Alla inlägg den 23 mars 2018

Av Karsten - 23 mars 2018 19:55

Många hörde nog nyheten om de 120 grindvalarna som strandat i en vik på Nya Zeeland. Många frågar sig säkert vad det är som får valar och delfiner att simma in på grunt vatten. Man har gjort undersökningar som visat att de valar eller delfiner som strandar lider av ett Alzheimerliknade syndrom som orsakas av föroreningar som kan tillskrivas människorna. Delfinerna får i sig giftet BMAA som produceras vid algblomning något som orsakas av jordbrukens utsläpp av gödningsmedel. Själva giftet BMAA produceras av cyanobakterier som uppträder vid algblomning, BMAA kan ge upphov till både Alzheimers och ALS. 

Man har gjort undersökningar på delfiner som fastnat i fiskenät och dött samt delfiner som dött genom att de strandat på grunt vatten, alla delfiner som strandat visade sig ha höga halter av giftet BMAA medan de delfiner som fastnat i nät helt saknade detta gift i sina hjärnor. Med största säkerhet har även grindvalarna fått i sig detta gift via cyanobakterier då valarna står högst upp i näringskedjan.

Av Karsten - 23 mars 2018 18:22

Läste i dagens Metro att man nu ska sänka betygskraven ytterligare. Den ansvariga socialdemokratiska ministern säger: "Snällare betyg ska hålla uppe studiesuget". Är det inte lika bra att man godkänner alla analfabeter och andra dumskallar så de kan gå vidare och uppehålla en plats i gymnasieskolan. Den svenska skolan har i händerna på våra politiker förvandlats till ett dåligt skämt. En av anledningarna till att skolan spårat ur är det stora antalet invandrarelever som saknar studiekultur. 

Jag har en god vän som jobbar på ett HVB-hem för ensamkommande unga män. Han har berättat att de flesta av dem är totalt blåsta och går inte att lära några teoretiska ämnen. De enda de vill är att bli rapartister eller fortsätta sin gangsterkarriär. Slöjd och musik är de enda ämnen de bryr sig om, läsa, skriva och räkna bryr de sig inte om vilket ju bådar gott för framtiden. 

Jag undrar om våra politiker har funderat på vad de ska göra av dessa dysfunktionella personer i framtiden? Ska de befolka de nya fängelser som man kommer att få bygga? Det största felet var att släppa in dem i Sverige från första början och sedan skämma bort dem med märkeskläder och prylar och dalta med dem. Samhället har gett dessa ensamkommande helt fel signaler, inga motkrav utan bara ett djävla daltande. 

Av Karsten - 23 mars 2018 17:44

 Hittade denna rasistiska poster klistrad på baksidan av ett elskåp i Malmö. Baksidan på skåpet vetter mot en liten gräsplan vilket kan vara anledningen till att den fått sitta kvar och ej blivit övermålad av AFA eller någon annan antirasistgrupp. Hade den suttit på framsidan av skåpet hade den inte fått sitta kvar länge. I mitt tycke är den ganska naiv i sin utformning, den påminner om en T-shirt som såldes för många år sedan med fem neger-huvud och ett Kukluxklan-huvud med texten "Finn fem fel". Förstår inte riktigt idén med Twitter fåglarna med rasistiska tillmälen som Klukluxklan mannen tydligen ska skjuta ner.

Som jag ser det är sådana här barnsliga utslag av ren rasism ett resultat av den ansvarslösa invandringspolitik som både socialdemokrater och borgare bedrivit. Fortsätter man med denna generösa asyl- och flyktingpolitik kommer rasismen i samhället att äta sig djupare ner i samhällskroppen och vi kommer att få en helt ohållbar situation.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards