Alla inlägg den 21 mars 2018

Av Karsten - 21 mars 2018 23:13

Allt detta snack om att främmande makt kommer att blanda sig i det svenska riksdagsvalet är bara ett försök av systemmedia och systempartierna att gardera sig mot ett för dem felaktigt valresultat. Skulle fel partier få för många röster så kan de alltid skylla på Ryssland. Är det några som i förhand försöker rigga valet så är det systempartierna. Socialdemokraterna har länge känt att de tappat väljare i takt med att de lierat sig med storkapitalet och svikit sina gamla ideal. Detta har fått den att med en manisk inriktning skylla allt på Ryssland och Putin.


De korkade svenska politikerna inbillar sig att de svenska väljarna ska svälja betet om att främmande makter blandar sig i valet i en liten arktisk avkrok av Europa. Vi har fått oss itutat att Sovjetiska ubåtar lurat i den svenska skärgården när det lika väl har kunnat vara NATO-ubåtar. Tyvärr råkade en rysk ubåt gå på grund i Gåsefjärden 1982 och detta togs för inteckning att alla ubåtar var sovjetiska. Stämningen i Blekingen och speciellt Karlskrona var vid denna tid minst sagt hysterisk. Man jagade ryska grodmän på taken i staden. Själv brukade jag gå ner till stranden och kolla när helikoptrarna letade ubåtar timme efter timme till ofantliga kostnader utan något resultat.


Sverige är en pajas nation styrt av inkompetenta och enfaldiga fårskallar. I både Kreml och Vita Huset skrattar man åt oss och gör narr av oss, men detta rubbar inte svenskens självbild av moralisk stormakt. Man tror på fullaste allvar att någon bryr sig om vad vi tycker. Internationellt och ur EU perspektiv ses Sverige som en avstjälpningsplats för alla ekonomiska lycksökare och parasiter som tagit sig in i EU-området. Själv betraktar sig svenskarna som ett humanistiskt föregångsland som ger dessa bondfångare nya snitsiga modekläder och nya mobiler. Dummar folk än svenskarna får man leta efter.

Av Karsten - 21 mars 2018 21:56

Läget i Syrien blir alltmer spänt då USA avser att skicka in fler markstyrkor samtidigt som de hotar att bomba regeringsvänliga baser som även hyser ryska militära rådgivare. Den ryske generalstabschefen Valerij Gerasimov förklarar att Ryssland kommer att militärt bekämpa de amerikanska stridskrafterna so försöker bomba syriska regeringsstyrkor eller regeringsbyggnader i Damaskus. Ett öppet krig mellan två supermakter med kärnvapen kan stå inför dörren. 


Vi ska då komma ihåg att Ryssland är inbjudna av Assad-regeringen att hjälpa de Syriska regeringsstyrkorna medan USA har olagligen trängt sig in i Syrien uppbackade av det sionistiska Israel. Jag håller inte för uteslutet att jag och min generation får uppleva det tredje världskriget, det slutgiltiga kriget som utrotar människan och hennes civilisation. Kanske kommer en liten spillra av mänskligheten att överleva och återgå till att slåss med stenyxor och spjut. Är det någon stormakt vi kan skylla världens undergång på så är det de maktfullkomliga USA med sina galna ledare. USA och Israel är de största hoten mot världsfreden även om svenska media försöker inbilla oss något annat.


Den nation som lägger mest av sin brutto nationalinkomst på krigsindustrin är USA, de satsar på en offensiv politik där angrepp på andra nationer står högst på agendan. Ryssland och Kina satsar på försvar, de bygger ut sitt antimissilförsvar och kustförsvar. Kina håller på att bygga upp en hangarfartygsflotta för att kunna försvara sina intressen i övärlden runt Kina. Framtida historiker om det nu finns några sådana kommer att kunna konstatera att fel nationer vann andra världskriget. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards