Alla inlägg under maj 2018

Av Karsten - 12 maj 2018 20:36

Började röja bland mina bokstaplar och tömde ut alla böcker som stod bakom de främre böckerna i bokhyllan och tro det eller ej jag hittade en Leif GW Persson roman jag letat efter i mer än ett år. Jag har alltid varit övertygad om att den skulle finnas i någon av de boktravar som var staplade framför bokhyllan men fann den bakom de andra böckerna i hyllan, så nu har jag något att läsa i ett par dagar. Ja är den riktigt bra så läser jag väl ut den på ett och ett halvt dygn. Det är en av hans tidigare romaner "En annan tid, ett annat liv" från 2003.

Ett annat fynd i bokröran var en tjock bunt med gamla krigsserier, "Serie biblioteket", "Pilot 22" och "Kommando serien" små tidningar i halvformat som man med välbehag sög i sig som barn.


Börjar inse att jag nog har för många böcker och att det är hög tid att rensa ut allt skönlitterärt skräp. De flesta böcker jag har är facklitteratur, mycket historia och religion. Visst kan man hitta nästan all information på Internet men den är ofta snuttifierad och ytlig, vill man ha kött på benen så får man läsa böcker. Jag har alltid gillat böcker och alltid läst och studerat. Kunskap är den enda rikedom som man aldrig kan ta ifrån en person med mindre än att man lobotomerar vederbörande. Att samla på fakta är ett sätt att leva.

Av Karsten - 12 maj 2018 17:23

Råkade få se hur två poliser med skandinaviskt utseende punktmarkerade mot två kriminella kulturberikare på Gustav Adolfs torg i Malmö. De hade stannat kulturberikarnas lyx Mercedes och gick minutiöst igenom bilen medan de två gängmedlemmarna stod och hängde mot en vägg och tittade på, en svarting och en med arabiskt utseende. Polisen hittade inget i bilen så de lät slöddret köra vidare, men det är bra att polisen håller ögonen öppna och inte ger dessa kriminella parasiter en lugn stund. Vet de att de när som helst kan bli stoppade så vågar de inte ha vapen eller droger med sig i bilen som säkert stod skriven på en målvakt. 


Det är sorgligt att det finns alldeles för få poliser per capita i Sverige. Vi får hoppas något parti vinner valet som verkligen prioriterar polisfrågan framför ännu mer asylinvandring. Det behövs hårdare tag i dagens Sverige där man röjer upp i gettoområdena. Rosengård, Kroksbäck, Rinkeby, Tensta och liknade ställen ska inte vara någon sorts laglösa reträttplatser för dessa kriminella kulturberikare. Ge polisen mandat att öppna verkanseld vid minsta tecken på motstånd, kastar tolvåringar sten mot polisen så meja ner dem med automateld. Vem fan bryr sig om ifall arab eller Somalia kärringar sörjer sina skjutna telningar, de skulle uppfostrat dem bättre och lärt dem veta hut.

Av Karsten - 11 maj 2018 23:59

Kollar på Al Pitcher, den engelske stå upp komikern som skämtar om oss svenskar. När man hör honom inser man att det är rent kriminellt att låta främlingar bosätta sig i detta landet. Själv har jag ju alltid ansett att svenskar inte är riktigt kloka, inte så att det är något större fel på dem men de klarar bara av att leva med varandra, det vill säga likasinnade. Främlingar klara de inte av, speciellt inte i områdena utanför storstäderna. De lever efter seder som framstår som högst exotiska för alla utom andra skandinaver, men även här råder det en form av antagonism. Svenskar anser alla norrmän är som Flexsnes, bara en norrman öppnar truten så börjar svensken asgarva. Ett tag drog man norgehistorier som alla gick ut på att norrmän var dumma i huvudet, men så dumma så de ger bort sitt land som svenskarna är de inte. Danskar anser vi svenskar vara opålitliga rövare allihopa, de har sitt hygge och Elefantöl men de går fan inte att lita dem, på speciellt inte sedan den danska kronan blev värd mer än den svenska.


Nä, det är brottsligt att blanda svenskar med annat än finnar, danskar och norrmän. Att som politikerna importera folk från andra sidan jordklotet och placera dem bland svenskar och tro att de ska anpassa sig är lika dumt som att försöka ta ner månen. Svenskarna ska vara för sig själva då trivs de bäst. Att bli svensk tar många generationer, saknar man den kollektiva andan så är det stört omöjligt att bli riktigt svensk. Man kan gå runt och låssas att man är svensk, apa efter deras knasiga seder och bruk. Dricka kokekaffe och snusa, fy fan för kokekaffe det är totalt odrickbart. Så fort man kommer ut på vischan så dricks det kokekaffe, det står där på vedspisen i köket och puttrar från arla morgon till sena kvällen. 

Om Al Pitcher som vuxit upp på Nya Zeeland upplever oss som så annorlunda och exotiska hur fan tror ni då en somalier eller arab upplever oss? Och dessa tror ni att det ska gå att integrera i den svenska kulturen?? Ni politiker där uppe i Stockholm måste vara spritt språngande galna som tror att Sverige kan bli mångkulturellt. Vad ni skapat är ett svenskt samhälle där även en del arbetskraftsinvandrare ingår, ett neger samhälle och ett arab samhälle. Ett splittrat samhälle som med åren kommer att bli svårare och svårare att styra.

Av Karsten - 11 maj 2018 19:35

Med anledning av att den svenska regeringen stött en palestinsk NGO organisation säger Israels ambassadör i Sverige Ilan Ben-Dov:

– De måste vara mer försiktiga och ha kontroll över vad skattepengarna går till. Inte en krona får gå till terrorism. Det borde vara på den svenska agendan, sa han apropå NGO Monitors rapport.

Jag säger varenda skatteshekel i Israel går till den statliga terrorismen av palestinier. Hade inte Israel fördrivit palestinierna från deras territorium så hade vi sluppit många av Mellanösterns flyktingkatastrofer. Israel ligger som en varböld vid Medelhavet och hotar ständigt freden i området. Hade inte judarna varit behäftade med den hybris de har och den önskan att bygga ett Storisrael på andra länders bekostnad så hade det kanske rått fred i området. Denna av USA stödda kärnvapenmakt som verkar ha Carte Blanche i all sin utrikespolitik hur aggressiv den än är får alltid stå oemotsagda. Så fort någon kritik riktas mot dem så är det antisemitism hur länge ska omvärlden tolerera detta? 

Av Karsten - 11 maj 2018 18:44

Om det är som FN:s rasdiskrimineringskommission påstår i sin rapport att rasism och diskriminering ökat i Sverige så kan jag inte se detta som något annat än ett friskhetstecken. Länge nog har svenskarna funnit sig i att bli undanskuffade samtidigt som invandrare har erhållit positiv särbehandling. Vad gäller ökningen av antisemitism så vet alla som inte har huvudet under armen att denna står till största delen radikala muslimer för. Idag är det inga djävla nynazister som bränner ner synagogor, det är unga muslimer från förortsgettona. 


Att se om sitt eget hus när landet invaderas av främlingar är något helt naturligt, som svensk företagare anställer jag hellre en svensk kvinna än ett vandrande svart tält även om jag vet att den sistnämnda anmäler mig för diskriminering. Den svenska lagstiftningen med "hets mot folkgrupp" och diskriminering har blivit till vapen i händerna på missbelåtna invandrare som inte får de arbeten de förväntar sig. Det är dags att återta Sverige och åter sätta de etniska svenskarna i första rummet. Det var våra svenska förfäder som byggde upp landet och skapade välfärdsstaten, de som kommer hit och kräver full tillgång till välfärden har inte bidragit med en enda krona eller en enda svettdroppe till bygget. De är i mina ögon inget annat än välfärdsparasiter. 


Kan vi inte tala klarspråk i dessa frågor utan att FN ska komma med sina pekpinnar så är vi inne på ett sluttande plan. Jag är rädd för att redan gått för långt och om man plötsligt lättar på trycket från politiskt håll så får man ketchup effekten, allt det hat som byggts upp under årtionden av invandring utan någon öppen politisk debatt kommer som en vårflod och sköljer allt med sig. I Danmark öppnade man för debatt redan 1996 då vanligt folk fick komma till tals i de danska tidningarna, det blev en stormflod av negativ kritik mot invandringen. Detta bredde väg för Danske Folkeparti via Glistrups missnöjesparti, övriga politiker fattade vinken och skärpte den danska invandringspolitiken. Svenskarna gjorde tvärtom man lade locket på invandringsdebatten, det blev ett tabuämne man inte diskuterade. Idag ser vi resultatet en nation i kaos och kriminalitet.

Av Karsten - 11 maj 2018 18:22

Vad i helvete är det FN sysslar med? Det är så man kan tro att deras rapport om ökad rasism i Sverige är ett beställningsarbete från svensk vänster. Om det finns rasdiskriminering i Sverige och om det förekommer hatbrott så beror det uteslutande på att svenskarna själva aldrig fått säga ett ord om huruvida de vill ha ett mångkulturellt samhälle. Tar man in närmare två miljoner främlingar under några årtionden så kan man också räkna med en negativ reaktion från ursprungsbefolkningen. Om hatbrotten och diskrimineringen ökat i Sverige så är det en följd av ett misslyckat integrationsarbete och en för stor volym invandrade. Den allra största delen rasism förekommer mellan främmande etniska grupper inte mellan svenskar och invandrare men den bortser man helt från. I stort sett all antisemitism i Sverige står radikala muslimer för, bara en bråkdel kan tillskrivas NMR och liknade organisationer.

Av Karsten - 11 maj 2018 12:08

Danmark inför nu förbud och sanktioner mot de flyktingar som bosätter sig i gettoområden (på sv. utsatta områden) man drar in deras kontantbistånd (på sv. försörjningsstöd). I Danmark har man 16 stadsdelar som betecknas som gettoområden, i Sverige är det över 60 så kallade "no go zoner". Lilla Danmark har fört en klok asyl- och invandringspolitik där man lyssnat till folkets vilja vilket inneburit att man bara tagit emot 170 000 asylsökande flyktingar, Sverige har tagit emot miljontals.


Den förre kommunordföranden i Malmö Illmar Reepalu (s) ville införa ett stopp för all vidare placering av asylsökande i Malmö på grund av att staden redan tack vare sekundärinvandring från andra och kringliggande kommuner fått så stora problem att stadens ekonomi gick på knä. Han blev uppkallad till Rosenbad där han blev uppläxad efter noter, detta skedde innan vinden vände i invandringsfrågorna.


Sverige borde följa Danmarks exempel och sätta stopp för att nyanlända tillåts bosätta sig i Rinkeby, Rosengård, Kroksbäck, Biskopsgården, Tensta, Skärholmen, Husby osv. Vi måste bryta gettoiseringen av Sveriges förorter, de ska inte kunna gadda sig samman och bygga upp islamiserade områden med egna lagar och normer. De ska lära sig ta seden dit de kommit. Det måste bli ett stopp på moské byggande och böneutrop. Böneutrop är inget annat än indoktrinerande religiös propaganda. 


Vägrar våra politiker att lyssna till folkviljan och fortsätter att bryta alla löften efter valen så måste svenska folket gå till utomparlamentariska metoder för att visa sitt missnöje med den förda politiken. Det är hög tid att kavla upp ärmarna och visa de utomeuropeiska ekonomiska migranterna vad vi tycker om dem, de ska dagligen få veta att de inte är välkomna. De svenskar som gömmer illegala flyktingar ska också bli måltavla för det folkliga missnöjet, de ska handgripligen visas att vinden har vänt.


Vad gäller de autonoma och våldsvänstern så är det dags att tillgripa deras egna metoder mot dem, samlas bara tillräckligt många vanliga svenska handlingskraftiga män så kan man banka skiten ur dem på en eftermiddag. Får de en omgång som de aldrig glömmer så kommer vi nog slippa se dem i framtiden. Felet är att vi låtit dessa vänsterextremister få ett övertag genom att polisen inte tillåtits använda samma våld som de själva utövar samt att de skyddats av media. Danska polisen bankar skiten ur dessa svartmaskerade autonoma och samhället lägger inte ett finger emellan. 

Av Karsten - 10 maj 2018 22:16

Hörde att 1,9 miljoner av de som bor i Sverige är födda utomlands. Detta är skrämmande siffror som leder till eftertanke. Danmark har tagit emot cirka 170 000 flyktinginvandrare. Bland dessa 1,9 miljoner i Sverige finns naturligtvis en stor del skandinaver men en allt för stor del är utomeuropéer med muslimsk kultur och religion. Vad händer om denna stora grupp muslimer bestämmer sig för att med våld bemäktiga sig makten i Sverige eller om de med nativitetens hjälp inom några decennier är i så stor majoritet att de på demokratisk väg likt nazisterna kan ta makten och omvandla Sverige till en islamisk republik. 


De där naiva korkskallarna i riksdagen borde nog börja tänka på att se om sitt hus, fortsätter de med sin ansvarslösa asyl-och flyktingpolitik så har de snart inga riksdagsplatser kvar för där sitter en muslim. Alla muslimer oavsett om de är moderata eller radikala har som mål att islamisera så stora delar av världen som bara är möjligt. Muslimerna betraktar inte oss svenskar som jämbördiga medmänniskor, utan som otrogna lägre stående varelser. Så här ser naturligtvis inte majoriteten av riksdagsledamöterna på muslimer då de lever i illusionen att dessa är som folk är mest, de tror muslimer tänker precis som oss svenskar. Så är tyvärr inte verkligheten, muslimer minns sin historia och vill bara ta ut sin hämnd på det kristna Europa för alla oförrätter från korstågens dagar.  

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards