Alla inlägg den 28 juli 2018

Av Karsten - 28 juli 2018 22:26

Underbart att lilla Elins tilltag väckt så stor uppmärksamhet och väckt en sådan vrede hos den del av befolkningen som uppskattar lag och ordning, och framför allt likhet inför lagen. Inga asylaktivister ska behandlas med silkesvantar av rättssystemet för att några politiker sitter i bakgrunden och rycker i trådarna. Än har vi väl självständiga oberoende domstolar eller har det blivit som i Polen, fast med den skillnade att det är PK-maffian som bestämmer här i svenska domstolar?


Nä, alla som gömmer illegala asylsökande som fått avslag eller försvårar polisens arbete att spåra upp dem ska straffas. Det ska inte gå att komma med nonsensargument som "humanism, medmänsklighet, empati o. dyl." för att försvara olagliga aktioner. Är det på det viset att man överser med flyktingkramarnas aktioner kan vi lika gärna ta steget fullt ut och skita i alla lagar och ta makten i Sverige med våld. Har den ena sidan rätt att bryta mot lagarna så kan den andra sidan ta sig den rätten!


Polisens agerande i fallet Elin Ersson är skandalöst då det enda rätta hade varit att förse Elin med handfängslen och lyfta ut henne ur flygplanet med en bit gaffatejp över munnen så planet kunde lyfta med den kriminelle afghanen och hans beledsagare från kriminalvården. Nu kostade Elins tilltag svenska skattebetalare säkerligen en kvarts miljon extra helt i onödan. Man kan fråga sig vad för sorts poliser man utbildar nuförtiden? Har de blivit så hjärntvättade med värdegrunder att de inte längre klarar av att utföra sitt jobb? 



Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards