Alla inlägg den 1 juli 2018

Av Karsten - 1 juli 2018 18:28

Lördagens bråk där 20 - 25 unga "skäggiga barn" var inblandade hade troligen inget alls med någon uppgörelse i kriminella invandrargäng att göra då polisen säger att allmänheten lämnat in filmer och vittnesuppgifter, detta hade inte skett om det rört sig om kriminella gäng. Då råder en tystnadskultur då folk vet vad dessa gäng är kapabla till. Förmodligen var det ett gäng bestående av några av de 9 000 "lyxflyktingar" som regeringen och centern gett en gräddfil på skattebetalarnas bekostnad. 


Min första tanke var att det rörde sig om en uppgörelse bland de så kallade "särskilt utsatta EU-medborgarna" som blivit ovänner om vem som skulle tigga var. Dessa är också en grupp som vanliga medborgare vågar vittna mot då de är illa omtyckta av de flesta.

På Flashback finns filmer utlagda där man kan följa bråket och polisens passivitet. Man ser en som ligger ner på trottoaren och blir sparkad av flera andra med Mellanöstern utseende. Flashback är en bra källa till kunskap när det gäller brott begångna av "de nyanlända". 

Enligt polisen är en man anhållen för mordförsök vilket verkar lite klent med tanke på att på att man på filmen ser minst 5 - 6 som sparkar och slår.


Sverige har blivit ett fantastiskt land tack vare kulturberikningen, det råder sannerligen ingen nyhetstorka som det brukade göra på somrarna på 1970-talet. Problemet idag är att tidningarna inte skriver om vilka gärningsmännen är "då det saknar allmänintresse". Vi ska inte veta vilka vi ska akta oss för på gator och torg.

Av Karsten - 1 juli 2018 13:51

Det är "nyttiga idioter" som kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke som asfalterar väger för islams utbredande i Sverige. Hon och hennes gelikars naiva aningslöshet och brist på kunnande om islam och islams mål ger islam samma legitimitet som kristendom, judendom, buddism. Under religionsfrihetens lagar legitimerar hon islam. Men islam är ingen religion likt alla andra, islam är lika mycket en politisk ideologi som det är en religion. Det är en religiös-politisk ideologi där det inte finns några klara gränslinjer mellan de båda. 


Koranen är inte islams motsvarighet till kristendomens Bibel, islam har tre böcker som bildar basen i dess tro Koranen, Haditherna och Sharia. Sedan finns det en bok om Muhammeds liv författad av Ibn Ishaq som är mycket central i deras tro. För en kristen som är van att läsa Bibeln som är kronologiskt skriven framstår Koranen som totalt obegriplig då den inte börjar med de först nedtecknade surorna utan den börjar med de längsta surorna först och de kortaste sist. Totalt består Koranen av 114 suror. Dessutom skiljer sig den shiitiska tolkningen av Koranen från den sunnitiska på ett par ställen. 


Hade våra sekulariserade och ofta ateistiska politiker förstått vad islam går ut på så hade de säkert inte varit så ivriga att vara muslimerna till lags med att ge tillstånd till att uppföra moskéer och tillåta böneutrop. Man förstår inte att merparten av de muslimer som kommit till Sverige inte tror på evolutionen utan de tror att Allah skapade människan av en klump lera och levrat blod och att världsalltet skapades på sex dagar. Muslimer anser att änglar har en framträdande plats i deras liv då det är änglarna som nedtecknar deras gärningar och förmedlar dessa till Allah.


Att som våra politiker tycks tro, att med tiden kommer muslimerna att anpassa sig till det moderna svenska välfärdssamhället är att bedra sig själv. De kommer aldrig att anpassa sig, de kommer istället att kräva att det svenska samhället anpassar sig efter dem och deras tro då de anser att denna är den enda sanna tron och att Muhammed är dess profet. Här i Sverige har man antagit synen att all kritik mot islam och Koranen är utslag av islamofobi något som ska motverkas till varje pris. Detta är att gå muslimernas ärenden och göra precis vad de vill nämligen tysta alla kritiker.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards