Alla inlägg den 6 mars 2018

Av Karsten - 6 mars 2018 22:52

Bra att SVT1 granskar scientologin denna skräckkult som hjärntvättar människor och sedan har fräckheten att ta betalt för det. De utbildar folk till psykopati inom scientologin med de mest bisarra övningar där man förödmjukar och mobbar varandra. Inom själva organisationen uppträder de i någon slags operettuniformer med ordensband och medaljribbor och betraktar detta som helt normal. Deras mål är detsamma som islam, de vill omvända hela världens befolkning till scientologi läran. De dyrkar grundaren L. Ron Hubbard som en slags Messias, en halvtaskig science fiction författare som kom på att för att bli rik ska man grunda en religion (det är väl det enda sanna inom scientologin). Rörelsen leds idag av en liten psykopat vid namn David Miscavige som misshandlar sina medarbetare och kastar dem i SP-gropen, ett slags fängelse för scientologi dissidenter (SP står för Supressive People).


Scientologi borde förbjudas på global basis så att all världens polisorganisationer och skattefogdar jagade dem och terroriserade dem. Gissar att Putin i Ryssland har förbjudit scientologerna att verka där och i Kina behandlas de nog på samma sätt som Falungong. I Sverige respekterar man att de kallar sig kyrka och låter därför bli att beskatta dem trots att de är en form av maffialiknade affärsföretag. Vad jag inte fattar är att folk slänger bort årtionden av sina liv på denna sjuka sekt. De slavar för ingen lön och hoppas att i gengäld få tillgång till ännu en del av den åtråvärda kunskapen som ska leda dem till att bli clear. När man kommit upp sig i graderna till OP8 så får man veta de riktigt stora hemligheterna precis som inom frimureriet, nämligen att mänskligheten är fångar hos en elak alien rymdkejsare. Tja vad kan man förvänta sig av en science fiction författare!?

Av Karsten - 6 mars 2018 22:02

Såg att man tog upp skandaldomen i Solna tingsrätt i Veckans brott med vår käre överviktige professor G W Persson. Han tyckte liksom jag att det var rent åt helvete även om han uttryckte sig lite försiktigare än Elake Karsten brukar göra.

Vi svenskar måste lära oss sätta gränsen för var främmande kulturer går och den går vid det juridiska. I Sverige har vi en lag som gäller lika för alla oavsett religion eller kulturellt ursprung. Till de muslimer som anser att vi svenskar ska ta hänsyn till era värderingar eller "er värdegrund" i juridiska frågor säger jag bara, sök er någon annanstans att bosätta er.


Det som hände i Solna tingsrätt är just ett fall av kulturkrock där vi svenskar inte får vika oss en tum. Vi ska överhuvudtaget inte ha några muslimer i våra nämnder. Muslimerna ska veta sin plats här i Sverige och Europa och passar det inte så stick för helvete. Jag och många med mig har fått nog av dessa fräcka muslimer som bara flyttar fram gränsen hela tiden då de märker att svensken böjer sig för deras orimliga krav. De ska omskära sina döttrar och söner, de ska ha halalslakt och helst ska de svenska domstolarna införa sharialagar och ersätta domarna med mullor. Med tiden lär de hugga huvudet av folk efter fredagsbönen.


Det är på tiden att vi riktar våra blickar mot Balkan och inser att etnisk rensning inte är ett så dumt koncept. Vi behöver kanske inte gå så långt som att slå ihjäl folk men en enkel biljett ut ur Sverige är en bra lösning. Ta bara en sådan sak som alla dessa s.k."flyktingar" som uppehåller sig illegalt i Sverige trots att de fått ett avslag på sin asylansökan och uppmanats att resa ut ur Sverige. Ge polisen resurser att jaga upp alla dessa illegala främlingar och sätt dem i uppsamlingsläger i väntan på utresa. Staten kan chartra gamla fartyg och lasta dem fulla och sedan lämpa av dem i exempelvis hamnar i Libyen eller Libanon. Finns bara viljan så finns det lösningar på problemen. 


Det måste bli ett slut på den svenska humanismen, på den överdrivna snällheten. Åt helvete med empati och annat tjafs, det finns bättre saker att lägga skattepengar på än att klä upp unga afghanska män i moderiktiga utstyrslar. Vi vet alla att dessa unga män inte har någon flyktingstatus enligt FN:s sätt att definiera flykting. Det är bara den svenska dumheten som gör att de ännu är kvar i landet plus en massa medelålders kåta kärringar som överöser myndigheterna med skrivelser att de ska få stanna. De som hjälper illegala flyktingar bör straffas hårt med minst två års fängelse.

Av Karsten - 6 mars 2018 18:42

Det är patetiskt att läsa SD:s beskrivningar av det nya partiet Alternativ för Sverige där man kallar det ett rasistiskt parti för rättshaverister och liknar det vid NMR (se Expressen och Aftonbladet). Denna reaktion tyder bara på att SD är livrädda att förlora medlemmar och väljare till det nya partiet. SD är ett parti i djup kris med inre slitningar där många tycker att partiet närmat sig borgerliga och liberala värderingar för mycket. Vi gamla veteraner från SD:s kampår känner inte alls igen oss i dagens SD. Droppen var väl när till och med en så moderat person som den förre partiledaren  Mikael Jansson ströks från riksdagslistan. Det är som Kasselstrand säger till media SD-toppen består av en samling paranoida personer med uteslutningsmani. 


Ska vi i dagens Sverige där vi med öppna ögon själva kan se det samhällshaveri som massinvandringen orsakat fortfarande svälja rasistepitetet? Låt SD orera om att det är bra att AFS drar till sig alla rasister i SD, vilka djävla rasister frågar Elake Karsten sig? Jag har själv under mina år i SD hört de som idag sitter på höga poster komma med hårresande rasistiska uttalanden. Så för SD:s del verkar det mer vara av vikt vem som sagt något rasistiskt än vad. Alla människor är mer eller mindre revirtänkande, en omskrivning för det man kallar rasism i dagens Sverige. För hade den svenska bondebefolkningen synpunkter på folket i grannbyn, idag har de synpunkter på de nyanlända, men det är samma gamla fientlighet mot det som upplevs som främmande och hotfullt. 

Av Karsten - 6 mars 2018 18:10

"Alternativ för Sverige" ställer upp i höstens val så nu finns det äntligen ett realistiskt nationellt parti att lägga sin röst på. Jag själv tillhör den skara som är djupt besviken på den liberala väg SD slagit in på, för dem verkar det viktigare med ett samarbete med M än att hålla kvar vid de nationella och patriotiska värdena. Det var igår som Kasselstrand aviserade partiets intentioner att redan vid höstens val ta plats i Riksdagen. AFS går till val med löftet att  "De ska inte integreras – de ska åka hem", något jag själv tyckt sedan mitten av 1980-talet. 

 

Kunde Alternativ für Deutschland så snabbt komma in i förbundsdagen i det tyska valet så ska väl AFS ha samma chans om nu svenskarna inte är helt dumma i huvudet. AFS har den kompromisslösa syn på invandringen som behövs. De svenska förortsgettona ska tömmas och det kriminella packet som styr i dessa ska ut ur Sverige. Vi är nog många som fått nog av Jimmie Åkessons liberala tassande i bomullssockorna, här behövs det spikbeslagna stövlar! Ledningen i AFS har den politiska kompetens som NMR saknar, man har ett heltäckande politiskt program och är inget enfrågeparti. Tyvärr kan man inte gå till val på frågan om ett rasrent Sverige år 2018, folk är så hjärntvättade av  PK-maffian att de inte sväljer sådana politiska budskap.

 

Med dagens genetiska DNA-forskning kan man fråga sig om det överhuvudtaget går att definiera olika raser. Hitler själv medgav privat att judarna inte var någon specifik ras utan mer att betrakta som en religiös och kulturell grupp. Det som skiljer oss åt är mer kulturella och religiösa präglingar som går i arv från generation till generation. Det är detta som de svenska politikerna inte har fattat. De muslimska barnen bär med sig sina föräldrars värderingar och dessa kan den svenska skolan inte radera, tvärtom försöker man så är risken stor för radikalisering som ett motdrag.

Vill vi slippa dessa dysfunktionella kulturer i Sverige så ska vi rösta in Alternativ för Sverige i riksdagen.

Av Karsten - 6 mars 2018 13:34

Idag ska svetsare Löfven träffa fastighetsskojaren Trump i USA och bråka med honom om de ståltullar och det handelskrig som president Trump hotat med. Trump hotar med tjugoprocentiga tullar på importen av utländska bilar vilket skulle drabba Sverige hårt. Det egentliga målet för Trumps ekonomiska sanktioner är Kina som han vill ha ett handelskrig med. Handelsunderskottet gentemot Kina är enormt, Kina har som säkerhet fått stora mängder statsobligationer som om de skulle lösa in dem hade gjort USA bankrutt. 


Att Trump väljer att som förste EU ledare träffa Löfven är nog ingen slump, man tar den svagaste länken i kedjan först. Löfven är ingen politisk stjärna hans diplomatiska förmåga saknas helt så Trump hoppas nog att kunna platta till Löfven ordentligt och skicka hem honom till övriga EU-ledare med budskapet "kom inte här och försök något med mig". Sedan ska de väl dryfta säkerhetsläget och "hotet från Ryssland", så Sverige kan få löften om att kunna köpa mer utrangerat amerikanskt militärmaterial som de där gamla Patriot luftförsvarsrobotarna. 


Vi får hoppas att Trump inte försöker lura in Löfven och Sverige i några militära äventyr, då USA är den enda nation som rustar sig för anfallskrig idag. Både Kina och Ryssland rustar för försvar och kommer år 2025 att ha gått om USA rent militärt. USA har precis som man gjorde i Hitlertyskland satsat på dyra komplicerade vapensystem, medan Ryssland och Kina satsar på billigare men robustare system. Som exempel kan tas ett amerikansk Lockheed Martin F-22 "Raptor" attackplan kostar  cirka 1,2 miljarder kronor styck medan en kinesisk motsvarighet, Chengdu J-20 i sin dyraste version bara kostar 400 miljoner kronor.


Kina har vidare utvecklat synnerligen effektiva ballistiska sjömålsrobotar som lätt kan slå ut ett amerikanskt hangarfartyg på mellan 120 och 160 mils avstånd. Roboten Dong FengDF-21D färdas med tio gånger ljudets hastighet. Detta skriver helt om det strategiska läget då USA har lagt stor vikt vid sin hangarfartygsflotta som man använt som plattformar för det attackflyg man satt in mot olika fastlandsmål. Nu ligger Kina plötsligt utanför hangarfartygens räckvidd då deras stridsflyg bara kan nå cirka 90 mil från fartyget. USA håller på att tappa sin position som världens ledande krigsmakt trots sin budget på fem biljoner om året, att jämföras med Kina som lägger 1,2 biljoner kronor och Ryssland med knappa 500 miljarder kronor.


Så Trump är nog lika intresserad som Putin att få tillgång till Gotland som militärbas för sitt stridsflyg, han kanske kan övertala svetsare Löfven att få hyra in sig på Gotland precis som man hyrde in sig på Keflavik på Island under kalla kriget. Jag ser Sveriges närmande till USA och NATO som mycket skrämmande. Skulle Sverige gå med i NATO så kommer vårt förhållande till Ryssland att förändras drastiskt. Vi borde istället teckna ett vänskapsavtal med både Kina och Ryssland då USA är på väg att tappa sin plats som världspolis.

Av Karsten - 6 mars 2018 13:19

Med domen i Solna tingsrätt torde det vara uppenbart för alla och envar att våra domstolar inte är en plats för folk från dysfunktionella kulturer där man sätter heders- och familjefrågor före det rent juridiska. Just precis det jag hela tiden varnat för har här hänt, personer i officiell ställning har tagit etniska hänsyn till den egna gruppen. Två muslimska nämndemän från Centerpartiet har tagit ställning för den muslimske mannen i målet och dömt honom med de patriarkala värderingar man har inom denna grupp. 


Vill vi att svensk lag ska upprätthållas så bör vi bara ha etniska svenskar och helt försvenskade invandrare som nämndemän. Den ena av de sagda nämndemännen lär ha förordat att shiamuslimska lagar bör införas i Sverige!? Bäst av allt vore att en gång för alla avskaffa de politiskt tillsatta tjänstemännen och införa ett jurysystem med slumpvis utvalda medborgare där kraven ska vara perfekt svenska och svenska värderingar och normer. Vi kan varken ha poliser eller jurister och nämndemän som lägger in sina kulturella värderingar i sin yrkesutövning. Man tar seden dit man kommer, här i Sverige är det de svenska lagarna och reglerna som gäller.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards