Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 18 maj 2017 22:59

Jag börjar tycka lite synd om Donald Trump, de jävlarna ger honom inte en chans. Illuminaterna försöker bli av med honom, de vill ha en av sina egna som president. Tyvärr har det blivit så att FBI och CIA har blivit för mäktiga, en stat i staten. Den där vidrige bögen John Edgar Hoover lade grunden, han överlevde minst fyra presidenter och ingen vågade ge sig på honom och FBI. Värre än ryska Tjekan. 

Av Karsten - 18 maj 2017 19:41

Kvällspressen lever uteslutande på att skapa osäkerhet och otrygghet, de försöker skrämma upp läsarna och påstår sig ha lösningarna på problemen. Vi har alla läst löpsedlarna,"Så märker du om du har Altzheimers", "Så skyddar du dig mot Altzheimers", "Så skyddar du dig mot ID-kapningar", "Vanliga värktabletter kan orsaka hjärtinfarkt", "Multiresistenta bakterier hotar vården", " Så går du ner 30 kg på en månad" förutom alla löp som skriker ut MORD, GÄNGKRIMINALITET, DÖD och ELÄNDE man gör allt för sälja tidningar på otrygghet och skräck. Jag förstår varför upplagorna sjunker för vem vill läsa om bara elände och kultursidor fulla med PK-krönikor om hur bra mångkulturen är. Bara de med de rätta åsikterna tillåts komma till tals i kvällspressen, möjligtvis släpper man fram Tino Sanandaij och andra invandrare med avvikande åsikter då och då. Det är väl snart bara sportsidorna som säljer. Att sedan behöva betala 18 kronor för denna smörja är ju hutlöst.

Av Karsten - 18 maj 2017 19:17

Vad är det för jävla patrask som befolkar TV4:as sportredaktion? Uttala gillande att Jimmie Åkessons hem blivit attackerat trots att det bodde ett treårigt barn där. Hur fan tänker dom, denna jävla PK-vänster tror det är fritt fram att angripa alla meningsmotståndare. Sådana svin som Stefan Löfven fattar inte att han underblåser polarisation och politiskt våld genom att komma med grundlösa anklagelser om nazism. Sedan gnäller dom när våldet drabbar dem själva, då ylar dom om hot mot demokratin och den svenska öppenheten. Jävla hycklare är vad dom är.

Jag tycker det var rätt av Jimmie att fortsättningsvis vägra låta sig intervjuas av TV4:a, man vet ju ändå hur de vinklar saker och ting. TV4 har ju samma ägare som DN.

Av Karsten - 18 maj 2017 13:03

Jag förstår inte vad det amerikanska politiska etablissemanget är ute och fiskar efter, menar de att Ryssland och Putin skulle ha påverkat det amerikanska presidentvalet? Skulle ryssar ha fifflat med valsedlar eller vad menar de? Jag finner det inte märkvärdigt om folk i Trumps närhet haft kontakter med ryska diplomater, det är ju bara en förberedelse om Trump skulle vinna valet. Trump har ju inte gjort någon hemlighet av att han ville ha bättre förbindelser med Ryssland och vill man ha det måste man för helvete tala med ryssarna.


Jag förstår att Putin ironiserar över den ryssnoja som frodas inom det amerikanska politiska etablissemanget. Genom att hålla på och utreda Trump hela tiden så lamslår man honom från att utöva sitt presidentämbete. Det är precis som det finns starka krafter i USA som till varje pris vill ha dåliga förbindelser med Ryssland. Förmodligen är det det militärindustriella komlexet som ligger bakom då kyliga förbindelser med Ryssland innebär fler feta kontrakt på nya vapensystem. För att hålla samman nationen behöver USA en yttre fiende.


Synen på Ryssland och dess handlande är lite märklig, när Ryssland anekterar Krim blir det ett jävla liv och man talar om brott mot internationell lag, men när USA attackerade Irak var detta också ett brott mot internationell lag då FN ej sanktionerat krigshandlingar mot Irak. USA ljög öppet i FN om påhittade massförstörelsevapen som man påstod Irak förfogade över. Varför ska hela västvärlden snällt dansa till USA:s pipa? Så fort man ifrågasätter något eller visar förståelse för Rysslands agerande så stämplas man automatiskt som Putinvän. Här i Sverige sitter ryssfobin inbyggd i ryggraden på folk, de tänker inte själv de bara rabblar upp vad som står i DN eller sägs på Aktuellt.

Av Karsten - 18 maj 2017 09:11

För er som missade "Dokument inifrån" om fallet Kevin går programmet i repris klockan kvart i ett idag. Jag ska nog se det en gång till för det var rätt underhållande att höra den där subban Ingrid Harrysson med sin bondska värmlädska. "Här e en döcke som ser ut som en pöjk". Man kan fan inte ta sådana poliser på allvar, man frågar sig hur fan de lyckades ta sig igenom polishögskolan? Men sedan tänker man, javisst det är ju Sverige, EU:s pajas.

Det är egentligen för jävligt att man är tvungen att dissa sitt eget fosterland på grund av att man satt den sämsta skiten och patrasket att styra och sköta landet.

Men det är som jag sagt förr här på bloggen, svenskarna är en hop inskränkta bönder som står kvar med den ena foten  i åkermyllan. De flesta är besjälade av samma bondska godtrogenhet och auktoritetstro som präglade svenska bönder. Hade de båda brödernas föräldrar inte varit så präglade av sin auktoritetstro så hade de ifrågasatt polisernas förhörsmetoder kontaktat en advokat och försökt stoppa det hela. Men för sådana enkla människor är fortfarande polisen auktoriteter som man inte ifrågasätter, precis som prosten och skolläraren var förr i byn. 


Jag tror att det är först nu vi börjar få en någorlunda urbaniserad befolkning som delvis frigjort sig från tidigare generationers inskränkta och okultiverade bondighet. Det tyska uttrycket "Die Dummen Schweden" myntade förmodligen av tyska handelsmän som upptäckte hur lättlurade och godtrogna de svenska bönderna var. Känt är ju att sådana som förr kallades tattare reste runt och lurade bönderna i hästaffärer och sålde varor vid dörren. 

Av Karsten - 17 maj 2017 23:09

Om Arvikapolisen som utredde Kevin-fallet kan man bara säga att de är ett gäng provinsiella postorderpoliser som får poliserna i Jönssonligan och Pippi Långstrump att framstå som högst professionella och seriösa. När man hör den galna poliskärringen Ingrid Harrysson på sin värmländska skrika åt den lille pojken "Det du har i bakhuvudet ska  fram, fram, fram..." eller när hon tar fram dockan och säger "här e en döcke som ser ut som en pöjk" då tar man sig för pannan. Den stackas lille pojken säger: "Han ser ut som Pinocchio".


När reportageteamet frågar kommisarie Rolf Sandberg om vissa detaljer så har han fått minnesförlust, min rekomendation är att han vänder sig till professor Sven Åke Christiansson så han kan "orka möta sina minnen".  Det är beklämmande att se de uttråkade barnen efter 3 timmars förhör och tjatande. Namnen på dessa så kallade poliser får aldrig glömmas de ska för evigt bevaras som ett varande exempel för all framtid:

Rolf Sandberg

Anders Forsman

Ingrid Harrysson

Henry Nilsson

Mats Sjöblom 

Må folk inse vad för sorts poliser vi har och börja hata dem.

Av Karsten - 17 maj 2017 21:53

När det gäller Palme-mordet så verkar det inte finnas någon hejd på galna teorier. I veckans nummer av Nya Tider recenseras en av de senaste böckerna i ämnet "En oväntad vändning" med en teori som i mina ögon verkar helt befängd. Man har ju hört mycken galenskap i ämnet som att Lisbeth och sönerna skulle vara inblandade i mordet. 

Bokens författare,Claes Hedberg hävdar att Palme lever i högönsklig välmåga! Mordet var iscensatt för att Palme på ett snyggt sätt skulle lämna politiken bakom sig. Enligt författaren var det en dubbelgångare som mördades samtidigt som Palme fraktades i ett franskt regeringsplan som ambassadören Carl Lidbom ordnat till Frankrike. I Frankrike gömdes Palme undan på ett slott ägt av familjen Rothschild!! Anledningen var att Palme fått HIV och en jätteskandal stod för dörren. Palme måste bort för att partiet inte skulle skadas.

Det där att Palme skulle ha HIV har man ju hört förr samt misstankar att han var bisexuell och hade en affär med än Ebbe Carlsson än Kjell-Olof Feldt. Att allt inte stod rätt till i detta träsk med udda personer kring Palme som Harry Schein, Ebbe Carlsson, Hans Holmer, Anna-Greta Leijon och hennes dotter, samt alla rykten om att Palme besökte prostituerade. Ett ryckte som säkert uppstått i samband med Geijer-affären på 1970-talet.


Jag bara säger, så går det när en statsminister med ett så vidlyftigt leverne som Palme mördas och mordet inte klaras upp, samt att det finns en rad mystiska omständighetrer kring mordet och dess polisiära aspekter. Märkligt är att syndabocken Christer Petterssons obduktionsprotokoll är hemligstämplat i 30 år! Jag kan inte annat än att skratta åt Sverige och svenskarna som har en märklig förmåga att strula till det för sig.

Av Karsten - 17 maj 2017 21:02

Efter att ha sett den sista och värsta delen av dokumentären om fallet Kevin där poliserna Ingrid Harrysson, Anders Forsman och Rolf Sandberg mer eller mindre lägger orden i munnen på en sjuåring och en femåring. Man försöker tvinga fram en bekännelse av två små barn. Bakom detta ligger en komplett galen kommisarie - Rolf Sandberg som drivs av en tävlingsanda istället för ett sökande efter sanningen.


Barnens pappa pressas av Rolf Sandberg att hjälpa till, detta när fadern ligger svårt nedbruten och medicinerad på en psykiatrisk avdelning. Han får bara träffa barnen om han är polisen behjälplig. Detta förfarande är inte alls ovanligt för den svenska polisen, en misstänkt småbarns mamma pressas ofta till ett erkännade med hot om att hon inte får träffa sina barn igen. Den svenska polisen använder allehanda smutsiga trick och rena lögner för att pressa fram erkännanden. Fallet Thomas Quick är det mest kända, men det finns säkert tretton på dussinet av sådana fall i Sverige.


I normala rättsstater underkänns förhör och erkänannden som pressats fram under en form av psykisk tortyr, så ej i Sverige. Här tror rätten blint på polis och åklagare och ifrågasätter sällan hur uppgifterna som ligger till grund för åtalet kommit fram. Den svenska polisen är mer ute efter ett avslut än att få fram sanningen vid grövre brott. Jag är övertygad om att det finns många Kevin-fall i Sverige och många som sitter oskyldigt dömda i svenska fängelser.


Som tur är finns det ett fåtal rakryggade riktiga poliser i Sverige också, alla är inte galningar som Rolf Sandberg men det finns ack så många av hans kaliber. Det ska bli intressat att se vad för resultat resningen i fallet Kevin utfaller till. I värsta fall ger man bara en reprimand till de poliser som skött förhöret och gör allt för att skydda tilltron till det ruttna svennska rättssamhället.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards