Alla inlägg den 30 juli 2018

Av Karsten - 30 juli 2018 23:21

Kollade precis "Nätet" från 1995 med en ursnygg Sandra Bullock i huvudrollen som dataexpert. Var så länge sedan jag såg filmen så jag hade glömt delar av den. Minns att jag tänkte när jag såg den första gången att den var en form av varning för vad som skulle komma i framtiden. 1995 var Internet en ganska ny företeelse för de flesta svenskar. Få förstod vad datorer kunde användas till, det vilade en aningslöshet av sådan dignitet att minister Ines Uusman påstod att Internet bara var en fluga som skulle försvinna. Det har inte blivit bättre med tiden det visade skandalen med Transportstyrelsen som lade ut skötseln av sina servrar på IBM som i sin tur anlitade personal i Serbien och Tjeckien eller var det nu var. När saken väl avslöjades så satte man från regeringens håll igång med den stora dementiapparaten.


Våra liv finns på statens olika dataregister, uppgifter som man hanterar med en ansvarslöshet som kan få en att tappa hakan. Hur vet vi att den personal de påstår är säkerhetsklassad i själva verket är skickliga hackare som likt i filmen "Nätet" rotar i våra liv? Idag kan vilken idiot som helst som kan läsa engelska och har basala kunskaper i hur datasystem fungerar söka på Nätet efter programvara som gör det möjligt att hacka både datorer och mobiler. Skulle Google inte hitta de rätta sidorna så är det bara att försöka med Tor. De kan sitta och se vartenda kommando du gör på din dator eller mobil. Digital stalking har blivit ett nytt brott som den svenska lagstiftningen knappt tittat på ännu. Utvecklingen inom det digitala området går så snabbt så dumma tröga politiker som tror de är säkra om de har brandväggar, antivirusprogram och krypterad e-post är omsprungna tio gånger om. Tror ryska signalspaningsstationer kan läsa det mesta våra politiker har för sig på sina laptop och mobiler i klartext. När svenska myndigheter väl insett vidden och faran med sårbarheten i sina datasystem så är hackarna långt före dem. 


Brottet grovt dataintrång och digital stalking är något man måste börja ta på allvar i det här landet. Det måste bli ett slut på den aningslöshet som vilar över svenskarna. Detta att brottslingar har så lätt att få tag i folks Bank-ID visar bara hur naiva och godtrogna folk är. Själv nobbar jag helt Bank-ID, har jag inget så kan ingen använda det illegalt. Jag är ganska säker på att inom en snar framtid kommer världen att drabbas av så allvarliga digitala stölder att folk kommer att tappa tilltron till bankernas säkerhetssystem. Skulle inte förvåna mig om folk som jobbar med att utveckla säkra krypteringssystem sedan säljer uppgifterna till olika brottssyndikat, alla har sitt pris.



Av Karsten - 30 juli 2018 12:45

Det de antinationella kallar rasism är inget annat än vanligt sunt revirtänkande. Ingen skulle väl komma på tanken att kalla en same för rasist om han försvara sin urgamla rätt att bedriva renskötsel, jakt och fiske? Men när en etnisk svensk försvara sin rätt till sin kultur och rätten till sitt land så kallas han rasist av de flesta av våra partiföreträdare samt media. De påstår att alla som vill komma hit och bo här har samma rätt till Sverige som de svenskar som byggt upp landet. Man påstår vidare att främmande kulturer och religioner i stort sett har företräde framför svenska intressen, vi svenskar ska anpassa oss efter det mångkulturella samhälle som politikerna byggt upp över huvudet på folket.


Det märkligaste fenomen som uppstått i spåren på massinvandringen är att vissa invandrargrupper tagit sig rätten att ockupera och försvara delar av förortsområdena i Sverige, man kastar sten på blåljuspersonal som vågar sig in i dessa områden. Den enda reaktion från regeringen och politikerna är att de tycker detta är helt oacceptabelt men de gör inget för att stoppa det och ändra lagstiftningen. När invandrare försvara sitt revir är det inte rasism, bara när svenskar hävdar rätten till sitt eget land är det rasism. I sanning en halsbrytande absurditet som saknar motstycke. 


Denna process att bryta ner svensken har pågått länge enligt tesen om de små stegens tyranni. Man har bit för bit förringat han krav om rätten till sitt land och sin kultur. Politiker har påstått att svensken inte har någon egen kultur och har han det så är det bara barbari. Samtidigt aktar sig politikerna noga för att kritisera den största främmande kulturgruppen i landet, muslimerna. Där visar man ett överdrivet överseende med vissa kulturyttringar som står i strid med svensk lagstiftning och svenska normer. Skulle en muslim kalla en svensk kvinna för "svennehora" för att hon bär shorts och inte har håret täckt är det föga troligt att han anklagas för rasism eller kränkning.


Vilken normal människa som helst inser att en sådan hållning från statsmakternas sida i längden blir ohållbar. Att fylla på med fler asylsökande ekonomiska migranter kommer bara att förvärra situationen. Invandring innebär att de som kommer integreras in i den kultur som ursprungsbefolkningen har och accepterar de lagar och normer som råder. Invasion innebär att de som kommer uppvisar ett ockupant beteende och kräver att ursprungsbefolkningen kapitulerar inför de ockuperades religion och kultur, man ställer krav och uppvisar ett hotfull beteende.


Är det verkligen rasism att värna om sitt land och sitt folk? Är det rasism att inte förutsättningslöst vilja ge bort den välfärd som tidigare generationer svenskar byggt upp? Är det rasism att protestera mot vissa extremgruppers syn på gränser och bosättningsregler? Nej det är det inte, det är prov på vanligt sunt revirtänkande, det som jag och mina förfäder har byggt upp har vi också mer rätt till än andra främmande folk som bara vill ta och inget ge. På samma sätt som lejonen försvara sitt revir så försvara ett folk sitt revir, det är ingen slump att Sverige som heraldisk symbol har lejonet. Låt oss därför spotta på dem som kallar oss rasister och rösta på det enda partiet som vill återta Sverige - Alternativ för Sverige.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards