Alla inlägg den 16 juli 2018

Av Karsten - 16 juli 2018 21:24

Tycker den politiska temperaturen börjar bli lika hög som den hetta som drabbat hela Sverige. Det ligger nästan något ödesmättat i luften och september är snart här. Augusti kommer att bli valpropagandans månad, redan nu kan man på sina ställen se kommunisterna eller vänstern som dom kallar sig, ha satt upp sina affischer. SD brukade ha en helsida i Metro innan denna blaska tog sommarsemester. Den är tillbaka den 9 augusti precis en månad innan valet. 


Det blir väl en massa tjafs om rysk inblandning i det svenska valet, speciellt nu efter att Putin förnekat all inblandning i det amerikanska valet och Trump verkar ha accepterat detta. Ska bli intressant att se om de kan få till en regering efter valet, speciellt om SD får 30 procent eller mer. SD blir tungan på vågen det kommer att bli de som avgör vilken regering som ska släppas fram. Vill det sig riktigt illa så kommer det att bli regeringskris efter regeringskris tills ett extraval utlyses. 


Sverige kan stå inför den mest politiskt turbulenta tid landet någonsin upplevt. Samtidigt behöver Sverige mer än någonsin en stark och handlingsduglig regering som kan röja upp i den soppa som de rödgröna skapat. Med en invandringsvolym som vida överstigit vad landet socialt och kulturellt klarat av och en polisorganisation slagen i spillror samtidigt som kriminaliteten aldrig varit så hög som nu. Det är nog bäst för folket att de inser vad klockan är slagen och röstar fram ett regeringsdugligt alternativ.


Fyra år till av det kaos vi sett prov på under de rödgröna med ett MP som bara vill släppa in fler och fler dysfunktionella muslimer ivrigt påhejade av Centerns käcka Annie Lööf och Sverige är snart ett minne blott eller i bästa fall ett ryskt protektorat om nu Putin kommer och räddar det som finns kvar. Aldrig trodde man att man skulle få uppleva en så total inkompetens på statsmannaskap som Sveriges politiker visat prov på. Man trodde i sina drömmar att man skulle få en trygg ålderdom i folkhemmet Sverige men fick istället se ett splittrat mångkulturellt kaos växa fram. Fy fan för de kräk som är skuld till denna utveckling.

Av Karsten - 16 juli 2018 17:07

Nu brinner halva Sverige och myndigheterna tror att en del av bränderna är anlagda. Trots att myndigheterna gått ut med förbud mot att grilla och anlägga öppen eld i naturen är det många som struntar i förbudet och ändå grillar ute i den fnösktorra naturen. Finns nog en och annan som hyser ett sådant hat mot vårt land att de gladeligen sätter fyr ute i skog och mark.


Bönderna räknar med den sämsta skörden på 25 år på grund av torkan. Sverige kommer att behöva importera spannmål för att klara försörjningen vilket kommer att påverka ekonomin. 

Men ekonomin går ju som på räls enligt socialdemokraterna, det råder evig högkonjunktur i Sverige. Det blir inte roligt när världsekonomin vänder och kanske går in i en djup depression. Ekonomer varnar för en depression likt den på 1930-talet. 


När ska politiker börja tänka mer än fyra år framåt? Det blir nog först när man helt avskaffat demokratin och kan sätta upp långsiktiga planer. Vi behöver nog inte bry oss för snart är det Bryssel som bestämmer allt. Sverige är då en arktisk avkrok, en avstjälpningsplats för EU:s afrikanska migranter. Det blir som Annie Lööf vill, Sveriges befolkning ökar med 30 miljoner.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards