Alla inlägg den 24 mars 2018

Av Karsten - 24 mars 2018 21:58

Läste på Text-TV att man gjort en undersökning av vilka frågor svensken tycker är viktigast. På första plats kommer sjukvården med 80 procent, på andra plats skolan och utbildningen med 71 procent, på tredje plats landets ekonomi med 64 procent och på fjärde plats lag och ordning med 61 procent, först på sjunde plats kommer invandringen med 50 procent. Fattar inte folk att det är tack vare massinvandringen som det inte finns pengar till sjukvården, skolan och att landet ekonomi är så usel som den är? 


Den generösa asyl- och flyktingpolitik som alla partier utom SD förordat är det som slukat skatteintäkterna. Fram till år 2015 var alla partier utom SD rörande överens om att man skulle släppa in alla som sökte asyl. Jämför man de nordiska länderna så har Sverige fört en huvudlös politik, så vansinnig att de andra nordiska länderna hänvisat till den svenska invandringspolitiken när man velat påvisa de negativa effekterna av en allt för generös flyktingpolitik. Det handlar om hundratals miljarder som staten slängt ut på att ta emot kreti och pleti från hela världen. 


Vem som helst som kan räkna, inser att ta emot en massa folk från Mellanöstern och Afrika och sedan sätta dem i getton försörjda på bidrag är inget som gynnar nationalekonomin. Dessa människor utgör en tärande faktor på statskroppen. Socialdemokraterna svamlar om att bara de nyanlända kommer i sysselsättning så kommer de att generera skatteinkomster. Felet är bara att de jobb som ordnas fram är skattefinansierade arbetsmarknadsåtgärder. Man leker helt enkelt med statistik och lurar väljarna.


Det enda som skulle ge en ekonomisk vinst hade varit att helt stänga gränserna för alla asylsökande och börja kasta ut alla flyktingar som lever på bidrag. Då hade det funnits pengar till sjukvården och skolan, framför allt hade skolan sluppit ta emot en massa invandrarungar som knappt kan lära sig läsa och skriva. Länge nog har väljarna låtit de folkvalda leka altruister och slösa bort våra skattemedel på att vara snälla mot alla som knackat på vår dörr för att komma i åtnjutande av vårt välstånd. Välstånd är något folket arbetat för att få, det är inget man ger bort till en massa arbetsskygga parasiter som tagit sig genom hela Europa för att komma till lilla Sverige.

Av Karsten - 24 mars 2018 00:19

Sverige är idag så sjukt och polariserat att det är föga troligt att det finns en demokratisk och politisk lösning. Hur det har kunnat gå så illa för vår en gång så välmående nation är en gåta. Hur kunde folket välja så inkompetenta politiker att styra landet? Man måste vara lätt efterbliven för att falla för den svada och det dösnack som de flesta politiker ligger inne med. Det verkar som större delen av svenskarna inte torkat kodyngan av sina trätofflor, de är fortfarande samma lättlurade bondknoddar som deras farföräldrar var. De tror blint på auktoriteter och inbillar sig att alla i maktposition är bildade och kunniga människor. 


Svensken är i grund och botten en feg stackare som inte vågar stå upp och säga vad han tycker, det är den närmast fobiska konflikträdslan som hindrar honom. Han går hellre hem och sätter sig vid köksbordet och knyter nävarna alltmedan han hinkar i sig en helpava randiga segel (Explorer) och svär över tingens ordning. Andra nationers medborgare gör revolution eller går man ur huse och visar makthavarna att nu är det nog. Att ta till våld mot överheten har aldrig legat för svensken, därför har han alltid blivit nertryckt i skorna. Det finns inget hopp för Sverige och svenskarna, det är och förblir ett förslavat folk. Ett offer för kulturelitens nycker och vänsteridéer. Den svenske mannen är krossad under radikal feminismens diktatur och finner sig snällt i det. Få svenska män vågar stå upp idag och deklarera att de INTE är feminister.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards