Alla inlägg under maj 2018

Av Karsten - 25 maj 2018 11:24

Miljöpartiet har deklarerat att de inte kommer att sätta sig i en regering med socialdemokraterna om de inte ändrar inställning i återföreningsfrågan (anhöriginvandring) och i frågan om tillfälliga uppehållstillstånd, MP vill återinföra de permanenta uppehållstillstånden. En röst på MP är en röst för fortsatt massinvandring. Jag hoppas väljarna inser detta och en gång för alla röstar ut MP ur riksdagen genom att lägga sin röst på AfS som till motsats mot MP vill rädda Sverige. 


Miljöpartiet och Centerpartiet är de två farligaste partierna då de vill på sikt byta ut Sveriges befolkning och göra oss svenskar till en minoritet i vårt eget land. För det ska politikerna veta, de flesta svenskar betraktar Sverige som sitt land, ett land deras förfäder slet och svettades för att bygga upp till vad det var under sin glanstid på 1950- till 1970-talet. Därefter började det gå utför, man började ta emot s.k "politiska flyktingar" folk som sökte sig till den svenska välfärden med grumliga skäl. En del hade kanske riktiga skyddsskäl men många hade mest ekonomiska skäl att ta sig hit.


Detta urartade fullständigt under 1990-talet för att helt spåra ur 2015 då 163 000 asylsökande kom under bara ett par höstmånader. Över 90 procent av dem var unga muslimska män utan riktiga flyktingskäl. Av de cirka 163 000 som kom var 35 369 ensamkommande barn, av dessa var 66 procent afghaner. Många av dessa visade sig vid närmare granskning vara över 18 år. Hela denna cirkus har vi Socialdemokraterna och Miljöpartiet att tacka för, de visste redan på våren 2015 att risken var stor att en gigantisk flyktingvåg skulle skölja in över Europa och man hade både tid och möjlighet att stoppa att de kom till Sverige. Regeringen kunde deklarera att Sverige tillfälligt stänger sin gränser för alla asylsökande då landet redan tagit emot så stora volymer av flyktingar att landet inte klarade fler. Detta gjorde man inte.

 

För att inte en liknade situation ska uppstå måste Miljöpartiet bort från makten genom att folk inte röstar på dem. Allt deras miljösnack är bara tomt dravel, de vet innerst inne mycket väl om att Sverige ensamt inte kan lösa miljö och klimatproblemen då det är ett globalt problem. Miljöpartiet är i realiteten ett kommunistparti förklätt till miljöaktivister, de är som en vattenmelon, gröna utanpå men röda inuti. Valet i september är avgörande för Sverige och svenskarnas framtid, antingen lägger vi vår röst på de gamla vanliga partierna och det kommer att fortsätta strömma in en massa ekonomiska lycksökare i landet, eller så röstar vi på de partier som vill sätta stopp för all vidare invandring och se till att alla som fått avslag på sin asylansökan lämnar landet.

 

Klockan är fem i tolv för Sverige och svenskarna, vi kan i valet sätta stopp för all vidare asylinvandring och islamisering av Sverige genom att lägga vår röst på de parti som vill rädda Sverige och prioritera etniska svenskar framför främmande ekonomiska lycksökare. Alla politiska frågor som sjukvård, skola, polis, bostadsbrist, försvar m.m hänger samman med asyl- och flyktingfrågorna då den generösa asylpolitiken kostar enorma summor varje år, pengar som skulle kunna komma svenskarna till del. En stor del av polisens resurser går åt till att stävja den brottslighet som många invandrare sysslar med som de kriminella invandrargängen i våra förortsgetton. Vår sjukvård är inte dimensionerad för de volymer människor som väller in i vårt land därför har vi sjukvårdsköer. 

 

Kärnfrågan är ska främlingar som inte bidragit med en enda skattekrona få del av den välfärd som vi och våra förfäder har byggt upp genom strävsamt arbete och betalat med höga skatter? Ska unga män som fått asyl få ta hit sina gamla föräldrar som genast kommer i åtnjutande av garantipension? Så fort du ställer dessa frågor till våra politiker så blir du åthutad och kallad rasist och främlingsfientlig. Är det inte hög tid att rösta bort de politiker som prioriterar främmande människor som inte bidragit ekonomiskt till välfärden till förmån för de politiker som värnar om det svenska folket, om de som byggt upp välfärden? Bland dessa finns givetvis många strävsamma invandrare som integrerats i det svenska samhälle. Du avgör Sveriges öde i september, gå och rösta på Alternativ för Sverige.

Av Karsten - 24 maj 2018 10:55

Hur tänker man om man först försöker bygga upp ett jämlikt samhälle där kvinnor och män har samma rättigheter och samma lön för samma arbete, ett sekulariserat samhälle där religionen är en privatsak, där barnen går i en skola som motverkar mobbning och sexuella trakasserier och sedan ta hit en massa människor från dysfunktionella klankulturer med en medeltida syn på det mesta och tror att detta ska fungera??


Var man från politiskt håll så in i helvete naiv att man trodde att dessa enorma volymer av ickeeuropéer varav många var muslimer skulle integreras och snabbt ta till sig de svenska värderingarna? Konsulterade någonsin de politiker som var ansvariga för det befolkningsexperiment man kallade det "mångkulturella samhället" socialantropologer och islamologer och tog reda på förutsättningarna för att samhället skulle fungera med så många muslimska ickeeuropéer? Facit fanns redan i franska och brittiska förorter som sedan decennier haft problem med en ökande gettoisering i storstädernas förorter.


Trodde man i sin grandiosa självgodhet att den svenska modellen skulle vara överlägsen alla andra och att vi skulle klara av de problem som andra nationer inte klarat av? Idag har vi svaret i en alltmer infekterad debatt om den svenska invandringspolitiken, med media som dagligen skriver om brott begångna av invandrare. Gruppvåldtäkter var ett okänt fenomen i Sverige före 2000-talet, efter 2015 formligen exploderade antalet gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier riktade mot svenska kvinnor. De så kallade "utsatta områdena " har på kort tid växt från tre till över hundra och fortsätter växa hela tiden då man fortsätter ta in nya "flyktingar".


Allt medan problemen växer och vi får ett alltmer splittrat samhälle fortsätter regeringen att snacka om hur bra det går för Sverige och hur arbetslösheten sjunker. Det regeringspartierna är mest ovilliga att prata om är invandring och integration, visserligen har socialdemokraterna aviserat en hårdare asylpolitik medan deras regeringskollegor MP lovar en återgång till de tidigare generösa asylreglerna. Vad detta skulle leda till har nog MP inte funderat närmare på. Vad folk frågar sig är nog hur länge denna totalt ansvarslösa invandringspolitik ska få pågå?


För några år sedan kunde man från politiskt håll dölja problemen med fagert tal och guldkantade löften, det går inte längre då problemen vuxit sig så stora att det nu drabbar vanligt folk som utsätts för kränkande tillmälen av invandrargäng även i småorterna som tidigare var befriade från problemen. Barnen kommer hem från skolan och berättar för sina föräldrar om hur invandrarelever kallar den "svennar" och "horor" samt utsätter dem för fysiskt våld. Det går inte längre att trolla bort problemen på samma sätt som under Mona Sahlins glansdagar. Invandringen kommer att bli valets stora huvudfråga och jag håller inte för otroligt att Sverigedemokraterna får 35 procent och Alternativ för Sverige kommer in i riksdagen.  

Av Karsten - 23 maj 2018 21:59

Vad är demokrati annat än en kuliss för att dölja en annan form av diktatur, en mer försåtlig form av totalitärt styre där den politiska makten och den finansiella arbetar i symbios. Socialdemokratins uppgörelse med den svenska arbetsgivarföreningen är ett bra exempel på denna symbios. I realiteten gjorde sossarna upp med Wallenberg för att på så sätt skapa en långsiktig arbetsfred. Man sålde ut sina kärnväljare och gjorde bakom kulisserna upp med kapitalet om de löneökningar som båda parterna kunde godta.


Vad som är mest skrämmande med den form av demokrati som praktiseras i Sverige är att den skapar en aningslöshet hos medborgarna, man tror gott om makten. Vi får ofta höra om hur Sovjet och sedan Ryska Federationen mördar sina antagonister utomlands med radioaktiva substanser. Vad är det som säger att inte de västliga demokratierna gör sig av med allt för högljudda kritiker på liknande sätt, ingen skulle misstänka något, folk insjuknar i cancer titt som tätt. 


Efter att ha läst Peter Wrights bok "Spy catcher" där han beskriver hur MI5 bröt sig in i folks hem och snokade så ser jag inget som talar emot att samma metoder används här i Sverige av SÄPO och andra ännu hemligare organisationer. Att vanliga hederliga demokratiska medborgare med avvikande åsikter, de må vara vänster eller höger utsätts för samma kränkningar av den svenska staten. Någon substans lämnas kvar i deras hem som gör att de långsamt insjuknar eller också gör man som med krigsmateriellinspektören som visste för mycket, man knuffar honom framför ett framrusande tunnelbanetåg.


Det bästa alibi makten i Sverige har är devisen: "Sådant händer aldrig här". Man har kunnat bygga upp ett kontrollsamhälle med kameraövervakning genom att släppa lös en massa kriminella invandrare som stökar runt, folket har till slut själv bett om en polisstat. De flesta resonerar som så; jag har inget att dölja så mig får de gärna syna i sömmarna. Att resonera på detta vis kan visa sig ödesdigert den dag den politiska makten hamnar i händerna på allt för totalitära element.

Av Karsten - 22 maj 2018 23:18

De här shariapoliserna (av moderaterna benämnda moralpoliser) i våra förorter har ju funnits i minst tio år utan att någon tagit upp det som ett problem. Pratade man om det för bara några år sedan blev man åthutad av någon beskäftig PK-polis. Det är religiösa män som går runt och ser till att ingen röker eller dricker på offentlig plats samt ser till att alla kvinnor täcker sina behag. De går in till affärsidkare och kollar så de inte säljer öl och cigaretter. Kort och gott de har byggt upp små kopior av Bagdad och Teheran runt om i de svenska förorterna. Detta såg våra politiker tydligen inte som något större problem för bara något år sedan, trots att det pågått mycket länge. Nu kommer Moderaterna med krav på att det ska vara straffbart att agera moralpolis är det inte i senaste laget?

Av Karsten - 22 maj 2018 18:23

I den nya broschyren "Om krisen eller kriget kommer" står det bland annat att läsa: "Fundera på vilka risker som kan påverka dig i ditt närområde. Bor du i ett område som är känsligt för skred eller översvämning? Finns det någon farlig industri eller något annat i din närhet som kan vara bra att känna till?"

Ja, jag bor i Malmö, en stad med fler blattar än svenskar, bara detta är en stor risk för alla med etniskt svenskt ursprung. Jag tror inte vi kan förvänta oss någon större solidaritet av de människomassor som bor i Rosengård, Holma, Kroksbäck, Nydala, Gullviksborg bara för att nämna några av de största gettona. Vi kan nog förvänta oss att gäng med invånare från dessa getton kommer att bege sig på plundringståg mot de mer välbeställda områdena i Malmö i ett krisläge. 


Om sanningen ska fram skulle jag nästan välkomna ryska trupper då dessa skulle kunna garantera min säkerhet bättre än svensk polis och militär. Skulle en rysk invasion av Sverige innebära att muslimerna försvann så är det nog många svenskar som skulle välkomna ryssarna som befriare. 

Det där dravlet i broschyren om att vi aldrig ger upp tycker jag ekar ganska tomt, hur fan ska vi hålla en militärmakt som Ryssland stången med det klena försvar vi har idag. Inte nog med det, polisen har ju sett till att få svenskar får inneha vapen så vad ska vi försvara oss med, stenar och pinnar? Vill svenska staten att vi aldrig ska ge upp så får de nog se till att beväpna oss. De enda förutom polisen som har vapen idag är de kriminella gängen.


Vad övrigt står i broschyren är gammal skåpmat, jag har sedan länge förberett mig på det svenska samhällets kollaps.

Av Karsten - 22 maj 2018 13:06

Som Jan Sjunnesson så riktigt påpekar för åklagaren vid förhöret: "Det kanske hade varit bättre om jag använt mig av riktiga bilder istället".

Lagen om hets mot folkgrupp har blivit ett verktyg i händerna på de extremister som vill krossa Sverige och det svenska folket. Den har blivit en lag att tysta oliktänkare med. Hade jag varit som Sjunnesson hade jag bara kastat delgivningen i papperskorgen och hållit mig undan myndigheternas långa arm (som i realiteten är ganska kort).


 

Av Karsten - 22 maj 2018 12:54

För denna satiriska bild har läraren Jan Sjunnesson blivit delgiven misstankar om "hets mot folkgrupp" av åklagarämbetet. Texten som ledsagade bilden var: "Två nya spännande boktitlar till nästa mässa" med anspelning på bokmässan i Göteborg och Nya Tiders medverkan.

Har det svenska rättsväsendet inget bättre att syssla med än att jaga en aldrig förr straffad person som med satirens hjälp gör ett inlägg i samhällsdebatten? Samtidigt som man lägger ner tid och pengar på att jaga oliktänkande svenskar så lägger man ner förundersökningar mot våldtäktsmisstänkta nyanlända afghaner eller avskriver dödsskjutningar utförda av kriminella invandrargäng i brist på spaningsuppslag. 


 

Av Karsten - 22 maj 2018 00:49

Fan vad dessa producenter av TV-serier underskattar tittarnas intelligens, kollar på ett avsnitt av "Bones" och Hodgins och Dr Saroyan är på ett rum i ett sjukhus där en mördad patient skrivit ett hemligt meddelande på väggen med sin egen saliv. Denna syns bara i ljuset av en speciallampa som gör att man kan se blod, sperma och saliv. Hodgins tar upp sin kamera och fotograferar det skrivna med blixt. Det fattar ju alla som fotat att det inte kommer att synas ett djävla dugg på bilden eftersom blixten släcker ut ljuset från speciallampan, ungefär som att försöka fota en diabildsprojektion med blixt. Sååå djävla dumt!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards