Alla inlägg den 5 juli 2018

Av Karsten - 5 juli 2018 16:38

En sak som alltid retat mig i filmer är när folk gör en guldstöt och stjäl guldtackor. När de ska lasta bytet så är det som om tackorna vore gjorda av förgylld aluminium. En guldtacka med en liters volym väger cirka 21 kg, den bär man inte runt hur som helst. Man kastar definitiv inte runt med den och får man den på foten så krossas tårna.

När man bär hem ett sexpack två liters flaskor med kolsyrat vatten väger detta pack 12 kg och det vet alla som burit ett sådan att man blir lite trött i armen efter ett tag. I filmer ser man hur de lägger ner typ sex guldtackor i en väska och bär iväg den som om det var smutstvätt de bar, 6 x 21 = 126 kg. Ingen inte ens Arnold Schwarzenegger ränner runt några längre stycken med två väskor med 126 kg i varje.

Så ska ni göra en guldkupp skaffa en gaffeltruck så ni kan lasta bytet. Vanliga väskor håller inte så det får vara stadiga trälårar att lasta tackorna i. Prova med att skaffa 10 kg bly så får ni se hur lätt det är att hantera.

Av Karsten - 5 juli 2018 12:15

Vid sin pressträff i Almedalen kom Löfven bara med vaga löften om höjda pensioner med riktning mot de 27 procent av väljarna som idag är pensionärer. Detta ska ske genom att höja arbetsgivaravgifterna. Huruvida han kan driva igen dessa löften under en ny mandatperiod är tvivelaktigt, det är mest tomma löften som vanligt när det kommer från S. 

Löfven ska höja pensionen till 70 procent av lönen men detta kommer att slå igenom först när de som idag är i 20-års åldern går i pension. 


Löfven talade också om att bygga det starka samhället och få ett slut på hat och hot på sociala medier. Att han och hans regeringskollegor varit med om att bygga upp grunden för detta hot och hat vill han väl inte kännas vid. Han tycks inte förstå att det sticker i ögonen på fattigpensionärer och föräldrar till handikappade barn med behov av assistans när deras tillvaro försämras för att regeringen vill lägga pengarna på 9 000 afghaner utan asyl och skyddsskäl och bygga en gräddfil för alla nyanlända unga män in på arbetsmarknaden. 


Om man inte börjar med att ta hand om den egna befolkningen och tillgodose deras behov i första hand och först i andra hand hjälper de som statskassan tillåter staten att hjälpa så kan man aldrig bygga en stark stat. Den politik som både denna regering och de förra regeringarna fört har skapat ett djupt splittrat samhälle där nyanlända ekonomiska migranter står mot svenskar och gamla arbetskraftsinvandrare. Det är Stefan Löfven och hans rödgröna regering som asfalterat banan för SD genom en ansvarslös politik där man slagit sönder en fungerande polisorganisation samtidigt som man tagit in hundratusentals asylsökande som man sedan helt saknar kontroll över. 


Allt detta har skapat grunden för populistisk politik som lovar lag och ordning. Det går inte att dölja att sju personer skjuts till döds under två veckor i olika gänguppgörelser. Detta löser man inte genom att bara stå i TV-rutan och snacka en massa skit eller sammankalla alla högre polischefer. Vem fan vill bli polis i Sverige när den privata säkerhetsbranschen erbjuder minst den dubbla ingångslönen? Fattar inte Löfven och hans lille dvärg till justitieminister att folk har genomskådat dem och mycket väl förstår att de inte har några lösningar utan att de istället tappat greppet om utvecklingen totalt. Regeringen har tappat kontrollen över gängkriminaliteten och de dödliga skjutningarna.


Det går inte längre att övertyga de svenska väljarna om att det går bra för Sverige och att Sverige är ett tryggt land. Det hjälper inte att företrädare för media och kulturetablissemanget står i Almedalen och lägger ut sina visioner, de lever alla i en bubbla. Vanligt folk som bor i förortsgettona är livrädda att komma i vägen för kulregnet när de ska ner till ICA eller Netto och köpa mat. De köper inte politikernas snack om att utbilda fler poliser, de vill se fler poliser på gator och torg NU. De vill inte höra någon djävla elit stå och snacka skit på något av alla dessa seminarier i Almedalen de vill se handling.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards