Senaste inläggen

Av Karsten - Fredag 23 juni 14:09

Är det bara jag som upplever att bloggplatsen.se är oerhört seg och trög samt att man ofta får meddelandet "sidan svarar inte" sedan står den bara och mal och mal? Man blir minst sagt irriterad när man skrivit ett långt inlägg och sidan sedan låser sig. Det är knappt att man kan kopiera sidan. Det bästa är nog att skriva inlägget i ett skrivprogram och sedan klistra in det. Metrobloggen kunde vara trög på sin tid men bloggplatsen.se tar priset.


Eller är det kanske så att man vill bli av med och stoppa vissa regimkritiska bloggare? Det talas en hel del om att ta kontrollen över Internet inom den globala makteliten. Alla kritiker till globaliseringen och det kosmopolitiska kapitalet vill man ha bort. Som jag ser det är det ingen hemlighet att USA strävar efter världsherravälde, kanske inte så direkt att Washington ska bli världens huvudstad men att man bakom kulisserna har makten över världen. Ingen kan ju undgå att märka med vilken arogans USA handlar runt om i världen. På femton år har man lyckats destabiliserar hela arabvärlden och skapa ett terroristhot som tjänar som ursäkt för ökad kontroll av medborgarna.

ANNONS
Av Karsten - Fredag 23 juni 12:37

Kan man ha en glad midsommar i ett land som är statt i kulturellt förfall? I ett land som är invanderat av en massa ovälkomna främlingar som högljudd ställer orimliga krav? Media har ställt sig på främlingarnas sida och matar oss svenskar med empatiska snyfthistorier för att vi ska, som Reinfeldt sa, öppna våra hjärtan.

Vi står inför en nationell katastrof där det gäller att snarast möjligt göra oss av med de politiker som är skyldiga till detta elände. Om det sker med en papperslapp i en kartong eller med en kopparmantlad blykula är ointressat, bara det sker. 


Den farligaste av alla dessa makthavare i Stockholm är utan tvekan Centerpartiets Annie Lööf som deltog i årets Bilderbergsmöte. Hon har kommit med häpnadsväckade uttalanden om att Sverige kan ta emot 30 miljoner främlingar. Har Annie Lööf skänkt en tanke över den logistik som skulle behövas för att under låt säga en 20 års period öka Sveriges befolkning med över 300 procent? Det skulle behöva byggas en massa helt nya städer och kärkraftverk för att försörja dessa med el. Dessa 30 miljoner skulle till större delen utgöra outbildade människor som skulle kosta Sverige ohyggliga summor i utbildning och integration.


SVERIGE VAKNA! Det är hög tid att vi rycker upp oss ur den letargi och tröstlösa maktlöshet vi hamnat i och griper makten ur händerna på dem som försatt Sverige i det eländiga tillstånd vi befinner oss i både kulturellt, socialt och demografiskt. Majoriteten av svenskarna är enkla individer provinsiellt färgade, de funderar inte så mycket över vad som händer i deras land förrän bussarna med nyanlända stannar i deras lilla by och hundratals mörkhyade främlingar väller ut och börjar ställa krav på sin omgivning. Det är i sådana små orter som folket blir skogstokiga och börjar rösta på Sverigedemokraterna när den obehagliga verkligheten kommer ifatt dem. Nu orkar jag inte skriva mer i denna förbannade jävla odugliga blogg som saggar och beter sig som en snigel på en tjärad sticka.

ANNONS
Av Karsten - Torsdag 22 juni 23:12

I sista avsnittet av Uppdrag granskning kollade redaktionen vad för kemikalier som finns i vinet på Systembolaget, det står inget på flaskorna för enligt ett EU-direktiv behöver man inte redovisa innehållet i vin. Vad jag undrar är vad brödet på ICA innehåller för kemikalier. När jag städade i köket hittade jag en förpackning med skivat fullkornsbröd som var märkt 09-08-15, det är alltså nästan två år gammalt och uppvisar inte en mögelfläck.


 

När jag läser på paketet står det att det innehåller konserveringsmedel (E200, E282) det måste vara ett sju in i helvete effektivt konserveringsmedel. Brödet ser ut som om det var köpt igår. Man börjar verkligen undra vad fan man får i sig genom maten.

Av Karsten - Torsdag 22 juni 19:57

Man kan knappast tro att dessa mynt en gång såg likadana ut, efter att ha legat i saltvatten och varit nergrävda i jord ser våra nya mynt bedrövliga ut. Har hört många klagomål på att de snabbt blir solkiga och mister sin glans.

 

Av Karsten - Torsdag 22 juni 13:28

Den svenske mannen har försvagats och feminiserats till den grad att han nu framstår som en löjeväckande patetisk pajas till många kvinnliga feministers glädje. Det är inte politiskt korrekt att vara maskulin, helst ska du vara ett sminkat neutrum en bisexuell mjukis. Medan våra kvinnor enleveras av matchotyper från det patriarkala Mellanöstern står den svenske mannen och tittar på.


Det är dags att brutalisera den svenske mannen, återge honom den pondus och makt han hade innan dessa förbannade feminister tog över. Åt helvete med genustrams och feminism, länge nog har den svenske mannen krälat i stoffet för kulturelitens mediadravel. Låt oss åter bli till de busar vi en gång var, låt oss ta över gator och torg från dessa kaxiga unga män från Mellanöstern och Nordafrika. Den svenske mannen har länge nog lyssnat till falska profeter och deras lögnaktiga budskap. Vårt land är invanderat av främlingar som inte vill oss något gott, vårt parlament har tagits över av krafter som inte ser till svenskens och Sveriges bästa.


Inom varje svensk man brinner en låga av ilska och brutalitet, krafter som ofta får sitt utlopp i samband med spritförtäring. Låt oss kanalisera dessa krafter i form av en folkrörelse avsedd att befria vårt land från all osvenskt och främmande. Kan vi samla tusen idag kan vi samla tiotusen i morgon och hundratusen dagen därpå, det är när vi blivit tillräckligt många som vi är en makt att räkna med. Då kommer politikerna att komma krypande på sina bara knän och ursäktande påstå att det var så här de tyckte hela tiden. De fega demokraterna kommer att visa sitt sanna ansikte och hulkande be folket om ursäkt. Brutalitet och maktdemonstrationer har alltid varit verksamma politiska verktyg. Den som visar minst misskund och förlåtelse utgår som vinnare. Det är hög tid för sden svenske mannen att sätta sig i respekt, både i sitt eget land och i omvärlden.

Av Karsten - Torsdag 22 juni 12:40

Inte en enda av de svenska systemmedierna rapporterade om årets Bilderbergmöte i Chantilly, Virgina i USA den 1:a till 4:e juni där bland annat Annie Lööf centerns ordförande deltog. Denna galna kvinna och globalist har gjort sig mest känd för sitt uttalande att Sverige kan ta emot 30 miljoner invandrare. Förutom Annie Lööf och Marcus Wallenberg deltar en svensk kvinnlig professor i materialfysik, Johanna Rosén, vars roll är lite dunkel. Bakom stängda dörrar planerar världens elit inom finans, politik och vetenskap framtiden för oss andra, bakom våra ryggar och över våra huvuden. Man vill bygga upp en världsdiktatur där USA utgör navet och den styrande stormakten. Man hatar alla former av nationalism och nationalstater och vill upplösa dessa till förmån för ett federalt Europa. Bilderberggruppen och Trilaterala Kommissionen är mänsklighetens största fiender och dess mål är att förslava oss alla under marknadskrafternas fria rörlighet. I deras ögon är vi reducerade till viljelösa köttklumpar, producenter och konsumenter.


Alla demokratiskt valda politiker i Sverige som har samröre med Bilderberggruppen bör uteslutas från riksdagen och fråntas sin plats. Överstatlighet och hemlighetsmakeri har inget i en demokrati att göra. Accepterar man företeelser som Bilderberggruppen och Trilaterala Kommissionen så bör man också ställa sig öppen till nationella diktaturer, då skillnaden är hårfin. Det måste gå upp för folk att de enda makter som står emot globaliseringen och de kosmopolitiska marknadskrafterna är de populistiska högerpartierna med nationella idéer. Så därför bör vi ge populismen luft under vingarna och på alla sätt bekämpa globaliseringen. Målet bör vara att eliminera alla andra partier i Europas parlament och riksdagara. I värsta fall får det väl bli ett tredje världskrig där globalister och kosmopoliter krossas för gott för att alldrig mer återuppstå. 


Enda sättet att få till stånd ett rättvist ekonomiskt system är att förstaliga alla banker, varje nation bör expropierar alla affärsbanker och finansinstitut  och beslagta deras tillgångar som överförs till statliga nationella  banker i varje land. Då USA är den nation som försvarar det nuvarande ekonomiska systemet och dollarn som reservvaluta kan ett krig mot USA bli nödvändigt och detta kan bara föras med termonukleära vapen. Vill inte USA frivilligt lämna från sig makten så måste denna nation tillintetgöras i grunden. Jag ser hellre Vladimir Putin och den nuvarande regimen i Ryssland som den ledande stormakten än det lögnaktiga falska degenererade USA. Få människor vågar tycka och framföra tankar som dessa, de gömmer sig istället fegt bakom den de tror är störst och starkast. Frågan är om de inte har sattsat på fel häst?

Av Karsten - Onsdag 21 juni 23:12

Den här bloggen fungerar sämre än en spann skit mellan varven. Kan ju vara datorn och uppkopplingen som utsätts för attacker. Det är nog tacksamt att lura svenskar. Hörde att Nordea varnade för ett virusprogram "Tickbot" som försöker stjäla dina inloggningsuppgifter. Fick idag ett mail som skulle se ut som det kom från PayPal som påstod att någon i Singapore försökte ändra min inloggningskod. Jag kastar alla mejl som jag inte vet var de kommer ifrån och öppnar aldrig länkar. Jag kastar hellre ett mejl för mycket än ett för lite.

Av Karsten - Onsdag 21 juni 20:35

Varför i helvete är svensken så jävla mesig och finner sig i allt som överheten prackar på dem? Invandrarna i Sverige skrattar åt svenskarna och tycker att de är ena riktiga töntar. Speciellt i småorter frodas denna provinsiella mesighet och räddsla för överheten. Detta att så med mössan i hand och buga för överheten är som en kollektiv sjukdom hos svensken, han är så förtvivlat dum att han tror att bara för att en person hamnar i riksdagen så får denne status som universalgeni. Vad många ute i obyggden inte fattar är att politikerpacket i Stockholm är dummare än byfånen där hemma. De flesta som sitter i Sveriges riksdag gör inte ett skapandes dugg, de är inte ens närvarande då det inte finns närvaroplikt i riksdagen. Carl Bildt åkte runt i Balkan under flera år och lekte fredsduva och hade kvar sin riksdagsplats under hela tiden och uppbar fullt riksdagsarvode.


Hur fan ska man få svensken, denna tröga varelse att vakna upp ur sin letargiska tillvaro och revoltera mot makteliten i Stockholm. Folk i Kiruna och Ystad finner sig i att det sitter ett gäng slöfockar och påverkar hela deras liv i Stockholm. Även om riksdagsledamöterna kommer från hela Sverige så verkar det som att den lite smådumme provinsielle  politikern från Burträsk förvandlas till herreman så fort han anländer till Stockholm och glömmer sina väljare därhemma i obyggderna. Det finns något inbyggt ruttet i det politiska systemet. Men så länge den dumme svensken finner sig i det så kommer ingen förändring till stånd. Det fanns en tid då Sveriges bönder marcherade till Stockholm för att lyncha politikerna, men det var för över hundra år sedan då det fortfarande var lite stake i svensken.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se