Alla inlägg under maj 2018

Av Karsten - 6 maj 2018 20:46

Kollar på Agenda och partiledardebatten, statsminister Löfven står som vanligt och påstår att han har sjösatt en massa åtgärder inom sjukvård och annat. Den där Stefan Löfven måste ju vara dum i huvudet som inte begriper att han måste hålla sig till ämnet och inte försöka komma bort från ämnet så fort det känns obekvämt och kommer in på känsliga områden. Den där förbannade PK attityden gör att ingen vågar prata klartext mer än möjligen Jimmie Åkesson. Där står sju idioter och påstår att man inte vet varför sexualbrotten ökar när alla innerst inne vet att det till stor del beror på invandringen av unga kåta muslimska män med en avvikande kvinnosyn. 


Den mest korkade och med minst verklighetsförankring verkar vara Jonas Sjöstedt som svamlar sina kommunistiska förklaringar till alla samhällsproblem. Bara komma med något så befängt som att det är fler SD riksdagsledamöter som är kriminella än bland invandrarna. De enda invandrare som förekommer i kriminalstatistiken är de som gripits och dömts, sedan har vi ett gigantiskt mörkertal där allt från momsfiffel till våldtäkt och mord finns representerat. SD:s ledamöter är betydligt mer påpassade av media än de kriminella invandrarna. Media skriver ju inte ens ut om det är en invandrare som begått ett brott.

Av Karsten - 5 maj 2018 22:44

Ni som godtroget går till sjukhuset och lämnar blod sluta med det. Begär istället bra betalt för ert blod då sjukvården säljer blodplasman vidare till läkemedelsindustrin för dyra pengar. Tjäna själv pengarna på ert blod eller sluta med att ge blod. Jag gissar att en halvliter blod är värt åtskilliga hundralappar i obearbetat skick, så tre till femhundra för en halvliter blod är småpengar. Vad ger sjukvården, ingenting mer än en kaka eller bit chockad. De lurar medvetet blodgivarna med sitt skitsnack om en god gärning. I USA får du tvåhundra dollar för ditt blod, så då förstår du enfaldige och godtrogne svenske blodgivare att du är grundlurad.

Av Karsten - 5 maj 2018 21:53

Varför hjälper inte Sverige de kristna flyktingarna i Mellanöstern istället för att släppa in hundratusentals av dessa fräcka muslimska välfärdsmigranter utan flyktingskäl? De kristna araberna ställer inte till med några problem till skillnad från de muslimska. Felet med svenskarna är att de är för dumma för att se skillnad på folk och folk, de lever i villfarelsen att alla i grunden är lika, vilket de inte är. Har man en religion som man anser ge en rätten att våldta och mörda de som inte tror som en själv så är man inte som andra människor, då är man ett djur, ett odjur! 


Sedan Saddam störtades i Irak har tusentals kristna irakier tvingats på flykt då deras säkerhet inte längre kunde garanteras. De förföljdes av islamistiska radikaler som al Qaida och IS. Om Assad störtas i Syrien kommer samma öde att drabba Syriens kristna minoritet, något som de amerikanska kristna tycks strunta totalt i. USA styrs bara av kristna på ytan "den djupa staten" styrs av finansjudendomen som skiter fullständigt i både kristna och muslimer, men sådana realiteter blundar de svenska politikerna för, i deras drömvärld finns inga etniska eller religiösa konflikter. 

Av Karsten - 5 maj 2018 18:44

Bränderna i Eslöv är så klart anlagda av missnöjda nyanlända "flyktingar" men detta vågar man från officiellt håll inte erkänna. Man medger på sin höjd att de kan vara anlagda. Oron sprider sig nu bland de stackars Eslövsborna. Problemen med nyanlända och alla ensamkommande (skäggiga barn) försöker staten och myndigheterna dölja med alla till buds stående medel. Socialdemokraterna är pinsamt medvetna om att de tack vare regeringsbildningen med Miljöpartiet varit starkt bidragande till att det ser ut som det gör i dagens Sverige, med skjutningar, bilbränder och skolbränder. MP bedriver idag allt annat än miljöpolitik, deras områden idag är omvandla Sverige till ett multikulturellt kaos. Att ökad invandring bidrar till en dålig miljöpolitik är de inte ens medvetna om. Sverige bör inte ha mer än 6,7 miljoner invånare för att elförsörjning och matförsörjning ska vara klimatsmart. Om Annie Lööf fick som hon ville och öppna upp för 30 miljoner fler invånare skulle Sverige snabbt förvandlas till en sophög.

Av Karsten - 5 maj 2018 13:26

Nya Tider har en recension av en dansk bok som på svenska heter: "Egohumanisterna - de nya totalitärerna" skriven av Kristian Törning. Det är en analys av de självgoda aktörerna, de så kallade godhetsapostlarna vars enda uppgift verkar vara att förgifta och sabotera den offentliga debatten genom att framhålla sin egen godhet genom att kritisera alla med en avvikande åsikter så som varande onda och moraliska oanständiga. De är moralens självutnämnda väktare med en intolerans mot alla avvikande åsikter och en förakt mot den kultur de vuxit upp i. De liksom så mycket annat i Sverige är en produkt av 68 vänstern uppblandat med liberalismens altruism.


Vi stöter på dem jämt och ständigt i den offentliga debatten, på tidningarnas debatt och kultursidor. De har sällan något konstruktivt att komma med då de saknar logik och analysförmåga och huvudsakligen bygger sina argument på empati och känslor. Deras huvudsakliga uppgift är att framträda som posörer i moralisk godhet som hackar ner på alla och envar som ifrågasätter dem och deras åsikter. Det går inte att föra en debatt med dessa egohumanister då de är totalt låsta i sin självbild. Egohumanisternas främsta spelplan är så klart invandringen där de helt dominerar. Där kan de som Törning skriver: "bära andras olycka som ett smycke" då de frossar i elände och olyckor som de anser att vi alla ska bära som ett skammens ok på våra axlar. 


Jag råkar själv ha en syster som tillhör släktet egohumanister så jag vet hur det är att försöka föra en diskussion med dem, det går inte. Så fort man presenterar ett logiskt hållbar argument mot deras känslomässiga dravel så säger de bara "tyst, jag vill inte höra mer" och därmed är diskussionen avslutad. På alla plan utnyttjar de sin egenhändigt konstruerade moraliska upphöjdhet och blickar ner på sin omgivning med ett nedlåtande förakt. De söker sig gärna till konstnärliga yrken eller jobbar inom ideella organisationer såsom Röda Korset, Amnesty, Individuell människohjälp och liknade. Där får de känslan av att göra något moraliskt godhjärtat som höjer dem över oss vanliga medborgare och därmed ger dem rätten att döma alla andras åsikter efter sin egen måttstock. De är dessa egohumanister som sakta men säkert för Sverige närmare och närmare det totalitära samhället där dissidenter tystas eller fängslas, där man ser mellan fingrarna med våldsvänsterns övergrepp på oliktänkare. Än så länge kan vi stoppa dem genom att rösta på de partier som tar avstånd från deras ideologi, höstens val blir ett ödesval för Sverige.

Av Karsten - 4 maj 2018 23:42

I senaste numret av Nya Tider kan man läsa ett helt uppslag om svenska kvinnor som konverterar till islam. En norsk forskare liknar dessa konvertiter vid de norska "tysketöserna" som under ockupationen 1940 till 1945 valde att gå i säng med tyska soldater. Kvinnor som går i säng med främmande ockupanter, muslimer i Sverige måste betraktas som främmande ockupanter vars mål är att islamisera Sverige.

En svensk universitetslektor har skrivit en avhandling om svenska kvinnliga konvertiter och intervjuat ett stort antal av dessa kvinnor. Det är ensamma, frånskilda, som drivs av en förbittring mot sin egen kultur där de inte klarat av att leva upp till idealen. Med andra ord utseendemässigt frånstötande feta fruntimmer som finner lyckan i att underkasta sig en muslimsk man och hans sinnessjuka religion. Med burkan på liknar de en Michelingubbe man trätt av svart sopsäck över. 


Detta är en skrämmande utveckling som politikerna väljer att se bort från, de ser det väl mest som ett positiv utslag av mångkulturen, en form av omvänd integrering. I Storbritannien har cirka 40 000 kvinnor konverterat till islam som ett resultat av den okontrollerade invandring av främst pakistanare men även andra muslimer från imperiets gamla kolonier. Det var islamiseringen av England som fick engelsmännen att rösta för ett utträde ur EU då man hade tröttnat på den ständiga floden av muslimer och andra som tog sig från Frankrike till England. Jag tycker jämförelsen med kvinnors fraternisering med fienden i de ockuperade länderna under andra världskriget är en utmärkt jämförelse. En dag kanske vi kan raka deras huvuden och rista in en halvmåne i deras pannor som ett varnade exempel. För det kommer till en uppgörelse med islam i Europa och den uppgörelsen kommer att bli blodig.

Av Karsten - 4 maj 2018 18:33

Det är så dags att skärpa asyl- och flyktingpolitiken fem månader innan valet. Löfven som känner draget kring öronen och de vikande opinionssiffrorna hoppas nu att detta beslut ska ge draghjälp i valet i september. Felet är bara att detta beslut skulle socialdemokraterna ha tagit för minst tjugo år sedan, helst redan i slutet av 1980-talet. Det blir intressant att se vad MP:s reaktion blir, spräcka regeringssamarbetet fem månader innan valet?! Väljarna är nog inte dummare än att de genomskådar detta valfjäsk och väljer att lägga sin röst på SD, AfS eller M  som är de enda som har en något så när trovärdig flyktingpolitik. Alternativ för Sverige är klarast med sitt totalstopp och sin återvandringspolitik som man får hoppas många väljare inser vara det bästa för landet. 


Sverige måste tömma de så kallade "utsatta områdena" i klartext invandrargettona och få ut dessa välfärdsparasiter ur landet. Lever dessa invandrare på bidrag och har gjort så under många år ska det vara möjligt att återkalla medborgarskapet och kasta ut vederbörande. Framför allt måste det bli ett stopp för islamiseringen av Sverige. Riv alla moskéer och låt packet mötas i unkna källare. Gör livet så svårt som möjligt för muslimerna så de frivilligt lämnar Sverige. Där är danskarna ett föredöme de har insett faran av islamiseringen, här i Sverige böjer sig makten för den störta faran Europa utsatts för. Islam är och förblir ett politiskt och religiöst hot mot den kristna västerländska kulturen.

Av Karsten - 4 maj 2018 02:18

I en intervju i Metro säger Annie Lööf (C) att de 9000 ensamkommande afghanerna kommer att bli en tillgång för Sverige och att det därför är bra att de får stanna. Hur fan vet hon det? Tänk om en majoritet av dem ägnar sig åt narkotikahandel, momsbedrägerier, säljer gamla grönsaker och frukt där bästa datum gått ut osv. Annie Lööf vet inte ett djävla dugg hon bara tror en massa skit. Den som röstar på Centern är en efterbliven idiot. Alla som tror på vad politikerna lovar är godtrogna lättlurade stackare.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards