Alla inlägg den 20 mars 2018

Av Karsten - 20 mars 2018 20:24

Varför skriver inga svenska tidningar om de pågående morden på vita farmare i Sydafrika? Den vita befolkningen i Sydafrika utsätts idag för ren omvänd apartheid politik. De vitas farmer beslagtas av staten och delas ut till svarta som inte kan sköta dem. Massor av vita farmare har mördats av svarta gangstergäng. Det har gått så långt att Australien överväger att införa snabbvisum för vita sydafrikaner av rent humanitära skäl. Givetvis avvisar den sydafrikanska regeringen alla anklagelser. 


Den svenska socialdemokratiska regeringen var en av de starkaste anhängarna av ANC och införandet av en svart regering i Sydafrika. Det som hänt sedan apartheid och den vita makten föll i Sydafrika är att industrier och gruvor förfallit och vattenfyllts då det saknats kompetens att driva dem bland den svarta befolkningen. Inget av detta skrivs det om i svenska medier. Den enda tidning som skrivit om ämnet är Nya Tider (men den är ju rasistisk enligt PK-maffian).

Av Karsten - 20 mars 2018 18:53

Nu inför valet i september översköljs vi av allehanda löften, utfästelser och ren politisk propaganda. Något de svenska politikerna har lite svårt att förstå är att politiska löften och propaganda måste följas av konkreta handlingar, löften måste uppfyllas. Lovar man full sysselsättning och arbete åt alla så kan man inte ersätta dessa med tidsbegränsade arbetspolitiska åtgärder som finansieras med skattemedel. Något socialdemokraterna varit duktiga på. 


För de nationalpopulistiska partierna som SD och AfS är det än viktigare att visa prov på handling genom att göra allt för att sätta stopp för all vidare asyl- och flyktinginvandring. De måste distansera sig från de borgerliga partierna som förespråkar mångkultur och återupprätta svenskens nationella stolthet. Länge nog har en liten men högljudd vänsterradikal kulturelit trumpetat ut budskapet att det inte finns någon specifik svensk kultur. Man har försökt dra allt svenskt i smutsen samtidigt som man höjt mångkulturen och invandrarnas kulturer till skyarna. 


Det parti som varit klarast i sitt budskap är Alternativ för Sverige som klart deklarerat att de kommer att sätta stopp för all vidare asyl-och flyktinginvandring, samtidigt som de kommer att lansera att program för återvändande av de som kommit till sina respektive hemländer. Med tanke på de orimliga volymer människor som Sverige tagit emot och i de flesta fall försörjer på bidrag är detta det enda rimliga alternativet. Den utveckling vi har med växande parallellsamhällen, de flesta muslimska, är den enda lösningen att tvinga dessa människor att lämna Sverige. Sverige ska förbli ett nordiskt land och inte en del av ett islamistiskt kalifat.


Känner jag systempartierna rätt så kommer de efter valet att bara fortsätta med sin nuvarande asyl- och flyktingpolitik, man kommer att ta emot mellan 25 till 35 tusen asylsökande om året och sedan låta dem ta hit sina anhöriga vilket innebär att man kan multiplicera siffrorna med minst fem. Den minst pålitliga bland alla partierna är Centern med Annie Lööf som uttryckt tankar om att öppna Sverige för 30 miljoner människor från tredje världen. Detta skulle på sikt innebära att Sverige måste bygga 30 miljonstäder som ska försörjas med el och vatten. Det blir många kärnkraftverk att bygga för ett parti som motsatte sig kärnkraftsutbyggnaden en gång i tiden. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards