Alla inlägg den 28 mars 2018

Av Karsten - 28 mars 2018 22:40

Bästa anhängare av demokrati, de flesta av oss medborgare är nog överens om att någon form av folkstyre är den bästa modellen där folket genom fria val utser de representanter som ska genomföra den politik som är bäst för landet. 

Problemet är att fler och fler medborgare börjar fråga sig om det verkligen är folkviljan som genomdrivs i Sveriges riksdag? Asyl- och flyktingpolitiken är en sådan fråga. Många upplever det som att mångkulturen var något som politikerna genomdrev över huvudet på svenska folket. Införandet av mångkultur var ett projekt som politikerna på eget bevåg genomförde utan att fråga svenska folket. Många ställer sig idag frågan var det verkligen ett sådant samhälle vi ville ha och betala skatt för?

Massinvandringen medförde en rad problem som politikerna aldrig förutsåg, de flesta politiker hade en naiv dröm och bild av att de som kom hit snabbt skulle bli försvenskade och bidra till det svenska samhällets bästa. En del gjorde kanske det men allt för många hamnade i utanförskap och bidragsberoende, de blev en tärande faktor på den svenska ekonomin. 

Av Karsten - 28 mars 2018 19:40

En försiktig beräkning gör gällande att cannabisförsäljningen i Sverige omsätter minst en halv miljard kronor om året och är de kriminella invandrargängens huvudsakliga inkomstkälla. Efterfrågan på cannabis styr både pris och tillgång. Den svenska förbudspolitiken har varit ett enda stort misslyckande trots straff jämförbara med mord på narkotikaförsäljning.  Det är hög tid att Sverige ser sig om i världen och inser att fler och fler länder legaliserar cannabis. Hade staten tagit hand om försäljningen på samma sätt som med alkoholen så hade staten fått in denna halva miljard i skatteintäkter, cannabis hade blivit en kassako för staten. Själva uppköpet av cannabis eller odling i Sverige kostar en bråkdel av vad drogen sedan ger i vinst vid försäljning. 


Genom en svensk legalisering så slår man undan en av de kriminella gängens inkomstkällor och dessa är då hänvisade till heroin, amfetamin och kokainförsäljning. Polisen kan då lägga alla sina resurser på att sätta stopp för de tunga drogerna som ger upphov till större samhällsskada än cannabis. Att jaga cannabisbrukare för att sätta dit dem för ringa narkotikabrott för att de har drogen i blodet är slöseri med polisiära resurser. Förvisso är cannabis inte helt ofarlig då det är en hallucinogen drog som kan ge upphov till psykoser, men sett ur detta perspektiv borde man då även förbjuda alkohol då överdriven konsumtion av denna drog ger upphov till dilerium och organkollaps.


Cannabis är en drog som kommit till västvärlden för att stanna, detta måste svenska politiker inse. Vakna upp ur 1960-talets dogmatiska syn på droger och den moraliserande syn man lagt på narkotikaproblemet. Nils Bejeroths galna teorier får inte styra 2000-talets syn på droger. Ska Sverige bli det sista landet i världen som avkriminaliserar bruket av droger och legaliserar cannabis?

Av Karsten - 28 mars 2018 14:32

Efter att ha läst igenom Alernativ för Sveriges politiska program kan jag inte finna något som bättre uppfyller mina önskningar. I mångt och mycket påminner det om det gamla Sverigedemokraternas program, innan detta parti kapades av ett gäng stekare från Lund som i en partipolitisk karriär såg en guldkantad försörjningsmöjlighet. SD gör nu allt för att närma sig alliansen och speciellt Moderaterna vilket fått dem att överge många av sina gamla ideal. De vill till exempel inte längre helt stoppa flyktinginvandringen samt har tummat på den ekonomiska politiken. Partiet har övergett sin negativa hållning till vinster i välfärden, medan AfS vill förstatliga skolan och återinföra katederundervisning. 


Av Karsten - 28 mars 2018 13:00

15 procent av Sveriges arbetsföra befolkning lever idag på socialbidrag, med en extrem överrepresentation av invandrare och utrikes födda som utgör över hälften av mottagarna. Socialbidraget infördes en gång i tiden för att folk som blivit av med sin försörjning inte skulle behöva svälta. Socialbidrag ansågs länge som det yttersta delen av halmstrået när inget annat återstod. På den tiden socialbidrag infördes ansågs det skamligt att utnyttja det om man kunde arbeta. Politikerna införde socialbidrag väl medvetna om den svenska synen att en bra man reder sig själv och ber inte om allmosor utom i yttersta nödfall.  Med tiden urholkades denna syn och folk ur samhällets bottenskikt började utnyttja socialbidraget som en form av garantiinkomst samtidigt som de vid sidan om försörjde sig på småkriminalitet som gatulangning och snatterier. Så småningom spred sig denna syn på socialbidragen till stora delar av arbetarklassen och delar av medelklassen.

 

När sedan massinvandringen tog fart i slutet av 1980-talet sköt kostnaderna för socialbidragen i höjden. För att dölja detta införde man försörjningsstöd och andra omskrivningar för skattefinansierad försörjning. Sverige har nu nått smärtpunkten då landet inte har råd att försörja fler ekonomiska migranter som enbart sökt sig till Sverige för att öka sin materiella standard. Hela systemet med asyl- och flyktingpolitik måste omprövas och avskaffas. Afrika är den kontinent som ökar mest befolkningsmässigt, de kommer snart att gå om både Kina och Indien. Detta kommer att sätta ytterligare press på Europas gränser i form av horder av ekonomiska "flyktingar" som försöker komma in i EU-zonen för att sedan söka sig till de länder som har de generösaste asylreglerna och bidragssystemen. Sätt därför stopp för de oansvariga partierna i höstens val, rösta på de som vill stänga Sveriges gränser.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards