Alla inlägg den 17 juli 2018

Av Karsten - 17 juli 2018 22:54

Jimmie Åkessons uttalande i SvD om att “Ingen som har bott i Sverige kommer tvingas återvända” betyder i praktiken att SD kapitulerat inför massinvandringen och den rådande värdegrunden. Den som röstar på SD i tron att partiet kommer att stoppa massinvandringen blir grundlurad. SD verkar idag mest bestå av ett gäng som bara är intresserade av att sitta kvar vid riksdagens köttgrytor så länge som möjligt och till vilket pris som helst.


De gör avkall på den grundideologi som en gång var anledningen till att partiet startades. När SD startades var aldrig tanken att införa nazism i Sverige eller att avskaffa demokratin, enda anledningen till att SD startades som politiskt parti var att få stopp på invandringen till Sverige. SD ville bevara Sverige svenskt. Dessa tankar tycks Jimmie Åkesson helt ha övergivit till förmån för en liberal syn på invandring. Han sa i sitt tal i Almedalen att Sverige alltid varit ett invandrarland och alltid skulle förbli ett invandrarland. Vad Jimmie inte vill förstå är att det är skillnad på invandring och invandring.


Att öppna Sveriges gränser för dysfunktionella individer från dysfunktionella kulturer som våldtar våra kvinnor och bär sig illa åt i största allmänhet och lova dem att de inte ska tvingas återvända är i mina ögon inget annat än ett djävla svek mot sina väljare. Tyvärr är många av de svenska väljarna politiska analfabeter så de har inte riktigt fattat vad SD har förvandlats till, så de röstar på SD i tron att partiet ska fixa problemet med massinvandringen. Så kommer det uppenbart inte att bli om man ska tro på de uttalanden Jimmie Åkesson gjort den senaste tiden. Ganska smart att byta politisk inriktning så nära inpå valet så folk inte hinner ta åt sig informationen och fatta vad som är på gång.

Rösta därför på AfS som lovar återvandring i sitt partiprogram.

Av Karsten - 17 juli 2018 14:22

I mötet mellan Putin och Trump avgick uppenbart Putin med segern då han är en betydligt mer slipad politiker och statsman är Trump som tror man kan driva en nation som ett företag. Gissar att Putin utnyttjat detta och förhandlat med Trump på samma sätt som han skulle ha förhandlat med en oligark. Trump har så klart blivit smickrad, något som Putin också kunnat utnyttja till sin fördel.

Problematiken med Krim och Ukraina är ju knappast något som Trump bekymrar sig så mycket om då de inte gränsar till USA och vad EU tycker i denna fråga bryr sig nog inte Trump om. För Bryssel har frågan om Krims annektering och bråket om östra Ukraina blivit en prestigesak då Ukraina som fullvärdig EU-medlem bara blivit en penningslukande bidragstagare. Det är nog NATO som ligger och trycker på EU då de vill ha missilbaser i Ukraina och omringa Ryssland som ju utsetts till nygammal huvudfiende. 


En sak kan man dock vara säker på och det är att Trump erkänner Ryssland som fullvärdig supermakt igen. Putin har lyckats få den ryska skutan på rätt köl efter de år av vanstyre som skedde under Jeltsins tid vid makten. Man förstår att Putin åtnjuter ett stort förtroende i de bredare folklagren som helt klart fått det bättre materiellt sedan Putin tog makten. För mig är det obegripligt att inte EU och framför allt Sverige inte försöker få vänskapligare förbindelser med Ryssland. Trots alla bojkotter och handelssanktioner så fortsätter Tyskland att importera naturgas från Ryssland via gasledningen på Östersjöns botten.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards