Alla inlägg den 15 juli 2018

Av Karsten - 15 juli 2018 23:33

Undras om det inte är chemtrails som ligger bakom torkan och bristen på regn i Sverige. Geoengineering kallas det för, något USA har sysslat med sedan 1950-talet. Tanken var att man med kemikalier skulle kunna påverka vädret så att skördarna i Sovjet slog fel. Bara för att muren föll och Sovjet upplöstes så har inte USA slutat med all djävulskap de höll på med. 

Inte nog med att man (läs Illuminaterna) via sina agenter och allierade i regering och riksdag fyllt vårt land med muslimer, nu vill man att våra skördar ska slå fel så vi står utan mat också. 

Det måste ha stuckit i ögonen på någon att det där lilla etniskt homogena landet i norr klarade sig så bra genom kriget och efter kriget så nu vill man sänka det för gott.


Så länge folk väljer att tro på medias och politikernas lögner kommer de aldrig att fatta vad det är som händer med deras land. Bara tanken på att politiker påstår att det inte längre är vårt land utan allas som kommer hit är absurt. Helt klart är vi förrådda av dem vi valt att styra vårt land, de gör det sannerligen inte med folkets bästa för ögonen. Om detta är demokrati så krossa den!

Av Karsten - 15 juli 2018 21:57

Det ohederliga SVT2 sänder just nu Dox: "De sista i Aleppo" om de vita hjälmarna, en terrororganisation förklädd till räddningsorganisation. De vita hjälmarna har kopplingar till Al Qaida och IS, något som SVT2 inte nämner med ett ord. De går snällt de islamistiska terrorgruppernas propaganda ärenden.

Det var de vita hjälmarna som låg bakom fejken med klorgasbomberna som kablades ut i västmedia för att misskreditera Ryssland. Man visade upp dramatiska scener där små barn spolades med vatten.

I programmet utnyttjas små barn i propagandasyfte, man yrar en massa skit om att det var Allahs vilja att de skulle räddas ur ruinerna av de vita hjälmarna. Inte en enda vuxen grävs fram ur ruinerna utan bara barn då man vet att detta ger en bra propagandaeffekt i väst. Programmet är en enda politisk harang avsedd att ge Al Assad regeringen dåligt rykte. Syrien var fram till det CIA ledda upproret en modern sekulariserad republik där de olika religionerna kunde samsas sida vid sida. Sedan Islamiska Staten gick in i Syrien har den kristna minoriteten förföljts av islamisterna och deras anhängare. Kristna kyrkor har skövlats och förstörts.

Programmet försöker ge "De vita hjälmarna" hjältestatus fast de inget annat är än simpla islamistiska terrorister. Programmet är en dansk dokumentär och Danmark är en av USA:s största anhängare och vasaller så det är ju inte så konstigt att USA:s allierade i Syrien IS och Al Qaida framställs i positiv dager.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards