsten - 15 maj 2017 19:31

Varför gnäller alla på de hackare som släppte loss viruset som tog kommandot över folks datorer, det är ju NSA, USA:s signalspaningsorgan som ska klandars, då det var de som konstruerat viruset ETERNALBLUE och som upptäckte säkerhetsluckan i Windows operativsystem. Uppenbart är att de förvarat programkoden på ett så ansvarslöst sätt att någon kunnat stjäla den och använda den i utpressningssyfte. Detta är typiskt systemmedia att inte lägga korten på bordet, man säger bara i förbigående att viruset kan komma från NSA och lägger hela fokus på "hackarna". 

Putin vill ha upp frågan om viruset på den politiska agendan och skräder inte på vad han anser om NSA. Microsoft spelar helt ovetande och spelar häpet förargade över att amerikanska staten inte rapporterat säkerhetsluckan till MS, då viruset drabbat även gamla system som Windows XP så måste säkerhetsluckan funnits mycket länge, så länge att MS måste ha varit medvetna om den. Snacka om hyckleri och försök att blanda bort korten.

Av Karsten - 15 maj 2017 18:48

Om jag som svensk medborgare försvarar Sverige och den svenska livstilen mot en inre eller yttre fiende här i Sverige och i den kampen blir dödad så har jag dött för mitt land och folk, men om en galen president eller statsminister skickar mig till Irak eller Afghnistan och jag där sprängs i småbitar för att någon galen arab grävt ner en vägbomb så har jag fan inte dött för mitt land. Hur fan kan USA påstå att alla de som skickas hem i en svart plastpåse från Irak har dött i kampen för fosterlandet och den amerikanska livsstilen? De har dött för att multinationella oljebolag vill lägga vantarna på oljan i Irak, inget annat. 

Jag förstår inte hur Sverige kan skicka svenska soldater till Afgahnistan, vad har de att försvara där som är svenskt? Likaså förstår jag inte hur Sverige kunde skicka svenskt stridsflyg att bomba Afrikas enda välfärdsstat Libyen och påstå att det gjordes för att försvara svenska intressen? Nä, man tålde inte att en arabisk diktator lyckats bygga upp en nation med fria skolor och fri sjukvård för sitt folk och för att betala detta ville ha betalt för sin olja i guld istället för värdelösa dollar.

Vi svenskar kanske blir tvugna att försvara vår livsstil och vår kultur mot de främmande "svenskar" som systempolitikerna behagat bjuda in här. Statsmakterna ger svenskt medborgarskap till främlingar med helt andra värderingar och normer än oss nordbor. Sedan påstå de att dessa är svenskar och har lika stor rätt till landet som de generationer svenskar som byggt upp välfärden med sina händers slit. Vi bör nog fundera på vem som egentligen är våra fiender. Vill vi försvara och dö för ett svenskt Sverige eller ska vi tvingas försvara och dö för mångkultturen?

Av Karsten - 15 maj 2017 16:45

Det är ju ett jävla gnällande på Nordkorea och deras robottester. Nordkorea har skickat specialsändebud till fem stormakter, USA, Japan, Ryssland, Kina och Tyskland med anledning av den ökade spänningen. Vladimir Putin säger att omvärlden måste sluta "skrämma" Nordkorea, vilket han har helt rätt i. Den galne Donald Trump hotar ju i princip Nordkorea med ett fullskaligt krig och för övrigt, hur många robottester gör USA som det inte skrivs ett ord om? Jag har full förståelse för att regimen i Nordkorea känner sig hotad och trängd och de ser som enda ut väg att skaffa sig kärnvapenbärande långdistansmissiler. 


Alla länder USA har invaderat har haft det gemensamt att de inte haft tillgång till kärnvapen. Bara kärnvapen skrämmer skiten ur de fega amerikanarna. De ger sig på länder som Afghanistan och Irak som de först bombar sönder och samman innan de vågar skicka in marktrupper. De visste att Irak hade förhållandevis föråldrad militärteknik och att det rådde en bristande försvarsvilja inom delar av Saddams armé. Det var i stort sett bara det Republikanska gardet som var hundra procent pålitligt. Värst av allt var att man anföll Irak på falska grunder och nu har man lyckats förstöra landet helt.


Fortsätter USA med sitt vapenskrammel är det bara en tidsfråga innan Iran genomför sitt första kärnvapentest. Iran står på vänskaplig fot med regimen i Kreml och kan väl få lite hemlig hjälp om så skulle behövas. USA och EU har ju utsett Ryssland till den nya "fienden mot världsfreden" och gör allt för att provocera med handelsembargon och liknade. Att underskatta Ryssland så som man gjort här i Sverige var ett stort misstag. På vissa områden ligger Ryssland före USA i militärteknologi. Dagens ryska flygvapen är minst lika avancerat som USAF, man ska inte låta sig luras av att ryssarna fortfarande använder det gamla fyrmotoriga turbopropplanet Tu-95 MS. Planet är för övrig lika gammalt som USA:s B-52:a, båda såg dagens ljus 1952. Det var för övrigt en Tu-95:a som släppte den hittills största kärnladdningen som detornerats, den var på cirka 50 megaton. På jakt- och attacksidan har Ryssland en mängd avancerade flygplan, bland annat Suchoj Su-34 som nu deltar i Syrienkriget. Sedan har ju Ryssland tusentals kärnvapen som de kan gömma någonstans på sitt väldiga landområde som sträcker sig från Östersjön till Berings sund. Så tokstollarna i Pentagon får nog tänka sig för två gånger innan de börjar med några dumheter.

Av Karsten - 15 maj 2017 13:03

Bara fem års fängelse för att ha tjuvjagat och skjutit den sällsynta utrotningshotade Sumatratigen i Indonesien!? De borde ju ha hängt männen i närmaste träd utan rättegång. Männen påträffades med ett tigerskinn och benrester i en nationalpark. Så länge vi värderar de äckliga människorna högre än utrotningshotade djur så kommer dessa att försvinna successivt. Tokiga vidskepliga kineser mal ner tigerben till olika "mediciner" på samma sätt som de tillverkar potensmedel av noshörningshorn. Inför dödsstraff på tjuvjakt av alla utrotningshotade och fridlysta djur världen över. Människor finns det alldeles för många av medan det bara finns något tusental av exempelvis bergsgorillan. Det är vidrig att se hur människan breder ut sig och skövlar jorden i sin jakt på pengar och föda. 

Det är jättebra med svältkatastroferna i Somalia och Sudan det reducerar antalet människor lite grand, det hade behövts gigantiska svältkatastrofer för att få lite balans på vår jord. När vi är så dumma så vi inte själva kan införa barnbegränsning så får naturen gripa in. Det där med att skaffa så många barn man vill är ingen mänsklig rättighet, det är ett brott mot naturlagarna. Genom vår moderna medicin och läkekonst överlever idag barn som för 100 -150 år sedan skulle dött. Mänskligt liv är inte heligt, vi är inte skapade till Guds avbild. Koranen och Bibeln är sagoböcker för inskränkta dårar. Åt helvete med människan!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards