Alla inlägg den 20 juli 2018

Av Karsten - 20 juli 2018 21:49

Folk som på ren djävulskap håller på och bryter sig in i andras datorer och mobiler bör avlivas som ohyra. De är en avart, en produkt av det digitala samhällets baksida, små ynkliga skithögar utan eget liv som bara genom att parasitera på andras liv får illusionen att de lever ett eget. I sanning miserabla patetiska nollor som ägnar all sin vakna tid att rota i andras digitala liv. De tror de har kontroll men i själva verket är det just detta de saknar, kontroll över sina egna tvångsmässiga handlingar, de drivs av ett sjukligt begär efter kontroll, bekräftelse och inbillad makt och gör förr eller senare ett fatalt misstag som kommer att bli deras fall.

Hade samhället fungerat som det ska hade man gjort med dessa som man borde gjort med de kriminella gängen, skjutit dem med ett nackskott och låtit liket ligga och ruttna i ett dike. Bli mat åt råttor, kråkor och rävar, ingen hade saknat dem.

Tyvärr måste det gå längre och fler måste drabbas av dessa löss innan kraven på drastiska åtgärder kommer. Men i framtiden kommer man att göra processen kort med denna typ av individer. De lever sina ynkliga liv bakom fejkade identiteter på sociala medier där de bygger upp en digital fasad där de använder en tillverkad person. Den snygga bruden ni tror ligger bakom ett konto är i själva verket en fet medelålders kvinna eller man med svåra psykiska problem och ett gravt skadat ego. Både Metros Jack Werner som granskade fenomenet Veronica Larsson och Nya Tider som uppmärksammade stulna konton på Twitter har satt fokus på dessa problem. 

Själv skulle jag inte tveka en sekund att söka upp dessa kräk och avrätta dem om jag fick tag i deras rätta identitet. I ett samhälle i sådant förfall som det svenska skulle ett sådant städjobb knappt märkas idag och man gör ju sin omgivning en tjänst. Lättast är att lura dem in i en fälla så de hackar sig in i kriminella kretsars mobiler då där finns folk som inte tvekar en sekund att röja sådana personer ur vägen för gott. Död åt alla falska gamla kärringar på Twitter som uppträder som tonårstjejer.

Av Karsten - 20 juli 2018 15:24

Det vansinne vi ser prov på i dagens Sverige och i vår omvärld trodde jag aldrig jag skulle få uppleva. Detta kan bara inte få fortsätta, det kommer att bli vår undergång. Alla problem sammantagna, överbefolkning, folkvandringar, miljöförstörelse, klimatförändringar, krig och konflikter kommer till slut att få sådana proportioner att allt kommer att explodera. Människan är en art som håller på att utrota sig själv genom sitt sätt att leva.

Av Karsten - 20 juli 2018 13:35

Många verkar vara inne på tanken att bränderna i Sverige är ett led i islamistiska IS krigföring. Sätt eld på stora arealer och skapa kaos och bind upp stora styrkor av polis, brandmän och andra myndigheter. Den brända jordens taktik är ett gammalt beprövat knep i krigsföringen. 

Man kan ju fråga sig varför det inte brinner i våra grannländer? Jag har inte hört något om några omfattande skogsbränder i Finland och där är nog lika torrt som här. När man lägger samman 163 000 företrädesvis unga muslimska män som kom hösten 2015 varav många fått avslag på sin asylansökan och är frustrerade och de omfattande bränderna 2018 så kan man inte annat än ana ett samband. 

Visst kan detta låta väldigt konspiratoriskt i svenska öron men är nog inte alls något otänkbart för en fanatisk islamist som vill skada de otrogna och deras land. Det har kommit in människor i Sverige som hatar västerlandet och dess kultur och vill skada oss på alla upptänkliga sätt. Som Stefan Löfven själv sa: "Vi har varit för naiva". Ja vi har varit otroligt naiva i synen på muslimer. Vi har velat tro att deras religion är precis som vår egen, men det är den inte. En kristen ser inte ner på en ateist, möjligtvis tycker han synd om ateisten som inte tror på en Gud. Med muslimerna förhåller det sig helt annat, för en muslim är en ateist det lägsta tänkbara han kan föreställa sig. En människa som förnekar Gud eller Allah en sådan varelse är sämre än en oren hund eller gris. 


Inget av detta vill svenska politiker ta till sig, de vill inte och kan inte förstå hur en muslim tänker. När det sedan kommer till religiös extremism som fanatiska islamister så fattar svenskarna noll. För dem är detta lika obegripligt som det var för amerikanska soldater att japanska piloter offrade sitt eget liv genom att ramma amerikanska fartyg med sitt bomblastade plan. Dessa fanatiker skräms inte av döden eller långa fängelsestraff, de ser sig själv som martyrer, som religiösa krigare i Allahs tjänst. Anser de att de gör en god religiös gärning genom att sätta eld på de otrognas skog så gör de det. Det är hög tid att vakna upp för svenskarna. Danskarna vaknade för många, många år sedan och insåg att det var ett problem med för många muslimer i Danmark. Finnarna far så kloka så de släppte knappt in några muslimer i sitt land. Bara de dumma svenskarna lät dörren stå på vid gavel tills det var för sent att stänga den.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards