Alla inlägg den 11 juli 2018

Av Karsten - 11 juli 2018 19:45

Valet till Sveriges riksdag den 9 september kan komma att kantas av valfusk och påverkansoperationer, men inte av ryska trollfabriker utan av inhemska krafter. Om något val behöver övervakas av utländska valobservatörer så är det detta val, så vi får hoppas att stater som Ryssland, Polen och Ungern kan skicka folk. Debattören Katerina Janouch har uttalat farhågor om valfusk och det har kommit rapporter om att utlandssvenskar fått sina röstkort och valsedlar, alla utom SD:s. Vi kommer säkert att höra talas om bortplockade SD, AfS och MED valsedlar. Vill det sig riktigt illa så kommer valet att bli så smutsigt att krav på nyval ställs. 


Dagens Sverige är inte det trygga pålitliga land som många av oss äldre en gång växte upp i, landet där folket litade på sina myndigheter. Det Sverige vi ser idag är ett sönderslitet land, ett polariserat land där folk har slutat lita på de traditionella medierna och myndigheterna. Ett land där polisen inte kommer när du behöver deras hjälp och skydd. Ett land med ett rättssystem som tar speciell hänsyn till om du är utlandsfödd och har en annan kultur, ett Sverige där folk inte längre är lika inför lagen. Ett Sverige där parallellsamhällen växer sig fler och större för varje dag, parallella samhällen där muslimska moralpoliser patrullerar gatorna och trakasserar kvinnor som inte bär slöja.


Allt detta vill makteliten helst inte kännas vid, endast uppstickaren SD vågar påtala dessa problem, de övriga sju försöker tiga ihjäl problemen. Regeringspartierna pratar mycket men gör väldigt lite. Justitieministern visar upprördhet och pratar vitt och brett om skärpta straff så fort det skett en ny dödsskjutning, men några konkreta lösningar har han inte. Sverige håller på att tas över av kriminella ligor med rötterna i utomeuropeiska länder och kulturer. Mycket av det våld som utövas mellan dessa kriminella gäng har sin upprinnelse i triviala dispyter. Det kan räcka med att någon säger något sexuellt nedsättande om någons kvinnliga släkting.  


För varje gängkriminell polisen lyckas gripa och få dömd står det tio tonåringar på rad för att bli medlemmar i något av gängen. Några rekryteringsproblem har de inte, vem vill jobba på ICA eller Netto för 20 000 kr/mån när man kan tjäna detta på en kväll genom droghandel? Samhället har blundat så länge att problemet nu är så cementerat att det inte går att lösa med några lättare åtgärder. Alla har misslyckats, polisen, politikerna, skolan, socialen, föräldrar m. fl. Sverige är ett samhälle som befinner sig på ett sluttande plan.

Av Karsten - 11 juli 2018 12:21

Det torde stå klart för flertalet politiskt medvetna medborgare att den så kallade åsiktskorridoren blivit allt smalare och smalare de senaste åren. Det man kallar officiella media, Bonnierpressen, SVT, TV4:a och liknade vinklar nyheterna allt hårdare och väljer att utelämna eller helt ignorera nyheter som är negativa för den bild av invandring och mångkultur som maktetablissemanget försöker ge sken av. Under årtionden har man försökt ge sken av att flyktinginvandringen är en ekonomisk vinst för Sverige, när i själva verket varje individ som kommit hit sedan början av 1980-talet i genomsnitt gått med 79 000 kronor i förlust om året. Ett minus på 79 000 för staten och skattebetalarna årligen.


Hela tiden märker man av de små stegen för att kringskära yttrande och åsiktsfriheten,man använder sig av förtäckta hot om repressalier. Se bara hur det gick för stackars Herlitz som i god tro anmälde till Migrationsverket att han misstänkte att de "skäggiga barn" som skickats till honom för att få sina tänder fixade var betydligt äldre än de uppgav. Han miste jobbet och åkte på en ekonomisk smäll för att han gjort det varje hederlig svensk borde ha gjort nämligen angett kriminella parasiter. Sådana aktioner från samhällets sida får folk att akta sig och tystna. Samhället själv skapar samma tystnadskultur som de kriminella invandrargängen i förorterna. 


Hur fel och hur vidrig samhället än bär sig åt mot sina medborgare så ser de sig hela tiden som "de goda" på samma sätt som regimen i DDR såg sig som god och kallade sig för en demokratisk republik. Makten förblindar och till slut ser dess utövare inte längre att de blivit odemokratiska och despotiska. Politiker på riksplanet har hamnat i en filterbubbla där de inte längre förmår ha kontakt med de som valt dem. De har bildat sitt eget frälse, den nya adeln i Sverige och på samma sätt som adeln så anser det att de vet vad som är bäst för undersåtarna. Tanken var att makten skulle utgå från folket och politikerna skulle vara folkets tjänare och utföra de uppdrag folket förelade dem, istället har vi fått det omvända förhållandet.


Vi verkar nu ha nått någon form av brytpunkt eller om man så vill paradigmskifte där de gamla maktstrukturerna håller på att bryta samman av sin egen korruption och brist på tilltro. Samhällskontraktet med medborgarna håller inte längre, staten kan inte garantera den trygghet och det beskydd man som medborgare i en demokrati har rätt att kräva. Polismakten har omorganiserats sönder och samman och fungerar inte längre, de kan bara försöka stävja den allra grövsta kriminaliteten. Hade någon sagt till mig för bara tio år sedan att Sverige skulle vara den nation där det skedde flest dödsskjutningar i hela Europa så skulle jag ha svårt att tro på det. Men tyvärr är det sant Sverige leder den ligan.


Enda sättet för makten att klamra sig kvar är att inskränka på yttrande- och åsiktsfriheten samt att se till att den etablerade pressen går i deras ledband så man har kontroll på informationsflödet. Detta har ju fler och fler insett och vänder sig därför till alternativa media som skriver om de obehagliga fakta som makten inte vill att vi ska ha reda på. Sker ett spektakulärt brott så är det bästa sättet att kolla på Flashback om man vill veta något om gärningsmännens ursprung och liknade. Sociala medier har blivit som forna dagars väggtidningar och makten gör allt den kan för att kringskära deras yttrandefrihet. Lagen om hets mot folkgrupp är inget annat än en gummiparagraf för att skrämma folk till tystnad. Årets val handlar i botten om frihet eller diktatur.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards