Alla inlägg den 14 mars 2018

Av Karsten - 14 mars 2018 22:39

Fejknyheter är inget nytt för Sverige, de förekom här hemma redan under det trettioåriga kriget i mitten av 1600-talet. Man överdrev de svenska segrarna och nämnde aldrig de svenska förlusterna. Man skrämde upp bönderna här hemma med de hemska katolikerna för att de snällt skulle betala sin skatt så att kungen, Gustav II Adolf skulle kunna fortsätta med sina härjningar i Tyskland. Tänk om de där korkade obildade journalisterna hade ägnat lite tid åt att studera historien istället för att ställa in sig hos PK-maffian. Själv litar jag mer på vad som står i Nya Tider och på Flashback än det dravel som skrivs i DN, SvD och SDS.

Av Karsten - 14 mars 2018 21:54

Vad fan ska vi bry oss om Vladimir Putin och hans affärer med skumma oligarker i Ryssland när vi har Björn Ulvaeus och kommunpolitiker som Harald Hjalmarsson (m) i Västervik? Vi har ju samma typ av korrupta politiker i Sverige som gör affärer med kändisar som Björn Ulvaeus. Bara en sådan sak som att Ulvaeus fick köpa den attraktiva tomten som värderades till 7,2 - 10 miljoner för 750 000 kronor av kommunen i Västervik. 

 

Man brukar säga att man ska sopa rent framför den egna dörren först. Vi har så djävla lätt att kasta skit på andra länders politiker när vi har samma skitstövlar här hemma. Sedan är det detta fjäskande för USA som pågått sedan 1950-talet ivrigt eggat av en präktig kommunistfobi. Inte för att jag har något till övers för kommunister och deras värdelösa planekonomi och kollektiva lösningar. Men å andra sidan så är socialdemokraterna inte mycket bättre, de ville likrikta hela Sverige.

 

Ska bli intressant och se om UG:s program om skurkarna i Västervik leder till några rättsliga åtgärder, förmodligen avskriver man ärendet i brist på bevis. Dessa politiker är experter på att klia varandras ryggar och hålla varandra bakom ryggen. Där håller de borgerliga ihop med socialisterna, då de vet att nästa gång är det de själva som håller på att bli avslöjade med fingrarna i syltburken.  Den där Björn Ulvaeus har jag aldrig kunnat med, tyckte han var en löjlig djävla fjant redan när han spelade med Hotenanny Singers.

Av Karsten - 14 mars 2018 19:13

Den banbrytande forskaren och astrofysikern Stephen Hawking dog idag på pi-dagen 3,14 han blev 76 år vilket är mycket anmärkningsvärt då han led av ALS sedan tjugoårsåldern. Han är nog den som levt längst med ALS och det finns många konspirationsteorier om att han dog redan för många år sedan och att det var en dubbelgångare som uppträdde som honom. Nu kan man i alla fall lägga alla dessa teorier åt sidan för nu är Stephen Hawking i ett annat mer astralt universum. Hawking kom att få en närmast kultstatus och uppträdde i bland annat "Familjen Simpsons" och "The Big bang Theory". Hans mest banbrytande forskning var inom fysiken i de svarta hålen, ett fenomen som gäckat astrofysikerna länge. Inne i ett svart hål upphör fysikens lagar att gälla. Tyvärr han inte Hawking att få Nobelpriset i fysik trots att han mer än någon annan förtjänade det, dock lär han som ingen annan fysiker bli ihågkommen långt efter sin död.


Beklagligt att Aftonbladet konsulterat en så totalt blåst idiot som Robert Aschberg att kommentera Hawkings död och hans vetenskapliga upptäckter, att höra denne korkade jude snacka om svarta hål är pinsamt han fattar ju noll. För det första var Hawking inte den förste som förutsagt förekomsten av svarta hål. Indiern Subrahmanyan Chandrasekhar som fick Nobelpriset för sina studier om stjärnornas livscykel var före. Man namngav hädelsesfären runt de svarta hålen efter honom, Chandrasekhar sfär liksom Chandrasekhar limit som angav den maximala massan hos en vit dvärg. Hawking sysslade med singulariteten och gravitationen och letade efter en formel som kunde sammansmälta Einsteins gravitationsteorier med kvantfysiken.

 

”Om utomjordingar besöker oss kommer utgången vara väldigt lik den när Columbus steg iland i Amerika, det gick inte bra för den amerikanska ursprungsbefolkningen. Vi behöver bara se till oss själva för att se hur intelligent liv kan komma att utvecklas i en riktning som vi inte vill se.”
Från Discoverys intervju 2010 ”Into the universe with Stephen Hawking".

Av Karsten - 14 mars 2018 18:39

Den 5 mars lanserades Sveriges enda återvändarparti, Alternativ för Sverige är det enda partiet som vill vända migrantströmmen. SD har som invandringskritiskt parti tappat kursen totalt, de vill bara minska invandringen inte stoppa den. De gör allt för att ställa in sig hos Moderaterna som de hoppas kunna inleda ett framtida samarbete med. De är beredda att offra allt för en plats i en framtida borgerlig regering.


Alternativ för Sverige vill däremot stoppa all vidare invandring till Sverige och kasta ut alla som har ljugit eller fuskat sig till asyl eller uppehållstillstånd samt som bott här år efter år utan att ha bidragit med en enda skattekrona. Kort och gott kasta ut alla utländska parasiter. AfS säger vidare att de inte skyggar för att spela ut grupp mot grupp  om detta krävs. Man får hoppas att mesigheten och fegheten hos dagens SD gått upp för fler och fler väljare och att folk inser att en röst på SD inte innebär ett stopp för massinvandringen.


Alternativ för Sverige vill även att Sverige lämnar EU vilket är viktigt om vi vill stänga våra gränser för all vidare flyktinginvandring. Givetvis motsätter sig inte AfS att indiska dataingenjörer eller specialisttekniker bosätter sig här, det är det nog ingen mer än NMR som gör. Det Sverige måste stoppa är inströmningen av analfabeter från länder som Somalia, Afghanistan, Irak och länderna söder om Sahara. Kunde AfD (Alternaiv für Deutschland) komma in i den tyska förbundsdagen så var det väl fan om inte AfS skulle kunna komma in i riksdagen?

Av Karsten - 14 mars 2018 18:04

Engelsmännen är ökända för att använda vilka metoder som helst mot dem de betraktar som motståndare, de drar sig inte för mord heller. Engelska underrättelseorganisationerna MI6 den utländska och MI5 den inhemska har benyttat sig av rent kriminella metoder. Det är bara att läsa Peter Wrights "Spycatcher", en bok Margaret Thatcher försökte stoppa. Så det skulle inte alls förvåna mig om det är engelsmännen själva som ligger bakom försöket till giftmord på den ryske avhopparen och dubbelspionen Sergej Skripal och hans dotter Julia. De utsattes för nervgiftet Novishok en gammal sovjetisk produkt. För agenter från MI6 torde det inte ha varit någon större svårighet att skaffa sig detta nervgift vid Sovjetstatens sammanbrott för eventuella framtida behov där man ville kasta skulden på ryssarna.

 

Dubbelspionen och GRU-agenten Sergej Skripal utväxlades mot tio ryska agenter som satt fängslade i väst och torde under sin ryska fångenskap ha avslöjat allt av värde för sina ryska uppdragsgivare. Det är som den ryske utrikesminister Lavrov säger, vad skulle vi vinna på att mörda Skripal? Om det däremot är engelsmännen själva som ligger bakom mordförsöket så innebär det att de kan trappa upp sanktionerna mot Ryssland och frysa ryska tillgångar i England och EU. England har alltid varit "a scab of a nation, driven insane" liksom USA. Här i Sverige sväljer media vilka lögner som helst som kommer från White Hall. 

 

Om vi nu ändå ponerar att det är Kreml som ligger bakom mordförsöket, så vadå? Hur många har inte CIA och engelska MI6 mördat under kalla kriget? Att röja agenter ur vägen för gott tillhör jobbet så att säga, det ligger i dessa nationers intresse. Även Sverige har röjt obekväma personer ur vägen som krigsmaterielinspektören Carl Algernon som knuffades framför ett framrusande tunnelbanetåg. Felet är att folk vet för lite så därför tror de på vilka fejknyheter som helst.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards