Alla inlägg under maj 2018

Av Karsten - 21 maj 2018 21:44

Det är otroligt så lång tid det tar innan polletten trillar ner, freon uppfanns av den multinationella kemijätten DuPont år 1928 och användes först i kylskåp men kom under femtiotalet att användas som drivgas i spraytuber. Redan 1974 kom det krav på förbud mot freoner men inte förrän 1987 lyckades man ena sig för ett globalt förbud i Montreal. Om det tog så djävla lång tid att fatta att en kemikalie var på väg att förstöra ozonskiktet och därmed utgöra ett hot mot livet på jorden hur lång tid kommer det då att ta när nästa produkt skapad av människan visar sig vara farlig? 


Man slutade inte helt att använda freoner man ersatte det bara med väteflourkarboner s.k mjuka freoner som inte är lika farliga som freonerna (klorflourkarboner). Jag har länge hävdat tesen att människan är på väg att begå långsamt självmord genom förgiftning av jorden med kemikalier. Ungefär som en heroinist som förr eller senare kommer att ta det där lilla extra som knuffar honom över kanten. Varje år läser vi om nya substanser som visat sig vara farligare än vi trott, som pesticider för ogräsbekämpning som visar sig döda de pollinerande insekterna som jordbruket inte klara sig utan. Vattendrag som drabbas av övergödning på grund av läckaget av konstgjorda gödningsämnen i form av olika kväveföreningar som jordbruket använt i snart ett sekel.  


Den som tror att något blir bättre av att rösta på Miljöpartiet måste vara en helidiot eller lite efterbliven, de gröna fjollorna kan inte göra ett skit mot multinationella kemijättar som DuPont och andra. Det är inte politik det handlar om utan pengar, ekonomiska vinster den ständiga tillväxten. Det är inte politik som styr världen utan lobbygrupper som jobbar för de olika multinationella företagen och till syvende och sist för ett fåtal stenrika finansfamiljer. Det hemska är att dessa skiter i om det går åt helvete med jorden och miljön, de tänker bara på de kortsiktiga vinsterna. De har pengar nog att klara sig så de är de sista som dör när allt annat redan dött.

Av Karsten - 21 maj 2018 12:17

När socialdemokraterna en gång för länge sedan införde en omsättningsskatt på varor så hette det att det var en tillfällig skatt, något som skulle försvinna efter ett tag. Vi vet alla att det gjord den inte, först hette det oms - omsättningsskatt sedan permanentades den och kallades moms - meromsättningsskatt. Detta är det enda socialdemokraterna är riktigt duktiga på, att beskatta medborgarna. Först beskatta de vår lön, sedan beskattar de varorna vi köper för vår lön. Den stora frågan man idag kan ställa sig är, vad får vi för alla dessa skattepengar som staten drar in? All samhällsservice blir ju sämre, skolan blir sämre fler går ut nian med ofullständiga kunskaper, sjukvårdsköerna växer och vården blir sämre. 


En sektor som tycks få kosta hur mycket som helst är mottagandet av asylsökande flyktingar, där sparas det aldrig på skattekronorna. Dessa människor som inte bidragit med en enda skattekrona får alla sina krav tillgodosedda, de har en egen lobbyorganisation bestående av miljöpartister och vänsterfolk som i media ondgör sig så fort flyktingarna inte får den mat de vill ha eller inte utrustas med moderiktiga kläder och skor. Det är aldrig tal om att köpa sekondhand kläder eller andra billiga alternativ. Fler och fler svenskar börjar få upp ögonen för att de unga män (98 % är män) som kommer till Sverige inte är riktiga flyktingar, då de så fort de fått medborgarskap och ett svenskt pass åker på semester till det land de flytt från. Är det verkligen sådan verksamhet som våra skattepengar ska användas till?


En röst på S eller MP är en röst på fortsatt höga skatter som till en viss del kommer att användas till att försörja de invandrade invånarna i våra förortsgetton, samt att fylla på med nya "flyktingar". Även en röst på allianspartierna kan betyda fortsatt massinvandring då Centern inte går att lita på. Endast Alternativ för Sverige lovar stopp för all asylinvandring och att man påbörjar ett projekt där folk fås att återvända till de länder de kommer ifrån. Många av de unga afghaner som kommer hit har bott i Iran i många år, där deras skyddsbehov är väl tillgodosett. Rösta på AfS i september.

Av Karsten - 20 maj 2018 16:07

Det spekuleras en hel del varför det gått så snett med den svenska migrationspolitiken och integrationen, man talar om socioekonomiska orsaker och annat dravel förankrat i politisk ideologi. Svaret är ganska enkelt, man har negligerat grundläggande samhälls- och kulturfaktorer. 

De flesta samhällen och kulturer är uppbyggda på tjänster och gentjänster, på ett tagande och givande. Får du något av mig så förväntar jag mig att jag får en gengåva eller gentjänst av dig när jag så behöver. Sverige gjorde kardinalfelet att inte ställa några motkrav på de individer som söker asyl i Sverige och som kom i åtnjutande av det svenska samhällets överflöd och välfärd. Detta har skapat en form av otacksamhet och rent habegär hos många av de yngre asylsökande männen, för de flesta asylsökande som kommer är män.

Som den ungen afghanen som gick bärsärk när han inte fick dadlar och citron till sin mat på hemmet han bodde, eller alla de fall där asylsökande som skulle utrustas med kläder krävde att få dyra märkeskläder. Om detta har många tjänstemän på f.d Invandrarverket vittnat om nu i efterhand.


Hade det svenska samhället från början ställt motkrav för de förmåner som de asylsökande fick tillgång till hade det inte alls urartat på det sätt som det gjorde. De som kom som arbetskraftsinvandrare på 1950 och 60-talet fick ingenting, de fick själva arbeta ihop till kläder och bostad och kunde ta hit sina anhöriga först när de kunde garantera deras försörjning. Nästa alla av denna generation av invandrare assimilerades i det svenska samhället och är idag nästan osynliga då vi ser dem som svenskar.


Det var när det började komma utomeuropeiska invandrare från Mellanöstern i början av 1980-talet så hade man plötsligt ändrat synsätt från myndigheternas sida, man såg dem som offer för krig och förföljelse och försökte överskölja dem med godhet utan att kräva någon form av motprestation. Detta gav snabbt upphov till embryot till de första invandrargettona, då många av de som kom valde att flytta till någon av storstädernas förorter där det redan bodde många araber och andra muslimska grupper. Från svensk sida hade man inga krav på var den asylsökande bosatte sig. Snabbt insåg man bland de asylsökande att man belönades genom att vara en kravmaskin, de svenska myndigheterna lade sig platt för alla krav om man i samma mening anklagade dem för rasism och främlingsfientlighet. Detta med rädslan att anklagas för rasism var något som vänsterfolk inblandade i migrationsprocessen lärde ut till de sökande ( bl.a jurister). 


Ryktet om en kravlös tillvaro i Sverige spred sig snabbt i stora delar av den ickeindustrialiserade världen, åk till Sverige och säg att du är förföljd så får du bostad och ekonomiska bidrag utan några motkrav. Detta var så klart rent vansinne av de styrande i Sverige men fick ändå pågå under ett par årtionden. Ett av felen var att man anställde fel sorts människor på Migrationsverket (tidigare Invandrarverket), unga människor, många gånger kvinnor som röstade på V eller MP som såg de asylsökande ur ett offerperspektiv, det var synd om dem. Detta fick till följd att många som saknade riktiga asylskäl fick både asyl och permanent uppehållstillstånd. Man till och med skapade ett prejudikat från politisk håll om ömmande skäl och humanitära skäl. Sedan var det bara att kräva att man skulle få hit hela sin familj, ett krav som uppfylldes till 99 procent. Den största andelen invandrare som kommer idag är av kategorin anhöriginvandring. Även dessa blir försörjda av de svenska skattebetalarna.


Det är denna vansinniga politik av generositet utan krav på motprestationer som lagt grunden för alla högerpopulistiska partier runt om i Europa, då Sverige inte är ensamt om att ha en kravlös invandringspolitik. Sverige är utan tvekan det mest extrema landet men inte det enda. Hade man från första början ställt hårda motkrav på de asylsökande, att lära sig språket, att lära sig våra seder och bruk, få klart för sig att de inte kan ta hit sina anhöriga om de inte kan garantera deras uppehälle osv. så hade vi för det första haft färre asylsökande och de som kommit hade varit mer motiverade att integreras i det svenska samhället. Vi hade nog sluppit de stora volymerna av parasiterande ekonomiska lycksökare.


Det är först nu när allt håller på att gå åt helvete som de politiska partierna vaknat upp och håller på att överbjuda varandra i strängare invandringspolitik och att ställa högre krav på dem som kommer, med krav på språkkunskaper samt att lära sig våra normer. Det är först nu man börjat tala om minskad anhöriginvandring, något som Vänstern och MP så klart motsätter sig. Men det är för sent, de tröstlösa betonggettona som styrs av kriminella invandrargäng och religiösa extremister är redan en realitet som är svår att få bort, med mindre än att man tar till väldigt drastiska åtgärder. Gängen är cementerade och vem fan av deras medlemmar vill ställa sig i kassan på ICA och tjäna 20 000 kr/mån när de kan tjäna samma summa på en dag genom sin kriminalitet? Vi ska genom att skapa arbeten få bort dem från de kriminella gängen säger Stefan Löfven (s) utan att ha en susning om verkligheten.


Tack vara att denna vansinniga invandringspolitik fått pågå så länga har problemen den skapat vuxit sig okontrollerbara man har från politiskt håll målat in sig i ett hörn man inte kommer ur. Allt för länge har man tystat de kritiska rösterna med anklagelser om rasism och främlingsfientlighet, man har vägrat lyssna och kvävt all offentlig debatt i denna fråga. Den politiska korrektheten har vuxit till en statsreligion som tabubelagt all kritik mot den förda generösa och kravlösa invandringspolitiken. Nu står många politiker med byxorna nere och inser att resultatet av deras ansvarslösa politik kommer att visa sig i höstens val. 

Av Karsten - 19 maj 2018 23:59

Kan det vara så djävla svårt att se att allt håller på att gå käpprätt åt helvete? Vi håller alla på att bli offer för privatisering och exploatering av livets nödtorft. Snart kommer dricksvatten att privatiseras och bli big business för investerare och finansinstitut (läs Rothschild och de andra finansjudarna). De kommer att exploatera de svenska älvarna och sjöarna om vi inte tar makten över vårt land och dess tillgångar. Förstatligar allt som går att förstatliga, i första hand bankväsendet. Vi måste kasta ut dessa profitörer och parasiter en gång för alla. 


Moderater och andra nyliberaler som blint tror på den fria marknaden medan de i själva verket går dunkla krafters ärenden måste vakna upp och se till Sveriges bästa i första hand. Vi har inget intresse av att utländska krafter exploaterar våra naturtillgångar. Våra politiker är inget annat än marionetter åt det globala kapitalet deras enda uppgift är att kollra bort medborgarna med förvirrad politisk retorik. Se bara på sossarna som gjort avbön under galgen och anammat SD:s politik till punkt och pricka. Vi måste ta makten över våra tillgångar och visa Wallenberg och de andra vasallerna vem som äger Sverige. Om sedan lite blod måste flyta så må det vara hänt. 

Tid

Av Karsten - 19 maj 2018 20:50

Alla vi människor har vår utmätta tid här på jorden (detta låter väldigt religiöst, men det är det inte), det är vad vi gör med denna tid som är det viktiga. De flesta säljer sin tid till smartare människor som tjänar pengar på detta. Vad är lönearbete annat än att sälja sin tid till någon annan som bestämmer vad du ska göra med din tid? Vem fan vill sitta vid ett skrivbord och sortera papper eller stirra in i en skärm hela dagarna, nä det finns bättre saker att lägga sin tid på. Allt detta insåg jag redan efter första klass, jag tycket det var rena natten att sitt still i en bänk och höra på en kvinna som malde på bakom katedern. 


Lönearbete har jag alltid skytt som pesten och gjort allt för att slippa det så gott det nu går i ett land som Sverige. Faktum är att det är rätt enkelt med sossarna vid rodret, man deltar i en arbetsmarknadspolitisk åtgärd i sex månader sedan kan man stämpla A-kassa i nästan ett år och jobba svart vid sida om ( ja, jag är hantverkare och gillar det jag gör så jag lider inte så mycket av det). Kreativa yrken där man själv disponerar sin tid står jag ut med. Värst av allt är bildskärmsarbete där man tvingas sitta vid ett djävla tangentbord och utföra samma slentrianmässiga arbetsmoment dag ut och dag in. Läste någonstans att vi i genomsnitt har 30 000 dygn till vårt förfogande sedan är det slut. Ska man sälja denna dyrbara tid för en spottstyver för att någon finansvalp ska tjäna pengar på den?


Hade folk insett hur dyrbar deras tid är och hur kort livet är så hade de fan i mig inte stressat runt som skållade råttor och slösat bort tiden på en massa skit. Som nu detta med mobiltelefoner, hur mycket tid lägger inte folk ner på att peta på denna lilla löjliga mojäng? Får de mer livskvalitet av att få många likes på sin Facebooksida? Eller det här djävla Twitter, jag är redan trött på skiten efter en knapp månad. Jag tycker man ska införa medborgarlön så folk själv får bestämma vad de vill göra med sin tid, de som vill sälja den till profitörer kan göra det och den som vill disponera den själv kan göra det. Rent ekonomiskt är det inget som hindrar att man inför medborgarlön då produktionssektorn genererar så stora vinster redan så det både räcker och blir över. De enda som lägger hinder i vägen är politisk ideologi och Luthers arbetsmoral.

Av Karsten - 19 maj 2018 13:26

"Försvarsmakten" i USA strider inte för frihet och amerikanska värden, i realiteten är det de fattiga och outbildade medborgarna som offrar sina liv i ett orättfärdigt krig för att tillvarata de allra förmögnaste intressen utanför USA. Nationen USA har aldrig varit hotad inte ens den 11 september 2001, de styrande har bara skapat illusionen av ett yttre hot. Ingen annanstans är medborgarna så bortkollrade av media och makten som i USA.

Av Karsten - 18 maj 2018 19:31

Fredagar är högtidsstunder ty då är det "Disney sjov" på Dansk TV1 där de alltid visar två gamla Disney filmer från 1930-talet. Sådana som de av politisk korrekthet inte visar i svensk TV på grund av att de innehåller för mycket våld eller är rasistiska. Idag visade de "Tre små kattungar" där en fet negerkvinna framträder med endast sin underkropp och en kvast, hon brukar även förekomma i avsnitt med katten "Figaro" där hon är någon form av hemhjälp eller slav (vad fan vet jag?). Danskarna anfäktas inte av samma rädsla som svenskarna att trampa någon på tårna eller att kränka någon.


Det finns nog inget annat folk förutom svenskarna som är så patologiskt rädda för att trampa någon annan kultur på tårna. Detta gör att all form av satir och sarkasm blir utslätad i Sverige då man inte vågar driva med exempelvis judar och negrer. Det är helt otroligt att man i ICA-reklamen vågar driva med norrmännen, jag väntar med spänning på att Norge ska inkomma med en offentlig protest på svenska ambassaden i Oslo. När jag gick i skolan så stod det i Biologi boken att om en vit och en svart fick barn så blev det en bastard, det tror jag än på. Varför skulle jag ändra åsikt och inte tro på vad de en gång lärde ut i skolan bara för ett antal fjollor tagit plats i vår riksdag?

Av Karsten - 18 maj 2018 18:45

Hur sjukt ska Sverige bli innan det tillfrisknar? De som styr det här landet verkar ha tappat greppet om verkligheten fullständigt, de rabblar sitt ständiga mantra om solidaritet, humanism och empati. Den ekonomiska verkligheten låssas de inte om, Sverige lånar idag pengar för att upprätthålla illusionen av välfärd. Vi vet alla att massinvandringen har en stor skuld till det elände folket upplever idag.

Tänk vad mycket nytta de pengar gjort på annat håll som vi idag måste lägga på dysfunktionella araber, kriminella invandrargäng, traumatiserade våldtagna kvinnor och alla andra merkostnader som asyl- och flyktinginvandringen fört med sig. De hade kunnat gå till skola, sjukvård, polis och försvar om vi dragit i bromsen tidigare och ändå vill dessa idioter till politiker låta 9 000 afghaner utan asylskäl stanna!? Vilken blir nästa grupp för dessa självutplånade altruister? De marockanska gatubarnen?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards