Alla inlägg under oktober 2016

Av Karsten - 24 oktober 2016 14:50

"No future" var ett av punkens slagord på 1970-talet och tyvärr gäller detta även för dagens uppväxande släkte. Dagens ungdom känner ingen framtidstro vilket är inget att förvåna sig över. Vem kan känna en tro på en framtid i en värld som dagligen förstörs av girighetens fingrar. Regnskog skövlas för att ge plats åt majsodlingar eller boskapsuppfödning, varje dag försvinner arter från vår jord tack vare människans ingrepp i naturen, krig pågår ständigt i vår omvärld och nya flyktingströmmar skapas.


Skräck och terror styr våra liv, snart gårt ingen säker i Europa, en självmordsbombare med ambitionen att få en snabbfil till paradiset kan lura bakom nästa gathörn. Är det konstigt att européer inte vill sätta barn till världen med denna dystra framtid för ögonen? Våra galna politiker uppväger detta med att importera folk från primitiva kulturer i tredje världen i tron att dessa ska anpassa sig i vårt samhälle. Världen blirt bara galnare och galnare. Jag tror att många politiker vet att det är kört och de har inga lösningar.


Här i Sverige väntar oss en fruktansvärd framtid då landet tagit sig vatten över huvudet med de 163 000 så kallade flyktingar som kom hösten 2015. Dessa människor kommer att känna en frustration och ett hat när de märker att den gulkdkantade tillvaro människosmugglarna lovade dem bara var en utopi, en dröm. Då kommer vi att få stora gäng med 20 - 30 unga män som driver runt i städerna och terroriserar vanliga svenskar och tar ut sin frustration på dessa. Vad ska våra vakter och poliser sätta emot då? Det finns inga resurser för detta scenario.


Vi står inför problem som våra politiker blundar för och helst inte vill tänka på, de gräver ner sig i olika drömlösningar hur dessa människomassor ska kunna integreras i det svenska samhället. Tänk nu om dessa människor inte vill integreras i det samhälle de anser svek dem genom att inte ge dem den gudkantade tillvaro de trodde de skulle få? Inte nog med det i Afrika väntar ytterligare människomassor på en chans att ta sig till Europa och Sverige. De enda som är rätt på när det gäller flyktingfrågan det är ungrarna som bygger stängsel och barriärer mot denna 2000-talets folkvandring.

Av Karsten - 23 oktober 2016 20:01

Jag kan tänka mig hur inlindat svetsare Löfven framförde eventuell svensk kritik och svenska synpunkter på halshuggningar, stympning av kroppsdelar och prygelstraff. Det var nog typ: "Ja, ja vi har en del hysteriska fruntimmer i vår regering (Wallström) som har lite svårt med det där att hugga skallen av folk och att era kvinnor inte har samma rättigheter som våra kvinnor i Sverige, men låt oss inte prata om sådana bagateller. Nu ska vi prata om vapenexporten. Öh Wallenberg - kom nu, nu ska vi snacka kanoner och flygplan".

 


Ja så låter det nog när "storpolitikern" Löfven ska släta över Wallströms fadäs. Vem som helst begriper att Löfven inte åker till den medeltida diktaturen Saudiarabien och pratar med dess kung och hans söner om mänskliga rättigheter. Nä det handlar om att sälja vapen som saudierna kan använda mot lilla Jemen som de bombar. Det var väl klusterbomber och hoppminor som Löfven skulle sälja, sådant som Sverige förbundit sig att inte längre använda i krig men som vi har stora lager kvar av. Löfven är ett svin som alla politiker, det finns inga goda politiker för skulle det finnas det skulle världen inte se ut som den gör.

Av Karsten - 23 oktober 2016 19:52

Enligt SVT Nyheter får den svenska metoden att åldersbestämma "ensamkommande flyktingbarn" hård kritik utomlands. I klartext betyder detta att SVT Nyheter uppsökt ett antal (2) brittiska läkare som är kritiska och presenterar detta som om hela världen kritiserar Sverige. Detta är svensk nyhetrsrapportering i ett nötskal, man har satt som agenda att försöka framtvinga lättnader i den nya hårdare asyllagstiftningen. SVT tillhör public service och ska enbart syssla med opartisk nyhetsrapportering, inte några djävla försök att påverka tittarna i en viss riktning.

Av Karsten - 23 oktober 2016 16:45

Skulle någon kunna tänka sig reklam där man säger: Rök John Silver utan filter och få friskare lungor eller Drick Absolut Vodka och bli en trevligare människa samtidigt som din leverkapacitet förbättras? Knappast! Men reklamen för spel och dobbel går i princip ut på att sprida detta budskap, spela hos oss och du garanteras vinst var gång. All form av spelreklam borde förbjudas eller omgärdas av strikta restriktioner. Spelberoende är en lika svår sjukdom som drogberoende, ändå tillåts spelreklam i alla kommersiella TV-kanaler. Det förekommer inga varningar om att spelande kan skapa beroende och förstöra din ekonomi. Varför skyddar politikerna spelreklamen? Har de själva intressen i denna branch? Det borde starta en folkrörelse mot spel och dobbel med krav på förbud mot spelreklam precis som man har förbud mot all form av tobaksreklam. Jag skiter i att idrottsrörelsen drar nytta av spelintäckterna, det uppvägs inte av de familjer som ruineras på grund av en familjemedlems spelberoende.

Av Karsten - 23 oktober 2016 14:56

En stat som för att stärka sin makt över forlket använder sig av hemlig och olaglig avlyssning är per definition ond. När det personliga friheten och integriteten hotas av staten genom övervakning av all elektronisk kommunikation är det inte längre en stat i medborgarns tjänst, det är en ond och maktfullkomlig stat. Sedan 2008 är det fritt fram för NSA (National Security Agency) i USA att övervaka all elektronisk kommunikation. Man har tvingat fram sammarbete med Google, Yahoo, Facebook, Skype, Hotmail och Micriosoft för att underlätta övervakningen av alla medborgare, inte bara de brottsmisstänkta. Genom Patriot Act förvandlades USA till en av världens värsta diktaturer.


NSA sammarbetar med brittiska GCHQ och svenska FRA, så vi svenskar kan vara övertygade om att vi är minst lika övervakade som britter och amerikanare. Den genomsnittlige svensken är nog ganska omedveten om de krafter som hotar att kringskära hans frihet och integritet. Är det några länder som behöver "Glasnost" så är det USA, England och Sverige. När inte medborgarna kan vara säkra på att deras kommunikation med andra medborgare inte övervakas och registreras så råder inte yttrandefrihet längre. En stat som driver sin övervakning till den yttersta gränsen är att betrakta som en form av totalitär och diktatorisk stat. 


Det är ganska likgiltigt om staten styrs av republikaner eller demokrater, borgerlig allians eller socialstisk allians när alla har samma syn på statens rätt att övervaka medborgarna. Den som avslöjar statens brottsliga övervakning eller sammarbetar med den som  gör det drabbas av reprisalier och hamnar på listor över "statsfiender" som ska straffas om de grips. Är det fler än jag som känner samma unkna lukt som vederfors Tredje Riket och deras Gestapo och RSHA? Staten i demokratierna är inte längre god och i allmänhetsns tjänst, den har förvandlats till ett ondskans redskap vars ända syfte är att stärka sin makt över folket.


Av Karsten - 22 oktober 2016 19:15

Upptakten till ett tredje världskrig kan mycket väl börja i Syrien, där har brittiska RAF beordrat sina piloter att försöka undvika konfrontationer med ryskt flyg, men behövs det så har RAF order att skjuta ner ryskt stidsflyg. Skulle en sådan incident inträffa kan detta mycket väl eskalera till ett fullskaligt krig mellan NATO och Ryssland. När en turkisk F-16 sköt ner en ryskt SU-24 så lät svaret inte vänta på sig, en bilbomb exploderade i Turkiet och dödade mer än hälften av turkiets stridspiloter i en buss. Ryssland är ingen nation man leker med eller sätter sig på. En sak är jag ganska säker på och det är att Ryssland kommer inte att bli den första nationen som sätter in kärnvapen, man kommer lugnt att invänta att någon galen amerikansk general ger order om kärnvapeninsats. Därefter kommer Ryssland att svara med samma mynt. Att slå ut befolkningscentra i USA är ganska lätt, men ta en titt på kartan över Ryssland så inser ni hur stora vidder det rör sig om. Förmodligen kommer Kina och Ryssland ingå en allians i en framtida konflikt mot väst. Redan nu har Kina så stora ekonomiska krav på USA så skulle de kräva in betalning i varor eller guld så skulle USA gå bankrutt.

Av Karsten - 22 oktober 2016 18:10

Jag hoppas regeringen står på sig i frågan om skärpt asyllagstiftning och återsändadet av unga afghaner till deras eget land. Sverige har rott i land ett avtal med Afghanistan om att återsända aghaner som fått avslag på sin asylansökan. Idag stod en massa svenska pisshumanister och demonstrerade med snyftande afghaner på Sergelstorg, faller man i farstun för dessa billiga empatiska trick så får man skylla sig själv om den store segraren i valet 2018 blir Sverigedemokraterna. Sverige varken kan eller har råd att ge asyl till en massa ekonomiska migrater från Mellanöstern. Naturligtvis hävdar varenda en av dessa att de går en säker död till mötes, de gör allt för att få stanna i bidragens förlovade land. 


Ge ett enda rimligt argument varför de svenska skattebetalarna ska försörja unga män från Irak och Afghanistan som tycker det är ballare att bo i Sverige? De eller deras föräldrar har inte bidragit med en enda skattekrona och kommer inte heller att göra det under sin livstid, de är kort och gott en ren förlustaffär. De som ivrar för att dessa ska få stanna och att asyllagstiftningen ska bli generösare är en massa hysteriska kärringar som tänker med hjärtat. Gå i kyrkan där kan man hålla på med sådana floskler, men ett land måste ha en reglerad migration för att inte gå under i ekonomiskt och kulturellt kaos.

Av Karsten - 21 oktober 2016 22:40

Den amerikanske presidenten är inget annat än samma typ av skrivbordsmördare som Henrich Himmler eller Augusto Pinochet. Han ger sitt godkännande till en CIA operation och någonstans i världen dör folk som på något sätt misshagat den amerikanska administrationen. USA gömmer sig bakom begrepp som frihet och demokrati men i realiteten är de samma andas män som andra massmördare genom historien. Idag sitter unga pojkar i en bunker i USA och via sattelitlänk styr drönare beväpnade med missiler som kan slå ut ett flerfamiljshus i Pakistan eller Irak. Med sin ekonomiska makt och sitt övertag i vapenteknologi har USA utropat sig till "de goda" medan alla andra är de onda som kan förgöras utan att något klander eller moralisk skugga ska falla på den amerikanska nationen.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards