Senaste inläggen

Av Karsten - Torsdag 16 aug 19:02

Valet den 9 september handlar om att rösta in fler handlingsförlamade fittor i riksdagen eller byta ut dem som sitter där nu mot ett gäng handlingskraftiga svenska män och kvinnor som kan få Sverige på rätt köl. De som är dumma nog lägger sin röst på socialdemokraterna i tron att de ska uppfylla de löften de avger innan valet och sedan aldrig uppfyller. Gång på gång har väljarna i sin naiva troskyldighet röstat på partier som lovat guld och gröna skogar bara för att efter valet få höra att statsekonomin inte tillåter de reformer de utlovat och att dessa måste skjutas på framtiden. Socialdemokraterna skryter om att det går bra för Sverige och att vår ekonomi är stark, att detta beror på en global högkonjunktur talar man däremot tyst om. Sverige är bara ett litet skitland som är helt beroende av hur ekonomin går i omvärlden, skulle vi gå in i en ekonomisk depression så ligger Sverige djävligt illa till då vi saknar reserver.


Vill väljarna få ett stopp på den ansvarslösa asylinvandringen så måste de se till att varken S, MP eller C får något inflytande. Var SD står i invandringsfrågan idag kan man fråga sig då de ena dagen lovar att skärpa asylreglerna och utvisa kriminella för att i nästa stund lova att ingen som bor i Sverige ska behöva lämna landet. Idag framstår de flesta politiker som velande ynkryggar som är livrädda för att binda sig vid en åsikt och sedan stå för denna. Sverige behöver en stark regering som slutar att tillsätta utredningar så fort något problem seglar upp och istället resolut tar itu med problemen även om det innebär att man trampar någon på tårna. Skulle systemmedia försöka motarbeta en stark handlingskraftig regering med sitt vanliga snyftande och hänvisande till humanism och empati så dra in presstödet för dem det kommer nog att få dem att stämma ner tonen. Trump har rätt när han kallar systemmedia för folkets fiender.


Vi behöver rösta in partier i riksdagen som inte drar sig för att dra in uppehållstillstånd och utvisa upp till en halv miljon av dessa bidragsberoende parasiter i våra förortsgetton. Framför allt måste vänstern (kommunisternas) makt brytas och varje försök från deras sida att använda våld för att få igenom sina idéer ska mötas med dubbelt så mycket våld från statens sida. Vänstern har ingått en ohelig allians med radikala muslimska grupperingar och vill skapa kaos i samhället för att sedan gripa makten. De kommunistiska ränderna går aldrig ur dem vad fan de än kallar sig, både V, MP och F! är kryptokommunistiska partier något som de flesta väljare inte inser då deras politiska kunskap är noll. 

Förmodligen blir det som vanligt fel partier får för stort inflytande och sedan sitter svensken där och gnäller över att det inte blev som de lovade. Att den svenske väljare aldrig lär sig, denna sjukliga tilltro till auktoriteter är förödande.

ANNONS
Av Karsten - Onsdag 15 aug 13:16

Den svenska valupptakten är i full gång och precis som jag förutsagt kommer det att bli, det smutsigaste valet hittills med personangrepp och beskyllningar om utländsk påverkan med mera. Vänstern har redan varit ute och bränt ner SD:s valstugor och målat över deras valaffischer. Miljötalibanen Isabella Lövin angriper Jimmie Åkesson (SD) för att han inte var ute och besökte de brinnande skogarna i Sverige (som om det skulle ha gjort någon skillnad) under sommaren som de andra partiledarna. Istället deltog Paula Bieler (SD) som organisatör i släckningsarbetet i egenskap av medlem i civilförsvaret.


Vidare har det seglat upp en kärnkraftsdebatt där både SD och KD förordar fortsatt användande av kärnkraft och eventuell utbyggnad i framtiden för att säkra industrins elbehov på ett utsläppsfritt sätt. Problemet med kärnavfallet berör de inte då det är ett olösligt problem. 

Dagens Metro ägnar en helsida åt påverkansoperationer på valet där allt från trollkonton på sociala medier till ryska hackerattacker tas upp. Man påstår att Ryssland främjar högerextremistiska grupper och ger dem resurser att sprida fake news. Syftet är att så splittring, skapa osäkerhet samt främja främlingsfientligheten. Det sistnämnda tycker jag politikerna sköter bra själva genom att ge de 9 000 afghanerna utan asylskäl uppehållstillstånd. 


Givetvis har både den extremt varma sommaren och dagens och gårdagens bilbränder blivit slagträn i valdebatten. Som vanligt kommer politikerna med sina fördömanden men mycket lite av konstruktiva lösningar på problemen. I och för sig har Jimmie Åkesson rätt i sitt uttalande att man kan inte dra några långtgående slutsatser av en enda varm sommar. Bilbränderna är däremot ett mera närliggande och allvarligare problem då de uppenbart utförts av unga män med invandrarbakgrund. Om de försöker visa sin makt och sitt inflytande på samhällsutvecklingen på detta sätt så måste samhället slå tillbaka resolut och stenhårt. Oavsett gärningsmännens ålder så ska de straffas med mångårigt fängelse och utvisning av hela familjen. Kan föräldrarna inte uppfostra sina barn bättre så har de inte i Sverige att göra, vi har nog problem med dåliga svenska föräldrar.


Vad dessa korkade politiker måste få in i sina förkrympta hjärnor är att medlemmarna i de kriminella invandrargängen i våra förorter inte går att rehabilitera då de aldrig varit habiliterade. De är och förblir förhärdade livstidskriminella som inte är intresserade av ett åtta till fem kneg med 30 papp i månaden. Vad det handlar om är att få bort dem från gatorna så lång tid som möjligt, så det enda lämpliga straffet är internering på obestämd tid. 

Från politiskt håll hör man bara lama verkningslösa lösningar och rena fantasier. En universallösning från regeringspolitikerna är löftet om att tillsätta en utredning för då kan man fortsättningsvis svara på alla frågor i ämnet med att man kan inte ge några svar då man inte vill föregå utredningen.


Oavsett utgången av valet så är det bara att konstatera att de flesta av politikerna på valbar plats är inkompetenta stolpskott som inte duger att styra en nation. Antingen är de nickedockor och jasägare eller pratkvarnar som bara hasplar ur sig en aldrig sinande svada som de hoppas väljarna ska uppfatta som intelligent och trovärdigt. En verklig expert på det området är Centerns Annie Lööf som bara kommer med samma svammel om öka tryggheten, stå upp för öppenheten, jämlikheten och medmänskligheten samt att slå vakt om demokratin. Samtidigt som hon ständigt poängterar att hon under inga omständigheter kommer att förhandla eller samarbeta med SD. 


Jag tror de flesta väljare inser att en fortsatt massinvandring till Sverige kommer att bli förödande, om inte förr då landet kommer in i en lågkonjunktur vilket kommer att ske ganska snart. Då kommer det definitivt inte att finnas några jobb åt de nyanlända och vad gör staten när kassakistan är tom? Jo tvingas till dyra utlandslån som ökar på den svenska statsskulden. Är verkligen politikernas godhetstörstande inom flyktingpolitiken värt en framtida statsskuld som nästa generation får på halsen? Ska vi verkligen öka på de sociala och ekonomiska motsättningar som redan håller på att slita isär Sverige genom att ta hit ännu fler människor från dysfunktionella kulturer? Svaret är NEJ så det enda riktiga är en röst på Alternativ för Sverige, det enda partiet som helt vill sätta stopp för asylmottagandet.

ANNONS
Av Karsten - Tisdag 14 aug 21:06

Man talar vitt och brett om "Förintelsen" som historiens största folkmord. Den som påstår det vet ingenting om mänsklighetens historia. Djingis Khan och de som följde i hans spår Stor Khanerna mördade 10 procent av jordens befolkning. Djingis Khan själv dog år 1227 och år 1250 var jordens befolkning omkring 400 miljoner människor. 1940 var jordens befolkning 2 300 miljoner människor (2,3 miljarder) och 10 procent av dessa är 230 miljoner. Under förintelsen antar historikerna att 6 miljoner dödades. Omkring 55 till 60 miljoner människor dog under hela andra världskriget. Djingis Khan och hans efterföljare slår Hitler med hästlängder i grenen folkmord. När Djingis Khan och hans mongolhorder erövrade Peking år 1215 så dödade de hela stadens befolkning.

FTW

Av Karsten - Måndag 13 aug 23:21

Fuck The World, loppet är kört för den här planeten så länge människan ynglar av sig som kackerlackor eller råttor. Fler och fler föds som skitar ner och förstör planeten. Vi borde se det positiva med krig och folkmord. Humanism och kristna värderingar kommer man ingen vart med, de bara hindrar människan från att vara sitt sanna jag. Människan är denna planets grymmaste djur. 

Bara en promille av mänskligheten är insiktsfull och kan dra egna slutsatser, de flesta är som mobila köttklumpar utan själ som bara rabblar upp en massa dynga de hört andra säga och så tror de att de är insatta och kunniga. Okunnighet och dumhet är vad som präglar detta tidevarv. De flesta jagar bara upplevelser och kickar, de vill bli underhållna. Verkligheten duger inte längre så de måste skapa en virtuell verklighet. Åt helvete med dem.

Låt en komet stor som en fotbollsplan slå ner i något tätbebyggt område eller låt någon av supervulkanerna få ett utbrott, då skulle den korkade mänskligheten fått något annat än underhållning att tänka på.

Av Karsten - Söndag 12 aug 20:26

Politikerna lever i en filterbubbla där de byggt upp sin egen illusion av verkligheten. Att tro att man kan locka en gängkriminell med ett vanligt åtta till fem kneg med kanske max 30 000 kronor i månaden brutto i ingångslön är löjligt när de tjänar detta på ett dygn genom drogförsäljning och utpressning. Så länge det är så enorma vinster att göra på narkotikaaffärer så kommer denna verksamhet alltid att locka till sig folk som vill tjäna pengar på ett lätt och bekvämt sätt och äger man sin förort så mycket att polisen inte vågar sig in utan särskilda insatsstyrkan så är risken minimal att åka dit.


Genom att de kriminella gängen äger sin egen livsmiljö kan de idka narkotikahandel utan att någon vågar ingripa, genom hot om våld har man skapat en tystnadskultur hos befolkningarna i förorterna. Sätter man upp kameror så flyttar verksamheten till ett annat ställe så har det varit sedan 1960 talet. När polisen började bevaka Gustav Adolfs torg i slutet av 60-talet flyttade droghandeln till kiosken vid Kungsparken. När man började göra razzior där flyttade man till Slottsparken och därifrån till Pildammsparken och då är vi inne på 1980-talet. Då hade en del av droghandeln i Malmö redan flyttat ut till förorterna.


Detta var innan massinvandringen och drogverksamheten togs över till stor del av olika etniska invandrargäng. Idag kontrolleras en mycket stor del av narkotikahandeln av gäng som har kontakter ute i Europa och i sina hemländer där narkotikan framställs. Man hotar till och med smålangarna för att de ska köpa sina partier från ett visst gäng. Albanerna har alltid haft en framträdande roll då Kosovo varit ett transferland för en stor del av heroinet som kommer in i Europa. Många kosovoalbaner har en servicebutik som fasad för sin heroinhandel. Massor av växlingskontor har vuxit upp kring Möllevångstorget där man kan tvätta pengarna.


Så länge politikerna inte vågar peka ut de etniska grupper som är extra brottsbenägna och rikta polisiära insatser mot dessa så kommer samhället bara att stå och stampa i denna fråga. En stor del av vinsterna görs på cannabishandel då detta är en drog som är utbredd i alla samhällslager. Cannabis och kokain är de två huvudinkomstkällorna för de kriminella invandrargängen som säljer sina produkter till penningstarka grupper från helt andra områden i Malmö.

Exempelvis Sevedsområdet som räknas som ett problemområde kontrolleras av grupper med ursprung i Afrika som handhar en stor del av cannabisförsäljningen i staden. Mycket av försäljningen skedde på Norra Parkgatan vid Folkets park tills området började bevakas.


Medan politikerna snackar sitt skit och sysslar med att smutskasta varandra så skedde i år 320 skjutningar som orsakade 42 döda och 140 skadade relaterade till gängkriminella och året är inte slut än. Varför kan inte politikerna erkänna att massinvandringen är en mycket stor orsak till de förändrade samhällsklimatet med det ökade våldet och gängkriminaliteten? Varför vågar man inte peka ut de etniska grupper som är särskilt brottsbenägna? I Danmark räds man inte sådana frågor där kallar man "särskilt utsatta områden" för getton. Svenska politiker är fega och detta spiller av sig på rättsväsendet som inte vågar ta i med hårdhandskarna av rädsla att bli beskyllda för rasism.

Av Karsten - Lördag 11 aug 14:54

Det finns en faktor som skiljer vita och asiater från svarta afrikaner och det är att vi har mellan 1,9 - 2,1 procent neandertal DNA i vårt genom. Neandertal genomet antas ge upphov till rakt hår och ljus hy. Det kan också ha påverkat vårt psyke då neandertalarna hade en större och lite annorlunda utformad hjärna, de hade också annorlunda hormonbalans med mer steroider som kan ha gjort dem mer aggressiva. 

Hos de svarta i Afrika fattas neandertal DNA helt, då neandertalarna som existerade i 300 000 år aldrig vandrade in i Afrika. Däremot blandades deras DNA genom att den moderna människa som samexisterade med neandertalarna under 100 000 år i Asien och Europa genom att hybrider uppstod till följd korsbefruktning mellan Homo sapiens och Homo neanderthalensis. Detta kan vara orsaken till att asiater och vita har ett högre IQ än svarta afrikaner samt att asiater och vita har mer gemensamt både utseendemässigt och egenskapsmässigt. 

Neandertalarna dog ut för cirka 24 000 år sedan på grund av för få individer, de flesta gick under efter vulkanutbrottet i Italien för 39 000 år sedan. Man tror att det som mest fanns 100 000 individer av släktet neandertalare på vår jord.

De sista tros ha levat i grottor vid Gibraltar.  

Av Karsten - Fredag 10 aug 18:48

Sossekungen "Stefan den Enfaldige" får det allt besvärligare, inte nog med att han inte klarade av svetskursen på ABF nu ska han klara av att vinna ett val också. Stefan den Enfaldige är nog den sämsta kung sossarna någonsin haft förutom Mona Sahlin som ju är i en klass för sig själv när det gäller inkompetens och plebejiska fasoner.


Att denne enfaldige svetsare blev partiordförande efter Håkan Juholt var för partiet inte kunde skaka fram någon lämpligare kandidat man kunde enas om. När man ser Stefan den Enfaldige med övriga ledare i EU skäms man över att man är svensk. Varför lyckas Sverige aldrig få fram statsmannamässiga ledare för landet? Vi får alltid nöja oss med någon pajas som till och med står sig mot de italienska ledarna. 


Om vi står inför framtidsutsikten fyra år till med Stefan den Enfaldige i knäet på miljötalibanerna så vet i fan om det inte är lika bra att skrota det där med demokrati och göra statskupp? Vi vet alla vad det kommer att innebära, fortsatt massinvandring av unga muslimska män som ska ta hit hela tjocka släkten. Sverige står redan vid kanten till totalt sammanbrott, så nu måste vi göra allt för att rädda det som räddas kan.

Av Karsten - Fredag 10 aug 18:09

Mp utnyttjar den varma torra sommaren och bränderna i dess följ som ett dragplåster i valkampanjen, nu lovar MP 50 miljarder till miljöåtgärder som man säger "ska rädda miljön". Den som är så korkad att han tror på miljötalibanernas enfaldiga budskap borde fråntas rätten att rösta. Om man förstår vidden av den globala påverkan på miljön och klimatet så inser man snabbt att höjd flyg och bensinskatt i Sverige är som att pissa i Atlanten. Det är först när man får länder som Kina, Indien, Ryssland och USA att ta miljö och klimatfrågor på allvar som man kanske kan rädda vår planet. 


Vad vi gör i lilla Sverige är ganska betydelselöst men vi kan konstatera att kalhyggena och den moderna skogsindustrin inte bidragit på ett positivt sätt. Vi skulle ha behållit de ganska orörda skogar vi hade på 50-talet och nöjt oss med att gallra i dessa, men det ansågs inte ekonomiskt hållbart då det är besvärligt att komma åt timret med de tunga skogsmaskinerna. Som vanligt är det kapital och vinstmaximering som styr utvecklingen i en negativ riktning. Globalt gäller samma sak med regnskogarna i Amazonas, Guinea och i Indonesien, skövlingen av dessa har rubbat balansen i det klimatologiska systemet. 


Det är avdunstningen från regnskogarna som bildar regnmoln som sedan avger sin nederbörd. 20 procent av syret i atmosfären bildas i regnskogen. Hur MP ska påverka skövlingen av jordens regnskogar är mig en gåta, likaså hur de ska övertyga kineserna att sluta med sina kolkraftverk. MP är ett gäng bluffmakare som kommit på ett bra sätt att försörja sig, från början ett gäng gamla hippies och skogsmullar som blivit riksdagsmän med en lön på 63 000 kr/mån. Numera drar de till sig en massa arbetsskygga invandrare och andra suspekta typer.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se