Alla inlägg den 24 juli 2018

Av Karsten - 24 juli 2018 22:15

Sverige inte bara ser ut som det maskformiga bihanget till blindtarmen landet har ungefär samma uppgift att fylla också. Det hade en gång en uppgift att fylla på jorden men idag är det bara en reminiscens, något överflödigt, något som var men inte längre är. Globalt är Sverige att betrakta som EU:s avstjälpningsplats för oönskade migranter. Som blindtarmen, en återvändsgränd som man kan fylla med skit. 


Att det blivit på detta sätt kan folket tacka sig själv för, som man bäddar får man ligga. Väljer man samma inkompetenta gäng val efter val att styra landet så kan det bara gå åt helvete. För att inte tala om alla dessa jubelåsnor som väljer samma alternativ som deras föräldrar valde, ungefär som om åsikter per automatik måste gå i arv. Dessa idioter har inte uppmärksammat den kvalitetsförsämring som deras respektive partier genomgått.  


Det är bara att beklaga att det blivit på det viset och till råga på måttet håller stora delar av landet nu på att brinna upp. Utan utländsk hjälp hade vi inte klarat oss. Hur fan skulle det bli om Sverige drabbades av krig? Skulle landets försumbara försvar lyckas hålla ut i en halvtimme? Tja de kan ju alltid kalla in Gudrun Schyman och hoppas att hon med sitt utseende skrämmer fienden på flykt. 


Det enda makthavarna sysslar med just nu är att försöka tysta alla kritiker som försöker avslöja deras inkompetens och brist på handlingskraft i hopp om att den dumma massan ska fortsätta ha förtroende för dem. Jag börjar mer och mer luta åt att Sverige snart är moget för en väpnad statskupp, man gör som i Rumänien rent hus och skjuter topparna.

Av Karsten - 24 juli 2018 19:46

Detta jag nu ska skriva om är så dumt så man tror inte det är sant. Plastmodelltillverkaren Revell, en jätte i branschen som funnits i minst ett halvsekel köpte in formarna på ett UFO från en annan modell tillverkare. Man förpackade detta UFO som mest påminner om det George Adamski påstod sig ha åkt till Venus med på 1950-talet i en ny förpackning. På förpackningen påstod man att detta var det UFO som nazisterna i hemlighet tagit fram. På kartongen ser man UFO:t med kanoner undertill och tyska kors på sidorna i strid med amerikanska B-36 bombare. Man skriver att UFO:t hade en hastighet på 6 000 km/tim och kunde färdas i rymden. 


Nu har Revell tvingats återkalla alla dessa modeller då de blivit anmälda av en tysk organisation för barns utbildning som menar att barn kan få föreställningen att de tyska nazisterna verkligen hade ett UFO som man kunde färdas med i rymden och som kunde uppnå hastigheten 6 000 km/tim. De menade att det klart skulle stå att detta var fiktion. Jag tycker att om dagens barn har fått så dålig skolundervisning att de på fullaste allvar tror att nazisterna hade UFO:n i slutet av kriget som kunde färdas i rymden så är det inte modellen det är fel på utan på det tyska skolsystemet. Ingen människa med ett IQ över 65 och med grundläggande skolkunskaper tror att UFO byggda av nazisterna existerar. Då tror de kanske också på spelfilmen där nazisterna har en bas på månens baksida där de förbereder en invasion av jorden?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards