Alla inlägg under februari 2017

Av Karsten - 20 februari 2017 12:43

På UD säger man följande om president Trumps uttalande:


– Det är bra att vi i går fick svar på vad president Trump menade när han i ett tal nämnde Sverige. Vi har löpande diplomatiska kontakter med amerikanska företrädare och inom ramen för dessa kontakter informerar vi om hur det ser ut i Sverige inom olika områden, säger Margot Wallström i ett pressmeddelande.

 

– UD och ambassaderna arbetar kontinuerligt med att sprida en korrekt och rättvis bild av Sverige. Vi ser tyvärr en generell tendens att förekomsten av felaktiga uppgifter ökar, fortsätter utrikesministern i uttalandet som UD avser vara det sista man har att säga i ärendet.


Jag hoppas president Trump begriper att UD försöker ge en förskönade bild av Sverige som en mångkulturell dröm. Jag tror knappast UD tar upp problemen med skjutningarna i Stockholm, Göteborg och framför allt Malmö.

Läste på nätet igår hur man smugglar in stiftade automatpistoler från Slovakien till Sverige där en pistol försett med stift i pipan räknas som en "leksak". En man som smugglat in stiftade Glock pistoler och greps av tullen hävdade att han inte kände till att dessa var olagliga i Sverige eftersom de var lagliga i EU-nationen Slovakien. Han frikändes från alla anklagelser! Som alla förstår är det väldigt enkelt att avlägsna stiften och göra pistolen brukbar för skarp amunition. Läste också att ett stort parti tjekiska Skorpion kulsprutepistoler hade förts in i Sverige men beslagtagits innan de kom ut på gatan.

 

Skorpion är en cirka 30 cm lång kpist med kolven infälld, mycket enkel att gömma innanför en jacka eller rock. Den har en kaliber på 7,65 mm och eldhastighet på 850 skott i minuten. Detta vapen har blivit mycket populärt i kriminella kretsar.

 
Av Karsten - 20 februari 2017 12:19

Nu ligger den notoriska fifflerskan Mona Sahlin pyrt till, hennes livvakt har nu erkänt att han brukat ett falsk intyg för att kunna köpa en lyxbostad i Saltsjöbaden för tio miljoner kronor. Han erkänner för att undvika en offentlig rättegång. Mona Sahlin som skrivit ut intyget har ännu inte kommit med någon kommentar, men nekar hon kan det ändå bli så att livvakten tvingas vittna mot Sahlin och erkänna att det var hon som skrev intyget. Ända möjligheten Sahlin har är att erkänna att hon begått brottet "osant intygande" som kan leda till fängelsestraff. Tyvärr lär vi nog inte få nöjet av att se Mona Sahlin som intern på Hinseberg, makten har en tendens att skydda de sina. 

Av Karsten - 20 februari 2017 11:36

Reaktionerna i Sverige på Trumps uttalande är smått patetiska, "Han uppträder som han inte är i psykisk balans" säger Marita Ulvskog (s), Gunnar Hökmark (m) beskriver Trump första tid i Vita Huset som "en maktfullkomlighet som står i strid med rättsstaten", Hökmark påstår att Trumps uttalanden är i strid med de värden som präglar västvärlden. Själv undar jag vem som inte har alla åror i sjön, Trump eller Ulvskog och Hökmark?


Är det något som präglats av maktfullkomlighet så är det de senaste 30 årens svenska asyl- och flyktingpolitik, när det gäller migrationen så har svenska folket aldrig tillfrågats om de vill ha ett mångkulturellt Sverige. Våra svenska politiker är minst lika maktfullkomliga som de påstår Trump vara. Trump hade ju rätt i sak även om han uttryckte sig lite otydligt, det framkom inte att han syftade på ett TV-inslag om Sverige sänt av Fox News på fredagen. 


Sverige är i Trumps ögon ett skräckexempel på hur det kan gå om man har en okontrollerad invasion av "flyktingar". Ingen hade någon kontroll på vilka dessa människor var som vällde ur tågen från Köpenhamn på Malmö Centralstation under ett par höstmånader 2015. Istället för ID-kontroller stod vänsterpacket och andra idioter där med plakat med texten "Welcome Refugees". Med tanke på att regeringen kort efter gick ut med ett uttalande att 80 000 av dem som kommit med största säkerhet skulle få avslag på sin asylansökan, kan man sluta sig till att det inte rörde sig om flyktingar utan om ekonomiska lycksökare.


I realiteten bedriver Trump handfast politik medan de svenska riksdagsledamöterna och regeringen mest snackar skit och tillsätter utredningar. Hade den svenska regeringen varit duglig och fungerande hade den redan sommaren 2015 insett vad som var på färde och infört hårdare asylregler och ID-kontroller. Istället låter man MP:s åsikter vara vägledande och håller gränserna öppna ända fram till mitten av november. Trump är ingen idiot, han begriper mycket väl vad en sådan invasion av företrädesvis unga muslimska män innebär för ett så litet land som Sverige, I spåren på denna invasion följde en våg av sexuella trakasserier samt våld och bränder på asylboenden. Bara detta att man tog emot fler personer än landet hade bostäder till är ett underkännande av regeringens duglighet.

Av Karsten - 19 februari 2017 23:05

Fler och fler man talar med börjar inse att det håller på att gå åt helvete med Sverige och att något snart måste hända. Allt detta snack om falska nyheter och hatsidor på nätet är bara försök från systemmedia och makthavarna att förvirra allmänheten, men de flesta börjar genomskåda lurendrejeriet. Moderaternas närmande till Sverigedemokraterna är ett tecken på att det politiska landskapet håller på att förändras.


Ute i Europa vinner de populistiska högerpartierna mer och mer terräng, europas folk inser att de måste skydda den yttre gränsen mot den invasion av afrikaner som är på gång. Med rätt politiker och makthavare kan vi stoppa migranterna från att nå Europas kuster, men får detta politiskt korrekta liberala pack fortsätta med sin generösa asylpolitik så kommer den europeiska kulturen att gå under. Se bara på den där galna kärringen Merkler i Tyskland, som går emot stora delar av tyska folket som fått nog av invandring. Alternative für Deutschkland ökar i procent för varje val som ett resultat av Merkels politik. 


Här i Sverige måste miljöpartiet bort från regeringsmakten fortast möjligt, det håller inte att socialdemokraterna sitter som politisk gisslan hos dessa galningar. Bäst vore om SAP bytte ledare och fick bort den där dumme svetsaren som bara hetsar mot Sverigedemokraterna och kommer med sina eviga beskyllningar om att det är ett parti med nazistiska rötter. Vad är då hans eget parti som sjösatte det rashygieniska institutet och bedrev tvångssterriliseringar ända fram till 1976? Nä det behövs nya friska krafter för att rädda Sverige och övriga Europa.



Av Karsten - 19 februari 2017 21:07

Somalia är ett djävla problemområde som amerikanarna redan gått bett på att lösa. Det har rått ständigt inbördeskrig och anarki i landet i årtionden nu. Lättaste sättet att lösa detta problem vore med kemiska, biologiska vapen och i värsta fall med neutronbomber, kort och gott avfolka området för gott. Då hade vi sluppit alla dessa kapningar av skepp utanför dess kust. Felet är att man aldrig vågat ta i med hårdhandskarna, man sätter hela tiden mänskliga hänsyn före. Ge Putin fria händer så kommer problemet att vara löst i en handvändning, han är inte behäftad med demokraternas velighet och handlingsförlamning. Det måste bli ett slut på att tycka synd om folkgrupper som ingenting duger till, tugga kat hela dagarna och kapa fartyg. Somalia är ett primitivt klan- och  stamsamhälle som har föga gemensamt med den moderna världen. Saringas har jag hört är väldigt effektivt, biologiska vapen kan spilla över i verkan på omgivande områden.


Vad jag inte förstår är varför inte alla handelsfartyg som passerar Somalias kust utrustas med 20mm automatkanoner och 12mm tunga kulsprutor. Så fort dessa primitiva kapare kommer för nära i sina fiskebåtar av trä så öppnar man först varningseld, avviker de inte då så är det verkanseld som gäller och då lär det inte bli mycket kvar av deras farkoster och dem som sitter i. Man är för hänsynsfull mot all skit som finns i vår värld, väljer man att försörja sig på att kapa handelsfartyg så ska det vara förenat med risken att dö drunkningsdöden på havet. Hoppas Trump sätter in USA:s flotta i området och gör slut på alla kapare. För min del får han gärna bomba Somalia till total förintelse och asfaltera stället och sätta upp parkeringsmätare.

Av Karsten - 19 februari 2017 19:11

Nu har väl det politiskt korrekta packet i Sverige fått något att bita i. Trumps uttalande om vad som "hände i Sverige i fredags" har fått idioten Carl Bildt att Twittra: "Vad har han rökt för någonting?" Vad fan vet Carl Bildt om att röka på? Han tror tydligen att man tappar all förankring i verkligheten då man röker brass. Bara den som rökt cannabis länge vet att man är helt normal och kan utföra vilket arbete som helst, både praktiskt och intellektuellt.


Trump har helt rätt i sin syn på media och dess roll i att mörka alla negativa effekter av massinvandring av analfabeter och primitiva människor. Jag skiter blankt i den människosyn liberalerna och vänstern har, den har fan i mig inget med verkligheten att göra. Ta en sådan politisk idiot som Mona Saahlin som i årtionden försökt inbilla svenska folket att de som kommer hit som flyktingar är ingenjörer, hjärnkirurger, arkitekter m.m som vi på grund av den "strukturella rasismen" tvingar att arbeta som taxichauförer och spärrvakter i tunnelbanan. Sanningen är att merparten av de som kommer hit är löskefolk som tvingats bort från sina hembyar på grund av sitt asociala beteende. De är tjuvar och banditer, parasiter och ekonomiska lycksökare. En dag kommer sanningen fram och då blir det inte roligt att ha tillhört PK-maffian.



Av Karsten - 19 februari 2017 18:03

Om president Donald Trump i sitt tal där han gör en hänsyftning till Sverige, menar att Sverige döljer de problem massinvandringen fört med sig har han alldeles rätt. Här hemma i ankdammen har media gjort allt de kunnat för att mörka alla de negativa konsekvenserna av massinvandringen av främst utomeuropéer. Här kan man verkligen tala om falsk nyhetsrapportering. På ett journalistmöte 1987 bestämde man sig kollektivt för att aldrig ange en gärningsmans etniska hemvisst med mindre än att han varetnisk svensk.Trump gör alldeles rätt när han tar upp Sverige som ett negativt exempel när det gäller invandring. 


Hade Trump haft helhetsbilden med bostadsbristen, bristen på platser i skolan, det ökade trycket på sjukvården men framför allt problemet med de kriminella invandrargängen och deras uppgörelser med automatvapen och handgranater om marknadsandelarna på narkotikamarknaden hade han fått rikligt med vatten på kvarn. Sverige är ett skräckexempel på hur man fördärvat en demografiskt homogen befolkning till ett genetiskt och mångkulturellt kaos.

Av Karsten - 19 februari 2017 15:08

Det är hemskt när man gör politik av miljöfrågan. Detta problem är så viktigt och har en sådan dignitet att det borde stå över all politik. Vare sig man är anhängare av en liberal kapitalistisk marknadsekonomi eller en socialistisk planekonomi så är miljöfrågan viktigare än den ekonomiska frågan och alla andra frågor. Sluter sig världen inte samman och skapar globala lagar när det gäller alla miljöfrågor så kommer det att sluta med en katastrof. Att hålla på med politiskt tjafs om huruvida  klimatet ändrats på grund av människan eller om det är en naturlig process är ointressat och ren galenskap. Det man gjort rent politiskt är att skapa ett system med utsläppsrätter av koldioxid, en sorts moderna avlatsbrev. Som industriägare kan jag köpa X antal utsläppsrätter och sedan är det fritt fram att släppa ut koldioxid gaser som spär på den globala temperaturökningen så polernas och glaciärernas isar kan smälta och havsnivån höjs. Värst av allt är att utsläppsrätterna har kommit att användas i ett gigantiska moms-svindlerier.


Själv är jag av den åsikten att den som hugger ner och skövlar regnskog eller ägnar sig åt tjuvjakt av utrotningshotade arter, ska dömas till döden utan omsvep. Alla jordens människor ska veta att de avrättas om de fortsätter skövla de för klimatet så viktiga regnskogarna. Likaså ska alla som handlar eller befattar sig med exempelvis noshörningshorn och elfenben dömas till döden. Människor finns det gott om men det är djävligt ont om noshörningar, orangutanger, bergsgorillor, tigrar, lejon, valar bara för att nämna några hotade arter. Jag kan inte se något moraliskt dillema i att plocka bort de människor som förstör vår jord för gott. Det är bara tokorganisationer som Amnesty som har en annan åsikt.


Att folk i Sydamerika och Asien inte har något att äta ger dem inte rätten att bränna ner regnskog för att sedan odla majs eller någon annan gröd på den röjda marken. Detta är bara ett bevis på att det finns på tok för många människor på det här klotet. Jag är övertygad om att det kommer den dag när man inser detta och börjar ta till verkligt drastiska metoder för att minska befolkningstrycket på vår jord. De måste bli ett stopp för galna katoliker, ortodoxa judar och muslimer att avla av sig som kackerlackor bara för att deras religion uppmanar dem att fylla jorden med sin säd. Vi kanske måste gå så långt att vi tar bort religionsfriheten och förbjuder alla religioner som sätter stopp för befolkningskontroll, aborter och preventivmedel. Vi måste omvärdera synen på människan och dess rättigheter, om dessa utgör ett hot mot artens forlevnad måste de revideras. Detta kan låta hårt och cyniskt, men det handlar om jordens framtid. Ska vi ha en överbefolkad jord där bara snabbväxande virkesskog, spannmål och oljepalmer får växa och de enda djurarterna är nötkreatur, grisar, fjäderfä och liknade?


Idealet hade varit en folkmängd som understeg en miljard och som spreds ut på mindre orter. De gigantiska storstäderna måste överges och helst förvandlas till grushögar som naturen kan invadera. Det enda som kan sparas är de fåtal medeltida stadskärnor som finns i Europa och anorstädes. All stål och betong blir överflödig med en folkmängd på under en miljard. Som det nu är ses befolkningstillväxten som ett självändamål, fler människor innebär fler konsumenter vilket genererar större vinster åt kapitalägarna. Hela detta synsätt måste förpassas till historiens sophög. Det ekonomiska systemet med banker, lån och räntor är också förlegat och måste bort. Vill vi inte leva på en gigantisk sophög måste det till ett paradigmskifte som i grunden förändar våra levnadsbetingelser.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards